|
سال نو مبارک
|
|
۱۱:۲۸, ۲۲/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۲ ۱۹:۲۴ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
عید فطر به عید نوروز مانَد
باز عالم و آدم و پوسیده گان خزان و زمستان خندان و شتابان به استقبال بهار میروند تا اندوه زمستان را به فراموشی سپارند و کابوس غم را در زیر خاک مدفون سازند و آنگه سر مست و با وجد و نشاط و با رقص و پایکوبی با ترنم این سرود طرب انگیز جشن شکوفه ها را بر گذار می نمایند با سلام خدمت همه دوستان تالار بیداری اندیشه: سال نو بر همه شما دوستان و خانواده های محترمان مبارک باشه ان شاء الله در این سال جدید، دیگر لباس های نو، تازه و تمیزمان را کثیف و آلوده نکنیم و بتوانیم آن را تا سال دیگر همینطور پاک و پاکیزه نگاه داریم. همیشه سال نو فرصتی است برای تصمیم های تازه و نو بنده تصمیم گرفتم در این سال جدید بیشتر مراقب خودم باشم تصمیم گرفتم بیشتر نگاهم را مهار کنم و تصمیم گرفتم بیشتر از وقتم استفاده کنم و تصمیم گرفتم بیشتر دعا کنم و ... ای نو بهار خنـــدان از لامکان رسیـــــدی چیزی به یار مانی، از یـــار ما چه دیـــدی خندان و تازه رویی، سر سبز و مکشبویی همرنگ یار مایی؟ یا رنگ از او خریــدی؟ پ.ن: ۩: رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند: رمضان ماهى است كه ابتدايش رحمت است و ميانه اش مغفرت و پايانش آزادى از آتش جهنم است. ۩: رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند: کسی که از گناه توبه کند مانند کسی است که گناه نکرده است. ۩: خداوند در اين آيات 53 سوره زمر با لحنى آکنده از نهايت لطف و محبت، آغوش رحمتش را به روى همگان باز کرده و فرمان عفو آنها را صادر نموده، مى فرمايد: «به آنها بگو اى بندگان من که بر خودتان اسراف و ستم کرده ايد! از رحمت خداوند نوميد نشويد که خدا همه گناهان را مى بخشد که او بخشنده و مهربان است» (قُلْ يا عِبادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلى أَنْفُسِهِمْ لاتَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللّهِ إِنَّ اللّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعاً إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ) ۩: إِنَّ اللَّـهَ يُحِبُّ التَّوَّابِين (سوره بقره آیه 222) یعنی خدا منو دوست داره و چه چیزی از این بالاتر؟ |
|||
|
|
۱۲:۰۹, ۲۲/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم الهی اَنطِقنی بِالهُدی و وفّقنی بِالتَّوبَة السلام علیکَ یا مولانا یا امیر المؤمنین (علیه السلام) خدا کند که این سال سالی برای خدایی شدن تمام آدمیان باشد . خدا کند در راه خدایی شدنمان دیگران را نیز کمک نماییم تا خدایی شوند . خدا کند که امسال مثل سالهای قبل آن ، عیدمان چند روزی بیش نباشد و تا سال دیگر جامه های نویی که به تنمان کرده ایم همانطور نو بمانند. خدا کند که در این سال هر روز جامه ای نو بتن نماییم و هر روز خود را با زیوری خدایی بیاراییم . خدا کند که دلمان تا بهار دیگر به خزان ننشیند و سرمای زمستان آن را از پای در نیاورد . خدا کند در این سال چشمانمان آنقدر زیبا بین گردد که تنها زیبایی ببیند و چه چیز زیباتر از روی ماه مولایمان مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دوستان خدایی ، خدایی بمانید تا لحظه پیوستن به خداوند . عیدتان مبارک اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۱۹:۲۵, ۱۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله
این ماه رمضان هم تموم شد، و سالی دوباره برای ما شروع. البته سال ما در شب قدر شروع شده و باید ببینیم تا شب قدر سال بعد چه تقدیری برای ما رقم خورده و چه فرصت های برای بالا رفتن و خدایی تر شدن در اختیار ما قرار می گیرد. فرصت هایی که اگر اشتباه کنیم، به جای خدایی شدن شیطانی می شویم. یا علی مدد |
|||
|
|
۸:۵۶, ۱۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
عید شما مبارک و طاعات و عباداتتون در این ماه قبول درگاه حق |