کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سخن خدا با سه پیامبر اولوالعزم
۱۳:۰۹, ۱۷/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۹۱ ۱۴:۵۰ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
در روزگار غربت معنویت که مردم جهان با سرعت تمام به سوی مادیات و شهوات می تازند و از خود بیگانگان هیچ مسلک و مذهبی را جز در دایره خودکامگی و انسان مداری برای بشر تجویز نمی کنند
عرضه ی پیامهای معنوی گشودن روزنه ای است به ماورای این خودخواهی ها.....
چه بسا شعله ای و جرقه ای در دل تاریکی راه را روشن نماید و باشد که نسیم رحمتی پرده ی غفلت را کنار زند و اشرف مخلوقات را که امروز غریق دریای حیوانیت و پستی است به کشتی نجات و ساحل انسانیت رهنمون شود و ارتباط قطع شده بین زمین و آسمان برقرار گردد.
احادیث قدسی نوعی از پیامهای روحانی و هشدارهای معنوی است که خداوند مهربان در آنها با پیامبران خود به زبان پند و اندرز سخن گفته و ابواب حکمت و معرفت را به سوی ایشان و پیروانشان گشوده است.
و از آن جایی که این سخنان به ساحت قدس پروردگار ارتباط دارد آنها را حدیث قدسی نامیده اند و در تعریف آن و فرقش با قرآن و احادیث دیگر وجوهی گفته اند که در اینجا به یک تعریف بسنده میکنیم
((حدیث قدسی سخن خداوند متعال است که بر طریق اعجاز نازل نشده است چه معصوم آن را به واسطه ی فرشته یا از کتاب های آسمانی پیشین نقل کند(1)
این احادیث در کتابهای معتبری چون کافی ثقه الاسلام کلینی و امالی شیخ صدوق و ارشاد القلوب دیلمی و تحف العقول حرانی آمده است .
در این تاپیک احادیث قدسی خطاب به حضرت موسی و عیسی و پیامبر عظیم الشان اسلام با خطاب یا موسی و یا عیسی و یا احمد است را مینویسم.
(1)اصطلاحات الاصول:138
تمام پست هایی که بدون منبع در این تاپیک میباشد برگرفته از کتاب((سخنان قدسی یا سخن خدا با سه پیامبر اولی العزم تهیه و تنظیم موسسه پیام امام هادی (علیه السلام) میباشد و بقیه پست ها که برگرفته از این کتاب نبوده رو این بنده حقیر در زیر هر پست منبع را ذکر کردم.
ان شاء الله ادامه دارد...

امضای Farzaneh
باید فقط پیله کرد به خدا

زیرا فقط با او می توان پروانه شد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، حسن عزتي ، azade ، netlog36 ، Agha sayyed ، بچه شیعه ، cernel ، abas_341 ، حسن.س. ، yamin ، Hadith ، فاطمه خانم ، بیداری اندیشه ، میثاق ، Gryffen ، N.Mahdavian ، Seyed Mohsen ، تفکر ، سدرة المنتهی ، یا صاحب الزمان ، ساقی ، وحید110 ، MohammadSadra ، مجید املشی ، مفقود الاثر ، farzad313 ، سرباز ولایت ، Admirer ، ijtihad ، aboutorab ، mahdy30na ، حوریه سادات ، عبدالرحیم
۱۵:۲۲, ۱۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
((بسم الله الرحمن الرحیم))
مناجات خدا با موسی(علیه السلام)
علی بن ابراهیم از پدرش از عمرو بن عثمان از علی بن عیسی در حدیثی که سند آن را به معصوم رساند نقل می کند که:
خداوند تبارک و تعالی با موسی همراز شد و در مناجات خود به او فرمود:
ای موسی!
در دنیا آرزویت دراز مگردان که بدین سبب دل تو سخت گردد و سنگ دل از من دور است.
ان شاء الله ادامه دارد.....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، میلاد.م ، netlog36 ، Agha sayyed ، بچه شیعه ، cernel ، abas_341 ، حسن.س. ، فاطمه خانم ، بیداری اندیشه ، میثاق ، mohamad ، Gryffen ، N.Mahdavian ، تفکر ، سدرة المنتهی ، یا صاحب الزمان ، ساقی ، وحید110 ، ahmad1300 ، aboutorab ، mahdy30na ، حوریه سادات
۲۱:۲۹, ۱۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
ای موسی!
توبه را پیش انداز و گناه را پس افکن و در ایستادن در پیشگاه من به نماز آرام (بی شتاب) باش و به غیر از من امید مبند.
مرا سپری در برابر سختی ها و قلعه ی محکمی برای پیش آمدهای ناگوار قرار بده.
ان شاء الله ادامه دارد.......
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بچه شیعه ، Agha sayyed ، cernel ، میلاد.م ، abas_341 ، حسن.س. ، yamin ، فاطمه خانم ، بیداری اندیشه ، میثاق ، mohamad ، Gryffen ، azade ، N.Mahdavian ، تفکر ، یا صاحب الزمان ، ساقی ، وحید110 ، ahmad1300 ، aboutorab ، mahdy30na ، علی 110 ، حوریه سادات
۱۲:۰۰, ۱۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
ای موسی!
کبر را فرو گذار و فخر را رها کن و یاد بیاور که تو در قبر جای خواهی گرفت
پس همین باید تو را از شهوت ها باز دارد.
ان شاء الله ادامه دارد......
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، cernel ، میلاد.م ، abas_341 ، حسن.س. ، yamin ، بیداری اندیشه ، میثاق ، mohamad ، Gryffen ، azade ، N.Mahdavian ، تفکر ، یا صاحب الزمان ، سدرة المنتهی ، وحید110 ، علی 110 ، aboutorab ، mahdy30na ، حوریه سادات
۰:۳۶, ۱۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
ای موسی!
کار نیک ده برابر بشمار آید و از یک گناه هلاکت خیزد.
برای من شریک قرار مده بر تو روا نیست که بمن شرک ورزی .
میانه رو و محکم کار باش و همچون دعای کسی که شوق نعمت های نزد مرا دارد و از گناهان پیشین خود پشیمان است مرا بخوان.
زیرا (روشنایی) روز سیاهی شب را می برد . همچنین کار نیک کار بد را نابود می کند. و تاریکی شب روشنایی روز را می پوشاندو هم چنین کار بد کار نیک بزرگ را پوشانده سیاه می کند.
ان شاء الله ادامه دارد......
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، Hadith ، فاطمه خانم ، بیداری اندیشه ، میثاق ، mohamad ، Gryffen ، N.Mahdavian ، تفکر ، یا صاحب الزمان ، سدرة المنتهی ، Agha sayyed ، aboutorab ، mahdy30na ، حوریه سادات
۱۵:۲۳, ۱۹/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۱ ۱۵:۳۶ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #6
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
ای موسی!
آنچه برای رضای من انجام گیرد اندک آن فراوان است و آنچه برای غیر من انجام گیرد فراوان آن اندک است.
و شایسته ترین روزهای تو روزی است که پیش رو داری پس بنگر چه روزی است؟ برای آن پاسخ آماده کن
زیرا تو را نگه دارند و از تو بازخواست کنند .
و از روزگار و اهل آن پند خود را دریاب که بلند روزگار کوتاه و کوتاه آن بلند است.
و هر چیزی فانی است پس آن چنان عمل کن که گویی پاداش آنرا میبینی تا به ناچار طمع تو را به آخرت فزونی بخشد.
زیرا آنچه از دنیا (ی تو) باقی است همانگونه خواهد بود که پشت کرده است و هر عاملی از روی بصیرت و نمونه ی عملی کار میکند.
پس ای فرزند عمران!
برای خودت خود در تلاش باش که امید می رود فردا - روز سوال - رستگار شوی که آنجا بیهوده کاران زیان می بینند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، N.Mahdavian ، تفکر ، یا صاحب الزمان ، سدرة المنتهی ، Agha sayyed ، ساقی ، aboutorab ، mahdy30na ، علی 110 ، حوریه سادات
۵:۲۹, ۲۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
ای موسی!
آنگونه باش که نسبت به تو شادمان باشم.
شادمانی من آنست که فرمانم برند و نافرمانی نشوم.
و با ترس (از من . هوی و هوس) دل خود را بمیران و کهنه جامه و تازه دل باش.
برای اهل زمین گمنام و برای آسمانیان شناخته شده باش.
خانه نشین و چراغ شب باش و در پیشگاه من چون شکیبایان فروتن باش .
و مانند گنهکاری که از دشمنش فرار می کند از بسیاری گناهان به سوی من فریاد برآور و در این کار از من کمک بخواه که من یار و مددکار خوبی هستم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: تفکر ، میلاد.م ، یا صاحب الزمان ، سدرة المنتهی ، Agha sayyed ، ساقی ، aboutorab ، mahdy30na ، حوریه سادات
۵:۱۵, ۲۲/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
ای موسی!
زبانت را در پس دل خود قرار ده تا سالم بمانی.
و در شب و روز به یاد من باش تا سود بری.
و از گناهان پیروی نکن که پشیمان شوی.
زیرا قرارگاه گناهان آتش است.
ان شاء الله ادامه دارد........
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا صاحب الزمان ، سدرة المنتهی ، Agha sayyed ، میلاد.م ، ساقی ، aboutorab ، mahdy30na ، حوریه سادات
۵:۴۲, ۲۳/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۱ ۵:۴۲ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #9
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
ای عیسی!
در لذتی که پایدار نیست و زندگانی که از دست صاحبش می رود خیری نیست.
ان شاء الله ادامه دارد...........
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، Agha sayyed ، ساقی ، میلاد.م ، میثاق ، aboutorab ، mahdy30na ، حوریه سادات
۳:۳۹, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
(۲۱/مرداد/۹۱ ۵:۲۹)farzaneh s نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم ای موسی!
آنگونه باش که نسبت به تو شادمان باشم.
شادمانی من آنست که فرمانم برند و نافرمانی نشوم.
و با ترس (از من . هوی و هوس) دل خود را بمیران و کهنه جامه و تازه دل باش.
برای اهل زمین گمنام و برای آسمانیان شناخته شده باش.
خانه نشین و چراغ شب باش و در پیشگاه من چون شکیبایان فروتن باش .
و مانند گنهکاری که از دشمنش فرار می کند از بسیاری گناهان به سوی من فریاد برآور و در این کار از من کمک بخواه که من یار و مددکار خوبی هستم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، میثاق ، حوریه سادات
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا