|
...<<< اگر بفهميد يك ماه بيشتر زنده نيستيد ...>>>+جمع بندی
|
|
۲۱:۲۶, ۱۱/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آذر/۹۲ ۳:۰۰ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اگر بفهميد ...
يك ماه بيشتر زنده نيستيد ... چه كار مي كنيد؟؟!!؟!! موضوع را جدي بگيريد منتظر جوابتان هستم ... جمع بندی شماره 1 جمع بندی شماره 2 |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۰۶, ۱۵/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
جمع بندی قسمت دوم :
حکمت 132 نهج البلاغه وَ قَالَ [عليه السلام] درود خدا بر او ، فرمود : إِنَّ لِلَّهِ مَلَكاً يُنَادِى فِى كُلِّ يَوْمٍ خدا را فرشته ايست كه هر روز بانگ مى زند : لِدُوا لِلْمَوْتِ بزاييد براى مردن ، وَ اجْمَعُوا لِلْفَنَاءِ و فراهم آوريد برای نابود شدن ، وَ ابْنُوا لِلْخَرَابِ . و بسازيد براى ويران گشتن.
غفلت زدایی و آگاهی بخشی
از جمله آثار یاد مرگ ، رهایی از غفلت و هشیاری نسبت به حقایق مهم پیرامونمان می باشد. در واقع، ما انسانها از یاد مرگ می ترسیم و فریب دنیا را می خوریم و به بازیچه سرگرم می شویم؛ در حالی که برای آخرت آفریده شده ایم؛ ولی این دنیا را که در آن هستیم دوست داریم. هیچ گاه نباید فراموش کنیم که زندگی ما نَفَسهایی است که شمرده می شود و چون نَفَسی بگذرد، قسمتی از آن کاسته شده و قدمی به مرگ نزدیک تر شده ایم. و باید گفت: «جثّه های خاموش، تو را موعظه می کند و مرده ساکت به تو می گوید، استخوانهای پوسیده و تنهای خفته سخن می گوید و قبر تو را که هنوز زنده مانده ای میان قبرها نشان می دهد.» قلب و دل انسان بر اثر اشتغال به امور دنیوی زنگار غفلت و بی خبری به خود می گیرد و و یاد مرگ می تواند زداینده این آلودگیها و روشنی بخش قلب و وجود آدمی باشد؛ یاد مرگ می تواند آرزوها را کوتاه کند و موجب بی قراری و کناره گیری از خانه فریب (دنیا) گردد و آدمی را برای سرای جاودان آماده سازد؛ زیرا که آرزوهای طولانی، انسان را بیشتر در دنیا غرق و او را اسیر هوا و هوس نموده، در نتیجه عملش را بد می سازد. ان شاء الله ادامه دارد...
|
|||
|
|
۲۱:۱۴, ۱۵/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۱ ۲۱:۱۵ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
ببخشید
قبل از اینکه جمع بندی رو ادامه بدید یه درخواست داشتم همه اون دوستانی که رای دادند لطفاً بنویسند که علت انتخاب رای اونها چی بوده. با تشکر |
|||
|
|
۱۶:۰۲, ۱۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
اول حلالیت می طلبم
بعداستغفار میکنم نمازقضاروزه قضا تاجای که می تونم برای اخرتم ذخیره می کنم از خانوادم دوری می کنم تا وابستگی که به من دارن کم تر بشه بعدم خودم برای اون دنیا اماده می کنم |
|||
|
|
۱۷:۴۴, ۱۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خوشحال میشم چون بسوی معبودم میرم ناراحت میشم چون هیچی ندارم با خودم ببرم کارهائی که من انجام میدم: 1. یه وسییت نامه کامل و جامع مینویسم که تمام حق الله و حق الناسم کاملا توش باشه 2. ادای حق الله و حق الناسی که دارم انجام میدم رو ادامه میدم و از وسییتم کم میکنم 3.با هرکسی که قهرم آشتی میکنم دل کسی رو شکستم به دست میارم 4.[b]نمیخوابم بجاش شب زنده داری میکنم 5. 10روز از خدا مهلت میخوام که با این یک ماه بشه 40 روز دعای عهدم رو که هیچوقت نتونستم 40 روز کامل بخونم کامل میخونم ((تا 32روز هم خوندم 33ومیشو خواب موندم 8 صبح از خواب پریدم که آفتاب زده بود)) 6.از همه حلالیت میخوام 7.آرزوی مکه دارم دوست دارم لحظه جون دادنم بقیع باشم سعی میکنم سازمان حج و زیارت رو رازی کنم پاشم برم خانه خدا 8.هرچی اضافه بر حق الله و حق الناس پول و اینا داشته باشم قبل از اینکه توان استفاده ازشون رو از دست بدم برای آخرتم تبدیل به حسناتشون میکنم 9. دیگه با خلوص کامل خدارو میخونم چون میدونم لحظه دیدار نزدیکه (انشاالله که حب دنیا با شنیدن یه همچین خبری از دل آدم به معنای واقعی پر کشیده باشه چون همین الان میدونم خواسته یا ناخواسته دنیا دوستی دارم) 10. تا اونجا که بتونم به پدر و مادرم احسان میکنم و دلدئاریشون میدم اگه زن و بچه هم داشته باشم که دیگه واقعا نمیدونم چی کار کنم شاید به اونها هم دلداری دادم صلوات یا الله[/b] |
|||
|
|
۱۸:۲۰, ۱۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم اگر بفهمم یک ماه دیگر میمیرم باور نمی کنم چون مرگ دست خداست و هرگاه خدا بخواهد ما را به سوی خویش باز می گرداند. و خداوند آگاه و بخشنده است. فی امان الله |
|||
|
|
۱۸:۳۸, ۱۶/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۱ ۱۷:۳۴ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
سلام اگه بفهمم يك ماه بيشتر زنده نميمونم از خدا مي خوام كه به من اجازه بده فقط بگم علي علي علي علي علي علي علي علي علي علي علي علي علي علي علي تا بميرم تا كور بشن هر كي نمي تونه ببينه مولايم حضرت علي و اولاد معصومشان رو ان شاءالله يا علي عليه السلام
|
|||
|
|
۱۴:۰۹, ۲۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
اگه۱ماه به مرگم مونده باشه میرم باپس اندازم جاهایی روکه تاحالاندیدم میبینم میرم سفربه همه محبت میکنم همش نفس عمیق میکشم مامانمومیبرم مشهددرآخرهم دفترخاطراتم روکه همه حرفای زندگیم روتوش نوشتم رومیدم به خانوادم تابخونن
|
|||
|
|
۱۴:۴۷, ۲۹/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۱ ۱۴:۴۸ توسط pcyord.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
ادم کلا باید همیشه همچین فکری کنه
|
|||
|
|
۱۷:۲۱, ۲۹/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۱ ۱۷:۲۳ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
یاد مرگ باعث خیلی چیزهای خوب میشود ولی آرزوی مرگ خوب نیست.
زیرا امام کاظم(علیه السلام) میفرمایند: از خدا مرگ نخواه زندگی بخواه تا بتوانی بیشتر عبادتش کنی. بخواط همین گفتم هم خوشحالم هم ناراحت |
|||
|
|
۲۱:۲۶, ۲۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۲۹/شهریور/۹۱ ۱۷:۲۱)anti dajjil نوشته است: یاد مرگ باعث خیلی چیزهای خوب میشود ولی آرزوی مرگ خوب نیست. بله . منظور ما هم از ایجاد این تاپیک یاد مرگ و تاثیرات یاد مرگ بود . نه آرزوی مرگ!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |