کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اهل بیت پیامبر چه کسانی هستند؟ (مهم) احتجاج امام حسن مجتبی!
۲۲:۰۲, ۱۴/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۹۱ ۱۹:۴۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم
إِنَّما يُريدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَ عَنْكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَ يُطَهِّرَكُمْ تَطْهيراً (33-احزاب)
خدا جز اين منظور ندارد كه پليدى را از شما اهل بيت ببرد، و آن طور كه خود مى‏داند پاكتان كند (33)

بسیار مهم است که دقیقاً مشخص شود مصداق اهل بیت چه کسانی هستند و این آیه اثبات عصمت اهل بیت است از گناه و اشتباه و پایه ی بسیاری از استدلالهای شیعیان!

البته اینکه اهل بیت چه کسانی هستند در منابع دسته اول خود اهل سنت یعنی صحاح سته تصریح شده است و ابتدا از آن روایات استفاده میکنیم:
[صحيح ترمذى 2/ 209] به سند خود، از «عمرو بن ابى سلمه»، ربيب پيغمبر صلّى اللّه عليه و آله (پسر زن)، نقل كرده است، هنگامى كه آيه تطهير:
إِنَّما يُرِيدُ اللَّهُ ... نازل شد رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله در خانه «امّ سلمه» بود،
در اين رابطه، رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله، حضرت على و حضرت فاطمه و امام حسن و امام حسين عليهم السّلام را به حضور طلبيد و آنان را در حاليكه حضرت على عليه السّلام پشت سر مبارك رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله بود، در زير كساء قرار داد و آنگاه گفت:
بار خدايا! اينان اهل بيت من هستند، پليدى را از آنان بر طرف كن و آنها را پاك و پاكيزه گردان.
«امّ سلمه» از فرصت استفاده كرد به عرض رسانيد: آيا من هم، از ايشانم؟
رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله فرمود: تو در جاى خودت باش، تو سرانجام خوبى خواهى داشت.

اين روايت را «ترمذى» در (2/ 308) هم، روايت كرده و در باب «فضايل» از «امّ سلمه»، «معقل بن يسار»، «أبو حمراء» و «أنس»، روايت كرده است و «طحاوى» نيز، در [مشكل الاثار 1/ 335] به نقل آن پرداخته است و «ابن اثير جزرى» هم، در [اسد الغابة 2/ 12] نقل كرده است و «ابن جرير طبرى» نيز، در [تفسير 22/ 6 و 7] آنرا نقل كرده و اظهار مى‏دارد: اين حديث از «امّ سلمه» روايت شده است.

اما به جز این مجموعه روایاتی که در منابع خود اهل سنت موجود است، بسیار ارزشمند است که احتجاج امام حسن مجتبی علیه السلام در مقابل سخنان باطل و ادعاهای دروغ معاویه را در این مورد تقدیم کنم:

عبد الرحمن بن كثير از امام صادق و او از پدرش و او از امام سجاد عليهم السّلام روايت مى‏كند كه:
حسن بن على عليه السّلام با معاويه (پس از پیمان صلح) ملاقات كردند هنگامى كه به هم رسيدند معاويه بالاى منبر قرار گرفت و امام حسن عليه السّلام را يك پله پائين‏تر از خود نشانيد.
معاويه آغاز سخن كرد و گفت:
اينك حسن بن على مرا براى خلافت شايسته ديده و خود را براى آن شايسته نمى‏داند، و اكنون آمده تا با من بيعت كند، بعد از اين گفت:
اى حسن از جاى خود برخيز و امام حسن عليه السّلام از جاى خود حركت كرد و فرمود:
....

رسول خدا امر كردند همه درهاى مسجد را ببندند و تنها در خانه ما را باز گذاشتند.
گروهى در اين جا ناراحت شدند و علت بستن درها را به مسجد سؤال كردند،
رسول اكرم صلى اللَّه عليه و آله فرمود: من اين درها را نبستم و يا در خانه على را باز نگذاشتم، خداوند به من امر كرد تا اين كار را انجام دهم و من هم اطاعت اوامر خداوند را نموده‏ام.
...شما خود مشاهده كرديد كه مقام و موقعيت پدرم در نزد رسول خدا صلى اللَّه عليه و آله چه بود، و ما چه منزلتى در نزد آن بزرگوار داشتيم،
خداوند به رسولش امر كرد تا مسجدى بسازد، و او در كنار مسجد ده اطاق درست كرد نه عدد براى خودش و يك اطاق هم براى پدرم ساخت.
خانه ما در آن وسط بود و [b]مقصود از بيت هم در اين جا مسجد است
و او همان خانه‏اى است كه خداوند در قرآن از آن تعبير به بيت كرده و اهل بيت هم ما هستیم (و تنها دری هم که به این بیت باز بود هم درب خانه ی ما بود) و ما هستيم كسانى كه خداوند رجس و پليدى را از آن‏ها برده و ما را پاك و پاكيزه قرار داده است.

ايمان و كفر-ترجمه الإيمان و الكفر بحار الانوار، ج‏2، ص: 408

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad reza ، rastin ، heaven ، مسافر ، Havbb 110 ، وحید110 ، بچه شیعه ، أین المنتظر ، saloomeh ، محمود ، در جستجوی سختی ، میلاد.م ، بیداری اندیشه ، یاســین ، منادی حق ، مصباح ، m.hossein ، fazel ، aboutorab ، حسین14
۱۰:۵۳, ۲۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
(۱۴/شهریور/۹۱ ۲۲:۰۲)علی 110 نوشته است:  
رسول خدا امر كردند همه درهاى مسجد را ببندند و تنها در خانه ما را باز گذاشتند.
... [b]مقصود از بيت هم در اين جا مسجد است و او همان خانه‏اى است كه خداوند در قرآن از آن تعبير به بيت كرده
و اهل بيت هم ما هستیم (و تنها دری هم که به این بیت باز بود هم درب خانه ی ما بود)

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مصباح ، aboutorab
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]