|
درخواست برای تغییر امضا یا آواتار (مرگ بر آل سعود)
|
|
۱۹:۲۰, ۳۰/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/فروردین/۹۴ ۱۸:۰۱ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
هشتم شوال 1344 هـ . ق (برابر با پنج شهریور امسال) سالروز تخریب قبور ائمه بقیع (علیه السلام) به دست آل سعود وهابی کافر می باشد. ما این روز را هیچگاه از ذهنمان پاک نخواهیم کرد و منتظر منتقم آل علی هستیم تا با شمشیر ذوالفقاریش انتقام از این وهابیون کافر بگیرد. در این اینجا از همه دوستان تقاضا می کنم، به منظور نشان دادن بغضمان نسبت به کفار مکه (وهابیون و آل سعود)، در یک حرکت هماهنگ به تغییر امضاء یا آواتارمان بپردازیم. از همه دوستانی که دستی در طراحی و ذوقی در قلم فرسایی، دارند تقاضا می کنم، در این بحث شرکت کرده پیشنهادات خود را ارائه دهند. تا سایر دوستان بنا بر سلیقه خود از طرح های ارائه شده استفاده کنند برای شروع، بنده از تصویر زیر به عنوان امضاء استفاده کرده ام: ![]() البته این متن هم مناسب است: به وهابیون کافر بگویید گردن های کلفتشان را آماده کنند که آقای ما با ذوالفقارش خواهد آمد با تشکر یا علی مدد |
|||
|
|
۱۹:۴۳, ۳۰/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۱ ۲:۵۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بنده هم یک توضیحی اضافه کنم
از نظر ما برادران اهل تسنن راهشان از وهابیت جداست (چنان چه خود علمای ایشان هم اشاره کرده اند ) و همین وهابیت بسیاری از علمای سنی مذهب را گردن زده است ! بنابرین ما شیعیان وهابیت را یک مذهب ساختگی و بی ریشه می دانیم که در تلاش است ،آبروی اسلام را در جهان به باد دهد و مصرانه تلاش می کند، وحدت مسلمین را به هم بزند . در پناه خدا |
|||
|
|
۲۰:۱۵, ۳۰/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۱ ۲۰:۳۱ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام قبل از هرچیز تشکر می کنم از آقای محمد بخاطر طرح بسیار عالیشون... از اونجائی که آقای وحید110 به نکته خیلی خوبی اشاره کردن،،عرض کنم: اتفاقاً منم درحال خوندن یه کتاب(کتابچه!) هستم که بی مناسبت با موضوع تاپیک و صحبتای آقای وحید110 نیست: اسم این کتاب " نقد از درون" هست(نقد وهابیت توسط اهل سنت) تالیف آقای عبدالرحیم پارسا...جلد اولش رو که درحال حاضر دارم میخونم حدود200 صفحه هست...همین کتاب نشون دهنده این هستش که خود اهل سنت هم، وهابیت رو قبول ندارن و بهش نقد جدی دارن... بخشی از نوشته های این کتاب: اختلاف نظرهای وهابیت و اهل سنت: (فقط چند مورد رو عرض می کنم) 1- از نظر وهابیان هرگاه کسی شهادتین را بر زبان جاری کند ولی بدان علم نکند ارزشی ندارد و چنین کسی کافر و مشرک است و خون و مال او حلال است!! درمقابل، مسلمانان همگی معتقدند که هرکس شهادتین را بر زبان جاری کند مال و خونش محفوظ و محترم است. 2- وهابیان به اصل اجتهاد آزاد معتقد هستند و تقلید از مذاهب چهارگانه را لازم نمی دانند بلکه برخلاف آن مذاهب اجتهاد می کنند...(این مورد توضیحاتی داره که به دلیل طولانی بودن از نوشتنش صرف نظر می کنم) 3- وهابیان با استناد به ظاهر برخی آیات و روایات، جسم و جهت برای خداوند اثبات کرده و به رؤیت حسی خداوند قائلند!!! در مقابل، علمای اهل سنت اعتقاد به تجسم خدا و رؤیت حسی خداوند ندارند. 4-سوگند دادن خداوند به حق مقام اولیاء از نظر وهابیان حرام و موجب شرک است ولی حنفی ها و شافعی ها این امر را مکروه( و نه حرام و شرک) می دانند. 5- وهابیان زیارت قبر انبیاء و اولیاء و سفر به قصد زیارت قبور آن بزرگواران را حرام می دانند ولی مذاهب چهارگانه بالاترین ثواب را برای زیارت قبر نبی اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و مسافرت برای آن قائلند. ( موارد دیگه ای هم هست که مجال نوشتن نیست...) |
|||
|
|
۱۴:۱۷, ۳۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۱۶:۴۵, ۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
تا 8 شوال زمان زیادی باقی نمانده است دوستانی که قصد دارند امضا یا آواتار خود را تغییر دهند، بشتابند یا علی مدد |
|||
|
|
۱۳:۰۶, ۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۵۸, ۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم جهت یادآوری این تاپیک
|
|||
|
|
۱۵:۴۰, ۵/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم یک کار خوب دیگر از askdin ، نرم افزار رايگان و جامع ضد وهابيت - ياوران دجال لینک زیر مجموعه ای خوب از چهره نگاری وهابیت است . یاوران دجال لینک صفحه : http://www.askdin.com/thread8706.html دوستانی که فایل را دریافت میکنند برای تعجیل در ظهور حضرت صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ،ارواحنا فداه، صلوات را فراموش ننمایند . اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۱۸:۱۰, ۲۲/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/فروردین/۹۴ ۲۰:۴۱ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله
فکر می کنم تصویر زیر برای امضا مناسب باشد، البته با توجه به رفتارهای آل سعود منحوس در این روزها ![]() این مطلب نیز برای تصحیح متن امضا ارسال شده است: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-35...#pid333203 البته فعلا نام امام خمینی (رحمة الله علیه) را از انتهای متن برداشتم. چون متن بالا مضمون جملات امام (رحمة الله علیه) است و (ظاهرا) دقیقا خود جملات ایشان نیست. |
|||
|
|
۲۱:۱۹, ۲۲/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ![]() تغییر داده شد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: downwithvahhabi.jpg]](http://networkan.persiangig.com/image/emza/downwithvahhabi.jpg)

![[تصویر: saud.png]](http://s4.picofile.com/file/8181986384/saud.png)