|
حیدر نامه : زیباترین جملات و پیامک ها در مدح مولا علی (علیه السلام)
|
|
۱۸:۵۲, ۲۲/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۰ ۱۶:۲۵ توسط zarati313.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر همه علی دوستان
زیباترین و قشنگ ترین و پراحساس ترین و عاشقانه ترین و عارفانه ترین جملاتتون درباره مولا علی (علیه السلام) رو در این تایپک با دیگران سهیم کنید. کسانی که تا حالا فقط خواننده بودنو از اون دکمه تشکرشون استفاده نمی کردن محظ قدم مولود کعبه این تایپک رو با تشکرات خودشون پر شور و حال کنن تا بترکه چشم دشمنای اصیل و عنود مولامون اینم جمله من: عبداللّه بن مسعود ميگويد، پيامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: «قُسّمت الحکمة علي عشرة اجزاءٍ فاعطي عليّ تسعة و النّاس جزءً واحداً؛ حکمت (و دانش) به ده جزء تقسيم شده است و به علي نه قسمت آن و به مابقي مردم يکدهم آن داده شده است. آن که نور حرم کعبه از او کامل شد
تافت از رخنه دیوار علی بود و علی بود عاقل عاجز بود از معرفت سر الله پرده دار همه اسرار علی بود و علی بود هیچ کس قدر علی را چو محمد نشناخت برتر از قله افکار علی بود و علی بود تا علی جلوه کند چرخ بسی کوچک بود که بزرگ آیت دادار علی بود و علی بود اشک بر چهره و قائم همه شب شمع بیدار شب تار علی بود و علی بود دل خوبان همه دیوانه و سرگشته اوست عشق را نقطه پرگار علی بود و علی بود |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۲۲, ۱۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
اینا تیکه هایی از مداحی ها و مولودی هایی که من عاشقانه دوسشون دارم... ![]() بسم رب العلی،علی شاه عالمینه... بسم رب الحسین،عشق من ابالحسینه... علی ولی الله،حیدر! ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ چشمت عین الیقین است دستت حبل المتین است به صف پیکار کار ذوالفقارت آتشین است تکبیرت پر طنین است طوفان خشم ابرویت قیامت را قرین است ضرباتت آهنین است علمت در آسمان ها از همه بالاترین است ضربان قلب تو سرمایه ی عمر زمین است صنمی که جبرئیل از باغ روحش خوشه چین است روح روح الامین،حیدر،امیرالمومنین(علیه السلام)است!!! ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ راز خلقت همه پنهان شده در عین علیست کهکشان ها نخی از وصله ی نعلین علیست! ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ نگاهش،شور رزمش،آتشین است که این از دامن ام البنین است نوشته روی بازوبند عباس(علیه السلام) : فقط حیدر امیرالمومنین است!! ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ . . . التماس دعا...
|
|||
|
|
۲۲:۲۴, ۱۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
دستهايت را که در دستش گرفت آرام شد تازه انگاري دلش راضي به اين اسلام شد
دستهايت را گرفت و رو به مردم کرد و گفت: مومنين! ( يک لحظه اينجا يک تبسم کرد و گفت ![]() خوب ميدانيد در دستانم اينک دست کيست؟ نام او عشق است، آري ميشناسيدش : علي ست من اگر بر جنگجويان عرب غالب شدم با مددهاي علي ابن ابي طالب شدم در حُنين و خيبر و بدر و اُحُد گفتم: علي تا مبارز خواست «عمرِو عبدِوُد» گفتم: علي با خدا گفتم: علي، شب در حرا گفتم: علي تا پيام آمد بخوان «يا مصطفي»! گفتم: علي هر چه ميگويم علي، انگار اللّهي ترم مرغ «او ادني»ييم وقتي که با او ميپرم مستجار کعبه را ديدم، اگر مُحرِم شدم با «يَدُ الله» آمدم تا «فُوقِ اَيديهِم» شدم تا که ساقي اوست سرمستند «اصحابُ اليمين »(۲) وجه باقي اوست، «اِنّي لا اُحبُّ الافِلين» دست او در دست من، يا دست من در دست اوست ساقي پيغمبران شد يا دل من مست اوست يکصد و بيست و چهار آيينه با هر يک هزار ـ ساغر آوردند و او پر کرد با چشمي خمار آخرين پيغمبر دلدادهام در کيش او فکر ميکردم که من عاشقترينم پيش او دختري دارم دلش درياي آرامش، ولي شد سراپا شور و توفان تا شنيد اسم علي کوثري که ناز او را قلب جنت ميکشيد ناگهان پروانه شد دور سر حيدر پريد روزگارش شد علي، دار و ندارش شد علي از ازل در پرده بود آيينه دارش شد علي رحمتٌ للعالمينم گرد من ديو و پري ميپرند و من ندارم چاره جز پيغمبري بعد از اين سنگ محک ديگر ترازوي علي است ريسمان رستگاري تارِ گيسوي علي است من نبياَم در کنارم يک «نبأ» دارم «عظيم» طالبان «اِهدنا» اينهم «صراطَ المستقيم» چهرهاش مرآتِ «ياسين»، شانههايش «مُحکمات» خلوتش «والطور»، شور مرکبش «والعاديات» هر خط قرآنِ من، توصيفي از سيماي اوست هر که من مولاي اويم، اين علي مولاي اوست |
|||
|
|
۱۷:۳۴, ۲۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
من از تو دلی کبوتری می خواهم یک جرعه نگاه حیدری می خواهم هر چند توقعم زیاد است ولی یک عمر لباس نوکری می خواهم نادر حسینی
|
|||
|
|
۱۷:۴۷, ۲۰/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مرداد/۹۱ ۲۱:۴۷ توسط محمود.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
تا تیغ امیر در جهان پیدا شد بر تارک و فرق دشمنان جا شد هر قلعه که بود در جهان چون خیبر از قوت بازوی علی در وا شد ************ از کوفه برون آیید در تفرقه پوسیدیم از اشهد ان مولا ما هیچ نفهمیدیم با نام علی بردند با نام علی خوردند ما چشم فرو بستیم در همهمه خوابیدیم پشت هبل و عزا از نام علی لرزید جنس تن ما چیست کز او نهراسیدیم او نان شب خود را می داد به مسکینان ما نان گدا را هم در بادیه دزدیدیم جز خرقه نپوشیدیم جز مهر نبوسیدیم از بحر علی اما یک قطره ننوشیدیم شمشیر علی نا حق بر سینه نمی رقصید ما پیرو او با تیغ بر قافله تازیدیم آیین علی این نیست، ابزار علی دین نیست یک عمر در این منزل جز بت نپرستیدیم او بود که صد طوفان از جای نمی بردش مائیم که با هر باد صد دایره چرخیدیم نمیدونم شاعرش کیه از فیسبوک نقل کردم ************* اگر دوزخ به زیر پوست داری نسوزی گر علی را دوس داری اگر مهر علی در سینه ات نیست بسوزی گر هزاران پوست داری |
|||
|
|
۱۹:۰۰, ۲۰/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مرداد/۹۱ ۱۹:۰۸ توسط شهیدطیبه واعظی.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
نَحنُ نُریدُ ألاّ نَموتَ حَتَّی نَتوبَ، وَ نَحنُ لانَتوبُ حَتَّی نَموتَ. قصد ما این است که نمیریم تا توبه کنیم، ولی توبه نمی کنیم تا اینکه می میریم. حضرت امام علی (علیه السلام) شرح ابن ابی الحدید ج 20 ص329 هر دل که شکست ره به جایی دارد هر اهل دلی قبله نمایی دارد با آنکه بود قبله ما کعبه ولی ایوان نجف عجب صفایی دارد ![]() الا ای هم نشین درد شبها
برای هر یتیم کوفه بابا مرو از پیش من در این شب قدر یتیمت پشت درها مانده تنها |
|||
|
|
۱۹:۱۵, ۲۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
دل را ز شرار عشق سوزاند علی(علیه السلام)
یک عمر غریب شهر خود ماند علی(علیه السلام) وقتی که شکافت فرق او در محراب گفتند مگر نماز می خواند علی(علیه السلام) . . . |
|||
|
|
۱۹:۴۶, ۲۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
به نام خدا ويژه نامه شهادت امام علي عليه السلام مقاله/كتاب/صوت/موبايل/برنامه با كليك بر روي تصوير و يا اينجا مي توانيد وارد ويژه نامه شويد
|
|||
|
|
۱:۰۸, ۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
![]() ما ســـائل توایـــــم و اگر مست کرده ایـــــم انگشتــــر عقیــــق تــو را دست کرده ایـــــم ما عیش خود چنان چه شـد و هست کرده ایم بیــت تـــو را اجـــاره ی دربســـت کرده ایم یاعلی |
|||
|
|
۴:۳۰, ۴/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/شهریور/۹۱ ۴:۵۷ توسط یا صاحب الزمان.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
بنده آقا امیر المؤمنین (علیه السلام) را به شدّت از دوران کودکی دوست داشته ام .
تا به حال هیچ شعر و جمله ای نخوانده ام که مرهمی باشد بر این آتش درون سینه ام . تا به حال هیچ جمله ای آرامم نکرده که آن را با خود زمزمه کنم و بگویم آری این مدح مولای من است . زبان قاصر از مدح اوست . نام مولا با شکوه ترین نامی است که تا کنون شنیده ام . خودش همچون نام زیبایش اعلی است . عظیم است . بزرگ است ... حقیقتاً نمی دانم در وصفش از کدامین حروف بهره ببرم . نمی دانم چه بگویم . اصلاً کدامین حروف و کلمات و جملات تاب و توان مدح مولا را دارند . نمی دانم چه بگویم . شاید سکوت بهترین پاسخ باشد . فقط به نقل داستانی از استاد صمدی آملی از شب معراج پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) درباره ی فقط علم مولا , بسنده می کنم که خود گویای عمق مطلب است : « حضرت پیغمبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرماید : من در شب معراج دیدم اشترانی را , قطار مانند . از یک طرف به ابتدای آن نگاه می کنم , میبینم هیچ ابتدا ندارد که مثلاً چشم ببیند آن ابتدا را و بگوید آن ابتدایش است , خیر ! از طرف دیگر انتهای این قطار اشتران را نظاره می کنم , میبینم بی انتهاست ! از جبرئیل سؤال کردم : این شتر با این همه قطار بی نهایتش , با این همه باری که روی دوش آنهاست و دارند آن را حمل می کنند , اینها چیست ؟ جبرئیل پاسخ داد : اینها در حال حمل علم ابوتراب هستند , علم علی را حمل می کنند . » خداوندا ! عشق مولا را چنان در قلب ما افزون کن که وقتی نام مبارکش را می برند , اشک در چشمانمان حلقه بزند و بغض گلویمان را بگیرد . به حق محمد و آل طاهرش . |
|||
|
|
۷:۵۰, ۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم تو بر چشمان دشمن خار بودی --------- سپاه عشق را سردار بودی در آن بهبوهه نومیدی و غم ------------- تو تنها ، حیدر کرار بودی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| واغربتا...(ویژه نامه شهادت حضرت جواد الائمه(علیه السلام) ) | boghz | 46 | 16,594 |
۳۱/مرداد/۹۶ ۶:۵۸ آخرین ارسال: ماحی |
|
| توسل ویژه به حضرت اباالفضل علیه السلام | مجنون الحسین | 218 | 73,653 |
۲۲/اردیبهشت/۹۵ ۸:۲۲ آخرین ارسال: Farzaneh |
|
| ویژه نامه ی ولادت خزانه دار علم الهی امام باقر علیه السلام | آفتاب | 6 | 4,285 |
۲۰/فروردین/۹۵ ۱۳:۰۳ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| ویژه نامه ولادت امام حسن عسکری علیه السلام-اباالامام المنتظر | mahdy30na | 13 | 5,938 |
۲۹/دی/۹۴ ۱۲:۲۷ آخرین ارسال: ماحی |
|
| ◆۩◆۩◆ ویژه نامه شهادت امام محمد باقر علیه السلام ◆۩◆۩◆ | mahdy30na | 24 | 7,976 |
۳۰/شهریور/۹۴ ۲:۵۰ آخرین ارسال: نورالسادات |
|
| خادم معنوی امام رضا (علیه السلام) | mohamad | 122 | 47,093 |
۱/مرداد/۹۴ ۸:۲۶ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| اللهم العن قتله امیرالمومنین (علیه السلام) | سدرة المنتهی | 5 | 4,022 |
۱۷/تیر/۹۴ ۱۷:۳۴ آخرین ارسال: آفتاب |
|

![[تصویر: sms-shahadate-emam-ali.png]](http://smskhor.ir/wp-content/uploads/sms-shahadate-emam-ali.png)
![[تصویر: anyaflower349.gif]](http://smiles.al-wed.com/smiles/13/anyaflower349.gif)
![[تصویر: c87prfbcg7zz9c1spi0v.jpg]](http://uploadsara.ir/images/c87prfbcg7zz9c1spi0v.jpg)