|
مخصوص گروه منتظران بی بخار! بی بخار نیستی نیا..
|
|
۱۳:۳۳, ۱۸/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۰۲ ۱۵:۱۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بنا ندارم در تالار تاپیک ایجاد کنم، حداقل تا مدتها به قدر کافی گفتم گفتنی ها رو یک بار و برای همیشه بنا به درخواست برخی از دوستان مجدداً تاپیکی ایجاد میکنم تا چه پیش آید اولاً کسی که بهش بر میخوره که بهش گفته بشه بی بخار اصلاً این تاپیک ربطی بهش نداره!!!!!!!!!!!!!!! اگه هم ارسالی در اعتراض بکنه اینجا به سرعت حذف میشه ما با یه پدیده ای مواجه هستیم به نام دوستِ بی بخار این پدیده ها هر از گاهی در یک تاپیک پیدا میشوند و شروع میکنند به ایراد بنی اسرائیلی و مانند اون دوست گالیور که میگفت: من میدونم که.... هر کسی مخالف سیستم بنده است خودش برود دعوت کند دیگران را به روشی که خودش فکر میکند درست است من یک روشی رو پیاده خواهم کرد که به کسی ربطی ندارد من اساتیدی دارم که هم فقیه هستند و هم مجتهد و هم دین شناس و از خودم حرف نمیزنم هر کسی که موافق نیست اصلاً نیاید حوصله ی جواب پس دادن هم ندارم وقتش هم ندارم حالا فقط کسانی که اولاً قبول دارند گاگول و بی بخار هستند!!!!! دوماً حقیقتاً طالب ثبتنام در گردان حسن بن علی هستند (خوب فکراتون رو بکنید که من حوصله ی ناز کردن و غرغر کردن و ایراد را در وسط راه ندارم! انصراف و اینها و هر چیزی که بخواهد در بین بچه ها بذر تفرقه و نا امیدی بپاشه رو هم اجازه نمیدم) پیشنهاد دادن کاملاً آزاد است اما هر جا فکر کنیم یکی داره حرفی میزنه که روندی که برای گردان در نظر گرفتم رو بر هم میزنه و ایجاد تشکیک و تفرقه میکنه به سرعت حذف میشه! حرف گوش کن باید باشید در این تاپیک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خود من چیزی به شما نمیگم مگر اینکه خودم قبلش بهش عمل کنم!!! اینجا میگم بیایید نمیگم برید یا بریم! حالا هر کسی تمام این مفاد رو بدون استثنا قبول داره یه صلوات با عجل فرجهم بفرسته تا بعد از یک هفته ببینم اصلاً یک نفر هم هست یا نه در نهایت به دنبال یه جمع دوستانه و گاگول هستم که از بی بخاری میخوان در بیان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و اهل عمل باشند و از انجام مستحبات هم نترسند که ایمانشون از دست بره! اسلام علیک یا صاحب الزمان یا مهدی ادرکنا... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... یک نکته اضافه کنم: [i]گاگول به جز ابله دو معنی دیگر هم دارد یکی گیج و یکی دیگر هم : کسی که نمیشود روی حرفش حساب کرد کیست که میتواند ادعا کند گیج نیست؟ در مورد اون میزانی که هوشیار باید باشد کیست که میتواند ادعا کند که آدمی هست که امام زمان میتواند روی قولش حساب کند؟ [/b] [i]در زمان رسول الله عده ای دور یک نفر جمع شده بودند که بیماری ای شبیه صرع داشت رسول الله گفتند کیست؟ گفتند دیوانه است! فرمودند دیوانه آن انسانی متکبری است که با غرور راه میرود این شخص بیمار است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حالا اینکه گاگول در عرف به بیماران عقب مانده ی ذهنی میگویند اما حقیقتاً معنایش میشود گیج کسی میتواند ادعا کند که هوشیار است و گیج نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن این تاپیک یک محفل دوستانه است و در ابتدای آن هم به قدر کافی توضیح داده شده [/b] https://makarem.ir/maaref/fa/article/ind...85(%d8%b5) روزى پيامبر گرامى اسلام(صلى الله عليه و آله) از كوچه اى عبور مى كردند. به ظاهر ديوانه اى را مشاهده كردند كه مردم گرد او جمع شده اند، پيامبر(صلى الله عليه وآله) فرمودند: «عَلَى مَا اِجتَمَعَ هَؤّلَاءِ»؛ (اينها براى چه اجتماع كرده اند؟) عرض كردند: «عَلَى المَجنُونِ يَصرَعُ»؛ (در برابر ديوانه اى كه دچار صرع و حمله هاى عصبى شده است). پيامبر(صلى الله عليه و آله) اين معلم انسانيت كه از هر لحظه حساس براى تربيت نفوس با استعداد استفاده مى كند، مناسب ديدند كه همين حالت را براى مردم به كلاس درسى تبديل كنند؛ لذا فرمودند: «مَا هَذَا بِمَجنُونٍ اَلَا اُخبِرُكُم بِمَجنُونٍ حَقَّ المَجنُونِ؟»؛ (اين شخص، ديوانه نيست مىخواهيد ديوانه واقعى را به شما معرفى كنم؟) عرض كردند: آرى اى رسول خدا. حضرت فرمودند: «إِنَ الْمَجْنُونَ الْمُتَبَخْتِرُ فِي مَشْيَتِهِ النَّاظِرُ فِي عِطْفَيْهِ الْمُحَرِّكُ جَنْبَيْهِ بِمَنْكِبَيْهِ فَذَاكَ الْمَجْنُونُ وَ هَذَا المُبْتَلَى»؛ (ديوانه واقعى كسى است كه متكبرانه گام برمى دارد، دائماً به پهلوهاى خود نگاه مى كند، پهلوهاى خود را به همراه شانه ها تكان مى دهد [و كبر و غرور از تمام وجود او مى بارد] اين ديوانه واقعى است، اما آن را كه ديديد، بيمار است).(1)،(2) پی نوشت: (1). بحار الأنوار، مجلسى، محمد باقر بن محمد تقى، محقق / مصحح: جمعى از محققان، دار إحياء التراث العربي، بيروت، 1403 قمری، چاپ: دوم، ج 70، ص 234، باب 130 (الكبر)؛ تفسير نمونه، مكارم شيرازى، ناصر، دار الكتب الإسلامية، تهران، 1374 شمسی، چاپ: اول، ج 17، ص 58، (1 - آداب راه رفتن). (2). گردآوري از کتاب: اخلاق اسلامى در نهج البلاغه، مكارم شيرازى، ناصر، تهيه و تنظيم: اكبر خادم الذاكرين، نسل جوان، قم، 1385 شمسی، چاپ: اول، ج 1، ص 121. |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۱۶, ۲۰/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۱ ۲۱:۲۰ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
ترک حرام و انجام واجب
مستحبات مأکدی هم که مکرر ذکر شده مانند نماز شب و زیارت جامعه و زیارت عاشورا حتی المقدور سوال هم دیگر نپرسید شما زیاد سوال میپرسید با خدا خلوت کنید در خلوت هم از مناجات خمس عشر و دعاهای صحیفه که با حال و هوایتان میخورد میتونید استفاده کنید سوال نپرسید به قول استاد ما باید عملی شویم به قدری که باید میدانستید در مسائل اعتقادی دانستید بیشترش میشود وسواس انجام واجب ترک حرام در حدی که میتوانید مستحبات مأکد و خلوت با خدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تضرع به درگاه خدا و توسل به اهل بیت گریه بر سید الشهدا و خدمت به خلق هم بسیار بسیار اثر دارد!!!!!!!!!!!!! (۲۰/تیر/۹۱ ۱۷:۵۰)یا صاحب الزمان نوشته است: به خاطر این بود که بنده خجالت می کشیدیم مطرح کنم که راجع به حضرت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) چیزی نمی دانم !! همین قدر که دانستید از مطالب این کتاب خوب است سوال نکنید دیگر از خدا بخواهید که توفیق دهد به حق 14 معصوم به دانسته هایی که دریافت کردید از مطالعه ی اون کتاب حقیقتاً معتقد شوید و فعلاً دیگر سوال نپرسید سوال زیادی خوب نیست برید برای عمل إن شاء الله |
|||
|
|
۲۳:۴۷, ۲۰/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۱ ۱۷:۵۴ توسط یا صاحب الزمان.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
(۲۰/تیر/۹۱ ۱۶:۴۸)یا صاحب الزمان نوشته است: من در قدم بعدی شناخت امامم باید چکار کنم ؟؟ به جواب چگونگی شناخت حضرت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) امروز رسیدم . 1391/6/18 . الهی شکر . http://forum.bidari-andishe.ir/thread-103.html |
|||
|
|
۱۸:۴۳, ۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
اَللّهُمَّ اِنّى اَفْتَتِحُ الثَّنآءَ بِحَمْدِکَ ........ اومدم بگم دوستان گاگول دعای افتتاح یادتون نره تو این شبها !!! دعایی که در پایانش در آغوش امام زمانی دعا برای کسانی است که میخواهند گاگول نباشند دارند تمرین میکنند،آماده میشوند برای دولت کریمه اَللّهُمَّ اِنّا نَرْغَبُ اِلَیْکَ فى دَوْلَهٍ کَریمَهٍ تُعِزُّ بِهَا الاِْسْلامَ وَاَهْلَهُ خدایا ما با تضرع و زارى به درگاهت از تو خواستاریم دولتى گرامى را که به وسیله آن اسلام و مسلمین وَتُذِلُّ بِهَا النِّفاقَ وَاَهْلَهُ وَتَجْعَلُنا فیها مِنَالدُّعاهِ اِلى طاعَتِکَ را عزت بخشى و نفاق و منافقین را منکوب سازى و ما را در آن دولت از زمره خوانندگان مردم بسوى اطاعت تو خدایا شاکی ام از نبودن پیامبرم خدایا شاکی ام از غیبت مولایم خدایا.... اَللّهُمَّ اِنّا نَشْکوُ اِلَیْکَ فَقْدَ نَبِیِّنا صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَالِهِ * * * وَغَیْبَهَ وَلِیِّنا وَکَثْرَهَ عَدُوِّنا وَقِلَّهَ عَدَدِنا وَشِدّهَ الْفِتَنِ بِنا وَتَظاهُرَ و از غیبت مولایمان و از بسیارى دشمنان و کمى افرادمان و از سختى آشوبها و از کمک دادن اوضاع الزَّمانِ عَلَیْنا فَصَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَالِهِ وَاَعِنّا عَلى ذلِکَ بِفَتْحٍ مِنْکَ زمانه به زیان ما پس درود فرست بر محمد و آلش و کمک ده ما را بر این اوضاع به گشایش تُعَجِّلُهُ وَبِضُرٍّ تَکْشِفُهُ وَنَصْرٍ تُعِزُّهُ وَسُلْطانِ حَقٍّ تُظْهِرُهُ وَرَحْمَهٍ فورى از طرف خود و برطرف کردن رنج وناراحتى و یارى با عزت و ظاهر ساختن سلطنت حقه و رحمتى مِنْکَ تَجَلِّلُناها وَعافِیَهٍ مِنْکَ تُلْبِسُناها بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |