|
خونسرد باشید !
|
|
۱:۳۷, ۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() لطفا دوستان و مدیران محترم در کمال خونسردی ، نظرشان را در باره تغییر آرم گروه بیداری اندیشه بفرمایند ! |
|||
|
|
۳:۱۶, ۹/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/شهریور/۹۱ ۳:۳۰ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
جنابعالی باید استاد نماد شناسی میشدی مجید جان با این نبوغت
(ببخشید من یک کم شوخ طبعم )اولا این ستاره ی شش پری که در اوردی خیلی کج و بد در اومده و نوک بالا و پایین ستاره خیلی بلند تر هست که بشه گفت ستاره شش پر هستش دوما میشه بگی با چه معیاری خط ها رو به هم چسبوندی ؟ چون من هم میتونم داخل این دایره بیداری اندیشه همه جور ستاره ای در بیارم هم شش پر هم پنج پر برعکس هم ستاره هایی که بچه ها نقاشی میکشن ![]() بستگی داره نقاطی که خط ها به هم وصل میشن چه طوری باشه نمیتونم اینطوری خوب توضیح بدم و باید روی شکل توضیح بدم و عکسش رو طراحی کنم و اینجا بزارم که هم وقت ندارم هم حوصله ![]() ولی شکلی که در اوردی با یک نگاه میشه فهمید بسیار بسیار ضعیف طراحی شده استاد رائفی پور بیا ببین بعضی چقدر سطحی دارن مسائل نماد شناسی رو تحلیل میکنن ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۰:۵۳, ۹/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/شهریور/۹۱ ۱۰:۵۹ توسط medad.sefid.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
اون قدر نماد گرايي كردين كه همه چيو آرم دشمن ميبينيد! [/font] [font=B Nazanin]هي گفتم اين قدر درگير ظواهر نشيد. چقدر گفتم تو بحر اين چيزا نريد؟ ![]() حالا ديگه به خودمونم شك داريم هر آرمي هم كه طراحي كنيم با اون همه تصوير ماسوني كه تو ضمير ناخود آگاهمونه تهش هم همچين چيزي درمياد. تقصير خودمونه
|
|||
|
|
۱۳:۳۴, ۹/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/شهریور/۹۱ ۱۳:۳۵ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() که اگه دایره ها را به هم وصل کنید، بازهم این شکل بدست میآد و در ضمن شکلی که شما رسم کرده اید اصلا متقارن نیست و مثلث ها از نظر اندازه با هم مساوی نیستند |
|||
|
|
۱۲:۱۲, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
اندیشه بیدار یعنی در نظر گرفتن تمام ابعاد حتی اندیشه فراماسونری
|
|||
|
|
۰:۰۲, ۲۷/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۱ ۰:۲۴ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
آفرین به این همه خلاقیت ونبوغ!!!
اتفاقا من هم یه ارم فراماسون ها رو همین الان پیدا کردم!!! اگر نیمساز دو راس پایینی مانیتورتان را به وسط ضلع بالایی متصل کرده وازنقطه شروع پاره خط ها ان ها را به هم وصل کنید شاهد تشکیل یک مثلث!!!!!!روی مانیتورتان خواهید بود حالا اگر همین کار را برای دو راس بالایی تکرار کنید شاهید نتیجه ی حیرت اوری خواهید بود وان ستاره شش پر روی صفحه مانیتورتان است. در ضمن اندازه ستاره با رزولیشن مانیتور ارتباط مستقیم دارد !!!!!!!!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 27693284194722339318.jpg]](http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up9/27693284194722339318.jpg)

(ببخشید من یک کم شوخ طبعم

اون قدر نماد گرايي كردين كه همه چيو آرم دشمن ميبينيد!

![[تصویر: 28416021959001119600.jpg]](http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up9/28416021959001119600.jpg)