کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقد فیلم ایرانی "از ما بهترون"
۴:۴۱, ۳/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۱ ۱۵:۴۹ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسمه الله الرحمن الرحیم

با سلام
دوستان قبل از هرصحبتی از شما درخواست می کنم این فیلم را مشاهده کنید تا مطالبی که بنده بیان میکنم برایتان ملموس تر باشد...
شاید این نقد به نظر خیلی از دوستان سختگیرانه باشد اما مطمئن هستم بعد از مشاهده این فیلم قضاوت درستی خواهید داشت.

خلاصه فیلم :
احسان (رضا عطاران) روزنامه نگاری است که به خاطر گزارش جنجالی اش درباره رمالی و جادوگری دچار دردسرهای عجیبی می شود و همه دنبال آدرس این جادوگر هستن تا مشکلاتشان را حل کنند...

نکات سوال برانگیز :
1_طرح روی جلد این فیلم بی شک ما را یاد فیلم های طنز و کمدی می اندازد. و شما با مشاهده بازیگرنی چون مهرنوش بختیاری و رضا عطاران ارژنگ امیر فضلی و... و همچنین تصویر کاریکاتوری روی جلد خود را برای دیدن یک فیلم کمدی اماد میکنید اما غافل از اینکه باید خود را برای یک فیلم ترسناک و کاملا سرد با نماهای تاریک و دلگیر و موسیقی ترسناک اماده کنید.(البته شاید بنده این فیلم 2 شب دیدم ترسیدم!!!!!!)

2_القای حقیقت رمالی و جادوگری

3_و البته بحث شیرین نمادها(انشاالله که تصادفی باشه!!!)

4_بی سر و ته بودن داستان.واقعا داستان فیلم بی اساس و نا پیوسته بود و هیچ هدفی جز تایید جادوگری و رمالی نداشت...

[تصویر: AVSEQ01%5B%28047146%2909-12-26%5D.JPG]

نمادگرایی :

در این اتاق که نماد تک چشم هم هست صحبت هایی بین خانم پیشگو و احسان رد و بدل میشه که بسیار جالب!!!!!
[تصویر: AVSEQ01%5B%28007698%2909-15-00%5D.JPG]

پیشگو: این کارو با رمالی اشتباه نگیرید ، تاروت یک هنر یک پیشگویی الهام بخشه
اجداد من از کولی های اروپا بودن تاروت رو از مصری ها یادگرفته بودن منم دارم راه اونارو ادامه می دهم...
در انتها پیشگو به نسیم می گوید بخت شمارو می بندم تا به هم نرسین.......بله درست حدس زدین در انتهای فیلم نسیم و احسان به هم نمی رسن و پیشگو کارش انجام میده!!!!

در این صحنه به طور خیلی آنی بوگیر ایکس رو از جلو چشمان شما عبور میده (دوستان برای اطلاع از بوگیرهای ایکس به مقاله استاد رائفی پور مراجعه کنند )

[تصویر: AVSEQ01%5B%28047888%2909-13-19%5D.JPG]

کسانی که از طرف جادوگر برای بردن احسان اومدن بهش گفتن برای رفتن پیش جادوگر اداب و ساعت خاصی نیازه الکی که نیست.... انها ساعت 55 :11 شب دنبال احسان می ایند

[تصویر: AVSEQ01%5B%28038985%2909-21-32%5D.JPG]

برای ظاهر شدن فرستاده های جادوگر احسان باید گربه را گرفته لمس کند تا ان ها ظاهر شوند(بله شما یاد فیلم کنستانتین خواهید افتاد)

[تصویر: AVSEQ01%5B%28039962%2909-24-52%5D.JPG]
[تصویر: AVSEQ01%5B%28046927%2910-28-06%5D.JPG]
[تصویر: AVSEQ01%5B%28068850%2910-05-24%5D.JPG]

[تصویر: AVSEQ01%5B%28058262%2910-07-49%5D.JPG]

در پایان از دوستان تقاضا دارم این فیلم را ببینند و نظراتشان را بیان کنند
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Vblock ، gerdu ، smb ، vavp ، درست پسند ، مهدی2012 ، Bahar
۹:۳۰, ۳/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #2

به غير از اون 23:55 بقيه مفهوم بود.
كلا فيلم مزخرفی بود! كسی 30 دقيقه اولش رو ميديد خاموش ميكرد دستگاه رو...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MARTINI80
۱۱:۳۸, ۳/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
نقل قول:به غير از اون 23:55 بقيه مفهوم بود.

