کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نابغه قرآنی و کاری حیرت آور
۲۲:۱۵, ۲۳/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۱ ۲۲:۱۸ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله

با سلام خدمت همه دوستان عزیز
در شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان در مصلی شهر گرگان، مردم شاهد حضور یک حافظ قرآن بودند.
نوجوان پانزده ساله ای به نام محمدتقی خان از پاکستان که البته در شهر قم زندگی می کند

[تصویر: n00058206-b.jpg]

ایشان حافظ کل قرآن می باشند به گونه ای که می تواند هر آیه و سوره و صفحه ای را به سادگی برای دیگران قرائت کنند
حتی ایشان می توانند صفحات و آیات را از آخر به اول و همچنین صفحات را بصورت نامرتب بخوانند.

مثلا در هنگام اجرای برنامه، مجری از ایشان می خواست صفحه شماره 100 و سپس 20 صفحه بعد آن یعنی صفحه 120 و سپس 70 صفحه قبل آن و سپس 35 صفحه بعد از آن و ... را بخواند.
ایشان اینقدر سریع این کار را انجام می داد که مردم حتی نمی توانستند شماره صفحات را از هم جمع یا تفریق کنند

بماند که ترجمه فارسی و انگلیسی و اردو را هم حفظ بود. یعنی اگر به هر کدام از این ترجمه ها یک آیه را می خوانند، ایشان اصل آیه را قرائت می کردند.

یکی دیگر از کارهای فوق العاده ایشان این بود می توانستند هر آیه ای را با هر شماره ای بخوانند
برای مثال همه ما می دانیم که آیه 8 قرآن می شود آیه 1 سوره بقره.
ولی کسی می داند که مثلا آیه 2641 قرآن کدام آیه است؟

ولی مهمترین چیزی که بنده می خواهم در این تاپیک مطرح کنم این است که، در هنگام اجرای برنامه، مجری از جایگاه پایین آمد و به میان مردم رفت. قرآنی را به یکی از حظار داد و از وی خواست یک آیه انتخاب کند و به آرامی بخواند. سپس مجری برنامه (که البته برادر بزرگتر محمدتقی بود) به سمت محمدتقی نگاه کرد و پس از چند لحظه، محمد تقی شروع کرد به قرائت همان آیه. همه حاظرین در مصلی شگفت زده شده بودند.

مجری برنامه دوباره اینکار را تکرار کرد. این بار به یکی از حظاری که در سمت زیر جایگاه نشسته بود قرآنی داد و از وی خواست بگونه ای بایستد که محمد تقی اصلا نمی توانست او را ببیند. آن فرد قرآن را باز کرد و شروع کرد به خواندن یک آیه. و پس از چند لحظه محمدتقی همان آیه را تلاوت کرد.

نتیجه گیری:
اولین چیزی که به ذهن بنده رسید این است که آیا چیزی که ما دیدم واقعی بود یا خیر؟
یعنی تردستی، شعبده، ارتباطات الکترونیکی و یا حُقه
ولی هیچکدام از این موارد بالا نمی توانست درست باشد

مورد بعدی که به ذهن بنده خطور کرد این بود که ممکن است از عمل و خواندن فکر افراد نوعی سحر باشد
یعنی ممکن بود که یک جن این کار را برای وی انجام می دهد؟
ولی نه!
این چیزی که بنده به چشم خودم دیدم
چیزی جز کرامت خداوند کریم نیست

از بس ما مردم از این مسائل دور بوده ایم که دیدن چنین چیزهایی حیرت ما را برمی انگیزد در صورتی برای خداوند و اولیای خداوند این کرامتات بسیار ساده و ناچیز است.

داشتم به خودم می گفتم که دیگر نمی توانم برای خداوند بهانه ای بیاورم که "تو برای من نشانه ای آشکار نفرستاده ای" چه نشانه ای از این بالاتر؟
مگر معجزات پیامبران چه بوده و برای چه بوده است؟
این هم یک نشانه از نشانه های خداوند برای ما؟
به نظر من، نباید به چرا و چگونگی انجام این کار از طرف محمدتقی نوجوان اندیشید، و بلکه باید به این فکر کرد که الَمْ يَأْنِ لِلَّذِينَ آمَنُوا أَن تَخْشَعَ قُلُوبُهُمْ لِذِكْرِ‌ اللَّـهِ * آیا برای اهل ایمان وقت آن نرسیده که دل هایشان برای یاد خدا و قرآنی که نازل شده نرم و فروتن شود؟

با تشکر
یا علی مدد
باشد که رستگار شویم

برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره ایشان می توانید به پیوندهای زیر مراجعه کنید:
http://www.taghribnews.com/vdcaiunm.49naw15kk4.html
http://www.aparat.com/v/08ecfbbc924a1923...d87ac32653
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، faateme-313 ، mohammad reza ، Behnam-Az ، میلاد.م ، تفکر ، Ramin_Ghn ، نـور ، مجید121 ، محمود ، mhvvhm ، شیدا ، saloomeh ، بیداری12 ، sarallah ، میثاق ، جویای حقیقت ، medad.sefid ، یاســین ، taleb ، Agha sayyed ، AFG Shia ، سدرة المنتهی ، s.majid hashemi ، عبداللهی ، Farzaneh ، azade ، Amir ، black ، عبدالرحمن ، m.hossein

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۴۱, ۲۴/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۱ ۱۴:۴۵ توسط بچه شیعه.)
شماره ارسال: #11
آواتار
حتی ایشان می توانند صفحات و آیات را از آخر به اول و همچنین صفحات را بصورت نامرتب بخوانند.
مثلا در هنگام اجرای برنامه، مجری از ایشان می خواست صفحه شماره 100 و سپس 20 صفحه بعد آن یعنی صفحه 120 و سپس 70 صفحه قبل آن و سپس 35 صفحه بعد از آن و ... را بخواند.

با عرض احترام به آقا محمدعزیز. اتفاقا یکی از نشونه های آخرالزمان همینه که قرآن خوند میشه ولی کسی به اون عمل نمیکنه. حالا چه سودی داره که اون بنده خدا قرآن رو از اول به آخر بخونه یا آخر به اول. بنظر بنده حقیر این کارها بیشتر بعد از چند وقت جنبه خودنمایی پیدا میکنه!قرآن حفظ کردن خیلی خوبه ولی دیگه چپه راسته،از بالا به پایین و...خوندن هیچ سودی نداره.به جای اینکار میشست یکم تفسیر قرآن رو میخوند.
Silent
بی زحمت یه نگاه هم به این لینک بندازین.http://yavaraneghiyam.blogfa.com/post-1.aspx
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ramin_Ghn ، mhvvhm ، azade
۱۶:۳۳, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
من این برادر رو حدود 3 - 4 سال قبل جایی دیدم و شگفت زده شدم.
ولی بعداً از یکی از نزدیکان این آقا شنیدم که مجری یا همون برادر این آقا با رمز های مختلفی که بین خودشون درست کردن، بهش میگه که کجا رو باید بخونه.

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ramin_Ghn ، saloomeh ، Agha sayyed ، mhvvhm ، محمود ، Hadith ، azade
۱۷:۰۶, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
سوال 1 :
1- Wink
2-Smile
3-Big Grin
4-Heart
محمد جان خودش می دونه سوالات چیه
اگه خواست می تونه برای بقیه هم ترجمه کنهBlush
.........................................................
پ.ن:
می بینید که ما هم یه جورایی کرامت داریم
سوالات رو نگفته محمد می دونه!!!

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، Ramin_Ghn ، Agha sayyed ، mhvvhm ، azade
۲۳:۱۹, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #14
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
الهی اَنطِقنی بِالهُدی و وفّقنی بِالتَّوبَة

محمد عزیزم ،
با این قسمتهای صحبتت موافقم
(۲۳/مرداد/۹۱ ۲۳:۴۵)mohamad نوشته است:  ببین دوست من، ما و مردم ما اینقدر از این چیزها ندیدیم که با دیدنش یا حیرت زده می شیم یا سریعا تکذیب می کنیم
و یا مثلا که دارای دید مثبت هستی، سعی می کنیم بحث را به سمت دیگری ببریم
غافل از اینکه موضوع اصلی، ایشون و چرا و چگونگی فعل ایشون نیست، بلکه موضوع ما هستیم
که آیا قرآن را در زندگی خودمون جاری کرده ایم یا خیر، آن هم با این همه نشانه آشکار

نقل قول:
بنده در همان تاپیک اول هم گفتم این یک اتفاق هست که می تونه برای ما یک چراغ روشن کنه
و یک تلنگری به ما بزنه
خیلی سختت هست که بپذیری این می تونه یک نشانه از طرف خدا باشه برای ما؟
بهتر نیست کمی ساده تر نگاه کنیم؟

نمیخواهم بحث را به بیراهه ببرم ، ولی وقتی پای کرامت پیش می آید یکم موضوع جدی میشود .
سوال اینجاست که آیا این کار جزء کرامات است و یا خیر ؟
آیا این مورد با مورد سید محمد حسین طباطبایی یکسان است ؟
آیت الله بهجت (رحمة الله علیه) ایشان را نابغه میدانستند و عمل را جزء کرامات ، اما محمد حسین تنها قران را بخوبی حفظ کرده بود ،آنهم در سن کم .
پس از آن بود که موج حفظ قرآن سراسری شد و خانواده ها با روشهای عجییب فرزندانشان را بسمت حفظ قران تشویق میکردند .
اینکه صفحه 555 با چه آیه ای شروع و با چه آیه ای ختم میشود و یا اینکه 50 صفحه کم کن ، بعد 234 صفحه زیاد نما و کلمه 25 را بگو ،
آیا دردی از محجوری قرآن کم می نماید ؟
آیا قرآن اینگونه نازل شده و اصلا هدف نزول آن این بوده است ؟

این حقیر این عمل را تنها روشی برای حفظ کردن میدانم که از چند سال پیش کنکوریها هم برای حفظ مطالب درسی از این روش حفظ استفاده میکنند .

یک مطلب که شاید به صحبتهای دوستان کمتر ارتباط داشته باشد اینست که ما قرآن را برای بهبود وضع اسفناک زندگی مان میخواهیم تا معنویت گمشده مان را با آن احیا نماییم و یا می خواهیم بوسیله آن به شهرت برسیم ؟
نوشتن آیات بر روی دانه برنج و یا بصورت معرق با صرف هزینه های فراوان و وقت بسیار ، صِرف رفتن ناممان در کتاب گینس چه دردی از دردهای معنویمان را کم می کند ؟
واقعا جایگاه قرآن در اینجاست که در کتاب رکوردها ثبت شود ؟؟
صِرف خواندن قرآن از آخر به اول و با این صور عجیب ما را تا چه حد به نشانه های قرآنی نزدیک مینماید ؟

خلاصه اینکه همانطور که محمد عزیز هم گفت قرآن بسیار محجور مانده و طرز فراگرفتن آن هم عجیب شده است و نه خدایی .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ramin_Ghn ، وحید110 ، mhvvhm ، Mahdy2021 ، Havbb 110 ، azade
۱:۱۵, ۲۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #15
آواتار
بله بنده فیلم رو الان دیدم ،فکر کنم هر چی هست رمزهایی هست که بین محمدتقی و برادرش رد و بدل میشه ، اگه این قضیه صحت داشته باشه میشه یکی از علائم باور نکردنی آخرالزمان یعنی تردستی حافظ کل قرآن بوسیله قرآن...

به نظرم این تردستی نیاز به حافظه و تمرکز بالایی برای تحلیل جملات و کلماتی هست که طرف میشنوه یعنی چیزی که مسلمه اینه که محمد تقی از حافظه بسیار بالایی برخورداره.

اما جملاتی که برادرش بعد از دیدن سوره و آیه انتخاب شده توسط جمال هندی(یکی از حضار ) بر زبان جاری می کنه :
{
یکی از سوره و آیه رو یکی از دوستانمون انتخاب کرده است حالا ببینیم عزیزمون محمد تقی خان می تونه بگه کدوم سوره و آیه هستش ، همه تقاضا می کنم ساکت باشین تا حواس محمد تقی پرت نشه(برادر محمد تقی)

اسم شریفتون(برادر محمد تقی) : من جمال هندی هستم(یکی از حاضرین)
...
متوجه شدی(برادر محمد تقی) : بله (محمد تقی )

تقاضا می کنم عزیز خودمون ، محمد تقی خان ، می تونی بگی که این ، کدوم سوره مبارکه هست و آقا جمال هندی ، آقا جمال هندی کدوم آیه رو از کل قرآن کریم انتخاب کرده هستن...
سوره مبارکه توبه آیه 66 (محمد تقی)

تشویق حضار
}

ویرگول ها نشانه مکث کوتاه برادرش حین سخن هست.

جملات بالا خیلی عجیب هستن مخصوصا پاراگراف آخر که برادر محمد تقی ، اسم طرف رو بعد از مکث کوتاهی دوبار بر زبون آورد که می تونه علامت تکرار عدد شماره 66 باشه

اگر یک یا دو نمونه دیگه از این اجراها در دست داشتیم میشد رمز گشایی کرد

به احتمال زیاد این یک تردستی بوده نه چیز دیگری...

یاحق.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، mhvvhm ، محمود ، azade
۱۹:۴۰, ۲۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #16
آواتار
باشد...
پس صبر کنیم تا پیامبری برسد و عصای خود را بیاندازد تا اژدها شود شاید بپزیریم که بالاخره خداوند نشانه هایش را برای مردم عادی نیز نمایان می کند.

اینها همه بهانه است و نشانه قفل هایی بر دل و دیدگان ما
چون می خواهیم برای همه چیز دلیل و مدرک بیاوریم

بنده دیگر در این بحث شرکت نخواهم کرد.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۰:۰۹, ۲۶/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۱ ۰:۱۰ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #17
آواتار
(۲۴/مرداد/۹۱ ۱۳:۳۷)جویای حقیقت نوشته است:  
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
حقیر ایشون رو از تیر ماه سال گذشته می شناسم . توی یه همایش از مدیرعامل های کل کشور توی چالوس بود که این بنده ی خدا رو دعوت کرده بودن و همه رو شگفت زده کردن . مدیرعامل کل هم به بقیه شرکت کنندگان گفت هر کسی اگه یه آیه رو این شکلی بخونه ، خودم بهش یه مرسدس بنز میدم !!! که معلوم بود هیچکس نمی تونه . . .

سلام
مدیر عامل کجا؟

اگر دولتی باشه که وای بر اون سازمان و اداره

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، شیدا ، azade
۰:۵۱, ۲۶/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #18
آواتار
به مراتب چیزهایی بسیار حیرت انگیز تر از کفار نیز مشاهده میشود!

به دقت این حکایت را بخوانید:
نقل قول:
مرد کافری در بازار بغداد می آمد، مردم گرد او جمع می شدند و او به آنها خبر می داد از آنچه در منزل یا نیت خود داشتند. این جریان را به موسی بن جعفر علیه السلام عرض کردند،
حضرت به صورت ناشناس به آن محل حاضر شد.
به یکی از همراهان خود فرمود: چیزی در نیت بگیر[1]، آنچه در ضمیر گرفته بود اطلاع داد.
موسی بن جعفر علیه السلام او را به کناری برد و فرمود: به واسطه ی چه عمل این مقام را پیدا کردی با این که جزئی از مقام پیامبران است.
گفت: به این درجه نرسیدم مگر به واسطه ی مخالفت با خواهش نفس. حضرت فرمود: اسلام را بر نفس خود عرضه بدار ببین چگونه می یابی. عرض کرد: نفسم به اسلام آوردن راضی نیست. فرمود: مگر نه این است که بر اثر مخالفت نفس به این مقام رسیده ای، اکنون با او مخالفت کن. مرد تأملی کرد و ایمان آورد، ایمانش بسیار نیکو شد و پس از این جریان گهگاه به مجلس موسی بن جعفر علیه السلام حاضر می شد. روزی یک نفر درخواست کرد از نیتش خبر دهد، هرچه فکر کرد چیزی نتوانست بگوید، آن گاه عرض کرد: من وقتی کافر بودم از امور پنهان اطلاع داشتم حالا که مسلمانم چرا نمی توانم؟ حضرت فرمود: خداوند عمل هیچ بشری را بی پاداش نمی گذارد و ضایع نمی کند. چون در آن موقع مخالفت با نفس می کردی، خداوند جزای آن را در دنیا می داد؛ زیرا کافر در آخرت بهره ای ندارد، اکنون که اسلام آورده ای، خداوند پاداش آن را برای آخرتت ذخیره کرده است.[2] [1]. در روایت دیگر است که موسی بن جعفر(علیه السلام) تخم حیوانی را در دست خود گرفتند و از آن مرد سؤال می کنند، نصرانی می گوید در تمام عالم نظر انداختم فقط آشیانه ی مرغی که دو تخم در آن بود تغییر کرده بود و یک تخم نیست. [2]. پند تاریخ 2 / 233 ـ 234؛ به نقل از: کشکول بحرانی ، 358.
آیا کمترین توصیه ای در دین به پرداختن به این قبیل کارها شده ایم؟
یا توصیه به تفکر در آیات قرآن و اعتقاد و عمل به مضامین آن شده ایم؟
ملاک ارزشمند بودن چیست؟
ملاک الهی بودن چیست؟
ممکن است این هم لطفی از الطاف خداوند به این بنده ی خدا باشد
اما ملاک کرامت بودن هم نیست
همانطور که خدمت شما عرض کردم، اگر این قبیل امور را به حساب کرامت گذاریم از کفار به مراتب عظیم ترش دیده شده و می شود
کرامت این است که کسی بتواند ما را عبد خدا کند و از معصیت نجات دهد!
در ما یقین ایجاد کند
کسی که در او یقین ایجاد شد برای دنیا نه دچار خوف میشود و نه دچار حزن! و این تنها یکی از آثار یقین است و البته یقین هم مراتب بسیار دارد

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، وحید110 ، Agha sayyed ، Ramin_Ghn ، Farzaneh ، azade ، أین المنتظر
۲:۱۹, ۲۶/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۱ ۲:۲۲ توسط باران.)
شماره ارسال: #19
آواتار
با عرض سلام خدمت دوستان خوبم

به نظر این حقیر خداوند برای انسان نشانه های زیادی میفرسته برای آگاه کردن اونها و این کارو برای تک تک بنده هاش انجام میده و شاید اون اتفاق تنها برای یکی از بنده هاش "نشانه" باشه و دیگران حتی متوجه اون هم نشن و گاهی خداوند پیام خودشو بر زبان کودکی جاری میکنه تنها برای توجه ما. من فکر میکنم منظور mohamad از آنچه دیده بود تنها درک همون "نشانه" بود اما غافل از اینکه اون ماجرا برای دیگران ممکنه یک چیز ساده باشه.

اگه به کسی بر نمیخوره (با عرض معذرت)خواستم بگم یکمی با هم مهربونتر باشید.
التماس دعا

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، Agha sayyed ، جویای حقیقت ، نـور
۷:۳۲, ۲۶/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #20
آواتار
لطف خداوند بر کسی پوشیده نیست اما کراماتی که خداوند به انسان عطا مکند چیز دیگری است.این امور زیبا اکتسابی هستند و بر کسی پوشیده نیست چنانچه بعد از فرمایش حضرت آقا توجهات زیادی به آن شده است.هر چیزی که هست نشانه ایست از جانب خدای متعال.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، جویای حقیقت
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا