|
جنگ نرم به وسیله استفاده از نادانی مخاطب(کتاب ضیافت افلاطون
|
|
۰:۳۲, ۱۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلاممدتی هست که مشاهده می شه در محیط مجازی ایمیل های به ظاهر پرمغز و پر مطلب ،در جهت تخریب دین و حکومت ، مفاهیمی پوچ و بی اساس بر اساس تئوری "دین در خدمت زور و زر" یا "دین = تزویر" گسترانده میشه.امروز یک مطلب پوچ و سطحی برای بنده فرستاده شد ، که واقعا از جهل مخاطب نادان در جهت ترویج این مفاهیم استفاده می کنه :
نقل قول:این متن رو حتما بخونید و شر کنید:واقعا انسان متاسف می شه وقتی می بینه این چرندیات تا این قدر مورد پذیرش قرار می گیره و گسترش پیدا می کنه!تنها دلیل این امر هم ساده لوحی مخاطب و به ظاهر خود بزرگ بینی او هست که خود رو عاقل و عالم فرض می کنه و با خواندن چنین نوشته هایی بر اساس تئوری بیمار گونه ای که رفته رفته در ذهن او چپانده شده ، اون رو به راحتی می پذیره و ترویج می کنه ! مخاطب که به دلیل فشار های اقتصادی ناشی از تحریم ، کنترل ذهن ناشی از شبکه های ماهواره ای و سایت های هدف دار سیاسی ، و آزادی گرایی بی قید بند و شهوت گرایی به تئوری "دین = تزویر" اعتماد می کنه و در هر دو مسیر دینداری و همراهی با حکومت دینی دچار تزلزل می شه.بسیار جالب هست ، که ما فقط از غرب همین چیزها رو یاد می گیریم ، این همه سال تمدن اسلامی (با این که اکثر اسلام زیر خاک و مدفون شد) با استفاده از حجاب رشد کرد ، و غرب انگشت به دهان موند ، و با همین بی حجابی اسلام رو از اروپا بیرون راندند، اون وقت ، با چنین اراجیفی باز هم سعی می کنند ... |
|||
|
|
۴:۱۰, ۲۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۱۷/مرداد/۹۱ ۰:۳۲)دل خسته نوشته است: سلام سلام کاملا درسته علی جان این مسئله مدت زیادیست که در فضای مجازی شیوع پیدا کرده. در واقع استفاده از کلمات و تعابیر زیبا و فریبنده که از کارکردها و تاثیرگذاریهای هنر نشئت گرفته به این مسئله دامن زده. استفاده از این حربه بسیار می تونه در منحرف کردن ذهن در تحلیل درست یک مسئله کارساز باشه. گاهی ما صرفا با زیبا بیان شدن حرفی مسحور می شیم و می پذیریم. استفاده از شیوه های نثر ادبی و اصطلاحات زیبا و سفسفته بسیار شیوه ی مناسبی را برای اغوا فراهم کرده است. هنر به عنوان یک ابزار می تواند هم به ما کمک کند هم آسیب زننده باشد. بستگی به شناخت ان و نوع استفاده ی ما از آن دارد. اندکی تامل در این جملات و عبارتها بی پایه و اساس بودن انها را مشخص خواهد کرد. این ابزار دقیقا نقطه ی احساسات را نشانه رفته که هنگامی که در ان شرایط باشیم قدرت تعقل و تدبر ما کاهش می یابد. خیلی باید مراقب این هجمه ها بود. |
|||
|
|
۱۰:۰۹, ۲۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
با سلام
ابتدا تشکر از بابت ارسال این موضوع جالب هست که تعدادی که این موضوع رو پذیرفتند و در واقع به این موضوع اعتقاد هم دارند چقدر زیاد شده است. چرا واقعا؟ چرا نمیبایست ما تحقیق کنیم و بعد یه موضوع رو بپذیریم؟ این عکس رو مشاهده کنید: ![]() اکثرا وبلاگهای داخلی و بدون تحقیق و تنها چون در رابطه با روابط بین زن و مرد است این موضوع رو در صدر مطالبشون گذاشتند. و یک نکته جالب دیگه اون اینه که: نقل قول: یا علی |
|||
|
|
۱۶:۰۶, ۲۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم رب المهدی
سلام ببخشید من خیلی بلد نیستم این مطالب را تحلیل کنم و دوست دارم یاد بگیرم که در این زمینه تحلیل خوبی را داشته باشم چند تا سؤال دارم: 1.لطفا یک توضیحی در مورد این کتاب بدین البته کمی جستجو کردم و خوندم ولی اگه میشه شما هم توضیح بدین 2.آیا واقعا این مقدمه وجود داشته و حذف شده؟و اگه این طوره چرا فقط این قسمت حذف شده؟بامطالبی که در مورد این کتاب خوندم به نظر میرسه کلش از این قبیل مطالب باشه!!! 3.اگر کسی از این مطلب دفاع کرد چه طوری باید پاسخش را داد؟ ممنون |
|||
|
|
۱۶:۳۹, ۲۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۸/آبان/۹۱ ۱۶:۰۶)ats نوشته است: بسم رب المهدیسلام من متخصص این امور نیستم ، اما خوب نکته مد نظر من این هست که ، یک ایمیل فرستاده میشه ،با یک حرف فرضی ، که سندی هم براش ندارند (می گند بوده پاک شده! تا نتونی راحت بفهمی راست می گه یا نه)، و یک سری موضوع رو به مخاطب تحمیل می کنه ، و مخاطب بدون تفکر و مطالعه و تحقیق ، می خونه ، می پذیره ، و حتی فروارد می کنه! |
|||
|
|
۱۶:۴۷, ۲۸/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۱ ۱۶:۵۲ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
به نظر منم بد نیست در مورد ایمیل هایی که مغرضانه هستند و قصد شبهه فکنی دارند بپردازیم و بهترین جواب رو ایمیل کنیم به صاحبش و همینطور یه عده ام برگردونن و دیگران رو مطلع کنن منم از این ایمیل ها زیاد دارم مثلا حدیث در مورد سیب رو اوردند بعد حالا مثلا الکی ثابت کردند که تو عربستان سیب نمیتونسته رشد کنه، یخچال هم نبوده صادر کنند میان میگن چرا امام در مورد میوه ای که در عربستان وجود نداشته صحبت کرده پس حدیث جعلی بوده اونوقت حدیث هام از ادم های معروفی نقل شده جالبه امام رو زیر سوال نبرده، اول مردم رو نسبت به صحت حدیث شکاک میکنن بعد دیگه هر وقت خواستن زیرآب هر حدیثی رو میزنن |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 48993179379737850865.png]](http://axgig.com/images/48993179379737850865.png)