اون دو نفر ساعت 55 : 11 شب میان دنبال احسان.جالب اینکه در پیامک دوم که به احسان میدن ساعت در پیامک حذف شده... ودر مورد مزخرف بودن فیلم خوشحالم از اینکه بالاخره یه نقطه مشترک با شما پیدا کردیم vblock
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Vblock
۱۱:۴۳, ۳/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/فروردین/۹۰ ۱۱:۴۵ توسط parisan.)
شماره ارسال: #4
آواتار
در تبلیغات این فیلم،من روی واژه از ما بهترون(عنوان فیلم)یک جغد دیدم.البته خیلی کوچک بود و نیاز به دقت داشت.
و خیلی بهش مشکوک بودم.
اصلا خود عنوان فیلم،مشکوکه.
اگر شنیده باشید مردم قدیمی و عامی به موجوداتی که نمیشناختند و فکر میکردند خیلی عجیبن،از مابهترون میگفتن.
من توی مدرسه خیلی میشنیدم که بچه ها درمورد از مابهترون از معلممون سوال میکردن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MARTINI80 ، درست پسند ، Bahar
۱۳:۴۳, ۳/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
این هم عکس روی جلد همراه با طلسم

[تصویر: jadu%25203.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند
۲:۳۰, ۱۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان.ممنون از مطالبی که فرمودید اما به نظر بنده هیچ کدوم به جز تک چشمی که داخل اتاق رمال بود دیگه نمیشه رو هیچ کدوم از مطالبی که فرمودید حساب کرد و بقیه بی پایه و اساسه.
در نظر داشته باشید که زمان ارسال پیامک در ساعت 23:55 هستش و اینکه شما تطابق می دید با عدد 11 کاملا خنده داره.یعنی ماسون ها که عدد 11 از اعداد مخفی هستش رو در پشت یک عدد دیگه پنهان می کنند؟؟؟؟؟این تنها زائیده خیال شماست.ضمنا عدد 11 فقط برای روز استفاده می شه مانند 11 سپتامبر ،نه عدد ساعت یا شماره شعبه.
جنابعالی اشاره کردید به فیلم کنستانتین که ای تنها یک شباهت و یا کپی کارگردان فیلم است و هیچ معنای دیگری ندارد.
نکته بعد اینکه خوب فیلم مربوط میشه به رمالی و فالگیری پی حتما باید از طلسم و ... در اون استفاده بشه اما هیچ لایه ای دیگه نداره که از همین طلسم بخواد استفاده کنه پس این موضوع هم منتفی است.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۳:۱۶, ۱۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #7

سلام من همین 2 ساعت پیش فیلمو دیدم. واقعا مزخرف بود. کارگردان و نویسنده لایق بدترین توبیخ هاهستند به خاطر همچین فیلم بی سروتهی که فقط خرافه پرستی رو برای بیننده القا میکرد وهیچ چیز دیگه ای نمی شد ازش فهمید. حیف پول و وقتم که صرف همچنین فیلم مزخرفی شد. سعی کردم تا آخر نگاه کنم شاید نتیجه گیری خوبی آخرش داشته باشه ولی به نظرم فاجعه بود...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند ، Bahar
۱۱:۵۵, ۱۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #8

فیلم و نقدی که وارد کردید هر دو بد بود.
دوستان فیلم ها دسته بندی میشن فیلم هایی که برای سرگرمی و گذران وقت ساخته میشوند و فیلم هایی که اهدافی دارند و صرف سرگرمی وجود نداره.
این فیلم سرگرمی ضعیفی بود که فقط میشد وقت را هدر داد.بازی ها ضعیف بود اصلا سناریویی نداشت . پایان به شدت ضعیف
۱۹:۱۱, ۲۸/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/اردیبهشت/۹۲ ۴:۱۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #9

(۳/فروردین/۹۰ ۱۱:۴۳)parisan نوشته است:  اصلا خود عنوان فیلم،مشکوکه.
اگر شنیده باشید مردم قدیمی و عامی به موجوداتی که نمیشناختند و فکر میکردند خیلی عجیبن،از مابهترون میگفتن.
خیر خانم محترم، به اجنه از ما بهترون میگفتن.
و جالب اینجاست که... جالب چیه؟ نکته‌ی ترسناک اینجاست که درست همان نظر شیطان لعین است که بخاطرش رانده‌شد! برای شیطان تمام قضیه همین بود، و هست!

حتی اگر بحث نمادشناسی رو کنار بگذاریم، این فیلم در اشاره به میراث یهودیت تحریف شده(تاروت) و نقل تاریخ آن دقیق هست، و همزمان به اجنه اشاره می‌کند، یعنی از ماهیت کار رمالی - که تماس با شیاطین من الجن هست - اطلاع دارد. پس چطور می‌شود که قدرتمند نشان دادن آن موجودات ضعیف و انسانهایی که نوکری‌شون رو میکنن در اثر نقص اطلاعات باشد؟

آیا کسی که اینقدر می‌داند، نمی‌شود نام فیلم را نظرش حساب کنیم؟
۱۱:۱۸, ۱۳/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۲ ۱۲:۴۳ توسط pari74bala.)
شماره ارسال: #10
آواتار
منم فیلم رو دیدم خیلی بی خود بود.
آخه مگه کارگردان و تهیه کننده فیلم پول زیادی داشتن که اینو ساختن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]