|
آهای بچه مذهبی های پولدار و متوسط، یک حرف مهم!
|
|
۱۷:۲۹, ۲۷/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۱ ۶:۲۹ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
یک سوال خیلی مهمی است که دهها سال است که آن را دارم ولی جواب در خوری برای آن ندیده ام ! دیروز ، به میوه فروشی رفته بودم که دیدم یک پیرزن نحیف و فرتوت ، آمد و در سطل زباله به دنبال آشغال سبزی ها و میوه ها گشت ! اینجا یک تناقض اخلاقی در رفتار اسلام-باوران مرفه و متوسط دیده می شود ، مثلا فلان حاجی آقای بازاری ( که البته هم با رانت ها ثروتمند شده ) که بسیار مقید و مقدس مآب است و یا فلان مداح اسلام-پیشه ،خرجهای بسیار بسیار کلان و لوکس می کند ، مثلا ماشین چندصد میلیونی سوار می شود ، آیا این شخص مقدس مآب نمی توانست یک ماشین ارزانتر بخرد و سوار شود و مابه التفاوت آن را به نیازمندان و محتاجان به نان شب بدهد ؟؟!! ( البته کار این شخص کاملا اسلامی است و هیچ گناهی مرتکب نشده است ولی من با انسانگراها و مسیحی ها و حتی ناباوران در این رابطه همفکری می کردیم ، این کار مقدس مآب های اسلامی را در کشوری چنین مفلوک ، بسیار بی وجدانی و غیرانسانی یافتیم) یا یک مثال ملموس تر بزنم در همین تالار ، بعضی از اعضا گوشی های موبایل یک میلون تومانی ( و حتی گرانتر ) خریده اند ، آبا این افرادی متعصب اسلامی، نمی توانسته اند یک موبایل 200 هزارتومانی بخرند و مابقی آن پول را صرف کاری انسان-وار بکنند( تازه 90 درصد امکانات این موبایلهای گران یا اسمارت فون ها ، در ایران به دلیل نبود 3G و یک سری تحریم ها ، عملا قابل استفاده نیست و این دسته موبایلها بیشتر در ایران حالت کلاس گذاشتن دارد ) اینجاست که تعارضی بین شریعت و وجدان بشری دیده می شود ، نظر توی بچه مذهبی چیست ؟ بدرود |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۴۳, ۲۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز اتفاقا اسلام طرفدار تولید سرمایه در جامعه هست، و امامان ما از بزرگترین ثروتمندان عصر خود بوده اند.
امام هادی 100 هزار دینار به همسرش مهریه می دهد، امام سجاد هر شب مهمانی های بزرگ برای فقرا دارند. حالا سوال شما: فرض کن شما یک دانشمند موفق شوی و با احداث چندین کارخانه سرمایه بسیاری بدست آوری، اینجا 2 راه داری: 1- همه ثروت خود را خرج افزایش ثروت خود می کنی، هر سال ثروتت 10 برابر می شود. ماشین و خانه گران می خری. دائما به فکر خودت هستی، هر ماه ماشین بهتر و جدیدتر و سفرهای خارجی دورتری می روی. 2- با حقوقی مناسب جوانان زیادی را به کار می گیری، با ثروت بدست آمده در شهرهای محروم کارخانه ایجاد میکنی. ماشین و خانه گران می خری. دائما به فکر جامعه ای، گاهی خودت را فراموش می کنی، گاهی به خاطر مردم ضرر هم می کنی. دوست عزیز به نظر شما هر دو مورد مسلمان نمای مشکل دار می شوند؟ |
|||
|
|
۲۳:۲۸, ۲۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۷/مرداد/۹۱ ۲۲:۴۳)freewish نوشته است: دوست عزیز اتفاقا اسلام طرفدار تولید سرمایه در جامعه هست، و امامان ما از بزرگترین ثروتمندان عصر خود بوده اند. مهریه ی تمامی زنان و دختران ائمه علیهم السلام بر طبق مهرالسنه بوده است. و این 100 هزار دیناری که میفرمایید نحله است و نه مهریه. |
|||
|
|
۲۳:۳۲, ۲۷/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۱ ۲۳:۳۳ توسط waterlily.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام
من بچه مذهبی پولدار و متوسط نیستم ایشالا پولدار شدم میام عمیق باهاتون بحث می کنم ....ولی یه چیزی هم بگم! مگه مذهبی ها دل ندارن! من اینقدر بدم میاد مذهبی ها بی کلاس بگردن! حالا نمی خواد به قول تو 3 میلیون بدن گوشی و... ولی آدم باید به روز باشه! چه مذهبی چه غیر مذهبی! اون فیلم ها تو سناریوش ثبت نشده خمس داده یا نه شما از کجا فهمیدن خمس داده یا نه ؟ به روز بودن منافاتی نداره با خمس دادن یا ندادن!!! تازه تو خمس بده خدا کمکت میکنه گوشی سه میلیونی بخری بعد بهت یه پول زیاد هم میده می تونی باهاش به بقیه کمک کنی ![]() سپاس |
|||
|
|
۲۳:۴۰, ۲۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
پستت از اساس غلطه...ثروتمند بودن یه عده و نداری یه عده دیگه چه ربطی به شریعت داره...واینکه حالا چون طرف پولداره باید به جای مثلا یه ماشین 200 ملیونی بره پراید بخره بقیشم کمک کنه خوب که چی بشه ؟؟؟ کمک کردن جای خودش ...مرفه زندگی کردن جای خودش ...دین دار بودن هم ضمیمه به همه چیز چه فقر چه ثروت...
|
|||
|
|
۲۳:۴۲, ۲۷/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۱ ۲۳:۴۳ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
یک نکته در مورد عنوان این تاپیک:
"آهای بچه مذهبی های پولدار و متوسط بریزید داخل،یک حرف مهم!" این طرز صحبت کردن و مورد خطاب قرار دادن بچه مذهبی ها، بسیار زننده و تحقیر کننده است. به نظرم فردی که بصورت مغرضانه چنین موضوعاتی را با چنین عنواینی ایجاد می کند، هدفش بحث و به نتیجه رسیدن آن نیست. بلکه فقط می خواهد عقده های خود را نسبت به طیفی از افراد که در مقابل آنان دچار کمبود شخصیت شده است را جبران کند. پیشنهاد می کنم دیگر وارد بحث هایی که عنواین ناشایست دارد، نشویم. |
|||
|
|
۲۳:۴۸, ۲۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
کاربران بزرگوار ،
ما باید حرف خوب رو از هر کس که گفته میشه بپذیریم ، حتی اگر اون فرد عامل بهش نباشه .... ضمن اینکه اگر واقعا از این موارد ناراحتیم ، با رفتارمون و اصلاح رفتارمون ، باعث بشیم که دیگران به ما چنین ایرادهایی رو نگیرند.. جناب بیداری اندیشه درست فرمودند: (من فقط بعضی قسمتش رو آوردم ) (۲۷/مرداد/۹۱ ۱۹:۴۰)بیداری اندیشه نوشته است: ببخشید دوستان اما علیرغم اینکه ما با عقاید ایشون مشکل داریم اما حرفشون حرف حقه. من کاری ندارم ایشون دنبال جوابش هست یا نه دنبال ایراد به بچه مسلمونها هست و یا .... اما حرفشون برای من بچه شیعه جای تامل داره. در پناه حق |
|||
|
|
۲۳:۵۴, ۲۷/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۱ ۱:۰۱ توسط PARADOX.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
اولا شما از کجا می دونی کار خیر انجام نمیدن حتما باید بیان جار بزنند
دوما همه که بد نیستند و همه هم خوب نیستند خیلی ها کار های خیر انجام می دهند و به فقیران کمک می کنند سوما خمس و زکات برای فقیرها هستش |
|||
|
۰:۰۳, ۲۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم وقتی پست های این تاپیک را می خواندم یاد معاویه و حضرت علی(علیه السلام) افتادم.هر دو شخصیت های مذهبی بودند اما معاویه کجا و علی کجا.دوستان لازم نیست زمان را طی کنید تا به سادگی زندگی علی(علیه السلام) پی ببرید.یک نگاه به زندگی امام خامنه ای و خانواده ی ایشان بیندازید آن موقع می فهمید به روز بودن به دانش است یا به لباس،به عقل است یا غذاهای آنچنانی.برادران،امام فرش به زیر پا نمی گذارند.ببینید.درک کنید.این ها همه باید برای من و شما پیام باشد. کاش می دیدیم. چقدر خوبست اندیشه های زیبای خود را جامه ی عمل بپوشانیم. اگر به اندیشه انتظار،عمل می کردیم خیلی قبل ها انتظار به پایان می رسید. فی امان الله |
|||
|
|
۰:۲۵, ۲۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
جناب poperشما از اون دسته هاش گفتی
بیا من براتون از پزشکی بگم که از خیلی از مریضاش پول نمیگیره چون تو روستاهای کم در امدن و نمیتونن پول ویزیتو بدن یا اگه بدن معاششون سخت میشه شما از اون مدلش گفتین بیا من از یکی برات میگم که کسایی که تو فامیل نیاز به پول یا چیز دیگه دارن اول کسی که کمک میگیرن ازش اونه چرا؟ چون اگه نداشته باشه هم حتی الامکان براشون جور میکنه شما یه طرفه دیدی قضیه رو... خیلی ها اونجورین وخیلیا مثه این آقای دکتر و به قول یکی از دوستان هرجا بری هم خوب هست و هم بد منتها بدیش اینه که بدا بیشتر تو چشمن تا خوبا یکمی بیایم یه طرفه به قاضی نریم
|
|||
|
|
۱:۳۲, ۲۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۷/مرداد/۹۱ ۱۹:۴۰)بیداری اندیشه نوشته است: ببخشید دوستان اما علیرغم اینکه ما با عقاید ایشون مشکل داریم اما حرفشون حرف حقه. من کاری ندارم ایشون دنبال جوابش هست یا نه دنبال ایراد به بچه مسلمونها هست و یا .... اما حرفشون برای من بچه شیعه جای تامل داره. سلام و عرض ادب احسنت بر شما مدير لايق اينجاست كه يك مدير خوب و لايق و فهيم شناخته مي شه خدا حفظت كنه واقعاً كه خوب تفسير نموديد در پناه مولايم علي (علیه السلام) موفق باشيد يا علي عليه السلام
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

ایشالا پولدار شدم میام عمیق باهاتون بحث می کنم ....
شما از کجا فهمیدن خمس داده یا نه ؟