|
سخن خدا با سه پیامبر اولوالعزم
|
|
۱۳:۰۹, ۱۷/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۹۱ ۱۴:۵۰ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
در روزگار غربت معنویت که مردم جهان با سرعت تمام به سوی مادیات و شهوات می تازند و از خود بیگانگان هیچ مسلک و مذهبی را جز در دایره خودکامگی و انسان مداری برای بشر تجویز نمی کنند عرضه ی پیامهای معنوی گشودن روزنه ای است به ماورای این خودخواهی ها..... چه بسا شعله ای و جرقه ای در دل تاریکی راه را روشن نماید و باشد که نسیم رحمتی پرده ی غفلت را کنار زند و اشرف مخلوقات را که امروز غریق دریای حیوانیت و پستی است به کشتی نجات و ساحل انسانیت رهنمون شود و ارتباط قطع شده بین زمین و آسمان برقرار گردد. احادیث قدسی نوعی از پیامهای روحانی و هشدارهای معنوی است که خداوند مهربان در آنها با پیامبران خود به زبان پند و اندرز سخن گفته و ابواب حکمت و معرفت را به سوی ایشان و پیروانشان گشوده است. و از آن جایی که این سخنان به ساحت قدس پروردگار ارتباط دارد آنها را حدیث قدسی نامیده اند و در تعریف آن و فرقش با قرآن و احادیث دیگر وجوهی گفته اند که در اینجا به یک تعریف بسنده میکنیم ((حدیث قدسی سخن خداوند متعال است که بر طریق اعجاز نازل نشده است چه معصوم آن را به واسطه ی فرشته یا از کتاب های آسمانی پیشین نقل کند(1) این احادیث در کتابهای معتبری چون کافی ثقه الاسلام کلینی و امالی شیخ صدوق و ارشاد القلوب دیلمی و تحف العقول حرانی آمده است . در این تاپیک احادیث قدسی خطاب به حضرت موسی و عیسی و پیامبر عظیم الشان اسلام با خطاب یا موسی و یا عیسی و یا احمد است را مینویسم. (1)اصطلاحات الاصول:138 تمام پست هایی که بدون منبع در این تاپیک میباشد برگرفته از کتاب((سخنان قدسی یا سخن خدا با سه پیامبر اولی العزم تهیه و تنظیم موسسه پیام امام هادی (علیه السلام) میباشد و بقیه پست ها که برگرفته از این کتاب نبوده رو این بنده حقیر در زیر هر پست منبع را ذکر کردم. ان شاء الله ادامه دارد... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۵:۲۶, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ای عیسی!آن هنگام که بنده ام بخاطر من صبوری کند پاداش کار او بر من است. و هنگامی که مرا می خواند نزد او هستم . و من برای انتقام کشی از آنان که نافرمانیم کنند بس هستم . ستمکاران از من به کجا می گریزند؟؟ ان شاء الله ادامه دارد............ |
|||
|
|
۵:۴۰, ۲۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ای عیسی!نیکی های فراوان به سوی من فرست تا یاد آنها - به سود تو - نزد من باشد. و به سفارش من چنگ زن که در آن شفای دل هاست. ان شاء الله ادامه دارد........ |
|||
|
|
۱۴:۵۸, ۲۶/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ای عیسی!به کار نیک شادمان شو که خشنودی من در آنست و بر کار بد گریان باش که آن ننگ است. و آنچه دوست نداری با تو انجام دهند با دیگران انجام نده و اگر گونه راستت را سیلی زدند گونه ی چپ را نیز در اختیار بگذار.(توضیح: این از تعالیم شریعت حضرت مسیح است ولی در شریعت اسلام حکم آن قصاص و اگر عفو کند بهتر است) تا توانی با محبت خالصانه به من نزدیک شو و از نادانان روی گردان باش. ان شاء الله ادامه دارد................ |
|||
|
|
۱۴:۲۵, ۲۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ای عیسی!دنیا را روز به روز بگذران. و {تلخی} آنچه را مزه اش از دست رفته {و حسرت آن باقی مانده} است بچش. به حقیقت می گویم که تو { در اختیار خود} نداری مگر همین روز و همین ساعت را پس با مقدار کفاف دنیا{ ی خود } را بگذران. و باید تو را به لباس خشن و خوراک ناگوار بس باشد که تو دانستی به چه سو روان خواهی شد و نوشته شده است آنچه را بدست آوردی و چگونه بر باد دادی. ان شاء الله ادامه دارد.............. |
|||
|
|
۱۴:۰۶, ۳۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ای عیسی!تو فانی می شوی و من باقی خواهم ماند. و روزی تو از طرف من و وقت مخصوص مرگ تو نزد من و بازگشت تو به سوی من و حسابرسی تو بر عهده ی من است. پس از من درخواست کن و جز از من مخواه که دعای نیکو از تو و پاسخ از من خواهد بود. ان شاء الله ادامه دارد............ |
|||
|
|
۲۲:۰۱, ۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ای عیسی!به کسی که با گناه بر من سرکشی کند و با خدعه ( و نیرنگ ) رفتار کند بگو که باید کیفر و هلاک کردن مرا انتظار کشد و بزودی با هلاک شدگان ریشه کن خواهد شد. خوشا به حالت! باز هم خوشا بحالت ای فرزند مریم! اگر ادب ( و تربیت) خدایت را بپذیری . آن خدایی که از روی مهربانی بر تو دلسوز است. و از روی کرم نعمت ها بر تو آغاز نمود و در سختی ها یار تو بود. ان شاء الله ادامه دارد........................ |
|||
|
|
۱۹:۵۴, ۱۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ای احمد!آیا می دانی بنده ی خدا چه زمانی به خدا نزدیک می شود؟ عرض کرد: پروردگارا! نه. فرمود: زمانی که گرسنه باشد یا در سجده ان شاء الله ادامه دارد......... |
|||
|
|
۶:۰۴, ۱۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ای احمد!عبادت ده جزء است. نه جزء آن طلب حلال است. پس چون خوردنی و نوشیدنی خود را پاکیزه کردی در حمایت و پناه من قرار داری. ان شاء الله ادامه دارد.......... |
|||
|
|
۲۳:۵۳, ۱۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ای احمد!از سه کس در شگفتم: از بنده ای که با حالت خواب زدگی به نماز در آید در حالی که می داند دستان خود را به سوی چه کسی بالا می برد و در پیشگاه چه کسی ایستاده است. و از بنده ای که روزی امروز خود را - هر چه باشد - دارد و با این حال غم فردا را می خورد . و از بنده ای که نمی داند آیا من از او خرسندم یا نه و در عین حال می خندد. ان شاء الله ادامه دارد................ |
|||
|
|
۱۵:۳۴, ۲۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ای احمد!آیا می دانی کدام زیست گواراتر و کدام زندگی پایدارتر است؟ عرض کرد: پروردگارا ! نه فرمود: اما زیست گوارا آنست که صاحبش از یاد من سستی نمیکند. و نعمت مرا از یاد نمی برد. و حق مرا ناشناسی نمی کند در شب و روزش خشنودی مرا می خواهد. و اما زندگی پایدار آنست که صاحبش برای ( تزکیه و اصلاح) خود عمل می کند تا دنیا در دلش خوار و در چشمش کوچک و آخرت نزد او بزرگ می شود. و خواسته ی مرا بر خواسته ی خود مقدم می دارد و خشنودی مرا می جوید و حق کبریایی مرا بزرگ می دارد و آگاهی مرا به ( احوال) خود یاد می نماید. و شبانه روز نزد هر بدی و گناهی از من دیده بانی می کند و دل خود را از هر چه ناپسند من است پاک می سازد و شیطان و وسوسه هایش را دشمن می دارد و برای ابلیس هیچ فرمانروایی و راه (نفوذ) ی را بر قلب خود نمی گذارد. ان شاء الله ادامه دارد.......... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |