|
به چه دلیل این تاپیک دیگه وجود نداره
|
|
۲۳:۳۴, ۲۹/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۱ ۲۳:۲۹ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
(۲/فروردین/۹۱ ۲:۱۳)منتقم زهرا نوشته است: اهانت به نمادهای برادران اهل سنت حرام است. سلام . به چه دلیل این تاپیک دیگه وجود نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۷:۲۰, ۳۱/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۱ ۱۷:۲۷ توسط freewish.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۲۹/مرداد/۹۱ ۲۳:۳۴)SARV نوشته است:(۲/فروردین/۹۱ ۲:۱۳)منتقم زهرا نوشته است: اهانت به نمادهای برادران اهل سنت حرام است. پاک کردن پست دیگران بدون هیچ توضیحی توهین به اون افراد هست، پاک کردن تاپیک توهینی بزرگتر و این حرکت سوء استفاده از قدرت محسوب میشه. مدیر عزیز برای این اینجا مینویسم که این برخورد با وجود تذکرهای شخصی من و تذکرهای بسیار دیگر کاربران به مدیران بارها تکرار شده، در حالی که کسانی که مدیر هستن باید بیشتر اخلاقیات رو رعایت کنن تا کاربران عادی. اگر این پست من رو هم پاک کنید دائما اینجا می نویسم تا مجبور به جواب بشید. در مورد تاپیک پاک شده، باید بگم حقیقت هرچند تلخ هست، و تفرقه افکنی و به رخ کشیدن اطلاعات و کپی پیست کردن مطالب راحت و شیرین، ولی نباید به خودتون اجازه بدید مطالب درست اما بر خلاف عقاید خودتون رو به راحتی پاک کنید. لطفا همین جا پاسخگو باشید. |
|||
|
|
۱۷:۰۶, ۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز از شما خواستم اینجا جواب بدید، به هر حال اگر شما در حال بررسی بودید پست قبلی من رو پاک نمیکردید و بعد از چند ماه بررسی الان به جواب رسیده بودید.
خلاصه ای از تاپیک حذف شده میشه: با توجه به فتوای رهبری تمام تاپیک های موجود در تالار مربوط به اهل سنت مطالبی تفرقه افکن دارند و توهین مستقیم به بالاترین نمادهای اهل سنت در آنها وجود دارد. اگر شما دلیل یا تبصره ای به غیر از مطالب زیر یا مطلبی برای جواز تفرقه افکنی دارید لطفا ارائه کنید و اگر نه ظاهرا تمام تاپیک ها مربوط به اهل سنت نیاز به پاکسازی دارند. آیت الله خامنه ای: اهانت به نمادهای برادران اهل سنت از جمله اتهام زنی به همسر پیامبر اسلام (عایشه) حرام است. این موضوع شامل زنان همه پیامبران و به ویژه سید الانبیاء پیامبر اعظم ـ حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ـ می شود. این فتوا ، با استقبال گسترده در جهان اسلام مواجه شده است.امام خمینی و آیت الله خامنه ای همواره بر وحدت میان مسلمانان ، تاکید کرده اند. |
|||
|
|
۲:۴۴, ۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
(۱/شهریور/۹۱ ۱۷:۰۶)freewish نوشته است: با توجه به فتوای رهبری تمام تاپیک های موجود در تالار مربوط به اهل سنت مطالبی تفرقه افکن دارند و توهین مستقیم به بالاترین نمادهای اهل سنت در آنها وجود دارد. پس خود شما نیز قبول دارید که آنها نماد هستند، نه شخصیت (۱/شهریور/۹۱ ۱۷:۰۶)freewish نوشته است: اگر شما دلیل یا تبصره ای به غیر از مطالب زیر یا مطلبی برای جواز تفرقه افکنی دارید لطفا ارائه کنید و اگر نه ظاهرا تمام تاپیک ها مربوط به اهل سنت نیاز به پاکسازی دارند. دوست عزیز، شما دلیلی بر تفرقه افکنی بیاورید شما که ادعا دارید، ثابت کنید مدعی باید شاهد بیاره (۱/شهریور/۹۱ ۱۷:۰۶)freewish نوشته است: آیت الله خامنه ای: چه کسی اتهام زده ؟؟؟ ما مسلمان هستیم، هیچ کسی اجازه اتهام زنی به هیچ فرد حقیقی و حقوقی رو نداره حال اینکه این فرد، همسر پیامبر باشه هیهات به چه دلیلی ادعای اتهام زنی می کنید ما لَکُم کَیفَ تَحکُمون؟؟؟؟ (۱/شهریور/۹۱ ۱۷:۰۶)freewish نوشته است: این موضوع شامل زنان همه پیامبران و به ویژه سید الانبیاء پیامبر اعظم ـ حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ـ می شود. ببخشید اینجا واسه من سوال پیش اومد زنان همه ی پیامبران رو متوجه نشدم یعنی اینکه زنان حضرت نوح علیه السلام و لوط علیه السلام برای شما محترمند؟؟؟؟؟؟ حضرت نوح آنقدر مقام والایی دارند که خداوند در سوره صافات، ایشان را سلام می رساند یا اینکه حضرت امیر می فرماید برادرم نوح برای من قبری کنده است. دوباره این مطالب رو بخونید در رابطه با زنان اون حضرات هم لطف کنید سری به آیات ابتدایی سوره تحریم بزنید (۱/شهریور/۹۱ ۱۷:۰۶)freewish نوشته است: این فتوا ، با استقبال گسترده در جهان اسلام مواجه شده است. در رابطه با این قسمت از مطلبتون هم باید بگم که قبل از اینکه فتوای مذکور با استقبال جهان اسلام مواجه بشه اسلام 1400 و خرده ای سال پیش، اتهام و تهمت زدن رو قبیح دونسته (۱/شهریور/۹۱ ۱۷:۰۶)freewish نوشته است: امام خمینی و آیت الله خامنه ای همواره بر وحدت میان مسلمانان ، تاکید کرده اند. همچین میگید وحدت، انگار ما مخالفیم ما هم داعیه دار وحدتیم اما چه وحدتی؟؟؟ وحدت عقیدتی؟؟ یا سیاسی؟؟ ما هم معتقد به وحدت سیاسی هستیم اما وحدت اعتقادی، یعنی اینکه ابو حنیفه فتوی میده اگه شیر یک گاو رو بدی یه یه محله همه ی مرد و زن بهم محرم می شن نمی خوام فتواهای شنیع اونا رو بیارم ولی فکر کنیم از صدر تا ساقه تو اعتقادات موضع های مختلف داریم از توحید برات بگم؟؟؟ خدایی که جسم هست، می خنده و گریه می کنه، شب جمعه ها سوار بر الاغی بروی بام ها میاد همین جسم کردن خدا، ظلم به خداوند متعال هست اگر جسم باشه محدود میشه، یعنی دیگه نمی تونه در تمام عالم باشه، اگر اینجا رو نگاه کنه، از پست سرش غاقل میشه، و این یعنی نقص، و در خداوند نقص وجود ندارد که اگر به همین جمله معتقد باشی، واسه کافر شدنت کافیه از عدل بگم؟؟؟ اصلا خدا رو عادل نمی دونن میگن که اگه خداوند یامبر اکرم رو با تمام این خدماتی که انجام داده، روز قیامت بندازه تو جهنم، انداخته دیگه که باز هم اگر به این جمله معتقد بشی، کفر خودت رو اعلام کردی، چون این عقیده مخالف آیه قرآن هست پس مثقال ذره خیر یره و شر یره چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از نبوت بگم؟؟؟ پیامبری که به نبوت خود شک دارد زن خود را بروی دوش میگیرد تا دف زنان و رقاصه های شهر رو ببیند و باز اگر این عقیده را بپسندی کفر خود را ثابت کردی حضرت مسیح وقتی متولد شد به کاهنان گفت: و جعلنی نبیا و من پیامبر قرار داده شدم فعل ماضی داری استفاده می کنی یعنی در زمان گذشته، قبل از اینکه به این دنیا بیاید از امامت بگم؟؟ از ابوبکر صدیق بگم؟؟؟؟؟؟؟ از عمر فاروق؟؟؟؟؟؟؟؟ از عثمان ذوالنورین؟؟؟؟؟؟؟؟ من باب نکته: هر سه این صفات برای حضرت امیر هست، به تنهایی از چی برات بگم؟؟؟ صرف اینکه بیاییم یه مطلب رو علم کنیم که نمیشه ادعا کردی که امام خمینی و آقای خامنه ای، از این موضوع استقبال کردند اثبات کن سوال؟؟؟ اگه آقای خامنه ای معتقد به وحدت اعتقادی هستند چرا ایام فاطمیه رو تو بیت خودشون اقامه عزا می کند، خودشون می گریند بر مصیبت های صدیقه طاهره نکته آخر این مطالب رو نگفتم تا ایل تسنن رو کافر بدونیم، نه مسلمانند |
|||
|
|
۶:۰۱, ۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول:خلاصه ای از تاپیک حذف شده میشه: با توجه به فتوای رهبری تمام تاپیک های موجود در تالار مربوط به اهل سنت مطالبی تفرقه افکن دارند و توهین مستقیم به بالاترین نمادهای اهل سنت در آنها وجود دارد. اگر شما دلیل یا تبصره ای به غیر از مطالب زیر یا مطلبی برای جواز تفرقه افکنی دارید لطفا ارائه کنید و اگر نه ظاهرا تمام تاپیک ها مربوط به اهل سنت نیاز به پاکسازی دارند. میشه دقیقا بفرمایید کدام یک البته از گزارش استفاده کنید یا برای بنده پیام خصوصی بزنید . بررسی میکنیم اگر مشکلی داشت ان شاالله برطرف بشه خیلی از مسایل رو خودمون رعایت کردیم تا حالا موفق باشید |
|||
|
|
۱۲:۳۶, ۲/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۱ ۲۳:۳۷ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
دوستان شما به خلفای اهل سنت تو همه ی مقالاتتون دارین توهین میکننید در حالی که خداوند در قرآن کریم فرموده اند که از تمامی یاران پیامبر راضی هستن !!
|
|||
|
|
۱۲:۵۱, ۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
کدوم ایه عزیز دل برادر ؟
در ضمن توهین هم نمیکنیم . اگر جایی توهین دیدید بفرمایید رسیدگی کنیم . فقط مباحث علمی رو که با استفاده از منابع اهل سنت ذکر میشه توهین ندونید . به هر حال بحث منطقی و دوستانه میکنیم . منظورتون عشره مبشره هست ؟ |
|||
|
|
۱۳:۰۷, ۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
نخیر وحید جان بحثی که در رابطه با حضرت عمر (رض) بود کلی بهش توهین شده !!
در بحث خلیفه سوم هم همینطور !! خدارو خوش نمیاد !! آخه ما کی تا حالا به امامان شما توهین کردیم !! امام های شما برای ما خیلی ارزش دارن !! ما کلی بهشون اعتقاد داریم !! |
|||
|
|
۱۳:۱۰, ۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲/شهریور/۹۱ ۱۲:۳۶)kami_molodi نوشته است: دوستان شما به خلفای اهل سنت تو همه ی مقالاتتون دارین توهین میکننید در حالی که خداوند در قرآن کریم فرموده اند که از تمامی یاران پیامبر راضی هستن !! سلام دوست عزیز باز هم تاکید می کنم کی توهین کرده؟؟؟ کدوم آیه قرآن می فرماید که از تمام یاران پیامبر راضی هستند !!!!!!!!! تاکید می کنم تمام یاران!!!!!! اگر این گفته شما درست باشه عثمان از یاران پیامبر هست خب اینجا سوال پیش میاد که صحابه پیامبر، عثمان رو به قتل رساندند خب خداوند حکیم متعال، از کدوم ایشان راضی هستند؟؟؟؟ از عثمان یا صحابه ای که عثمان رو به قتل رساندند من باب مثال اگر شما به قتل اعتراف کنید، شما رو بازداشت می کنند اگر مخالفان شما بگویند، شما مرتکب قتل شده اید، شما رو بازداشت می کنند؟؟؟؟ این حکم عقلی هست هر کسی که به ضرر خودش شهادت دهد، حجت است من تمام مطالب رو دارم از کتب برادران اهل تسنن میارم من واقعا متوجه نمیشم من مطالبی رو از کتب خودشون ذکر کردم اگه صحاح سته اهل تسنن، که در حد قرآن کریم، در بین خودشون اعتبار داره این مطالب رو ذکر کرده از 2 حال خارج نیست 1- یا نویسنده های کتاب از جمله امام احمد حنبل، ابو حنیفه، امام شافعی، و مالک با علم به صدق مطالب، نوشته اند ؟؟؟ 2- یا این کتب اعتبار لازم رو در بین اهالی اهل تسنن نداره قطعا گزینه دوم اشتباه هست، چون غیر از صحاح، مسانید این بزرگواران هم اعتبار زیادی داره بازهم تکرار می کنم هر کسی که به ضرر خودش شهادت دهد، حجت است |
|||
|
|
۱۳:۱۳, ۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
فقط میتونم همین رو بگم خداوند همه مارو به راه راست هدایت فرمایند !!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |