|
...<<< اگر بفهميد يك ماه بيشتر زنده نيستيد ...>>>+جمع بندی
|
|
۲۱:۲۶, ۱۱/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آذر/۹۲ ۳:۰۰ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اگر بفهميد ...
يك ماه بيشتر زنده نيستيد ... چه كار مي كنيد؟؟!!؟!! موضوع را جدي بگيريد منتظر جوابتان هستم ... جمع بندی شماره 1 جمع بندی شماره 2 |
|||
|
|
۲۱:۳۷, ۱۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
استغفار و حلالیت،بعدشم هر جور شده میرم کربلا...
|
|||
|
|
۲۱:۳۹, ۱۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
یه جوری می رم مکه تا وقتی که زنده ام تو مسجد الحرام میمونم
|
|||
|
|
۲۱:۴۰, ۱۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
احتمالا اون یک ماه رو میشینم خونه و فقط به عبادت و توبه میپردازم.البته شاید برای حلالیت طلبیدن و پرداخت حق الناس های مردم بیرون هم برم چیزی که مطمئنم اینه که توجه و تمرکز تو نماز هام چند برابر میشه... |
|||
|
|
۲۱:۴۸, ۱۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من که اصلا به اعمالم اعتماد ندارم..
1-کارهای واجبی رو که انجام ندادم و انجام میدم 2- حق الناس 3-گریه و استغاثه به اهل بیت البته شدید ناراحت میشم که تو دوره ظهور نیستم |
|||
|
|
۲۲:۰۳, ۱۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
حلالیت میگیرم از همه
استغفار استغفار استغفار سعی میکنم توی این یه ماه تمام و کمال در خدمت مادر باشم . بعدهم سفارش اکید میکنم تمام هزینه ها صرف امور خیر بشه و لاغیر. و مشکات عزیزم منم خودمو می رسونم کربلا ،حرم یار باشد که این جان ناقابل در هوای حسین علیه السلام پر بگیرد. ![]() ![]() |
|||
|
|
۲۲:۰۹, ۱۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۱/شهریور/۹۱ ۲۱:۲۶)فاطمه خانم نوشته است: اگر بفهميد ... موضوعاتی که مربوط به دنیا می باشد و زمان بر است را رها می کنم. به هیچ کس نمی گویم که قرار است تا یک ماه دیگر بمیرم. البته بصورت غیر مستقیم نزدیکانم (مخصوصا همسرم) را از نظر ذهنی آماده می کنم. سعی می کنم از خود اثری بگذارم که بعد از مرگم، برایم صوابی مکرر داشته باشد. همه را می بخشم. سعی می کنم در این مدت یک ماه، هیچ گناهی انجام ندهم. همه نمازها سروقت باشد. سعی می کنم همیشه ذکر نام خداوند را برلب داشته باشم. سعی می کنم قرآن زیاد بخوانم. سعی می کنم با همه مهربان تر باشم. راستی تا یادم نرفته باید بگویم که وصیت نامه ام را هم می نویسم. مشکلاتی که ممکن است در نبود من رخ دهد، را تا جایی که امکانش باشد رفع خواهم کرد. زیاد دعا خواهم کرد. و استغفار. و ... انگار می دانم که تا یک ماه دیگر زنده خواهم بود و سالها وقت خواهم داشت. ممنون از شما فاطمه خانوم که این موضوع را ایجاد کردید |
|||
|
|
۲۲:۱۱, ۱۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
واقعا اگه بدونم چیکار میکنم ؟؟؟؟؟ ![]() اول واسم یک فاتحه بخونین بعد ادامه متن رو ![]() خوندین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() کارای قبلمو ادامه میدم.و سعی در تغییر هم ندارم . احتمالا میگین چقد خونسرد ، پسر برو استغفار کن و.... . منم میگم نه . ببینین خودم شخصا عقیده دارم هر نفس میتونه آخرین نفس باشه پس احتمال اینکه برم پیش خودش هست. نمیگم اعمالم درسته ولی کارامو طوری چیدم که اگه نفس آخر بود پشیمون از قبلم نیستم اگه آخریشم نبود که الهی شکر.حالا نگین از زندگی سیرم نه ولی اونقدرهم وابسته به دنیا نیستم. خودم رو اینجوری ساختم. هرکی یجور هستش دیگه
|
|||
|
|
۲۲:۲۳, ۱۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
اول حلالیت از اطرافیانم می گیرم...
بعدش هم سعی می کنم در یک عملیات انتحاری علیه دشمنان اسلام شرکت کنم بلکه به شهادت برسم
|
|||
|
|
۲۲:۲۵, ۱۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
خدا رو بابت این لطفش شکر میکنم