کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 2.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبلیغ داشتن هوو در سیمای قم!
۱۱:۱۱, ۲۴/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۱ ۱۲:۱۴ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #1
آواتار
در اقدامی شگفت انگیز، صدا و سیمای قم از «دو هووی قمی» دعوت کرد تا درباره «زندگی موفق «شان سخن بگویند؛ این اولین بار است که در تلویزیون ایران این چنین تبیلغ چندهمسری می شود.
صداوسیمای استان قم در ویژه برنامه ماه رمضان از شبکه نور، با نام «شهر یاکریم» از «دو هووی قمی» دعوت کرد تا «شیوه زندگی موفق این دوبانو با یکدیگر» را مورد بررسی قرار دهد.
این دو «هووی موفق» هم در این برنامه «داستان هایی از زندگی مشترک» خود را در زیر یک سقف با حضور فرزندانشان بیان کردند.
[تصویر: 0678829ea5.jpg]
[تصویر: 0b36c7fcd7.jpg]
نظر شما چیست؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، taleb ، medad.sefid ، شیدا ، azade ، Maysam-1st ، Mohammad Trust ، ztb ، bahareh ، عبدالرحمن

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۲۳, ۲۶/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #21
آواتار
سلام
داستان این هوو هارو امشب تو "صرفا جهت اطلاع" هم گفتنSmile
فکر کنم همین دوتا عکس بود که ازشون پخش کردن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: taleb ، sarallah ، AMINI ، mhvvhm ، عبدالرحمن
۲۲:۵۵, ۲۶/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۱ ۶:۰۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #22
آواتار
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-19...#pid141440
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: faateme-313 ، AMINI ، عبدالرحمن
۱۶:۴۸, ۲۷/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۱ ۲۰:۲۵ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #23
آواتار
سلام
خاطرم هست (اگر اشتباه نکرده باشم) چند سال پیش چند تن از مراجع تقلید نیز برای از بین رفتن قبح این عمل به صورت غلنی دست به گرفتن همسر دوم کرده بودند.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: taleb ، فدايي ولايت ، AMINI ، رنجستان ، عبدالرحمن
۱۶:۵۷, ۲۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #24
آواتار
تو تصویر معلومه که کدومشون زن اوله . چقدرم شکسته و پیره . حتما چون پیر شده شوهرش رفته زن گرفته . اصلا توی تصویر معلومه که ناراحته . بنظرتون چون قبول کرده با هووش زندگی کنه یعنی الان خیلی راضیه یا از روی ناچاری قبول کرده ؟ . البته فقط منظورم با این خانوم نیست خیلی از خانومای دیگه هستند که این وضعیت رو دارند . ترس از انگ طلاق اونم توی این سن مجبورشون میکنه که این وضعیت رو قبول کنند . اصلا اگه هم از شوهرش جدا بشه . معلومه نیست که آینده اش چی میشه . آیا کسی هست که بخواد توی این سن باهاش زندگی کنه ؟ از نظر مالی چی آیا میتونه سرکار بره خرجشو دربیاره ؟ و هزارن آیا دیگه . بدتر از همه ی اینا حرف مردم نیش و کنایه های فامیل ... . این یه طرف ماجراست .طرف دیگه زندگی با هوو و تحمل خیلی چیزای دیگه . بنظرتون یه مرد نسبت به زن جوونترش علاقه ی بیشتری داره یا زن مسنترش ؟ یک مرد هرچقدر هم که بخواد عدالت رو رعایت کنه یه جاهایی ممکنه که کوتاهی کنه . ممکنه با محبت کم و زیاد نسبت به یکی از زناش دل زنه دیگش رو بشکنه . اینم می دونم که حق مرد اینکه چهار زن بگیره . گاهی وقتا فکر می کنم مردا اگه هم می خوان تجدید فراش کنند همون پنهونی بهتره ! البته اینم یه سری مشکلات خودشو داره . همه ی اینا رو گفتم نه بخاطر اینکه این حق مرد ها رو زیر سوال ببرم فقط خواستم این جمله رو یاد وار بشم ثواب تحمل هوو مانند ثواب شهادت است .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: taleb ، AMINI ، mhvvhm ، عبدالرحمن
۱۸:۲۲, ۲۷/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۱ ۱۸:۲۲ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #25
آواتار
(۲۷/مرداد/۹۱ ۱۶:۵۷)maryam _k نوشته است:  تو تصویر معلومه که کدومشون زن اوله . چقدرم شکسته و پیره . حتما چون پیر شده شوهرش رفته زن گرفته . اصلا توی تصویر معلومه که ناراحته . بنظرتون چون قبول کرده با هووش زندگی کنه یعنی الان خیلی راضیه یا از روی ناچاری قبول کرده ؟ . البته فقط منظورم با این خانوم نیست خیلی از خانومای دیگه هستند که این وضعیت رو دارند . ترس از انگ طلاق اونم توی این سن مجبورشون میکنه که این وضعیت رو قبول کنند . اصلا اگه هم از شوهرش جدا بشه . معلومه نیست که آینده اش چی میشه . آیا کسی هست که بخواد توی این سن باهاش زندگی کنه ؟ از نظر مالی چی آیا میتونه سرکار بره خرجشو دربیاره ؟ و هزارن آیا دیگه . بدتر از همه ی اینا حرف مردم نیش و کنایه های فامیل ... . این یه طرف ماجراست .طرف دیگه زندگی با هوو و تحمل خیلی چیزای دیگه . بنظرتون یه مرد نسبت به زن جوونترش علاقه ی بیشتری داره یا زن مسنترش ؟ یک مرد هرچقدر هم که بخواد عدالت رو رعایت کنه یه جاهایی ممکنه که کوتاهی کنه . ممکنه با محبت کم و زیاد نسبت به یکی از زناش دل زنه دیگش رو بشکنه . اینم می دونم که حق مرد اینکه چهار زن بگیره . گاهی وقتا فکر می کنم مردا اگه هم می خوان تجدید فراش کنند همون پنهونی بهتره ! البته اینم یه سری مشکلات خودشو داره . همه ی اینا رو گفتم نه بخاطر اینکه این حق مرد ها رو زیر سوال ببرم فقط خواستم این جمله رو یاد وار بشم ثواب تحمل هوو مانند ثواب شهادت است .

حدیث داریم مردم در اخرالزمان حلال خدا را حرام میکنند وحرام او را حلال میشمارند

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، فدايي ولايت ، دوست خدا ، دل خسته ، AMINI ، یا ثارالله ، رنجستان ، mhvvhm ، عبدالرحمن ، تازه مسلمان
۱۹:۳۳, ۲۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #26
آواتار
(۲۷/مرداد/۹۱ ۱۶:۵۷)maryam _k نوشته است:  تو تصویر معلومه که کدومشون زن اوله . چقدرم شکسته و پیره . حتما چون پیر شده شوهرش رفته زن گرفته . اصلا توی تصویر معلومه که ناراحته . بنظرتون چون قبول کرده با هووش زندگی کنه یعنی الان خیلی راضیه یا از روی ناچاری قبول کرده ؟ . البته فقط منظورم با این خانوم نیست خیلی از خانومای دیگه هستند که این وضعیت رو دارند . ترس از انگ طلاق اونم توی این سن مجبورشون میکنه که این وضعیت رو قبول کنند . اصلا اگه هم از شوهرش جدا بشه . معلومه نیست که آینده اش چی میشه . آیا کسی هست که بخواد توی این سن باهاش زندگی کنه ؟ از نظر مالی چی آیا میتونه سرکار بره خرجشو دربیاره ؟ و هزارن آیا دیگه . بدتر از همه ی اینا حرف مردم نیش و کنایه های فامیل ... . این یه طرف ماجراست .طرف دیگه زندگی با هوو و تحمل خیلی چیزای دیگه . بنظرتون یه مرد نسبت به زن جوونترش علاقه ی بیشتری داره یا زن مسنترش ؟ یک مرد هرچقدر هم که بخواد عدالت رو رعایت کنه یه جاهایی ممکنه که کوتاهی کنه . ممکنه با محبت کم و زیاد نسبت به یکی از زناش دل زنه دیگش رو بشکنه . اینم می دونم که حق مرد اینکه چهار زن بگیره . گاهی وقتا فکر می کنم مردا اگه هم می خوان تجدید فراش کنند همون پنهونی بهتره ! البته اینم یه سری مشکلات خودشو داره . همه ی اینا رو گفتم نه بخاطر اینکه این حق مرد ها رو زیر سوال ببرم فقط خواستم این جمله رو یاد وار بشم ثواب تحمل هوو مانند ثواب شهادت است .
از ناظر این قسمت خواهش دارم این پست را حذف نکند. و نگوید اقا حرف بدی است.
مریم خانم سلام حالت خوبه؟ قبول باشه. ببین خواهر من نباید با احکام خداوند متعال احساسی برخورد کرد. دستورات خداوند متعال جای احساس نیست جای عمل کردن و اطاعت است. شما بروید همان پستی را که قبل ار پست شما ادرس گذاشتم ببینید تا مفهوم عدالت برایتان روشن شود. ببین خواهر من ثواب زندگیه زیبا و رضایتمندانه با هوو ثواب شهادت رو داره نه تحمل کردن هوو اونم در حالی که تو سینه ادم کینه و خشم موج میزنه و حسادت داره گوشت تن ادم را اب میکنه. راضی شدن به امر خداوند متعال ثواب شهادت داره نه تحمل احکام خداوند متعال. اولا اگر اون خانم اگر واقعا ناراحت بود نمیومد تو تلوزیون که خودش رو هم بی ابرو کنه یعنی اینطوری کسی پشت سرش حرف در نمیاره؟ پس مشخص که با رضایت خودش اومده. تازه شما که اون برنامه را ندیدی پس چطور قضاوت میکنید. ببین مریم خانم هوای نفس رو بزار کنار. اگر شما با احکام خداوند متعال مخالفت کنید و بدتون بیاد که ظاهرا هم همینطور اونوقت........ میشید ها. درباره دوست داشتن هم که باید خدمتتون عرض کنم بله اون که جوانتر هست رو طبیعتا بیشتر دوست داره چون اون خانم بیشتر از اون خانم پیر به عواطف نیاز داره. من خیلی لذت میبرم وقتی میبینم برخی خانمها انقدر متواضع هستند در برابر این دستور الهی مثل شیدا خانم. واقعا نعمتی هست که خداوند متعال در سینه چنین خانمهای قرار داده. شما هم بدان هیچ مردی ان هم در این دوره زمانه با این گرانی نمیرود دو تا زن بگیرد. علت این که زنان جامعه ما انقدر این امر برایشان سنگن است همین فیلمهای تلوزیون است. الان چند سال است که دستهای پنهانی دارند مدام در فیلمها جریان ازدواج دوم را خیانت نشان میدهند زشت نشان میدهند. و اثرش را هم شدیدا گذاشته. در کشرهای عربی این مساله کاملا جا افتاده است. مریم خانم انشاالله که بهترین مرد دنیا نصیبتان شود و خوشبخت شوید اما خودتان را جای ان زنی بگذارید که شوهرش را به هر دلیلی از دست داده ( تصادف. طلاق . جنگ و......) حالا این خانم از کجا معاش خود را تامین کند ؟ میگوید میرود سر کار. اولا اگر یک خانم یک جا رفت سر کار یعنی یک پسر باید بی کار بماند. یک پسر هم معنایش یک خانواده است. تازه این خانمی که رفت سر کار یک حقوقی به او میدهند نصف مرد. حالا به ضررهای عاطفی و شخصیتی این امر کاری ندارم. از نظر عاطفی و جنسی ، این خانم قطعا به این دو نیازمند است. ایا او انسان نیست و از این حقوق برخوردار نیست؟ نیاز عاطفیش را چه کسی تامین کند ان هم در این تنهای . با نیاز وحشتناک جنسی چه کند؟ از کجا ان را تامین کند؟ ایا چون تقدیر الهی برای او چنین سرنوشتی را رقم زده پس دیگر باید برود و بمیرد و در مشکلات خودش تنها بماند؟ ایاباید از فشار جنسی عذاب بکشد ؟ مریم خانم خداوند متعال بندگانش را دوست دارد و مثل من و شما خود خواه نیست. دلش نمیخواهد ما عذاب بکشیم. به مرد اجازه داده تا مراقب چنین زنانی باشد. عواطف و نیازهای جنسی و مالیشان را تا حد امکان براورده کند. اگر یک زن با دانستن این امر راضی بود قسم میخورم که خداوند متعال چنان عشق او را در دل شوهرش داغ کند که اگر تمام دنیا را هم به ان مرد بدهند دست از او بر ندارد. مریم خانم خوب به این حدیث امام صادق فکر کنید که فرمودند: خداوند متعال شراب را از مومنان گرفت و در عوض به انها متعه را هدیه داد. متعه هدیه الهی است به مومنین از زن و مرد. خداوند متعال به من و شما فرمودند حالا که تو ایمان اوردی و قبول کردی که شراب نخوری من هم به تو اجازه میدهم که بروی با زنان و مردان ارامش بگیری و خوش بگذرانی. بله خانمه و اقایان عزیز و محترمه شیعه ، ازدواج موقت برای خوش گذرانی است ولی همه مراعات میکنند و چیزی نمیگویند. کفار وقتی میخواهند خوش بگذرانند و از درد ها برای مدتی فارغ شوند شراب مینوشند تا ان مستی دردها را از انها دور کند برای مدتی. خداوند متعال هم فرمودند که لی مومنین و مومنات شما با شراب غمها را نزدادید با زن و مرد غمهایتان را بزداید. متاسفانه درباره ازدواج موقت لازم است که یک پست باز شود ولی نمیدانم چرا ناظران و مدیران مخالفت میکنند .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، yashar_nice ، AMINI ، رنجستان ، عبدالرحمن
۲۲:۴۸, ۲۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #27
آواتار
(۲۷/مرداد/۹۱ ۱۹:۳۳)دوست خدا نوشته است:  به این حدیث امام صادق فکر کنید که فرمودند: خداوند متعال شراب را از مومنان گرفت و در عوض به انها متعه را هدیه داد.

منبع این حدیث را می فرمائید
DodgyHuh

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AMINI ، یا ثارالله ، mhvvhm ، عبدالرحمن ، تازه مسلمان
۳:۳۸, ۲۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #28
آواتار
در مورد متعه من این حدیثو شنیدم:
امام صادق می فرمود که حضرت علی (علیه السلام) بارها می گفت: اگر عمر بر من سبقت نمی گرفت (و متعه را تحریم نمی کرد) جز انسانهای شقی (و یا خیلی کم) کسی زنا نمی کرد.[
فروع، ج 2، ص 42
]

نقل قول: من خیلی لذت میبرم وقتی میبینم برخی خانمها انقدر متواضع هستند در برابر این دستور الهی مثل شیدا خانم. واقعا نعمتی هست که خداوند متعال در سینه چنین خانمهای قرار داده

در مورد این سخن دوست خدای عزیز اینو عارض بشم که منم یه خانومم تازه سراپا عیب و ایرادم . البته به هیچ وجه منکر امر خداوند متعال نمیشم که اگه کلام جناب sarallahe73 رو تایید کردم به خاطر این حرفشون بود

نقل قول:حدیث داریم مردم در اخرالزمان حلال خدا را حرام میکنند وحرام او را حلال میشمارند

شاید آرزوی خانوما این باشه هیچ مردی نتونه تو این زمینه عدالتو برقرار کنه!!!!!!!!!
من اونقدرها هم خوب نیستم Exclamation
دوستان دچار سوءتفاهم نشن
یا علی/ التماس دعا

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AMINI ، رنجستان ، mhvvhm ، عبدالرحمن
۱۹:۱۷, ۳۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #29
آواتار
* حی *

امام باقر (
[تصویر: heart.gif][b]ع) فرمودند :

همانا خداوند بخاطر رأفت و عطوفتی که نسبت به شما داشت متعه (ازدواج موقت ) را در عوض تحریم (حرام بودن ) شراب قرار داد.
وسائل جلد 14 ص 428 ح 7

امام صادق ([تصویر: heart.gif]ع) فرمودند :
همانا خداوند تبارک و تعالی خوردن هر نوع شراب مست کننده را حرام نمود و در عوض این تحریم متعه را برای شما حلال قرار داد
وسائل الشیعه ج 14 ص 438 ح 9

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AMINI ، حسن.س. ، عبدالرحمن
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا