|
سؤالی پیرامون یاران صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
|
|
۱۴:۰۸, ۱/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۰ ۱۲:۲۳ توسط Seyed Mohsen.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
من یه سوال دارم! راسته میگن آیت الله ناصری گفته 313 نفر یاران تعدادشون کامل شده! اگه راسته بگید من طاقتشو دارم! |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۴۳, ۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
بابا سر جدتون کوتا بیاین.. آقا امام زمان حالا حالاا ظهور نمی کنن... جان من کوتاه بیاین برسی یه داد فریاد رهبر. حرف اون یزرگوارو زمین نزارین.. یاعلی
|
|||
|
۱۶:۵۴, ۲۳/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اسفند/۹۴ ۱۶:۵۴ توسط حقیقتجو.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
سلام یادم میاد قدیما میگفتن تعداد یاران امام زمان 313 نفر هست اما انگار از زمانی که انقلاب ما به پیروزی رسیده تعداد یاران 313 نفر نیست بلکه این تعداد سرداران و فرمانده هان رو نشون میده. آخه عیبه که توی یک کشور با 70 میلیون شیعه 313 نفر شیعه ی حقیقی وجود نداشته باشه! یعنی اسلام توی 1400 سال همینطور تحریف شده تا الان که رسیده به ما ![]() اگه تاریخ رو بررسی و تجزیه و تحلیل کنیم متوجه میشیم که ظهور یک امر جبری تاریخ هست. تاریخ یک موجود زنده است که انگار دهانش رو باز کرده و داره آینده رو به ما نشون میده. قوانین و سنن الهی که بر جهان حاکم است داره جهان رو میکشونه به سمت ظهور و از بین رفتن تمام نظام های طبقاتی ![]() |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سخن مهمی از آیت الله بهجت پیرامون سفیانی و انتظار فرج و ظهور | راوی110 | 1 | 1,789 |
۱۵/فروردین/۹۵ ۹:۵۴ آخرین ارسال: مخلوق |
|
| انسانها در برابر وجود مقدس امام عصر(عجّل الله تعالي فرجه) | جواد مخبریان | 1 | 1,851 |
۳۰/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۴ آخرین ارسال: جواد مخبریان |
|
| فوائد دعا برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) (مکیال المکارم) | در جستجوی سختی | 75 | 46,320 |
۳۱/تیر/۹۴ ۹:۰۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| دانلود مداحی ها و نواهای مذهبی در مورد امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | جویای حقیقت | 57 | 37,320 |
۲۹/اسفند/۹۳ ۰:۴۸ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|
| (A+)صفتی که تمام یاران امام زمان دارند و صفتی که هیچ یک از یاران امام زمان ندارند!!!!!!!! | علی 110 | 4 | 21,747 |
۲۴/آبان/۹۳ ۹:۴۵ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| سخنان عرفا و علما درباره مهدویت و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | Farzaneh | 23 | 12,025 |
۴/شهریور/۹۳ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: Farzaneh |
|
| منتظران حقيقي امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) چه کسانی هستند؟!!!!!!! | علی 110 | 15 | 14,362 |
۱۱/تیر/۹۳ ۱۵:۰۶ آخرین ارسال: aboutorab |
|