|
صرفا جهت اطلاع (اطلاعی هم برای کاربر هم بقیه دوستان)
|
|
۳:۳۰, ۱۰/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۱ ۵:۲۴ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
نقل قول:این مطلب پاسخ این تاپیک است متاسفانه بسته شده و موضوع آن تغییر کرده که باعث رنجش کاربر نیز شد. به نام پروردگار مهربان. اول اینکه باید نکته ای رو برای دوستان یادآوری کرد ... اسلام دين رأفت و آزادي و طرفدار ايماني است كه بر اساس فكر و تدبر و انتخاب و مهلت باشد، نه ايماني بر اساس ترس و اجبار حتي در شرايطي جنگي به كافر فرصت تحقيق ميدهد. زيرا انحراف بعضي بخاطر عدم تبليغ ماست، نه كينه و لجاجت آنان!! بله!، اسلام راه فكر و تحقيق را حتي روي افراد مهدورالدم كه احتمال هدايتشان ميرود باز كرده است. مكتبي است كه منطق دارد و عجله ندارد. به علاوه باید شخص را در امان كامل به منزلش برسانيد تا آسوده فكر كند.
آري، اگر روزي كافران و وجود پيامبر را مانع آزاديهاي منحرفانه خود ميپنداشتند، در عوض زماني فرا رسيد كه وجود پيامبر مانع نزول عذاب و قهر الهي بر امت ميشد.(وَمَا كَانَ اللّهُ لِيُعَذِّبَهُمْ وَأَنتَ فِيهِمْ؛ انفال، 33)
اگر روزي مشركان مكه راه را بر پيامبر بستند و در صبح حاضر نشدند كه نام محمد به عنوان رسول الله نوشته شود، در عوض خدا آيه « مُّحَمَّدٌ رَّسُولُ اللَّهِ؛ فتح،29» را كه براي هميشه در تاريخ ماندگار کرد.
"دوست خدا" عزیز ! به تعبیر من تفکرات شما نه ظالمانه است نه مشرکانه نه انحرافی ، نه همزات شیاطین ، نه خظرناک ، نه شاهکاریست و نه بافتنی و انشاست! همانند موریانه ای که پیمان مشرکین در زمان پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را خورد! بلکه فکری آغازین برای شناخت خداست و اگر ادامه دهید ، به آنچه بیش از شناخت دیگران هم درک خواهید کرد ، درک خواهید کرد پرودگار در همه چیز و در همه مخلوقات هست و آنقدر توانا است که کارهای بزرگ را با کوچیک ترین اتفاق ها و رویداد ها به سرانجام می رساند. برای اسلام ، آتشی عظیم نفرستاد ، طوفانی بپا نکرد ، بلکه خود بندگانش بودند که اسلام را حمایت کردند و خودشان هم آنرا پذیرفتند. خداوند قدرتی بی انتها دارد ، که در درون ما و در بیرون ما هست و اگر بخواهد همه به اختیار اوییم. اختیار که به ما عطا شده نعمتی است بزرگ ، و اگر نبود مطمئن باشید نمی توانستیم قدم از قدم برداریم. خدا را همانگونه که دوست داری دوست بدار ، همونگونه که دوستش داری دوست بدار ، خداوند برای تو هر اندازه و هر حالی می شود ،گاهی دژی است مستحکم برای دردهایت ، گاهی سپری بلایت می شود و گاهی نوری می شود در تاریکی. ولی اگر بگوییم خدا نور است ، پس جایی که نور نیست خدا هم نیست ! و این با قدرت خداوند و تعریفی که ما از آن داریم در تناقض است. از فضا خالی بین سیارات بگیر تا درون بدنت ، تاریکی است ... یعنی خدا نیست؟ البته زیاد خودت را درگیر ذات حق نکن چون معلول نمی تواند ذات علیت را بفهمد ! خلقت دو اصل بسیار دقیق دارد... اصل اول علیت است که به جز خدای خالق یکتا ، هر مخلوقی علت است برای معلول بعد از خودش و در عین حال معلول است برای علت قبل از خودش. اصل دوم سبب و اسباب است یعنی فقط خداست که وقتی اراده می کند ، مخلوق فورا به وجود می آید .غیر از خدا هر مخلوقی بخواهد علت برای چیزی بشود ، اسباب لازم دارد و بدون اسباب نمی شود . مثلا نجار می خواهد صندلی درست کند . باید برود چوب پیدا کند ، چکش ، میخ ، چسب و… بیاوردو میخ بکوبد و بچسباند وغیره. و بخاطر همین پیچیدگی شاید برایت سخت و دیوانه کننده خواهد بود که خداوند و اراده اش را شناسایی کنی. پس خدا را همانطور دوست بدار که دوست میداری و عبادتش می کنی. در عشق اگر عذاب دنیا بکشی
با اشک دو دیده طرح دریا بکشی تا خلوت من هزار فرصت باقیست تنها نشدی که درد تنها بکشی نقل قول:تا حد مخلوق آورده اند پایین این نظر لطف و احساس قلبی شما نسبت به خداست ... این بخاطر علاقه ی شما به حضرت حق هست که باعث شده او را این گونه احساس کنید. شاید تفسیر شما از این آیه بنظر من و دوستان درست نباشد اما در موارد آزاد ، اگر سری به تاپیک خانم حدیث و گفته های حاج حسین دولابی بزنید این مورد قلبی شما پیدا شود که اینطور است: نقل قول:اول یه جوری مدارا کرد باهامون که انگار اصلا طرف گناه نرفتیم. عالم یک قطب خوبی دارد که همیشه پیروز میدان است ، اگر خوبی کنی خوبی میبینی ، اگر خوب زندگی کنی موفق می شوی ، اگر خوب رفتار کنی دوستان زیادی خواهی داشت و از همه این مثل ها! و اما قطب بد! قطب بد برای آزمایش است و بس ! آنقدر ضعیف و حقیر است که با یک ظلم دشمنانی ابدی پیدا می کند ، یک فرد دروغ گو ، یه فرد فاسد ، محبوب و مورد اعتماد نیست ، پیروز نیست و در مقایسه با یک فرد خوب عددی هم نیست ! بنابراین قطب بدی وجود ندارد! اگر بدی ها در حال حاضر ما چیره شده ، اگر اسوه ما غایب است اگه خیری و نیکی کوچک شمرده می شود اگر احساس می کنی بدی قطب است ، این از خود ماست ! از رفتار غلط خود ماست. و آزمایشی است بزرگ برای انسان ها ، گویی خدا وجود ندارد ، و دیدنی است انسانهایی که در نبود خدا دست به چه کارهایی می زنند و این ... بزرگترین آزمایش حال حاضر ماست! اگر از آن سربلند بیرون شوی ارزشمندی که به عهدت وفادار بودی ، اگر هم نه ... بخاطر برخورد بد دوستان از شما عذر میخواهم ، اما این برخورد دلیلش آنست که شما بطور همه پرسی و مشورتی با دوستان مطرح نکردید و نظر خودتان را غالب بر جمع گفتید. که صد البته نظر هر کس و نظر شما برای خودتان و نظر دیگران برای خودشان قابل احترام است. نظرهر شخص درباره خداوندش هم قابل احترام است. و درنهایت از جناب Agha sayyed و منتقم زهرا (یه کوچولو فقط) و علی 110 گله مندم که اشخاص سرشناس بیداری هستند و اینقدر نامهربانانه برخورد می کنند. (منظور تهمت های وارده است) باور کنید اگه پیامبر و فرستاده خدا هم بود اینطور با فردی که دنبال ذات خداست برخورد نمی کرد ، بجایش هدایت می کرد. دلسوزی های خودتون رو از پدرانه ببرید به مادرانه ، با مهر باشید و با محبت. تو گوشی های پدرانه زمانیه که دیگه هیچ راه نجاتی نیست. نمیخوام به چیزی تهدیدتون کنم ، اما شما مسئول دلهایید که می شکنید ، حرفها و تهمت هایی که می زنید و یا بی ایمان شدن اشخاص خواهید بود و باید جوابگو باشید و بخاطر مسئول بودنتان در بیداری مسئولیتی بسیار سنگین تر نزد خدا دارید. نمی دانم چقدر این حملات به شخص می تواند عمدی یا غیر عمدی باشد ، این را من نمی دانم و در حوزه من هم نیست که درباره آن قضاوت کنم ، در حوزه نصیحت کاره ای نیستم ... اما اگر مرا به عنوان برادر کوچک خود قبول دارید از من بپذیرید که حرفی را که می زنید دقت کنید به جایی برنخورد! نقل قول:میشه یک نمونه از توهین ها رو مثال بزنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول:خداوند عجب موجودات نفهمی آفریده که خود را باید در حد او پایین بیاورد تا او بفهمد . نقل قول:تفکّر بسیار پَرتیست نقل قول: به به یک شاهکار دیگر از دوست گرامی. این جمله را همیشه با خودم تکرار می کنم: ما در مقام قضاوت نیستیم. ما در مقام هدایت هم نیستیم ، اگر بودیم پیامبری چیزی می شدیم ! ما خودمان را هم که حفظ کنیم کار کردیم. حال که خودجوش هدایت دیگری رو پذیرفتید ، صبور باشید ، خستگی کار و زندگی رو داخل امور معنوی نکنید دوستان. اصلا هم قضاوت نکنید خیلی گناه پشت همین قضاوت هست ، گاهی غیبته، گاهی تهمته و افترا ، وگاهی غرور کاذب ایجاد می کنه و .... بخاطر داشته باشیم در مقام عذاب هم نیستیم! به شدت رفتار کاربر "دوست خدا" در برابر صحبت هایی که باهاش شد رو می پسندم که با صبر و آرامش بسیاری جواب میدادند و حتی التماس دعا هم داشتند و چه مظلومانه و ناراحت کننده بود. یه گله ی جداگانه هم از علی عزیز بخاطر تغییر دادن موضوع تاپیک به میل خودتان دارم که درست است عقیده به شکلی نادرست بیان شده بود اما نباید تماما باب میل شما تغییر پیدا می کرد ، و لااقل یک موضوع بهتر انتخاب می کردید که مایه رنجش دوستمان نشود. از همه شما بابت صبری که پیشه کردید و مطلب رو خوندید و نمی دونم چه برداشتی خواهید داشت ممنونم. از دست من ناراحت نشید ، من چیزی در دلم نیست. از ساعت 2 تا به الان که نماز صبح است فقط و فقط برای خدا و بعد شما نوشتم و بس. .: وَهُوَ مَعَكُمْ أَيْنَ مَا كُنتُمْ :.
... و او با شماست هر جا كه باشيد ...حدید / 4 درپناه خدا. ![]() برای آرام گرفتن دلتان می توانید به اینجا هم سری بزنید ، شاید آنچه نیاز داری عشق است و بس: خداشناسی از روی عشق و سخن با خداوند ، "به چشم های خود دروغ نگوییم، خدا دیدنی است" |
|||
|
|
۴:۰۳, ۱۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
من از خیر خواهی،دلسوزی و تذکرات کلّی شما درمورد قضاوت نکردن و راهنمائی و برخورد ملایم،سپاسگزارم.
|
|||
|
|
۱۱:۰۵, ۱۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
برادر من
این تفکرات به نوعی بدعت است از کسانی که خط فکری خاصی دارند . قرار نیست کسی به قول شما افکار خودش را به عنوان تفسیر قران مطرح کند . و اگر کسی بدون راه نمایی کتاب الله و عترتی پیش رفت و فقط به یکی چنگ زد با اون طناب سقوط میکنه نقل قول: پس خدا را همانطور دوست بدار که دوست میداری و عبادتش می کنی. خود خداوند و اساتید عرفان و معصومین میفرمایند خداوند دا هنگام عبادت و ... در ذهن مجسم نکنید . چون خداوند در ذهن شما نمیاید و بزرگتر از تخیل شماست . پس انجه را میپرستید غیر خدا میشود . با کمال احترام به بزرگان . بجز معصوم(علیه السلام) و کسانی که فقط حرف معصوم(علیه السلام) را تکرار میکنند . حرف دیگران را نمیتوان سند فرض کرد و هر برداشتی نمود . نقل قول:و اما قطب بد!دوست عزیزم شما به محض اینکه د رمقابل خدا چیزی قرار بدهید . ره به خطا رفته است هر چند ضعیف و حقیر . شیطان در برابر ماست . نه خدا ان هم به قول قران با کید ضعیف که به مومنین راهی ندارد . پس تنها خدا ست و لا غیر . لااله الا اله و لا هول و لا قوه الا بالله . هیچچچچچ موثری جز خدا نیست . نقل قول: نظرهر شخص درباره خداوندش هم قابل احترام است.برای خودش شاید اما وقتی در عموم مطرح میشود و پس از مخالفت فقط افراد دیگر را نادان میدانند و چیزی نمیگویند . این کار اشتباه است نقل قول: دلسوزی های خودتون رو از پدرانه ببرید به مادرانه ، با مهر باشید و با محبت. با بقیه موافقم فی امان الله |
|||
|
|
۱۱:۳۳, ۱۰/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۱ ۱۱:۵۲ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بنده به عنوان ناظر بخش اصول عقاید نمیتونم اجازه بدم هر بافتنی بی پایه و اساسی به عنوان اعتقادات در تالار نشو و نما پیدا کنه
دفه ی اولش هم نموده این کاربر که بافتنی نوشته در تالار در مسائل اعتقادی http://forum.bidari-andishe.ir/thread-37...#pid136044 (۵/مرداد/۹۱ ۱۵:۰۶)دوست خدا نوشته است: سلام باید به عرض برسونم که تورات و انجیل ابدا تحریف نشده حتی سر سوزنی. با قاطعیت هم دارم میگم. دلایلش را هم اگر وقت کردم خواهم گفت (۱۲/مرداد/۹۱ ۲۳:۴۷)دوست خدا نوشته است: مشکل اساسی این کاربر این هست که بعد از اثبات ابطال نظراتش نه تنها اعتراف نمیکنه بلکه دیگران را متهم به نادانی و سطحی نگری میکنه هر بار هم که بهشون گفته شده بیاد مستند به آیات و روایات جواب بده به جای جواب دادن ما را مشتی انسان ساده اندیش و بی خبر از حقایق خطاب کرده شک نکنید تا وقتی که بنده در تالار باشم وضعیت در مقابل کسانی که مبانی اعتقادی مخالف قرآن و اهل بیت رو در بخش عمومی تالار میگذارند همین خواهد بود برای بنده سر سوزنی اهمیت ندارد که کسی با مظلوم نمایی بخواهد از بنده شمر بسازد هر بار از ایشان دعوت کردیم که بیاید مستند به آیات و روایات از عقایدش که ما با آیات و روایات ابطالش را اثبات کردیم دفاع کند برای ما انشای مظلومیت نوشته به هر حال تاوقتی بنده مسول بخش اصول عقاید باشم نمیگذارم تعبیرات شخصی و بافتنی های توهمی به عنوان اصول عقاید شیعه در تالار قرار بگیرد ولو به زعم برخی ما ظالم باشیم و دیگرانی مظلوم (۱۰/شهریور/۹۱ ۳:۳۰)Grace Dies نوشته است: تعبیرات من و شما و هیچ کس دیگر در مسائل اعتقادی سر سوزنی اهمیت ندارد در اصول عقاید شیعه باید مستند به آیات و روایات مبانی اعتقادی مطرح شود وگرنه میشود بافتنی و انشا و بنده اجازه انتشار بافتنی و انشا نمیدهم در بخش عمومی تالار به عنوان اصول عقاید شیعه هر چند به نظر بسیاری خوش نیاید و هر چند ما را یک ظالم بدانند |
|||
|
|
۱۱:۵۳, ۱۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
یا غافر الخطیئات
سلام برادر گرامی جناب اقای Grace Dies پیش از هر چیز باید از شما بخاطر حسن معاشرتتان سپاسگذار باشم. برادر من ان مطلبی را که این سرا پا جرم و تقصیر گذاشته بود ، در واقعا برای سنین 7 تا سال 13 سال بود. بنده اصلا شوکه شدم وقتی دیدم. افرادی با این سن و میزان تحصیلات امدند و این مطلب ار تا حد عرش بردند بالا راستش را بخواهید بنده این استدلال را برای فرزند خواهرم بیان میکنم. نه افراد بزرگ سال. ایشان 5 سالش است. از مادرش میپرسد خداوند متعال چیست؟ مادرش در جواب میگوید خداوند متعال نور است. بر خلاف مادران دیگر که یا چیزی ندارند که بگویند یا خداوند متعال را در قالب یک فرشته و یا یک انسان قوی و مهربان برای فرزندانشان معرفی میکنند. اما درباره این که عرض کردم عالم دو قطبی است و برای ان سند قرانی هم ذکر کردم باید به عرض برسانم که بنده اصلا تصورش را هم نمیکردم این افراد مهاجم متوجه منظور بنده نشوند؟!! فقط یک نفر متوجه شد که رحمت خداوند متعال بر پدر و مادرش وقتی بنده میگویم عالم دو قطب دارد منظور این نیست که یک قدرتی در برابر قدرت خداوند متعال ظاهر شده که با او برابری میکند اصلا واقعا نمیدانم چطور توضیح بدهم. ادم این چیزها را و این توضیحات را باید در مقطع ابتدای بدهد نه برای چنین اشخاصی با این سن!!!!!! فکر میکردم اینها میتوانند بفهمد بنده منظورم چیست و اصل قضیه را خواهند گرفت که البته تنها یک نفر موفق به این کار شد. باور کنید اصلا دیگر دوست ندارم به توضیح این قضیه بپردازم. به گیوه های امام علی (علیه السلام) قسم که مطلب انقدر ساده و کودکانه هست که قادر نیستم شرحش بدهم والا دریغ نمیکردم. در مورد این که عرض شد خداوند متعال نور نیست. که خودتان هم یک استدلال خوبی اوردید که اگر خداوند متعال نور بود پس هر جا که نور نیست خداوند متعال ان جا هم نیست. که خیلی مطلب را روشن میکند. این که خداوند متعال خودش را برای فهم بنده تا این حد تنزل داده که فرموده من نور هستم این کجایش شرک و کفر است؟ کجای این کار غیر منطقی است که خداوند متعال چنین کند. بشر اصولا قادر به درک خداوند متعال نیست چون عقل او برای درک پرودگار و ذات مقدسش ساخته نشده است به همین خاطر شما هر چه درباره خدا فکر کنی (مثلا سر نماز میخواهی به خداوند متعال توجه کنید) این شرک محسوب میشود زیرا خداوند منان ان چیزی نیست که عقل متصور می شود و به فرموده امام علی (علیه السلام) در نهج البلاغه (اگر اشتباه نکنم ) این توجه وتصور از خداوند متعال شرک است. پس این توجه به خداوند در نماز را چطور باید حاصل کرد؟ پاسخ این است که با توجه کردن به امام معصوم که در حال حاضر حضرت مهدی (علیه السلام) هستند. چون او محسوس عقل است. حالا خداوند متعال برای این بشر کنجکاو که بسیار در ذات خداوند منان تفکر میکند که البته بسیار هم خطر ناک است. امده فرموده اند که من نور هستم. چون غالبا افراد از توجه به این مساله که ای بابا خود نور هم مخلوق و مادی است غافلند. شما هیچ مخلوقی را پیدا نمیکنید بهتر از نور که خداوند بتواند برای تقریب به ذهن کنجکاو بشر خودش را به ان تشبیه کند یا نسبت دهد. ********* متاسفانه هر چه به برخی می گوی اقا بنده خودم فلان درس را خوانده ام بنده تفسیر خوانده ام و... اصلا متوجه نمی شوند می ایند برای متخصص تر از خودشان از تفسیر مطلب میگذارند که اقا منظور از نور این است!!!!!!! واقعا انسان زبانش بند می اید در برابر این برخورد کودکانه. خوب معلوم است که ایه (الله نور اسموات و الارض ) تفسیر دارد. خوب معلوم است که این ایه تاویل دارد. برخی فقط خودشان را اهل علم و دانش و اسلام میدانند و بقیه هم ظاهرا اغنام الله هستند. اکر تعداد تکفیرهای برخی از این اقایان را جمع کنی از تعداد تکفیر های 14 معصوم و تمام علما از صدر اسلام تا امروز بیشتر است. انقدر که این اقایان سنگ یکتای خداوند متعال را به سینه میزنند و از علی (علیه السلام) هم علی تر هستند و با کسی که بر ضد خداوند متعال سخن میگوید دشمنند. به عقیده بنده باید این مشتاقان یکتای را به جهنم ببرند نه به بهشت تا انجا کمک حال فرشتگان عذاب باشند برای عذاب کفار. قران یک ظاهر دارد و یک باطن . در ظاهر قران امده است که خداوند متعال نور است. این را افراد نااگاه اینطور درک میکنند که بله خداوند متعال مثلا مثل نور خورشید است یا نور ماه یا نور لامپ. که البته تا حدودی حق دارند چون خود قران دارد این امر را بیان میکند و ما از نور غیر از ان چیزی که در طول زندگیمان یاد گرفتیم معنا و مفهوم دیگری را نمیدانیم. اما امام می اید تفسیر ان را هم میگوید تاویل ان را هم میگوید. باور بفرماید الان اصلا قادر نیستم توضیح بدهم چون مطلب خیلی ابتدای است. حالا انها که اصولا تند خو هستند میتوانند بگذارند به حساب بلد نبودن و اینکه بنده میخواهم یک جوری قضیه را با این انشاها ماست مالی کنم. برادر مقصر خودم هستم که می ایم حرفی را میزنم که استاد نهی میکند از زدنش. منتها اصلا باورم نمیشد که سر این حرف ناچیز و پیشه پا افتاده هم جنجال کنند. سر جریان شروع مطلب با نام امام علی (علیه السلام) هم استاد بر بنده تاخت و یک حدیثی برایم خواند که دیدم ای بابا مقصر خودم هستم که بیش از درک افراد لب تر کردم. والله قسم . توجه بفرماید که دارم قسم لفظ جلاله میدهم که اگر دروغ باشد کفاره سنگین دارد والله قسم که این را برای تعریف از خودم و این که نشان بدهم خیلی بارم است و خیلی میدانم عرض نمیکنم اما خدا گواه است که بنده اکثر این مطالبی را که در بخش اصول و عقاید شیعه مطرح میشود میدانم و خوانده ام و برایم تکراری است. پس دینم را فهمیده ام ان هم با اگاهی. ان زمانی که برخی داشتند در کوچه فوتبال بازی میکردند و اندک صباحی است که پا به عرصه حدیث و قران و پاسخ به شبهات گذارده اند. همان موقع ما داشتیم کتاب عقاید مطالعه میکردیم. حالا میبینی طرف می اید با تکبر و غرور قال الصادق و قال الباقر میکند. ادب را هم که برخی قی کرده اند. واقعا چقدر زیبا فرمود خداوند متعال به رسولش که اگر تو غلیظ القلب بودی همه از اطرافت فرار میکردند. خدا میداند که تند خویی و خشک مقدسی از خوردن شراب و زنا به مراتب بدتر است و مفسده اش برای انسان بیشتر است. دیگر زیاد حرف زدم برادر مرا ببخش وقتت را هم گذاشتی پای سخنان بیهوده بنده. میتوانستی همین مدت را چیز مفیدی مطالعه کنی اما خوب خودت گفتی که بیام حرف بزنم بنده هم برای تکریم شما امدم و چیزی گفتم عفو بفرماید. یا معطی المسألات |
|||
|
|
۱۲:۰۰, ۱۰/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۱ ۱۲:۰۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱۰/شهریور/۹۱ ۳:۳۰)Grace Dies نوشته است: که صد البته نظر هر کس و نظر شما برای خودتان و نظر دیگران برای خودشان قابل احترام است. صد البته اینها هم بافتنی و انشا است مخالف صریح آیات قرآن کی گفته هر نظری که در جمع به عنوان خدا مطرح بشه قابل احترام است؟ اگر قابل احترام بود که خدا و 14 معصوم لعنت نمیکردند کسانی را که دارای عقاید انحرافی هستند و آنها را در عموم مردم تبلیغ میکنند و تهدید به بزرگترین عذابها نمیکرد خدا 124000 پیامبر و ائمه ی معصومین را نفرستاده که هر کسی هر عقیده ای دلش خواست در مورد خدا داشته باشد اگر محترم بود ابراز هر عقیده ای دیگر حکم ارتداد و یا لعنت های خدا و و 14 معصوم و وعده های عذاب در قرآن برای منحرفین اعتقادی که اعتقادات خود را آزادنه در عموم بیان میکنند و از عقیده ی خود هم پس از اثبات ابطالش دست برنمیدارند برنمیشمرد! بازهم که انشا نوشتی ادعاهایی کردی مخالف آیات قرآن و روایات ابطالش هم که مشخص است حق نداریم که مخالف مبانی اعتقادی حق بخواهیم اعتقاد بسازیم در سیره اهل بیت هم نبوده اینجا اصول عقاید شیعه است و نه زنگ انشا در باره ی مسائل اعتقادی |
|||
|
|
۱۲:۱۵, ۱۰/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۱ ۱۲:۲۰ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
نقل قول: برادر من ان مطلبی را که این سرا پا جرم و تقصیر گذاشته بود ، در واقعا برای سنین 7 تا سال 13 سال بود. برادر من . توی این تالار همچین رده سنی وجود ندارد . ما هم تفسیر قران زیر ۱۳ سال تا حالا نداشته ایم . شما هم چنین چیزی نگفته اید . این حرف شما خیلی عجیب بود نقل قول:پاسخ این است که با توجه کردن به امام معصوم که در حال حاضر حضرت مهدی (علیه السلام) هستند. چون او محسوس عقل است. سند این سخن کجاست؟! انچه که ایشان فرمودهاند این است که چیزی را در نظر نگیرید و به الفاظ نماز توجه کنید نقل قول:انقدر که این اقایان سنگ یکتای خداوند متعال را به سینه میزنند و از علی (علیه السلام) هم علی تر هستند و با کسی که بر ضد خداوند متعال سخن میگوید دشمنند. به عقیده بنده شاید هم بر عکس باشد . کسانی از علی (علیه السلام) جلو زدند که او را خدا خواندند و مولا هم انها را نهی کرد و سپس حد اجرا کرد نقل قول:. اما امام می اید تفسیر ان را هم میگوید تاویل ان را هم میگوید. موافقم . کسی جز امام (علیه السلام) طبق ایات قران (راسخون) حق تاویل قران را ندارد . بنابرین موقع تاویل ایات بفرمایید منبع روایی شما چیست . تا ما هم قبول کنیم . گردن مان هم از مو باریکتر نقل قول:برادر مقصر خودم هستم که می ایم حرفی را میزنم که استاد نهی میکند از زدنشبا این هم موافقم اما استادی که بجز کلام امامان بفرماید ره به خطا برده . ما نباید به خودمان اعتماد کنیم . چه بسا استادا نماهایی که بجز به تاریکی به جاهیی رهنمون نمیشوند (البته قصدم استاد شما نیست ) نقل قول:هم استاد بر بنده تاخت و یک حدیثی برایم خواند که دیدم ای بابا مقصر خودم هستم که بیش از درک افراد لب تر کردم نعوذ بالله بعضی به بهانه عدم درک از معصومین هم جلو میزنند و به معض اینکه در استدلال به در بسته میخورند همین را بهانه میکنند . نقل قول:حالا میبینی طرف می اید با تکبر و غرور قال الصادق و قال الباقر میکند نییت قال الصادق(علیه السلام) و غیره با خدا . اما درست ترین کار همین است . نه از روی تخیل چیز هایی را به خدا و امام (علیه السلام) چسباندن و به مخالف انگ نفهمی زدن . نقل قول: خدا میداند که تند خویی و خشک مقدسی از خوردن شراب و زنا به مراتب بدتر است و مفسده اش برای انسان بیشتر است. باز هم تفسیر به رای جناب دوست خدا قبلا هم در نامه خصوصی گقتم . اگر هم فکر میکنید حرفی صحیح است و نباید جلو کسی گفته شود خوب نگویید ما کلا یک سری نادان ظاهر بین هستیم که به حرف افراد اعتنا نمیکنیم و ملاک کلام معصوم (علیه السلام) است . اینها حرف صوفیه است که مخالف با قران و عترت میباشد . و شما دارید نشرش میدهید عزیز دل بنده هم پای این صحبت ها و منابر و جلسات رفته ام . ندیده هم نیستیم . این عقاید را هم با همین استدلال هایی که به شما گفته اند میدانیم . ولی این ها غلط است برادر من یا حق |
|||
|
|
۱۲:۵۰, ۱۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله
دوستان بنده از شما معذرت میخواهم که خاطرتان را مشوش کردم شما به بزرگی خودتان عفو بفرماید من هم یک کافر مشرکه صوفیه وهابیه سنیه .... هستم. حق با شماست عقاید بنده پوچ و باطل و مخالف اهل بیت و قران است. حرف حق که جواب ندارد. مرا عفو بفرمایید. و برای هدایتم دعا کنید . یک انسان هم اگر هدایت شد اجرتان هم سنگ پیامبران است انشالله دعا کنید بچه ها که هدایت بشوم. ![]() الرحما الرحیم |
|||
|
|
۱۴:۰۲, ۱۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
من محتویات نوشته های شما رو کامل نخوندم اما لازمه در مورد این مورد از حرفتون که از قرآن استخراج کردید, یه چیزی بگم: نقل قول: ولی اگر بگوییم خدا نور است ، پس جایی که نور نیست خدا هم نیست ! در قرآن بیان شده "الله نور السماوات والارض" که جمله ی بسیار دقیقی است. کل عالم ماده و کهکشانها از نور بوجود آمده اند و نور بن مایه ی هستی و خلقت نه تنها انسان ها که کل عالم است! در مورد این بخش از صحبتهای شما که گفتید: "پس جایی که نور نیست خدا هم نیست !" این جمله معذرت میخوام غلط است!! نکته: همه جا نور است, اعم از هرجایی که می بینید و نمی بینید, حتی سیاه چاله ها که به قول یه عده ای نور رو قورت می دهند و میبلعند و... این غلط است!! سیاهچاله کجا نور رو می بلعد؟؟ اصلا یعنی چی این حرف؟؟ کاملا غیر علمی است! من خودم رشته ی درسیم توی این موارده و یه استاد داشتم که دکترای نجوم داشت و با تحقیق این موارد رو بیان می کرد و اصلا هم تعصب و عرق قرآنی آنچنانی نداشت و صرفا به عنوان تحقیقی که ثابت شده حرفش رو می زد. ... بگذارید یه توضیح مختصر بدم ... عنصر بنیادین خلقت که دانشمندان در چند سال اخیر به آن نتیجه رسیده اند که تمام عناصر دیگر از این عنصر بوجود آمده اند, عنصر هیدروژن است همان عنصری که به وفور در خورشید و سایر ستارگان و منوران یافت میشود (جالب است بدانید که خود هلیم هم از همین هیدروژن بوجود آمده!) کل منابع زیر زمینی و معدنی و آلی از نور بوجود آمده اند. کل غذایی که می خوریم و لباسی که می پوشیم و خانه ای که در آن زندگی می کنیم همگی از نور اند و نور... (سؤال: چطور؟) گفتنی است قبل از آفرینش زمین تشعشع نور ستارگان و پخش عنصر هیدروژن در فضا بوده که به زمین و کائنات حیات بخشیده و آنهارا بوجود آورده... حالا دوستان نگویند که پس چی ستارگان رو بوجود آورده و ... که داشمندان از پاسخگویی به آن عاجزند باور بفرمایید که این دیدگاه, دیدگاهی بیگ بنگی نیست که جهان خلقت یکدفعه و خلق الساعه بوجود آمده و اتفاقی بوده!! چون این اتفاقات طی میلیاردها سال اتفاق می افتد و عمر چند هزار ساله هم یارای این نیست که آن را درک کند, چه رسد به عمر ناچیز هفتاد یا 80 ساله!! ... چون علم بشر خیلی محدود است نمیتوان ادامه داد و بعد از ظهور آقا امام زمان به قطع به سؤالاتی که در پی این بحث می آید پاسخ منطقی داده می شود. فکر میکنم حالا این سخن مولا علی بهتر به دل می نشیند که به هرچیز می نگرم قبل از آن و بعد از آن و حین آن خدا را می بینم. الله اکبر فقط خواهش میکنم دیدتون رو باز تر کنید و نگین که خدا خودش رو آورده پایین تا ما[ی نفهم] هم بفهمبم معذرت می خوام اما این حرف از سر نادانی است!! تمام محتویات قرآن به گونه ای است که یا در گذشته محقق شده و بشر به آن رسیده و یا در حال و آینده انشاءالله بشر با علم ناچیز اما پویای خود باید به آن برسد تا آن را بفهمد. به عبارت بهتر برای فهم آیات قرآنی از این دست, بشر باید فهم خودش رو بکشه بالا نه اینکه خدا حرفش رو تنزل بده تا ما بفهمیم...(نعوذ بالله) یا علی مدد |
|||
|
|
۱۶:۱۶, ۱۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
دوستان !! بحث تمام شده بود ، احتیاجی به ادامه بحث نبود ، این پاسخ آخر بنده که طوفان ایجاد شده به اتمام برسد. اما غباری جدید بر بیداری نشست.
اول پاسخ دوستمان وحید عزیز و braveheart عزیز را می دهم بعد از نهار در خدمت علی 110 و کاربر دوست خدا برای جواب خواهم آمد. نقل قول: در قرآن بیان شده "الله نور السماوات والارض" که جمله ی بسیار دقیقی است.از توجه شما به ارسال ممنونم و متن علمی که نوشتید. دوست عزیزم در تاپیک قبل هم دوستان اشاره دقیقی کردند که نور به معنای هدایت کننده است ، نور به تعبیری یعنی هدایت. در حقیقت هر جایی که جسمی را نبینم یعنی انعکاس آن به چشم ما بر نخورد و جسم را نبینیم نور وجود ندارد ، مثل اتاقی تاریک که ما در آن سر درگمیم ... و برطبق حرف دوستمان که خدا نور است و نور در این اتاق نیست پس خدا هم نیست غلط است. نقل قول: خود خداوند و اساتید عرفان و معصومین میفرمایند خداوند دا هنگام عبادت و ... در ذهن مجسم نکنید . چون خداوند در ذهن شما نمیاید و بزرگتر از تخیل شماست . پس انجه را میپرستید غیر خدا میشود . وحید عزیز سخت نگیر ، منظورم این بود تا همان حد که خدا را شناخته ایم و باورش داریم و عللی که باعث می شود بیشتر به او علاقه مند شویم است. همان که خلق کرده خودش هم فهم و درک بیشتر را خواهد رساند. نقل قول:دوست عزیزم شما به محض اینکه د رمقابل خدا چیزی قرار بدهید . ره به خطا رفته است هر چند ضعیف و حقیر . شیطان در برابر ماست . نه خداخب من بعدش نوشته بودم قطب بدی وجود ندارد قربونت برم ! ![]() -------- ادامه دارد... |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پاسخ های امیرالمومنین به تهمتهای کاربر (سنت) به اسلام ناب!!! | علی 110 | 0 | 1,106 |
۱۳/مهر/۹۱ ۱۳:۲۷ آخرین ارسال: علی 110 |
|

![[تصویر: heart.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/heart.gif)