کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دعوت به همکاری برای تبلیغ دین
۰:۴۴, ۱۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام خدمت همه ی بچه های گل فروم بیداری اندیشه.این اولین پستیه که دارم میدم و از طرفی ناراحتم که چرا اینقدر دیر با این فروم آشنا شدم.یه کم اول در مورد خودم میگم و بعد هم طرح بحث:
من با وجود اینکه دانشجوی مهندسی نفت هستم،حدود یک سالی هست که به صورت جدی و تخصصی در زمینه های پژوهش دین و تبلیغ و سیاسی وارد شدم و خدا رو شکر،نتایج خوبی هم داشته.
حالا طرح بحث:
در اینجا میخوام بحثی رو مطرح کنم که خودم از حدود 6 ماه پیش(به تنهایی و کاملا مستقل)،شروع به انجامش کردم و نتایج قابل قبولی هم تا الان گرفتم.همونطوری که از عنوان تاپیک معلومه،بحث تبلیغ دین هست....اما در بین غیر مسلون ها.در حدود 6 ماه پیش با ورود به یک سری از سایت های غیر فارسی و عمدتا انگلیسی زبان(که هیچ ربطی هم به دین نداشتن و عمدتا برای زبان آموزی بودن)،با افراد آشنا میشدم و بعد از آشنایی اولیه،آروم آروم بحث رو به سمت دین و آخرالزمان و اینجور چیزا میکشوندم و نهایتا وارد مرحله ی اساسی کار میشدم.(البته با شگردهای خاص!!!).خدا رو شکر نتایج خوبی هم داشت.مثلا یادمه با یک خانم آمریکایی بحثم رو کشوندم به امام زمان(12th Imam) و اون به معنای واقعی کلمه جذب شخصیت امام زمان شده بود به طوری که خودش درخواست کرد که بحثمون ادامه پیدا کنه.همینطور با برادران و خواهران اهل سنت به خصوص از عربستان هم گفت و گو کردم که در مورد موضوعاتی مثل وحدت و تبلیغات علیه شیعه با اون ها صحبت کردم و هیچ وقت یادم نمیره که یکی از اونا به من گفت:ذهنیتم رو به کلی در مورد تشیع عوض کردی.... .حالا درخواست همکاری من اینجا این هست که از همه ی بچه های گل فروم که در توانشون هست،دعوت کنم که در صورت توانایی اعلام آمادگی کنند(که رسالت امروز ما،همین فعالیت هاست) و در صورتی که استقبال خوبس بشه از این پیشنهاد من ،ادامه ی کارهایی که لازمه انجام بدیم،خواهم گفت و سایت اصلی که از اون باید شروع کنیم رو معرفی خواهم کرد.(که از همه جای دنیا میتونی آدم پیدا کنی!!!)امیدوارم یتونیم این حرکت رو شروع کنیم و این حرکت رو به یه جنبش تبدیل کنیم و چه بسا روزی توی فروم تاپیک مخصوص این کار رو هم راه بیندازیم.(شاید خیلی دارم آرمانی فکر میکنم.نه؟)امیدوارم عزیزانی که توانش رو دارند،اقدام کنند و همینجا اعلام کنند.برای سوالات بیشتر هم میتونید به من ایمیل بدیدو کسانی هم که خیلی خیلی جدی تمایل به این کار دارند،حتما به من ایمیل بدن.(اگه خیلی پایه هستن)
E-mail: amirfarshid72@yahoo.com

شرایط لازم:
تسلط(آشنایی در حد قابل قبول)با یک زبان خارجی و ترجیحا انگلیسی
صبر و حوصله زیاد و از کوره در نرفتن
اطلاعات در حد مورد نیاز در مورد مسایل دینی و قرآن و مباحث آخرالزمانی

در صورت تمایل حتما اینجا اعلام کنید تا در صورت استقبال،اطلاعات بعدی رو هم بدم.
ممنون.
یا علی.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بچه شیعه ، بیداری اندیشه ، rastin ، Mahdy2021 ، zarati313 ، yamin ، revenger ، مهدی2012 ، حوریه سادات ، sarallah ، aboutorab
۱۴:۱۴, ۱۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #2

(۱۰/شهریور/۹۱ ۰:۴۴)farshid2002002 نوشته است:  
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام خدمت همه ی بچه های گل فروم بیداری اندیشه.این اولین پستیه که دارم میدم و از طرفی ناراحتم که چرا اینقدر دیر با این فروم آشنا شدم.یه کم اول در مورد خودم میگم و بعد هم طرح بحث:
من با وجود اینکه دانشجوی مهندسی نفت هستم،حدود یک سالی هست که به صورت جدی و تخصصی در زمینه های پژوهش دین و تبلیغ و سیاسی وارد شدم و خدا رو شکر،نتایج خوبی هم داشته.
حالا طرح بحث:
در اینجا میخوام بحثی رو مطرح کنم که خودم از حدود 6 ماه پیش(به تنهایی و کاملا مستقل)،شروع به انجامش کردم و نتایج قابل قبولی هم تا الان گرفتم.همونطوری که از عنوان تاپیک معلومه،بحث تبلیغ دین هست....اما در بین غیر مسلون ها.در حدود 6 ماه پیش با ورود به یک سری از سایت های غیر فارسی و عمدتا انگلیسی زبان(که هیچ ربطی هم به دین نداشتن و عمدتا برای زبان آموزی بودن)،با افراد آشنا میشدم و بعد از آشنایی اولیه،آروم آروم بحث رو به سمت دین و آخرالزمان و اینجور چیزا میکشوندم و نهایتا وارد مرحله ی اساسی کار میشدم.(البته با شگردهای خاص!!!).خدا رو شکر نتایج خوبی هم داشت.مثلا یادمه با یک خانم آمریکایی بحثم رو کشوندم به امام زمان(12th Imam) و اون به معنای واقعی کلمه جذب شخصیت امام زمان شده بود به طوری که خودش درخواست کرد که بحثمون ادامه پیدا کنه.همینطور با برادران و خواهران اهل سنت به خصوص از عربستان هم گفت و گو کردم که در مورد موضوعاتی مثل وحدت و تبلیغات علیه شیعه با اون ها صحبت کردم و هیچ وقت یادم نمیره که یکی از اونا به من گفت:ذهنیتم رو به کلی در مورد تشیع عوض کردی.... .حالا درخواست همکاری من اینجا این هست که از همه ی بچه های گل فروم که در توانشون هست،دعوت کنم که در صورت توانایی اعلام آمادگی کنند(که رسالت امروز ما،همین فعالیت هاست) و در صورتی که استقبال خوبس بشه از این پیشنهاد من ،ادامه ی کارهایی که لازمه انجام بدیم،خواهم گفت و سایت اصلی که از اون باید شروع کنیم رو معرفی خواهم کرد.(که از همه جای دنیا میتونی آدم پیدا کنی!!!)امیدوارم یتونیم این حرکت رو شروع کنیم و این حرکت رو به یه جنبش تبدیل کنیم و چه بسا روزی توی فروم تاپیک مخصوص این کار رو هم راه بیندازیم.(شاید خیلی دارم آرمانی فکر میکنم.نه؟)امیدوارم عزیزانی که توانش رو دارند،اقدام کنند و همینجا اعلام کنند.برای سوالات بیشتر هم میتونید به من ایمیل بدیدو کسانی هم که خیلی خیلی جدی تمایل به این کار دارند،حتما به من ایمیل بدن.(اگه خیلی پایه هستن)
E-mail: amirfarshid72@yahoo.com

شرایط لازم:
تسلط(آشنایی در حد قابل قبول)با یک زبان خارجی و ترجیحا انگلیسی
صبر و حوصله زیاد و از کوره در نرفتن
اطلاعات در حد مورد نیاز در مورد مسایل دینی و قرآن و مباحث آخرالزمانی

در صورت تمایل حتما اینجا اعلام کنید تا در صورت استقبال،اطلاعات بعدی رو هم بدم.
ممنون.
یا علی.

یعنی واقعا هیچ کس نیست اینجا؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger
۱۴:۳۸, ۱۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام دوست عزیز من هستم با انگلیسی آشنایی مختصری دارم ودر مورد دین وادیان هم آشنایی وپژوهش خوبی داشتم ودارمWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: al-shia ، مهدی2012 ، aboutorab
۱۸:۵۶, ۱۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام دوست عزیز.

بنده فقط میخوام یه تذکر کوچولو بدم اونم اینکه کسی که میخواد چنین کاری کنه باید خودش به اصول عقاید شیعه تا حد خوبی اشراف داشته باشه خدایی ناکرده مطلبی رو اشتباهی نشر نده که.....

البته قصدم سرد کردن یا منصرف کردن نیست. میخوام بگم روحانیت هم در این زمینه فعالیت دارن. اگر بشه مشورتی هماهنگی با اونها بشه.... نمی دونم. لا اقل یه جوری باشه که شما یا دوستانی که چنین تصمیمی دارن تا حد قابل قبولی اطلاعات داشته باشن و صرفا آشنایی ابتدایی کافی نیست. ممکنه سوالات یا چالشهایی پیش بیاد که برای طرف مقابل خطر انحراف داشته باشه بنابراین کمی دقت نظر و سختگیری نیازه.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، وحید110 ، محمود ، Havbb 110 ، zarati313 ، al-shia ، مجید121 ، yamin ، revenger ، مهدی2012
۱۷:۰۷, ۱۹/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
چه فایده من که انگلیسیم خوب نیستSadSadSadSad.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]