کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا شما مسلمونید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۱۸:۱۴, ۲۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
من یه استاد خانوم مسیحی دارم . خوب و الگو ی بقیه معلم ها . سوال کرد شما چرا مسلمونید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم سوالم اینه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ چه نکاتی تو دین اسلام دیدید که دوست دارید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دروغ چرا من با اینکه دینم رو دوست دارم از تبعیض زن و مرد و مخصوصا سوره نسا یجوری شک کردم که نکنه این سوره تحریف
شده . یه چیزایی هست که فراتر از دوست داشتن منه مثل ضرب و شتم و برتری مرد .............. این ها جزو حقوق اولیه هر
جانداریه .
در ضمن من قران رو با متن فارسی خوندم .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۳۶, ۲۴/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/شهریور/۹۱ ۰:۳۸ توسط یا صاحب الزمان.)
شماره ارسال: #31
آواتار
(۲۴/شهریور/۹۱ ۰:۲۶)علی 110 نوشته است:  [quoteقرار نیست احکام خدا را با مطابق بودن با میل خودمان تحلیل کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ضمن اینکه حتی متعه هم شرایط داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و بی قید و شرط نیست!

خوب وقتی من می بینم فطرتاً جوری هستم که بدم میاد همسرم با زن دیگری باشه , به نظر شما چه جوری این رو برای خودم حلاجی کنم ؟
من الان دارم رو دین زرتشتی کار می کنم , واقعاً هم ردش میکنم , چون خیلی چیزهای بدی تو احکامشون دیدم و نتایجش رو هم ان شاء الله توو قسمت پژوهش ارائه خواهم داد .
من دینم رو چون ارائه دهنده ی اون 14 معصوم هستند با تمام وجودم قبول دارم ولی خوب شبهه برام پیش اومده .
من باحجاب نبودم , 5 سال پیش خداوند چنان حلاوتی از حجاب در کام من گذاشته که اگر بخوام هم نمی تونم از خودم جداش بکنم . شبهه هم زیاد داشتم , ولی چنان لذتی در وجود من گذاشتند که همش حل شد با وجود اون همه شبهه .
در این مورد هم واقعاً برام شبهه هست , واقعاً .
شرایط متعه چی هست ؟ بنده کامل از آن اطلاعی ندارم .
۰:۳۷, ۲۴/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/شهریور/۹۱ ۰:۳۹ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #32
آواتار
شما هوای نفس رو مساوی با فطرت نگذارید

آن چیزی که میگید فطرت هوای نفس است
که اگر فطرت بود خدا میفرماید:
فَأَقِمْ وَجْهَكَ لِلدِّينِ حَنيفاً فِطْرَتَ اللَّهِ الَّتي‏ فَطَرَ النَّاسَ عَلَيْها لا تَبْديلَ لِخَلْقِ اللَّهِ ذلِكَ الدِّينُ الْقَيِّمُ وَ لكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لا يَعْلَمُونَ (30-روم)
به يكتاپرستى روى به دين آور. فطرتى است كه خدا همه را بدان فطرت بيافريده است و در آفرينش خدا تغييرى نيست. دين پاك و پايدار اين است. ولى بيشتر مردم نمى‏دانند. (30)

این آیه فوق العاده جالب است دوستان
من مدتها با خود اندیشیدم که چرا این دین که فطری هم هست اما بیشتر مردم نمیدانند
مگه مردم با فطرت خودشون آشنا نیستند و آگاه نیستند؟

و این میشه اثر هواهای نفسانی و اغراض شخصی در دستگاه منطق و استدلال و تعقل ما
اگه خواستید مفصل در موردش میتونیم بحث کنیم

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، در جستجوی سختی ، saloomeh
۰:۴۴, ۲۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #33
آواتار
من چه جوری تشخیص بدم هوای نفس رو با فطرت ؟
آخه همه ی زن ها بدشون میاد از این موضوع . یعنی همه ی زن ها دارن به هوای نفسشون گوش میدن ؟
لطفاً اگر مطلبی دارید توضیح بدید دوستان بابت این موضوع , خواهش می کنم .
۰:۵۲, ۲۴/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/شهریور/۹۱ ۰:۵۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #34
آواتار
خواهش میکنم دیگه حداقل ها رو در بحث منطقی رعایت کنید
این رو از کجا استخراج کردید؟
(۲۴/شهریور/۹۱ ۰:۴۴)یا صاحب الزمان نوشته است:  من چه جوری تشخیص بدم هوای نفس رو با فطرت ؟
آخه همه ی زن ها بدشون میاد از این موضوع . یعنی همه ی زن ها دارن به هوای نفسشون گوش میدن ؟
خودتون را با همه ی زنها مساوی قرار دادید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در بین آشنایان خود بنده هستند مردهایی که با بیش از دو زن ازدواج کرده اند و همسرانشان هم در کمال رضایت هستند!!!
پس اگه میخواید بحث ادامه پیدا کنه از این جملات بی پایه قرار ندید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

در ضمن آیا بسیاری از ائمه ی ما که چندین زن اختیار کرده اند عملی مخالف عدل انجام داده اند؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا اینکه بسیاری از بزرگان دین و اصحاب چندین زن اختیار کرده اند عملی مخالف عدل انجام داده اند

شما ببین فمنیست که از جمله دستاورد های ابلیس است بیشتر روی کجا تکیه داره و نظام تبلیغات استکبار جهانی بیشتر داره کجا مانوور میده

حکم خدا در این مورد مشخص است
سیره معصومان و بزرگان دین هم در این مورد مشخص است
آیا فکر میکنید آیات قرآن مشکل دارد
اگه معتقدید که آیات قرآن که صراحتاً جواز چند همسری را به مرد داده با رعایت شرایط مشکل دارد باید بحث بر روی عدم تحریف انجام شود
اگه معتقدید خدا عادل نیست با این حکم باید در مورد مفهوم عدل و اینکه آیا خدا عادل است یا نه بحث بشه
اگه روی این دو مورد سوالی ندارید
باید پا روی هوای نفس خود بگذارید و در مقابل این حکم فطری کرنش کنید که صد در صد مانند بسیاری از احکام دین با هوای نفس انسان سازگار نیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، saloomeh
۱:۰۱, ۲۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #35
آواتار
من روی عدل خدا شبهه دارم , شک ندارم .
اینکه قرآن تحریف نشده شک ندارم .
روی معصوم بودن ائمه شک ندارم .
فقط شبهه دارم .
نمی تونم هوای نفس رو با فطرت تشخیص بدم .
این که عرض کردم همه زن ها از این موضوع که همسرشان چندین و چند همسر داشته باشد , ناراحت می شوند , از بسیاری از زن ها این موضوع رو پرس و جو کرده ام .
آیا اگر زنی شوهرش فقط یک همسر داشته باشد بیشتر لذت می برد یا او را با چندین زن دیگر قسمت کند ؟ کدام لذت بخش تر است . خودتان پرس و جو بفرمایید .
۱:۰۸, ۲۴/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/شهریور/۹۱ ۱:۱۷ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #36
آواتار
ملاک حقانیت یک حکم همانطور که قبلاً هم گفتم این نیست که به ما لذت بیشتری بدهد
خوب خیلی چیزها برای ما لذت بخش است اما دین به آن قید و بند زده است
اگر ملاک فطرت را مطابق لذت بودن بگذاریم که سنگ روی سنگ در عالم بند نمیشود
بعد هم حقیر فکر میکنم که اصلاً بسیاری از قسمت های ارسالهای بنده را نمیخوانید

در اصول دین باید با عقل به حجیت رسید
در فروع دین باید تعبداً بندگی کرد

اما سخنی کوتاه در مورد عدل
آن خدایی که برای خدایی خود نیاز به ظلم داشته باشد از نظر من لایق پرستش نیست و اصلاً آن موجود دیگر خدا نمیتواند باشد
ظلم ریشه اش در ضعف است و جهل و فقر است و نیاز!!!!!!!!!!!
و خدایی که من می پرستم و شناخته ام در او ضعف و جهل و فقر و نیاز راه ندارد
چرا که اگر راه داشت دیگر لایق پرستش نبود

با توجه به انحراف تاپیک از موضوع اصلی و همچنین اینکه به قدر کافی در این مورد بحث شده هم آیات و هم روایات و هم مباحث عقلی
مطلب جدیدی اگر بود بفرماید در پیام خصوصی اگر واقعاً تکراری نبود و در مباحث مطرح نشده بود تاپیک باز خواهد شد

شاید قبلاً هم برای شما بی حجابی لذت بخش بوده
همانطور که خود گفته اید:
(۲۴/شهریور/۹۱ ۰:۳۶)یا صاحب الزمان نوشته است:  من باحجاب نبودم , 5 سال پیش خداوند چنان حلاوتی از حجاب در کام من گذاشته که اگر بخوام هم نمی تونم از خودم جداش بکنم . شبهه هم زیاد داشتم , ولی چنان لذتی در وجود من گذاشتند که همش حل شد با وجود اون همه شبهه .

اما پس از رعایت آن حلاوتش را چشیده اید

اساساً در بندگی خدا حلاوتی است که در هیچ چیز نیست
اما تا قبل از تن دادن به بندگی خدا عجالتاً پیروی از هوای نفس برای انسان خوش مزه تر است
سختی اطاعت خدا را که مقداری انسان تحمل کرد و از امتحان آن مورد سربلند بیرون آمد چنان حلاوتی از آن اطاعت در کامش خدا قرار میدهد که باچیزی قابل قیاس نیست

البته اینها چشیدنی است
باید نون خامه ای را خورد، هزار صفحه وصف نون خامه ای برای ما مفهوم خاصی ندارد

دقیقاً ساز وکار ایمان به همین شکل است
پس از آنکه حقانیت خدا و قرآن و رسولش و جانشینانش (اصول دین اثبات شد)
ایمان به غیب و وعده های خدا و حقانیت احکام باید آورده شود
پس از اینکه امتحانات را پاس کردید
آنگاه ملکوت و غیب را هم بر روی شما میگشایند
همانطور که خود گفته اید
پس از آنکه حجاب را پذیرفتید با وجود شبهات خداوند حلاوتش را به شما چشاند

(۲۴/شهریور/۹۱ ۰:۳۶)یا صاحب الزمان نوشته است:  من باحجاب نبودم , 5 سال پیش خداوند چنان حلاوتی از حجاب در کام من گذاشته که اگر بخوام هم نمی تونم از خودم جداش بکنم . شبهه هم زیاد داشتم , ولی چنان لذتی در وجود من گذاشتند که همش حل شد با وجود اون همه شبهه .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: heaven ، یا صاحب الزمان ، در جستجوی سختی ، saloomeh
۱:۱۶, ۲۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #37
آواتار
بنده تمامی مطالب ارسالی شما را مطاله کرده ام , ولی خوب ...
می دانم احکام خدا به حق است , می دانم خداوند عادل است , می دانم قرآن بدون تحریف است , می دانم ائمه (علیه السلام) طاهر و پاک هستند و معصوم , می دانم با دانستن همه ی این ها باید همه ی احکام خدا را با جان و دل بپذیرم , ولی خوب ... دوست دارم علت یک سری از مطالب رو بدانم . می دانم با این علم ناقص بشر شاید هرگز علت آنها را نفهمم , ولی دوست دارم تلاش کنم .
فقط تنها دعایی که دارم در این شب عزیز این است که جواب برایم بفرستد , از راهی که گمان آن را ندارم , مانند حجابم .
التماس دعا .
۱:۲۴, ۲۴/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/شهریور/۹۱ ۱:۵۲ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #38
آواتار
یک نکته ی دیگر هم اضافه کنم
اساساً ایمان الزاماً ارتباط مستقیمی با دانسته ها ندارد
دانسته ها نقش دارند و نمیتوان منکر شد
اما شرط کافی به هیچ وجه نیستند

ایمان یعنی کرنش قلب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی از ما میدانیم که مرده کاری نمیکند
چند نفر شب حاضر است با یک جسد بخوابد؟

باور قلبی غیر از دانسته های عقلی است

خدا توفیق دهد که دانسته های مان به باور قلبی و ایمان تبدیل شود

مجدد تأکید میکنم که مهمترین رسالت عقل در رسیدن به اصول دین است
و بعد از اثبات عقلانی اصول دین
در فروع و احکام باید بندگی کرد
(البته خوب است به دنبال چرایی ها رفتن
اما اینکه بگیم تا عقلم قبول نکنه زیر بار حقانیت این حکم خدا نمیرم دیگه بهش نمیگن بندگی خدا
میگن بندگی نفس)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا صاحب الزمان ، heaven ، در جستجوی سختی ، saloomeh ، azade ، zarati313
۲۳:۲۳, ۲۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #39
آواتار
zarati313 نوشته است:چه سوال خوب و مهمی!
واقعا ما چرا مسلمانیم! و چرا شیعه؟!

اصلا چرا معلم شما مسیحی است؟! معلم شما اسلام را می شناسد؟! و شما نیز مسیحیت را می شناسید؟!

اگر دین برایتان مهم است پس وقت بگذارید، پیشنهاد بنده این است که شما کتب شهید مطهری را مطالعه فرموده و متقابلا دین مسیح را بیشتر بشناسید، بعد اگر دیدید مسیح بهتر است، مسیحی شوید!!!

حقیقت آنقدر آشکار و در دسترس است که هر نفس حق جویی آنرا می یابد- مگر آنگه نفس نخواهد و خود را بخواب بزند!!!

موفق باشید و حقیقت جو
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، saloomeh ، در جستجوی سختی ، azade ، zarati313
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا