کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
به چه دلیل این تاپیک دیگه وجود نداره
۲۳:۳۴, ۲۹/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۱ ۲۳:۲۹ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #1
آواتار
(۲/فروردین/۹۱ ۲:۱۳)منتقم زهرا نوشته است:  اهانت به نمادهای برادران اهل سنت حرام است.

سلام . به چه دلیل این تاپیک دیگه وجود نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سجاد313

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۱۰, ۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
سلام برادران !!

من برای نمونه چند آیه از قرآن کریم را برای شما ذکر میکنم !!

آیات رو فقط ترجمه شون رو می نویسم !!

1. آن مهاجرین و انصار که در صدراسلام به وسیله ایمان و هجرت سبقت گرفتند و آنانکه با نیکوکاری و اطاعت از خدا از آنان پیروی کردند خداوند از آنها خشنود و آنها نیز از خداوند خشنود هستند و خداوند برای آنها بهشتی را مهیا و آماده کرده که از زیر درختانش نهرهایی است که در آن تا ابد جاودان و متنعم می باشند و این در حقیقت سعادت بزرگی است . ( آیه 100 سوره توبه )

2. خاص فقیران مهاجرین است که آنهارا از وطن و اموالشان به دیار غربت راندند در صورتی که در طلب فضل و خشنودی خدا میکوشند و خدا ورسول او را یاری می کنند اینان در حقیقت راستگویان عالم هستند . ( آیه 8 سوره حشر )

3. کسانی که (در راه خدا) هجرت کردند و از خانه های خود بیرون رانده شدند و در راه من (خدا) آزار دیدند و جنگ کردند و کشته شدند مسلما من گناهان آنها را می بخشم و آنها را در بهشت هایی که از زیر درختانش نهرهایی جاری است وارد میکنم این پاداشی است که از طرف خداوند و بهترین پاداش ها نزد پروردگار است . ( آیه 195 سوره آل عمران )

4. محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرستاده خداوند است و یاران و همراهانش (اصحاب محمد) بر کافران بسیار قوی دل و سخت و با یکدیگر بسیار مشفق و مهربان هستند پیوسته آنها را در حال رکوع و سجود می بینی آنها همواره فضل خدا و رضای او را می طلبند و بر رخسارشان اثر سجده پدیدار است این توصیف آنها در تورات است و توصیف آنها در انجیل همانند زراعتی است که جوانه های خود را خارج ساخته سپس به تقویت آنها پرداخته تا محکم شده و بر پای خود ایستاده است به قدری رشد و نمو کرده که زارعان را به شگفتی وامی دارد برای آن است که کافران را به خشم آورند. ( آیه29 سوره فتح )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: freewish ، وحید110
۱۳:۲۲, ۳/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۱ ۱۳:۵۲ توسط freewish.)
شماره ارسال: #12

(۳/شهریور/۹۱ ۱۳:۱۰)kami_molodi نوشته است:  سلام برادران !!

من برای نمونه چند آیه از قرآن کریم را برای شما ذکر میکنم !!

آیات رو فقط ترجمه شون رو می نویسم !!

1. آن مهاجرین و انصار که در صدراسلام به وسیله ایمان و هجرت سبقت گرفتند و آنانکه با نیکوکاری و اطاعت از خدا از آنان پیروی کردند خداوند از آنها خشنود و آنها نیز از خداوند خشنود هستند و خداوند برای آنها بهشتی را مهیا و آماده کرده که از زیر درختانش نهرهایی است که در آن تا ابد جاودان و متنعم می باشند و این در حقیقت سعادت بزرگی است . ( آیه 100 سوره توبه )

2. خاص فقیران مهاجرین است که آنهارا از وطن و اموالشان به دیار غربت راندند در صورتی که در طلب فضل و خشنودی خدا میکوشند و خدا ورسول او را یاری می کنند اینان در حقیقت راستگویان عالم هستند . ( آیه 8 سوره حشر )

3. کسانی که (در راه خدا) هجرت کردند و از خانه های خود بیرون رانده شدند و در راه من (خدا) آزار دیدند و جنگ کردند و کشته شدند مسلما من گناهان آنها را می بخشم و آنها را در بهشت هایی که از زیر درختانش نهرهایی جاری است وارد میکنم این پاداشی است که از طرف خداوند و بهترین پاداش ها نزد پروردگار است . ( آیه 195 سوره آل عمران )

4. محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرستاده خداوند است و یاران و همراهانش (اصحاب محمد) بر کافران بسیار قوی دل و سخت و با یکدیگر بسیار مشفق و مهربان هستند پیوسته آنها را در حال رکوع و سجود می بینی آنها همواره فضل خدا و رضای او را می طلبند و بر رخسارشان اثر سجده پدیدار است این توصیف آنها در تورات است و توصیف آنها در انجیل همانند زراعتی است که جوانه های خود را خارج ساخته سپس به تقویت آنها پرداخته تا محکم شده و بر پای خود ایستاده است به قدری رشد و نمو کرده که زارعان را به شگفتی وامی دارد برای آن است که کافران را به خشم آورند. ( آیه29 سوره فتح )

دوست عزیز من به عنوان برادر دینی شما به علت توهین هایی که به اهل تسنن میشه شرمنده هستم.

همونجور که دیدید رهبر معظممون در فتوایی این توهین ها رو حرام اعلام کردن ولی متاسفانه افرادی با اطلاعات کم (مثل خودم) بعد خوندن چند تا کتاب و تحت تاثیر قرار گرفتن و احساسی شدن میان اینجا هر مطلبی گیر آوردن کپی پیست میکنن.

دوست عزیز مطمئن باش اینا از جهل ماست نه دستورات مذهب شیعه یا علمای بزرگ ما.

(۲/شهریور/۹۱ ۲:۴۴)محب الزهرا نوشته است:  سلام

(۱/شهریور/۹۱ ۱۷:۰۶)freewish نوشته است:  با توجه به فتوای رهبری تمام تاپیک های موجود در تالار مربوط به اهل سنت مطالبی تفرقه افکن دارند و توهین مستقیم به بالاترین نمادهای اهل سنت در آنها وجود دارد.

[/size]
(۱/شهریور/۹۱ ۱۷:۰۶)freewish نوشته است:   این موضوع شامل زنان همه پیامبران و به ویژه سید الانبیاء پیامبر اعظم ـ حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ـ می شود. [/b]

ببخشید اینجا واسه من سوال پیش اومد

زنان همه ی پیامبران رو متوجه نشدم

یعنی اینکه زنان حضرت نوح علیه السلام و لوط علیه السلام برای شما محترمند؟؟؟؟؟؟

حضرت نوح آنقدر مقام والایی دارند که خداوند در سوره صافات، ایشان را سلام می رساند

...

دوست عزیز فقط به این بخش صحبتاتون جواب میدم تا ببینید چقدر با عجله و احساسی حرف میزنید، جمله ای که قرمز کردید و بعد نقدش کردید و بعد با تمسخر ردش کردید جمله رهبری هست دوست من.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: kami_molodi
۱۳:۳۳, ۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
برادر اشکالی نداره ما عادت داریم !!
۱۳:۳۸, ۳/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۱ ۱۳:۴۵ توسط freewish.)
شماره ارسال: #14

برای دوستانی که با تعجب میپرسن تو کدوم تاپیک به اهل سنت توهین شده و احتمالا حال باز کردن و دیدن تاپیکها رو ندارن با عرض معذرت از دوستان اهل تسنن 2 نمونه کوچک از نومونه های بسیار زیاد و زشت از متن هاشون رو میارم:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-14400.html
از کساني که به اين عمل خبيث مبتلا بود، شخص عمر بن خطاب است که در حالت مستي با استخوان شتر فرق سر "عبد الرحمان عوف" را شکافت سپس نشست و بر کشته هاي بدر گريه مي کرد. خبر به رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رسيد، حضرت خشمگين شدند و در حاليکه عبايشان روي زمين کشيده مي شد، نزد عمر آمدند و با وسيله اي که در دست مبارکشان بود بر سر عمر کوبيدند...

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-19416.html
در کتاب رياض الايمان آمده که مادر ابوبکر سلماست و به زنا مشهور بوده، و چون عرب ننگ داشته اند از همسايگي زنان زانيه بنابراين او را از مکه اخراج نموده بودند خانه اش در ابطح بود و علم سرخ داشته که نشانه زناکاري او بود...

و نمونه های بسیار دیگر که آوردنشان موجب شرمندگی است.

(۲/شهریور/۹۱ ۶:۰۱)وحید110 نوشته است:  
نقل قول:خلاصه ای از تاپیک حذف شده میشه: با توجه به فتوای رهبری تمام تاپیک های موجود در تالار مربوط به اهل سنت مطالبی تفرقه افکن دارند و توهین مستقیم به بالاترین نمادهای اهل سنت در آنها وجود دارد. اگر شما دلیل یا تبصره ای به غیر از مطالب زیر یا مطلبی برای جواز تفرقه افکنی دارید لطفا ارائه کنید و اگر نه ظاهرا تمام تاپیک ها مربوط به اهل سنت نیاز به پاکسازی دارند.

میشه دقیقا بفرمایید کدام یک
البته از گزارش استفاده کنید یا برای بنده پیام خصوصی بزنید .
بررسی میکنیم اگر مشکلی داشت ان شاالله برطرف بشه
خیلی از مسایل رو خودمون رعایت کردیم تا حالا
موفق باشید

دوست عزیز چند پست بالاتر گفتم کدوم تاپیک حذف شده:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-14502.html
که البته بعد از صحبت با مدیر این بخش ایشون گفتن از دلیل و زمان پاک شدن تاپیک و پست من بی اطلاع هستن و الان 3-4 روزه در حال بررسی هستن.
۱۳:۵۴, ۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #15
آواتار
نده با اقای محب الزهرا صحبت کردم قرار شد تا پیک هایی که مطالب توهین امیز داره ویرایش و حذف بشه
مواردی که به ذهنتون میرسه رو از طریق گزینه گزارش اطلاع بدید
هر چند مطالب از کتب صحیح اهل سنت هست اما در همین کتب در مورد پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم مطالب ناجوری نوشته شده که پایه کتاب ایات شیطانی شد .

به نظر من باید اسم صحیح از این کتب برداشته بشه .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: freewish ، kami_molodi ، محب الزهرا ، أین المنتظر ، black ، hesam110
۱۴:۲۲, ۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #16
آواتار
سلام وحید جان خوبی ؟؟

آیاتی رو که خاستی برات گذاشتم !! نگاه کردی ؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110
۱۴:۳۴, ۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #17
آواتار
تاپیک رو جدا کردم که بعدش با هم صحبت کنیم . فعلا گرفتار هستم
تاپیک هایی هم که توهین داره برام گزارش کن
دارم باز بینی میکنم عزیز دل برادر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: kami_molodi
۱۴:۵۶, ۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #18
آواتار
(۳/شهریور/۹۱ ۱۴:۳۴)وحید110 نوشته است:  تاپیک رو جدا کردم که بعدش با هم صحبت کنیم . فعلا گرفتار هستم
تاپیک هایی هم که توهین داره برام گزارش کن
دارم باز بینی میکنم عزیز دل برادر
چشم برات ارسال کردم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، black
۱۰:۵۰, ۷/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #19

برادر شیعه من چرا تابیک رو باک کردی .
حقیقت خیلی تلخه نه.
متاسفم