|
درخواست برای تغییر امضا یا آواتار (مرگ بر آل سعود)
|
|
۱۹:۲۰, ۳۰/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/فروردین/۹۴ ۱۸:۰۱ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
هشتم شوال 1344 هـ . ق (برابر با پنج شهریور امسال) سالروز تخریب قبور ائمه بقیع (علیه السلام) به دست آل سعود وهابی کافر می باشد. ما این روز را هیچگاه از ذهنمان پاک نخواهیم کرد و منتظر منتقم آل علی هستیم تا با شمشیر ذوالفقاریش انتقام از این وهابیون کافر بگیرد. در این اینجا از همه دوستان تقاضا می کنم، به منظور نشان دادن بغضمان نسبت به کفار مکه (وهابیون و آل سعود)، در یک حرکت هماهنگ به تغییر امضاء یا آواتارمان بپردازیم. از همه دوستانی که دستی در طراحی و ذوقی در قلم فرسایی، دارند تقاضا می کنم، در این بحث شرکت کرده پیشنهادات خود را ارائه دهند. تا سایر دوستان بنا بر سلیقه خود از طرح های ارائه شده استفاده کنند برای شروع، بنده از تصویر زیر به عنوان امضاء استفاده کرده ام: ![]() البته این متن هم مناسب است: به وهابیون کافر بگویید گردن های کلفتشان را آماده کنند که آقای ما با ذوالفقارش خواهد آمد با تشکر یا علی مدد |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۲۰, ۲۲/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
منم پامو تو کفش بزرگان کردم و یه تلاشی کردم امضای خوبی طراحی کنم.
فقط ناجور تو ذوقم نزنید. آروم آروم بگین خراب کردم. راستی محمد آقا! ممنون بابت هدر بسیااااار زیباتون. |
|||
|
|
۰:۳۰, ۲۳/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۴ ۰:۵۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
انقدر که در مورد این داستانای سعودیا بحث بود تو تالار مجبور شدم اظهار نظر کنم!! (این جمله طنز بود)
اول اینکه در روزنامه های منافقین و دشمنان اسلام در داخل کشور بگردید ببینید مواضعشون در مورد این قضیه چیه؟ یکم شک برانگیز نیست این همه توجه فتنه گران به این مورد؟ دوم اینکه سعودیا عاشق اینن که شیعیان حج نیان (هم برائت از مشرکین و هم تبلیغ تشیع) سوم اینکه دقت کردید افراد دوبی برو و ماهواره عربی گوش کن چقدر دلسوز شدن؟ شبیه همون بحث خلیج ع ر ب ی که سلطنت طلبا گلو پاره میکردن و میکنن عرب موقعی سوسمار خوره که مکه و مدینه باشه نه شارجه چهارم اینکه اگر همین اتفاق توی شارجه یا پاتایا افتاده بود اصلا خبری نمیشد ولی اینجا چون قراره .... پنجم اونکه یکی از دلایل رخ دادن این جنایت حواس پرتی مردم از مسئله اسلامی (یمن) به مسئله ملی بود ششمم اینکه نیت افراد در گفتن جملات خیلی مهمه یکی بخاطر عرب ستیزی میاد دلسوزنمایی میکنه یکی هم واقعا رگش بیرون زده درسته بحث های نژادی قدیمی شده ولی بعضیا هنوز تو قدیم موندن خیلی مواظب باشید از این عرب ستیزی که این صهیونیست ها و صلیبی ها ذوق میکنن بخاطرش قراره بزودی به اعراب خیلی نزدیک بشیم این چیزا کینه شتری درست نکنه آخرش هم اینکه همونطور که اینجا دیدید یه صفایی بهشون داده میشه اصلا نگران نباشید فقط من تو قدرت پردازش هم زمان 99999 فتنه همزمان موندم ... بعد یسری از اقتدار دروغین پهلوی بهایی تو سایت هاشون صحبت می کنن (همون مدعیان بهایی ستیزی) |
|||
|
|
۱:۰۸, ۲۳/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
دقیقا حق با شماست
چند سال پیش توی دبی هم اهانت بزرگی به ایرانی ها کرده بودند ،فکر کنم 4-5 سال پیش توی ایمیل برای من اومد که دبی رفتن رو تحریم کنیم و از این حرفها اما فکر کنم خیلی زود فراموش شد. البته چیزی که دردناکه اینه که در حریم امن الهی این اتفاق افتاده |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: downwithvahhabi.jpg]](http://networkan.persiangig.com/image/emza/downwithvahhabi.jpg)