|
السلام علیک یا صاحب الزمان
|
|
۲۱:۲۶, ۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام ببخشید از ناظران و مدیران تاپیک حقیر رو با چیزی ادغام نکنید اگه ممکن هست پاک هم نکنید استدعا دارم جوری که باور دارید به ظهور نزدیک شدیم برای فرج امام زمان دعا کنید از ته قلب و برای امام زمانی شدن خودمون تنها از شما میخوام از ته دل و امیدوارانه و با حسن ظن به خدا برای استجابت دعا بخواهید از خدا به حق چادر خاکی (نمیگم چادر خونی) فاطمه ی زهرا فرج یوسف زهرا را تعجیل ببخش دعا میکنید بچه ها از ته دل؟ با حسن ظن به خدا؟ و با توسل به فاطمه ی زهرا؟ من دعا میکنم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا الله یا رحمان یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک! اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا علی گفتیم و عشق آغاز شد اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۲۹, ۱۲/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
من نمیگم دوست ندارم آقا ظهور کنن بلکه آرزوی همه ی مسلمونا همینه ولی میترسم از اینکه آقا تشریف بیارنو از شرم رو سیاهی جرأت نداشته باشم به پابوسشون برم
بگن این چه هیولاییه که از خودت ساختی؟؟؟ البته این حسو هنگام رفتن پیش علمای بزرگ هم دارم مگه الان که میرم پابوس جد بزرگوارشون آقا امام رضا(علیه السلام)( البته چند سالیه سعادتشو نداشتم) چه قدر زیارتم واقعیه؟ چه قدر ادب رو رعایت میکنم؟؟؟ و من از همه ی اینها میترسم عقیدم اینه که باید خودمو به آقا برسونم نه اینکه به آقا بگم شما بیاین پیشم از خوب حرف زدن دیگه بدم میاد پس کی عمل؟؟؟؟؟؟ از عمل نکردن به دونسته هام خسته ام از اینکه تو نمازم کاهلی میکنم از خودم بدم میاد ،از اینکه بعضی وقتا بد حرف میزنم،تند حرف میزنم بعد مثل ....پشیمون میشم الهی توفیق عمل بده، توفیق خوب عمل کردن ولی با همه ی این حرفا اللهم عجل لولیک الفرج
|
|||
|
|
۱۱:۳۰, ۱۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سؤالی پیرامون یاران صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) | یاران مهدی | 41 | 21,338 |
۲۳/اسفند/۹۴ ۱۶:۵۴ آخرین ارسال: حقیقتجو |
|