کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اگر مسلمان بودم الان تروریست بودم!!
۱۷:۵۶, ۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
جیمز ایگن هلمز آمریکایی 24 ساله ای که در یک سینما در کلرادوی آمریکا 12 نفر را کشت و ده هانفر دیگر را زخمی کرد سوژه کابران فیس بوک شده است.
هلمز جوان 24 ساله سفید پوست آمریکایی شاگرد ممتاز دانشگاه متولد 13 دسامبر 1987 روز بیستم جولای گذشته در یک سینما در شهر آرورا در ایالت کلرادوی آمریکا 12 نفر را کشت و بیش از 60 نفر را زخمی کرد.
اولین اخبار منتشر شده از این جنایتکار حاکی از این است که گویا سرنوشتی مشابه اندریاس برویک نروژی که سال گذشته 77بیگناه را با گرایشات نژاد پرستانه کشت در انتظار اوست . یعنی برخورد ملایم با او به بهانه بیمار روانی بودن !
این موضوع به سوژه ای برای نقد رفتار دوگانه رسانه ها و سیاستمداران غربی با پدیده خشونت و امنیت شده است که در قالب عکس ذیل به خوبی می توان آن را ملاحظه کرد.
این عکس ها از اولین روز دادگاهی هلمز تا کنون در شبکه های اجتماعی فیس بوک و توئیتر به عنوان اعتراض به این سبک رفتار دوگانه منتشر شده و شیر می شود. جالب اینجاست که بخش عمده ای از این معترضین را شهروندان آمریکایی تشکیل می دهند.
[تصویر: 0-clorado1.jpg]

- من به 71 نفر شلیک کردم و 12 نفر از انها را کشتم. اگر مسلمان بودم قطعا مرا تروریست خطاب می کردند

[تصویر: 0-clorado.jpg]
- اگر عرب بودم تیر اندازی من حتما یک اقدام تروریستی بود
- اگر سیاه پوست بودم یک جنایتکار و کانگستر بودم
-ولی من یک سفید پوستم
پس این جنایت ناشی از بیماری روانی بوده است!
[/B]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، saloomeh ، m.hossein ، وحید110 ، freewish ، حسن.س. ، Mohammad Trust ، خیبر110 ، black ، Hadith ، sarallah ، sadegh-a ، دل خسته ، mehdi_wade ، azade ، revenger ، محمود ، mhvvhm ، جویای حقیقت ، تفکر ، بچه شیعه ، alipc9000 ، blue.blood
۱۹:۵۸, ۳۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
منبع خبریتان را هم لطفاً اعلام بفرمائید.

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

۲۰:۴۷, ۳۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
این شخص انگیزه ایدئولوژیک نداشته و فقط بیمار روانی بوده به همین دلیل او را نمی توان تروریست دانست .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی الهادی
۲۰:۵۷, ۳۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #4

به جان خودم تو همون popper هستیBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، azade ، Havbb 110 ، blue.blood
۲۲:۳۵, ۳۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
(۳۱/مرداد/۹۱ ۲۰:۵۷)revenger نوشته است:  به جان خودم تو همون popper هستیBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
نسبت های نزدیک هم میتونه در مرحله بعدی باشه، به هر حال مثل اینکه ایشون یک ایدئولوژی + حوصله فراوان دارند!!!!!!!!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]