کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سیدها از کجا آمده اند؟
۲۰:۲۶, ۱۸/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۱ ۱۰:۵۷ توسط hesam110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
این نوشتاری که می خوانید یک متن علمی دقیق است ، آن چیزی که در ایران به نام سادات شناخته میشوند ،

هرگز آن چیزی که شما فکر می کنید نیستند ، در واقع کروموزم Y از پدر به پسر انتقال می یابد پس تمام سیدها باید

کروموزم Y شان شبیه هم باشد ( حتی با وجود جهش ها )، ولی از سه هزار نفر سید ایرانی ، نمونه DNA گرفته شد

و دیده شد که اصلا کروموزوم Yشان همگن نیست ، فقط 5 نفر کروموزوم y همسان داشتند که با توجه به محاسبات

دیگر ساعت ملکولی-ژنتیک ، فهمیده شد که این 5 نفر جدمشترکشان متعلق به 400 سال پیش است !

از نظر تاریخی هم دقیقا کتابهای معتبر را بررسی شد و به این نتیجه رسیده شد که سیدهای ایران دو دسته اند ،

پتجاه درصد آنها زاده فاتحان اشغالگر صحابی و عرب هستند یعنی در دویست سال اشغال ایران ، .چون اعراب از همان زمان صدر اسلام ، بسیار نژادپرست بودند و نسب و پدر و قوم برایشان

خیلی مهم بود و حتی همه ایرانیان را خلفای راشدین لقب زشت موالی داده بودند،،، پنجاه درصد دیگر سیدها

هم یک سری سودجو بودند که در دوران صفوی چون دیدند که هم حکومت(صفوی) و هم عوام به سیدها کلی پول

می دهند ، خودشان را سید جازدند که کلی پول و وجوهات شرعی بگیرند که گرفتند !

در ایران در حدود 5میلیون نفر ادعای سیادت دارند !

.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۳۱, ۱۹/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۱ ۲:۴۰ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #31
آواتار
(۱۹/شهریور/۹۱ ۰:۲۹)Absolution نوشته است:  
سلام

اقای سنت
اقای poper
اقای your lord
خانم رکسانا
و.....

ببین اونا چقد بهت میدن ما دو برابرشو بهت میدیم
اصلا به ازای هر چوق ما 3 چوق بهت میدیم

بیا یه مدت تو خنده حلال دل مارو شاد کن هم ثواب داره هم مایه گیرت میاد!
تازه خودتم روحیه ات عوض میشه

نمیخواد الان جواب بدی!

فکراتو بکن بعد جواب بدهBlush

میدونی یاد چی افتادم

یاد ماجرای اون عقابه!
از ماست که بر ماست!
Big Grin

خدا وکیلی به فکرم زد اگر میگفت که چقدر پول میگیره و ما همه با هم میتونستیم دو برابرش رو بدیم چقدر خوب میشدBig Grin

چون جدای از مزخرفات خنده دارش و اطلاعات کمش و کلا ناشیانه بحث کردنشBig Grinحداقل همت خوبی رو داره و اگر این همت رو در راه درستش استفاده بکنه چقدر حداقل برای خودش خوب میشد.......Confused

جناب اسیمو یا سنت یا کام درینک ویت می یا همون مرد هزاران چهره یا حتی زن هزاران چهره !!!!!!!

این رو فقط برای خودت مینویسم نه برای اینکه تحقیرت بکنم یا خودم رو در جایگاه نصیحت کسی ببینم

به خدا بدجوری داری ضرر میکنی من یک لحظه خودم رو جای تو میزارم میترسم
متاسفانه داری توی چندین فروم این کار ها رو انجام میدی

البته داخل فروم های مذهبی فقط باعث انگیزه و بالا بردن اطلاعات بقیه و بالا رفتن تجربه ی ما در برخورد با امثال شما میشی
برای من که فقط بودن شما الان که فکر میکنم همین فایده هایی که گفتم رو داشتی
یعنی مثل واکسنی بودی که کمک کردی موقع مقابله با میکروب اصلی و خطرناک تجربه کافی رو داشته باشم
در کنار دوستان گلم خیلی چیزها رو در برخورد با شما و جواب هایی به شبهات و سوالاتی که حتی گاهی برای خودم سوال میشه یاد گرفتم این رو جدی میگم و قصد کنایه ندارم

من بین فامیلم افرادی رو داریم که با نظام و اسلام و حتی خدا هم مشکل دارن
ولی دارم میبینم روز به روز مشکلاتشون بیشتر میشه
بعضی ها رو داریم که دشمنی دارن ولی حداقل دشمنیشون رو علنی نمیکنن یعنی اگر ادم معتقدی نیستن فقط به خودشون ضرر میزنن. اینطوری حداقل خدا بیچاره شون نمیکنه
ولی وای به حال کسایی که شمشیر رو از رو بستنConfused
قسم میخورم خدا توی همین دنیا عذابشون میده . این رو دارم میبینمSad

فقط هم بحث پول نیست یکیشون خیلی پولدار بود الان هم سرطان گرفته هم بچه هاش توی روش وایستادن و گفتن پس تو کی میمیریConfused
من ادمی نیستم که زود تحت تاثیر قرار بگیرم ولی حتی من وقتی اوضاعش رو میبینم و این سقوطش رو به خاطر دشمنی هاش میبینم دلم میسوزه به حالشSad

اصلا بزار بگم اون قوم ما کی بود
یکی از عمو هام اینطوری هستشSad خیلی بقیه داداشاش و پدر و مادرش رو اذیت کرد یک غرور بدی هم داشت
ولی الان واقعا شکسته شده طوری که الان دل من هم به حالش میسوزه
حالا دارن بچه هاش همون بلا رو سرش میارن و راه اون رو میرنSad

اگر با اسلام و نظام مشکل داری اشکالی نداره ولی راهی که داری دشمنی میکنی حتی از نظر انسانی هم درست نیستش
چشمات رو باز کن داری چی کار میکنی

در اخر سر دعا میکنم خدا قبل از اینکه دیر بشه نجاتت بده و اگر قابل هدایت نیستی خدا بهت درد رو بده تا قدر عافیت رو بدونی و دست از دشمنی حداقل با بعضی از خط قرمز های الهی مثل ائمه اطهار برداری وگرنه عاقبت تاریکی رو برات میبینم

والعاقبة للمتقين
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، Havbb 110 ، وحید110 ، fazel ، راحیل ، سجاد313 ، mhvvhm ، azade ، بیداری اندیشه ، علمدار133
۳:۳۸, ۱۹/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۱ ۳:۴۷ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #32

(۱۸/شهریور/۹۱ ۲۲:۲۷)وحید110 نوشته است:  
نقل قول: کروموزوم Y عینا از پدر به پسر انتقال می یابد ( و در بازه زمانی 1400 سال حتی اگر جهشهایی هم پیدا کند ، باز هم

چندان تغییری نمی کند ) پس سیدها که می گویند فرزند علی هستند باید عینا کرموزم Y همسان داشته باشند که

چقدر خندیدم !!!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

خدا تو رو از ما نگیره اسیمو

با این حساب چون همه ما از نسل حضرت ادم هستیم باید همه مثل هم باشیم و کروموزوم y مشترک داشته باشیم ؟Big GrinBig GrinBig Grin
آره، منم کلی بهت خندیدم!
همون طور که قبلنم گفتم تو پستا رو نمی خونی بهشون جواب می دی! قدر خودتو بدون، همه ازین کرامات ندارن!! Big Grin
(بابا می گه متشابه، نه مشترک ای خدا)

(۱۸/شهریور/۹۱ ۲۲:۱۵)Grace Dies نوشته است:  از saloomeh عزیز تشکر می کنم.

جناب سنت خیلی مردی هستید جواب Prestige رو بدید که بطور عمدی ارسال هاشو ندید میگیری برادر من بله!.Blush
البته چه سنتی ! فقط اسم سنت به یدک کشیده میشه.
منتظره من بپرسم! Big Grin
جناب prestige اگه من ازت بپرسم تو میوز فقط قسمت انتهایی کروم های جنسی ترکیب می شن چه جوابی می دی؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سجاد313
۶:۲۴, ۱۹/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۱ ۶:۴۱ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #33
آواتار
نقل قول:
(۱۹/شهریور/۹۱ ۳:۳۸)namekarbary نوشته است:  
(۱۸/شهریور/۹۱ ۲۲:۲۷)وحید110 نوشته است:  چقدر خندیدم !!!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

خدا تو رو از ما نگیره اسیمو

با این حساب چون همه ما از نسل حضرت ادم هستیم باید همه مثل هم باشیم و کروموزوم y مشترک داشته باشیم ؟Big GrinBig GrinBig Grin
منتظره من بپرسم! Big Grin
جناب prestige اگه من ازت بپرسم تو میوز فقط قسمت انتهایی کروم های جنسی ترکیب می شن چه جوابی می دی؟

یک فصل ژنتیکی که احتمالا در دبیرستان خونده شده نمیتونه پاسخ گوی مبحث گسترده ای مثل نوترکیبی باشه.
در ضمن ایشون گفتن همسان نه متشابه.

میدونید هم سان در زیست شناسی یعنی چی؟

یعنی عینا کپی شدن.ما دوقلوهای هم سان رو داریم که کپی ژنتیکی و تک تخمی هستند.هم سان یعنی این.گویا شما پست رو نمیخونید یا اگر میخونید اطلاعاتتون در حوزه زیست شناسی صفره.پس اظهار علم نفرمایید.

در تقسیم میوز فقط قسمت انتهایی ترکیب می شود؟

انتها تلومره که قدرت ننوترکیبی نداره.تا منظورتون از انتها کجا باشه.بعد هم که واژه ترکیب اصلا اشتباهه.بعدشم در کروموزوم های جنسی قسمتی وجود داره به نام اتوزومی کاذب که در این قسمت در آنافاز ما نو ترکیبی رو حتما خواهیم داشت که نرخش هم بالاست.یعنی از یک نسل به نسل بعد ما حتما نوترکیبی رو در کروموزومyخواهیم دید.در کل کروموزوم هم که سیستم نوترکیبی داره کار خودش رو انجام میده.
نقل قول:این نوشتاری که می خوانید یک متن علمی دقیق است ، آن چیزی که در ایران به نام سادات شناخته میشوند ،

هرگز آن چیزی که شما فکر می کنید نیستند ، در واقع کروموزم Y از پدر به پسر انتقال می یابد پس تمام سیدها باید

کروموزم Y شان شبیه هم باشد ( حتی با وجود جهش ها )، ولی از سه هزار نفر سید ایرانی ، نمونه DNA گرفته شد

و دیده شد که اصلا کروموزوم Yشان همگن نیست ، فقط 5 نفر کروموزوم y همسان داشتند که با توجه به محاسبات

دیگر ساعت ملکولی-ژنتیک ، فهمیده شد که این 5 نفر جدمشترکشان متعلق به 400 سال پیش است !

از نظر تاریخی هم دقیقا کتابهای معتبر را بررسی شد و به این نتیجه رسیده شد که سیدهای ایران دو دسته اند ،

پتجاه درصد آنها زاده فاتحان اشغالگر صحابی و عرب هستند یعنی در دویست سال اشغال ایران ، اعرابی

که به ایران آمدند تعداد زیادی از دختران ( وحتی زنان شوهر دار ایرانی )راطبق شرع به کنیزی کشاندند و آنها را

باردارکردند و کودکانی را که از آنها زاده شدند را خلفا ( راشدین و غیر راشدین) دستور دادند که ایرانیان باید به

آنها سید (=سرور ) بگویند چون اعراب از همان زمان صدر اسلام ، بسیار نژادپرست بودند و نسب و پدر و قوم برایشان

خیلی مهم بود و حتی همه ایرانیان را خلفای راشدین لقب زشت موالی داده بودند،،، پنجاه درصد دیگر سیدها

هم یک سری سودجو بودند که در دوران صفوی چون دیدند که هم حکومت(صفوی) و هم عوام به سیدها کلی پول

می دهند ، خودشان را سید جازدند که کلی پول و وجوهات شرعی بگیرند که گرفتند !

در ایران در حدود 5میلیون نفر ادعای سیادت دارند !

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

این متن احمقانه ترین متنیه که در تمام طول عمرم خوندم و یک اپسیلون مبنای علمی نداره.
خجالت بکشید آقا.دیگه آبروی زیست شناسی رو نبرید لطفا.

علاوه بر این تغییر در کروموزوم y فقط به دلیل نوترکیبی نیست.نرخ بالای جهش موجب تغییر در کروموزوم y میشه.
علاوه بر این در تمامی پیکره کروموزوم y ژن هایی وجود دارند که دارای زوج روی کروموزوم x هستند که تمامی اینها میتونند با هم دچار نو ترکیبی بشن.
بحث نوترکیبی و جهش بسیار گسترده تر از اونی هست که شما بخواین انقدر راحت در موردش نظر بدین.
اگر اینطور باشه که باید تمامی فرزندان مذکر یک مرد از نظر کروموزوم y عینا شبیه هم باشن!!!!!!!!!!!!!

آزمایش DNA هم که فرمودید بسیار پیچیده تر از این جوکیه که شما تعریف کردید و تا یه نسل مشخصی هم میتونه پاسخ گو باشه نه تا حضرت آدمBig Grin
وگرنه باید همه کروموزوم های Y به قول شما همگنBig Grin باشن .
علم زیست شناسی از شما تشکر میکنه.Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، وحید110 ، saloomeh ، fazel ، محمود ، سجاد313 ، خیبر110 ، سید ابراهیم ، mhvvhm ، azade ، Mitsonary ، بیداری اندیشه ، علمدار133
۷:۱۳, ۱۹/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۱ ۱۰:۲۹ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #34

(۱۹/شهریور/۹۱ ۶:۲۴)meshkat نوشته است:  
نقل قول:
(۱۹/شهریور/۹۱ ۳:۳۸)namekarbary نوشته است:  منتظره من بپرسم! Big Grin

یک فصل ژنتیکی که احتمالا در دبیرستان خونده شده نمیتونه پاسخ گوی مبحث گسترده ای مثل نوترکیبی باشه.
اتفاقا برای شروع خوبه. من توصیه ش می کنم. Smile
(۱۹/شهریور/۹۱ ۶:۲۴)meshkat نوشته است:  در ضمن ایشون گفتن همسان نه متشابه.

میدونید هم سان در زیست شناسی یعنی چی؟

یعنی عینا کپی شدن.ما دوقلوهای هم سان رو داریم که کپی ژنتیکی و تک تخمی هستند.هم سان یعنی این.گویا شما پست رو نمیخونید یا اگر میخونید اطلاعاتتون در حوزه زیست شناسی صفره.پس اظهار علم نفرمایید.

در تقسیم میوز فقط قسمت انتهایی ترکیب می شود؟

انتها تلومره که قدرت ننوترکیبی نداره.تا منظورتون از انتها کجا باشه.بعد هم که واژه ترکیب اصلا اشتباهه.بعدشم در کروموزوم های جنسی قسمتی وجود داره به نام اتوزومی کاذب که در این قسمت در آنافاز ما نو ترکیبی رو حتما خواهیم داشت که نرخش هم بالاست.یعنی از یک نسل به نسل بعد ما حتما نوترکیبی رو در کروموزومyخواهیم دید.در کل کروموزوم هم که سیستم نوترکیبی داره کار خودش رو انجام میده.

باشه بابا نوتر.کی.بی! منظور از کرومم همون کروموزمه!!!
منظورم دقیقا قسمت بالای SRY هست. اگر غیر از باشه که مرد XX یا زن XY خواهیم داشت!!!!!! (برخلاف ادعای شما)
در کروموزومای X و Y نوترکیبی "فقط" در نواحی کوچیک pseudoautosomal اتفاق می افته و بقیش "دست نخورده" نسل به نسل منتقل می شه. تنها تفاوتش حاصل جهشه که اونم نرخ پایینی داره.

ضمنا ما مفهوم رو در نظر می گیریم نه لفظ رو! موفق باشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm
۷:۳۲, ۱۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #35
آواتار
نقل قول: (بابا می گه متشابه، نه مشترک ای خدا)

من بابای کسی نیستم !

ولی همسان یعنی مشترک Wink

تو هم در نوع خودت پدیده ای هستی !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، fazel ، محمود ، meshkat ، أین المنتظر ، سجاد313 ، خیبر110 ، mhvvhm ، Mitsonary
۷:۴۷, ۱۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #36

(۱۹/شهریور/۹۱ ۷:۳۲)وحید110 نوشته است:  
نقل قول: (بابا می گه متشابه، نه مشترک ای خدا)

من بابای کسی نیستم !

ولی همسان یعنی مشترک Wink

تو هم در نوع خودت پدیده ای هستی !

یعنی دوقلو های همسان یعنی دو قلوهای مشترک؟ یا مشترک مورد نظر در دسترس نمی باشد همون همسان مورد نظر در دسترس نمی باشده؟ :-؟

خیلی خب، باشه. من حرفشو پس می گیرم؛ به جای همسان می ذارم مشابه! حالا بشین بخند!!!!!!
۷:۵۷, ۱۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #37
آواتار
چقدر زیست شناس داشتیم نمیدونستیم...
احتمالن الان داروین توی قبر رفته روی ویبر بنده خدا...
(البته این پست من اسپم نبود هاBig Grin)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، namekarbary ، سجاد313 ، azade
۱۰:۳۹, ۱۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #38
آواتار
با سلام و احترام
با توجه به تاپیک قوانین تاریخ اسلام و تشیع
که حاکم بر این تاپیک است. حقیر این تاپیک رو قفل می کنم.
و دلیل اینکه بلافاصله آن را حذف نمی کنم این است که
اولاً احترام به کسانی است که در پاسخ این مهملات بی پایه زحمت کشیدند و مطلب نوشتند.
ثانیاً اینکه دوستانی که معمولاً در زندگی از عقل خود استفاده می کنند ببینند و خود قضاوت کنند که خصم چقدر بی فکر و منطق مطالب بی پایه و خنده داری استفاده می کند.
یا علی
التماس 2a
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، meshkat ، mohammad reza ، saloomeh ، Agha sayyed ، راحیل ، أین المنتظر ، سجاد313 ، خیبر110 ، میلاد.م ، sarallah ، جویای حقیقت ، mhvvhm ، مسافر ، azade ، وحید110 ، شهیدطیبه واعظی ، Havbb 110 ، بیداری اندیشه ، علمدار133
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا