|
ایدز ؛ بیماری ساخته ی دست بشر یا . . .
|
|
۱:۱۳, ۲۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز :
با هماهنگی یکی از ناظران بخش طب و تغذیه و البته با پیشنهاد یکی از دوستان ، در مورد منشأ این بیماری و اینکه آیا این بیماری ساخته ی دست بشر هست یا مثل بیماری های دیگه در طبیعت وجود داشته و به تازگی کشف شده ، تاپیک جداگانه ای ایجاد کردم تا مطالب رو به طور اختصاصی قرار بدم . دوستان عزیزی که حاضرن درباره ی موضوع این تاپیک بحث کنن ، با دلیل و سند بحث کنن و خواهشا از بحث های بی مورد یا مباحثه های هدف دار خودداری کنن . چون همونطوری که با هماهنگی ناظر این بخش ، این تاپیک ایجاد شد ، با همون هماهنگی تاپیک رو در اختیار ناظر قرار میدم و اینکار امکان حذف بعضی از پست ها وجود داره . پس نذارین کار به اونجا کشیده بشه . اگه واقعا میخواین بحث کنین ، بدور از حاشیه و جنجال بحث کنین . حقیر هم سعی ام بر این نیست که متعصبانه به دوستان جواب بدم . اگه کسی سوالی داشت ، در حد توان و دانش خودم جواب خواهم داد و اگه پاسخی ندادم ، حتما دنبال پاسخ سوال شما خواهم رفت . یه مورد دیگه هم هست که دوستان عزیز لطف کنن از بی احترامی و بی حرمتی به دیگر کاربران جدا خودداری کنن . چون اصلا دوست ندارم نه توی این تاپیک ، بلکه توی فضای تالار کسی به دیگری توهین و بی حرمتی کنه . مطلبی که در این قسمت میخونید ، مقدمه و بحثی کلی درباره ی منشأ بیماری هست و به هیچ وجهه از سایت های ایرانی و فارسی زبان گرفته نشده که بخواهیم بگیم که توی ایران موج فراماسون و فراماسونری شناسی به راه افتاده . مقاله های کاملا انگلیسی هستن و فکر میکنم چیزی حدود 100 تا 150 صفحه بشه که جمع آوری همین مطالب و اینکه تکراری نباشه یه خرده زمانبره و انشاءالله به صورت ماهانه مقاله های کامل تر و جامع تری قرار خواهم داد . ******************************************************************** مقدمه : در دهه 1970 جیمی کارتر درباره گزارش رشد جمعیت غیر سفید پوستان در کل جهان ماموریت یافت . گزارش تا ارائه طرح حذف 2 میلیارد از جمعیت جهان سومی ها در سال 2000 پیش رفت تا قدرت غرب را دوباره بازگرداند . به طور قابل توجهی در دهه 70 میلادی اپیدمی (همه گیری) ایدز در کشورهای جهان سومی و هم راستای آن ، سیاهپوستان و سرخپوستان آمریکا شیوع پیدا کرد . گفته شد که ویروس از خوردن میمون های سبز توسط جمعیت محلی قاره آفریقا که ناشی از خوی وحشی گری آنها بود نشأت گرفت و پس از آن به مابقی نقاط دنیا شیوع پیدا کرد . در حالی که این داستان دروغی بیش نبود . در دوم جوون 1988 « لوس آنجلس تایمز » مقاله ای چاپ کرد که تصور اینکه ویروس ایدز از میمون های سبز نشأت میگیرد را رد میکرد . این روزنامه طبق مدارکی مشخص کرد که ترکیبات DNA ویروس ایدز کاملا متناقض با میمون های سبز هستند و در حقیقت می شد ثابت کرد که ویروس ایدز نمی توانست در هیچ جای طبیعت پیدا شود و تنها در سیستم بیولوژیکی بدن انسان زنده می ماند . کما اینکه هم اکنون هم چنین ادعایی وجود دارد . اگر ویروس هیچ جای طبیعت وجود نداشت ، این سوال پیش می آمد که چگونه این ویروس ناگهان شیوع پیدا کرد ؟ در چهارم جولای 1984 روزنامه ی « نیو دهلی » در هند که « هم وطن » نامیده میشد ، مقاله ای منتشر کرد که اولین شبهه را نسبت به ایدز ایجاد کرد و آن را عامل جنگ بیولوژیکی دانست . یک انسان شناس آمریکایی که خواست نامش فاش نشود ، بیان کرده است که ویروس ایدز در آزمایشگاه بیولوژیکی ارتش آمریکا در « Ford Detrick » در نزدیکی « Fredrick » مهندسی و ساخته شد . پس از آن در سی ام اکتبر 1985« Soviet Journal Glitter » مقاله ی منتشر شده توسط روزنامه هندی را تکرار کرد و موجب مباحثه ی بین المللی شد . همه ی اینها از سوی فراماسونهای غربی به سادگی تنها به عنوان بحثی کمونیستی از بین رفت . هر چند در بیست و ششم اکتبر 1986 روزنامه « ساندِی اکسپرس » اولین روزنامه ی غربی شد که در صفحه ی اول خود مطالب روزنامه ی هندی و شورای روزنامه ها را با سر تیتر خود تحت عنوان « ایدز در آزمایشگاه ساخته شد » تائید کرد . در این مقاله مقامات مشخصی چون دکتر « جان سیل » و پروفسور « جاکوب سگال » ـ بازنشسته انیستیتو بیولوژی دانشگاه برلین ـ هر دو معتقد بودند که ویروس ایدز ساخته ی دست بشر است . شیوع ایدز به طرح واکسینه کردن مردم دنیا متصل شده است . روزنامه بین المللی « لاندن تایمز » در یازدهم می 1987 در صفحه اول روزنامه ی خود مقاله ای تحت عنوان « واکسیناسیون ابلهانه ، ایدز را به راه انداخت » منتشر کرد . این مقاله ارتباط مستقیم بین طرح واکسیناسیون که توسط بهداشت جهانی « WHO » انجام شد که طبق برآوردها 50 تا 70 میلیون نفر را در کشورهای مرکزی آفریقا آلوده کرد و شیوع ثانویه ایدز در آن نواحی را مشخص کرد . سازمان بهداشت جهانی شاخه ی پزشکی ایالات متحده است . مدارک اظهار میکنند که ایدز ویروسی مهندسی شده است که توسط طرح واکسیناسیون در کشورهای جهان سومی انتشار یافت . میکروب جنگی علیه بی گناهان و مستضغفان به منظور حذف عده ای از مردم از صحنه ی روزگار . ایدز چیزی نیست جز راه حل مدرن نهایی و همه ی اینها بخاطر به کار گرفتن سیاستی است اقتصادی که موجب تسلط کامل فراماسونهای غربی می باشد . لینک زیر ویدئوی مربوط به مقاله ی بالاست : AIDS دوستان عزیز : توی مطالعه و جمع آوری اطلاعات درباره ی این بیماری و نحوه ی ورود اون به ایران ، به نکات بسیار مهمی برخورد کردم که واقعا تکان دهنده است . اینکه چطور این بیماری از طریق خون های آلوده به کشور وارد شد و متاسفانه ، متاسفانه ، متاسفانه هنوز هم داریم با همون شرکت معاملات واردات دارو انجام میدیم . اگه بگم که چند میلیارد تومن با این شرکت فقط در مدتی کوتاه قرارداد بسته شده ، مُخ تون سوت میکشه !!! نقل قول:بر اساس آمار سالنمای دارویی ایران، شرکت سنوفی اونتیس طی ۹ ماهه اخیر بالغ بر ۶۷۵ میلیارد و ۹۵۱ میلیون و ۴۲۱ هزار و ۳۰۰ ریال فقط در ۴ قلم دارویی با شرکتهای دارویی ایران معامله انجام داده است.این خبر مربوط به 11 خرداد سال گذشته است !!! یه کم وقت میخوام تا بتونم پیشینه ی فردی که مدیرعامل این شرکت در سال 1986 (1366 ـ سال ورود ایدز به ایران) بوده رو در بیارم . البته اسمش رو پیدا کردم و به دنبال پیشینه ی این فرد هستم . جزئیات بسیار تلخی وجود داره . انشاءالله خداوند متعال کمک کنه تا بتونم زودتر مقاله ها رو ترجمه کنم تا بعضی از دوستان اینقدر قاطعانه از غرب حمایت بی جا نکنن . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۲۳, ۲۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
[quote='A L I' pid='147958' dateline='1347485522']
[quote]همیشه یه معشوقه ی پنهانی داشتن . مسلما وقتی پنهانیه ، یعنی پنهانی . کسی قرار نیست خبر داشته باشه که بالفرض بره ازش آزمایش ایدز و هپاتیت و . . . بگیره تا بلکه اون سیاستمدار بتونه بدون هیچ ترسی رابطه داشته باشه .[/quote] معشوقه همیشه هم به اون سیاستمدار پایبند نیست...و ممکنه کارای دیگه ی هم بکنه،در ضمن اگر سیاست مداری بیماری مثل ایدز بگیره هیج وقت نمیان جایی بگن فلانی از ایدز مرد! در کشور خودمون هنوز آمار رسمی و درست و حسابی از ایدز نیست! شاید به خاطر تفکری که در بین عوام هست همه مبتلایان به ایدز رو به بی بنداری متهم میگنن و با این دید به اونها نگاه میکنن! اصلن با عقل جور در نمیاد چرا باید بیماری درست کنن که چندتا از راههای اصلی انقال این بیماری در کشورهای پیشرفته و غرب بیشتر هست! مثل رابطه جنسی و یا خالکوبی! شما اصلن جای رسمی میشناسید که خالکوبی دائم بزنن؟! برعکس در غرب و بخصوص آمریکا خالکوبی خیلی خیلی طرفدار داره... در نوع رابطه جنسی هم اگر بخواهیم بگیم ،همجنسبازان مرد بیشترین شانس بیمار شدن رو دارند چونکه در این نوع رابطه احتمال آلودگی خیلی خیلی بیشتر از رابطه جنسی عادی هست! که بازم در غرب و جوامع غربی و آمریکایی بیشترین آمار همجنسباز رو دارند در اون کشورها....خود دوستان دیگه بهتر میدونن! ازدواج و غیره...دارند! میتونستن خیلی راحت و بی دردس یه ویروسی درست کنن که از طریق آب و یا هوا منتقل بشه که به راحتی جمعیت آفریقا رو نصف میکرد! میدونید که دوره بیماری ایدز از 7 سال تا 10 سال هست و در بعضی موارد بعد از چند هفته علائم آشکار میشه! حالا چرا باید یه بیماری بسازن که کشتن و اصلاح نژادی رو 10 سال طول بکشه برای هر فرد! و به راحتی میشه با چندتا کار ساده جلوی اون رو گرفت! حتی افراد منحرف جنسی و معتادها! ========================== در مورد کشتار گوشت گفتید یه سوال به نظرتون کشتار در کشتارگاه و تحت نظر دکتر بهتر هست یا در خیابان؟! و هرجای دیگه که ظرف میتونه هر گوشتی رو به مردم بده به جای گوشت حلال! هر چند وقت یه بار کلیپی بیرون میاد که در فلان شهر خر و یا قاطر به جای گوشت گوسفند و گاو دادن دست مردم! در مورد گوشت مرغ بسته بندی باز هم به همین شکل هست و خود وزارت بهداشت فروش گوشت رو به این صورت ممنوع کرده واسه سلامت جامعه...جدای از بیماری اصلن وقتی شما وارد یه مغازه مرغ زنده فروشی میشی اصلن یه وضع ناجوریه...وقتی جلوی چشم خودت سر مرغ رو میبره؟!(خدایش من که اصلن دلم نمیاد دیگه گوشت بخورم! همیشه چه موقع نذری و چه در مغازه مرغ زنده فروشی کلن دلم نمیاد صحنه سر بریدن نگاه کنم! حالا اون بوی بدی که توی مغازه راه میفته به کنار[/quote] [b]بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوست عزیز :[/b]در رابطه با اینکه فرمودین با عقل جور در نمیاد که یه بیماری خودشون درست کنن که بیشتر خودشون رو درگیر کنه ، باید بگم که اشتباه شما همینجاست . شما فکر میکنین که اونها برای اینکارها به مردم خودشون کاری ندارن . مثل اینکه فراموش کردین که سه شنبه یازدهمین سالگرد تخریب برجهای مرکز تجارت جهانی بود . واقعه ای که بعد از 11 سال هنوز هم نقاط مبهم و پاسخ داده نشده داره . یادتون باشه که آخرین باری که آمریکا خودشون رو زیر سوال برد و هنوز هم اون رو تو سرشون می کوبن ، بمباران هیروشیما و ناکازاکی بود . مسلما وقتی تکنولوژی رو در اختیار داشته باشن ، کاری نمیکنن که نوک پیکان اتهام ها به سمت خودشون باشه . مسلما کشتن انسانها با یه پروسه ده ساله باورپذیرتره یا اینکه یه 11 سپتامبر دیگه اجرا کنن ؟ شما چرا به سیل هائیتی مشکوک نشدین ؟ چرا آمریکا بعدش ناو و ارتش نظامی فرستاد اونجا ؟ چرا توی ژاپن یهو سونامی بزرگی به اون عظمت تأسیسات هسته ای شون رو خراب کرد . و دهها چرای دیگه که خیلی ها ازش بی اطلاع هستن . و حقیر هم نمی خوام از بحث اصلی این تاپیک منحرف بشم . دوست عزیز : شما مثل اینکه قضیه یاسر عرفات رو فراموش کردین . الان بعد از اینهمه سال تازه رو کردن که توی لباسهاش تشعشعات رادیو اکتیو وجود داره . در حالی که اون موقع گفتن از بیماری ایدز مرده . حالا دیدین که داشتیم کسی که بر اثر ایدز مرده باشه !!!؟؟؟ و شما ازش اطلاع نداشتین !!!؟؟؟ سرنوشت چاوز و یا رئیس جمهور سابق برزیل رو برید بخونید . هر دوتاشون سرطان گرفتن . اما چرا ؟ جوابش رو به خاطر یه سری مسائل نمی تونم بگم . خودتون پیدا کنین . در مورد اینکه ذبح در کشتارگاه بهتره یا تو خیابون باید یه موضوع رو به شما عرض کنم : اتفاقا ذبحی که توی شبهای محرم و به اسم نذری و یا حتی گوسفندی که زیر پای زائر و یا عروس و داماد میکشن به مراتب بهداشتی تر از ذبحی هستش که توی کشتارگاه اتفاق میفته . بخاطر اینکه شما هم از سلامت گوسفند یا گاو مطمئن میشید و هم نحوه ی کشتار رو می بینین . اما صادقانه عرض میکنم . جاهای دیگه کشور رو نمیدونم ، کشتارگاهی که توی مرکز استان مازندران دیدیم ، بسیار بهداشتی و تمیز بود . پس هیچوقت کشتار داخلی رو با کشتار خارجی که اصلا ازش اطلاعی ندارین ، مقایسه نکنین . باز هم اگه سوالی بود ، در خدمتم . . . و همچنین از اینکه اینطور محترمانه مباحثه میکنین ، از شما بینهایت سپاسگزارم . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۱۵:۰۷, ۲۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
دلایل خودم رو گفتم! و نوشته های شما رو خوندم قانع کننده نیستن...
یازده سپتامبر اصلن قابل مقایسه نیست با این که شما دارید میگید! یازده سپتامبرد باید اسلام و کشورهای اسلامی محکوم میشدن و آمریکا مظلوم و برای حمله مجوز میگرفت! قضیه ی اون حل شده هست! هیچکی نمیتونه باور کنه بر اثر گرم شدن فلز و ستونهای طبقه بالای برج، برج از زیر ریزش کنه! در مورد پروژه هارپ هم هنوز در حد تئوری هست و کسی نتونسته درست ثابت کنه! البته بعید نیست کار خودشون باشند،برای پی بردن به این جور حقایق معمولن باید از منابع دولتی استفاده کرد! ولی نمیدونم چرا دولت ما هیچ تحقیقی انجام نمیده! حتی اگر 1% هارپ حقیقت داشته باشه به راحتی تهران رو با این نوع ساختمانها و بافتش تبدیل به قبرستان میکنن! و یا حتی نیروگاه های اتمی کشور...البته نباید فراموش کنیم یکی از کشورهایی که سالانه با بلایای طبیعی مشکل دارخ خود آمریکا هست! از توفان و سیل گرفته تا گردباد! |
|||
|
|
۲۱:۳۲, ۲۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۳/شهریور/۹۱ ۱۵:۰۷)A L I نوشته است: دلایل خودم رو گفتم! و نوشته های شما رو خوندم قانع کننده نیستن... بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوست عزیز :بحث یازدهم سپتامبر رو برای این وسط کشیدم که شما متوجه بشین که این افراد برای منافع خودشون به مردم کشورشون هم رحم نمی کنن . پس نگین که چرا توی خود آمریکا آمار مبتلایان اینقدر زیاده . وگرنه پر واضحه که واقعه ی یازدهم سپتامبر و شیوع ایدز زمین تا آسمون با هم فرق میکنه . در مورد هارپ هم بهتره بحثش رو وسط نکشین که میدونم خیلی از افراد مثل شما از هارپ خبر ندارن . هارپ فقط این چیزایی که توی اینترنت میخونین نیست و فقط آمریکا هم از این تکنولوژی استفاده نمیکنه . به خاطر یه سری مسائل و ملاحظات نمیتونم خیلی از موضوعات رو بیان کنم . پس بیشتر از این وارد جزئیات نشین . باز هم اگه سوالی داشتین ، حقیر در حد اطلاعم به شما جواب خواهم داد . . . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۱۴:۰۰, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز :بخاطر اینکه ترجمه مقاله ها یه کم طولانی شده و کم کم داشت این موضوع فراموش میشد ، از همه عذرخواهی میکنم . 5 روز در هفته کلاس دارم و اکثرا صبح تا بعدازظهره . یعنی واقعا وقت کم میارم . امیدوارم به بزرگواری خودتون ببخشین . هرچند این متن از لحاظ ویرایشی ، یه مقداری اشکال داره . ولی مطمئنا دوستان چشم پوشی میکنن !!! باز هم بخاطر تأخیر در بروزرسانی این تاپیک عذرخواهی میکنم . آیا بشر و آزمایش های ویروسی مسئول قتل عام بوسیله ی ایدز هستند ؟ ایدز به ندرت در تیتر روزنامه های آمریکا قرار می گیرد . در ذهن عموم مردم ، ایدز هنوز به عنوان یک بیماری مهلکی یاد می شود که از طریق روابط جنسی منتقل می شود که غالبا همجنس گرایان ، خود فروشان و مردم بی قید و بند به مسائل جنسی را تحت تاثیر قرار میدهد . ایدز در ژوئن 1981 از طریق همجنسگرایی مردان ، فقط تعداد کمی را تحت تاثیر قرار داد ؛ اما هم اکنون 800 هزار نفر طبق گزارشات آمریکا مبتلا هستند و 460 هزار نفر هم جان خود را از دست داده اند که اکثر آنها را مردان جوان تشکیل می دهند . اول دسامبر هر سال ، روز جهانی ایدز را گرامی میداریم . در سال 2003 تخمین زده شد که 36 میلیون نفر در سراسر جهان با این ویروس زندگی میگذرانند و 22 میلیون نفر هم جان خود را از دست داده اند . در این سال ایدز بیشتر مورد توجه قرار گرفت . در شانزدهم نوامبر 2003 ، شبکه CBS آمریکا مجبور شد چهره ی واقعی رونالد ریگان را در سالهای اولیه همه گیری ایدز آشکار کند . این برنامه به علت سیل عظیم اعتراضات لغو شد ؛ به خصوص وقتی که ریگان در یک دست نوشته ای گفته بود : « کسانیکه در گناه زندگی می کنند ، در گناه هم خواهند مرد . » . هیچ سند تاریخی مبنی بر اینکه این جمله را ریگان اظهار کرده ، وجود ندارد و ریگان خشم معترضان علیه شبکه CBS برای بازنویسی تاریخ را تحسین میکند . هر چند حقیقت این است که این موضوع به دلیل مبارزه ی داخلی سیاسی ، بین شرکتهای متحد سلامتی (FHA) و دولت ننگین ریگان به منظور سرمایه گذاری در بخش تحقیقات مربوط به ایدز بوده است که همه ی اینها به منظور فراهم آوری مجموعه ای از اتهامات علیه دولتهایی بوده است که در سالهای اولیه همه گیری ایدز ، از این بیماری استفاده کرده اند . تعجب برانگیز تر از همه این حقیقت بود که ریگان هرگز کلمه « ایدز » را تا مارس 1987 ـ زمانیکه 16 هزار آمریکایی (که بیشتر آنها همجنس باز بودند) جان خود را از دست داده بودند ـ در مجامع عمومی عنوان نکرده بود . بدون شک خشم مردم در مورد شکست دولت ریگان در همه گیری ایدز زمانی افزایش یافت که نمایش معروف « Tony Kushner » به نام « ارواح در آمریکا » در مورد ایدز از شبکه HBO در هفتم دسامبر پخش شد . تمامی این بحث ها در مورد سالهای اولیه ایدز ما را به بازرسی مجدد نقش دولت در بکارگیری شیوع این بیماری مرموز که اولین بار از طریق همجنس گرایی آغاز شد و اکنون هم غیرقابل توقف شده است ، هدایت میکند . اما رسانه ها و دانشمندان هیچگاه در مورد سابقه بیماری ایدز و اصل وجود آن در جهان ، سخنی به میان نیاوردند . به کرات گفته ایم که HIV از آفریقا آمده است . اما از لحاظ جنسی و زیستی چگونه امکانپذیر است ؟ چطور یک بیماری جنسی که مربوط به آفریقاست ـ که بعضی از دانشمندان معتقدند که این موضوع دهه ها و قرن ها وجود داشته ـ ناگهان به بیماری مختص مردان سفیدپوست همجنس باز در آمریکا مبدل می شود ؟ در حالیکه این بیماری همزمان در آفریقا هنوز ناشناخته بود ؟ آیا ایدز در واقع یک بیماری ساخت بشر بوده که بوسیله ی آزمایش های بشر تولید شده و یا اشتباها بوجود آمده ؟ آیا ویروسهای خطرناک مهندسی شده که باعث رواج همجنس گرایی شده اند سر منشأ بیماری ایدز هستند ؟ اسپانسر شدن دولت برای آزمایشات انسانی که موجب پدیدار شدن ایدز شد ، منصفانه است که همجنسگرایی ، آفریقایی ها و شامپانزه ها را برای بیماری مهلکی که موجب شروع برنامه ی واکسیناسیون همجنسگرایان و سیاهپوستان شد ، مقصر بدانیم ؟ اینها موضوعات تاریخی هستند که هیچگاه توسط رسانه ها در مباحث بیداری مقابله با ایدز در برنامه ی « ریگان ها » و نمایش « ارواح در آمریکا » در نظر گرفته نخواهد شد . هر چند اسناد محکمی دال بر اینکه AIDS/HIV ساخته ی دست بشر است و زمان آن رسیده که تاریخ را بازنویسی کنیم . تاریخی که شامل مسائل و رویدادهای فراموش شده و اطلاعات توقیف شده ی مربوط به سرمنشأ ایدز است . ادامه دارد . . . این مقاله 2 بخش داره و مطالبی که خوندین ، بخش اولش بود . انشاءالله تا 2 روز آینده ، بخش دومش رو هم ارسال میکنم . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۲۰:۵۹, ۲/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۱ ۲:۰۳ توسط جویای حقیقت.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز از شروع همه گیری ایدز شایعات مداومی وجود داشت که این بیماری ساخته ی بشر است و HIV با تفکر بر آن ، بین همجنسبازان مرد آمریکایی و همچنین سیاه پوستان آفریقایی به عنوان جنگ میکروبی معرفی شده است . این فرضیه توطئه آمیز که کشیش های آفریقایی و تمایلات جنسی بشر را به عنوان عامل معرفی و پخش HIV شناخته میشد ، به سرعت توسط متخصصین و زیست شناسان مولکولی ، رد شد . در زمستان 1986 جماهیر متحد شوروی با اعلام اینکه ایدز در آزمایشگاههای ارتش آمریکا در « Ford Detrick » بوجود آمد ، جهانیان رو شوکه کرد . هرچند ادعای آنها « تبلیغاتی » تلقی شد ؛ قبل از ظهور ایدز ، در دهه 1970، بر روی راههای انتقال ویروسها و تاثیر آنها در بافتهای ویروسی شده در انواع غیر انسانی (میمونها ، بوزینه ها ، شامپانزه ها) توسط محققان روسی دست در دست با دانشمندان جنگ های بیولوژیکی کار شد . با بهبود روابط بین الملل ، ادعای روسی ها کمرنگ تر و محو شد . اگرچه شواهد ساختگی بودن ایدز به دست بشر هیچگاه در رسانه های اصلی آمریکا مطرح نشد ، اما این فرضیه همواره مورد تمسخر قرار خواهد گرفت . به عنوان مثال ، در روزنامه « San Francisco Chronicle » ( درخواستی برای منشأ اصلی ایدز ـ در چهاردهم ژانویه 2001 ) ویلیام کارلسن می نویسد : « در سالهای اولیه همه گیری ایدز ، نظریه های علمی درصدد توضیح درباره ی منشأ ایدز از موضوعات خنده دار استفاده کردند و متوسل به موضوعات عجیب و غریب شدند : یک ویروس مرگبار از آزمایشگاهی سری در CIA گریخته است ؛ خداوند این بلا را فرستاد تا همجنسگرایان و معتادان را تنبیه کند ؛ این بیماری از خارج از فضا ، سوار بر یک ستاره دنباله دار وارد شده است . » . ایدز هیچگاه از دستان خداوند و یا فضای خارجی نیامده است . اگرچه شواهد بسیاری وجود دارد که فردی را مقصر اصلی در بوجود آمدن اولین عامل ایدز در دهه 1970 در نیویورک سی تی میداند . این مقاله همچنان ادامه داره و یکی از طولانی ترین مقاله هایی که دارم مطالعه میکنم . دوستان لطف کنن اون قسمتی که قرمز شده رو با دقت بخونن و درباره اش فکر کنن . ببینین این موضوع آشنا نیست ؟ حتما تا آخرشب دلیل اینکه این قسمت رو قرمز کردم ، میگم . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۰:۵۵, ۳/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۱ ۲:۰۵ توسط جویای حقیقت.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز :اون تیکه ای از جمله که قرمزش کردم ، دلیلی نداشت جز اینکه این موضوع مربوط به فیلم « مرد عنکبوتی 3 » هستش ! همون لحظه از فیلم که یه ماده سیاه از یه شهاب سنگ وارد جو زمین میشه ! که ورود این ماده بر بدن پیتر (شخصیت اصلی داستان) موجب آزار و اذیت خودش و دیگران میشه . اونطرف ماجرا هم ، یه زندانی وارد محدوده ای ممنوعه میشه و ناخواسته توی گودال میفته و آزمایش روی این فرد تاثیر میذاره !!!![]() ![]() خیلی دنبال این تیکه ها از فیلم گشتم که حتما تصویر هم داشته باشیم که مستند باشه . این فیلم رو خودم داشتم . منتها هر چی گشتم ، پیداش نکردم . توی اینترنت هم گشتم و نتیجه ای نداشت . اگه فیلم رو داشتیم ، متوجه می شدیم که اون آزمایشگاه متعلق به کدوم بخش هستش . دوستان اگه فیلم رو دارن ، این تیکه رو جدا کنن و یا فقط ازش عکس بگیرن تا بقیه دوستان هم ببینن . زحمتش تا قبل از پیدا کردن اون فیلم به دست خودم ، میفته گردن شما . . . همه ی اینها وقتی جالب میشه که ببینیم مقاله ی بالا متعلق به سال 2003 هستش و این فیلم در سال 2007 ساخته شده . می تونیم بگیم از تاریخ جعلی خودشون استفاده کردن !!! منتظر مابقی مقاله ها باشین . . . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۱۵:۴۴, ۲۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز :متاسفانه این تاپیک رو بیشتر از یکساله که به علت مشغله نتونستم بروزرسانی کنم . انشاءالله سعی میکنم این تاپیک رو به زودی بروزرسانی کنم . حالا برسیم به اصل موضوع : اون تیکه ای از جمله که قرمزش کردم ، دلیلی نداشت جز اینکه این موضوع مربوط به فیلم « مرد عنکبوتی 3 » هستش ! همون لحظه از فیلم که یه ماده سیاه از یه شهاب سنگ وارد جو زمین میشه ! که ورود این ماده بر بدن پیتر (شخصیت اصلی داستان) موجب آزار و اذیت خودش و دیگران میشه . منتظر سری جدید از ترجمه مقاله های این تاپیک باشید . . . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۱۷:۵۸, ۲۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
اگر کسی با استاد عباسی یا رائفی رابطه داره این مطالب مربوط به ایدز بهشان بدهد و بگوید برای یک سخنرانی مجیزا توضیح دهد
با تشکر ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سوالاتی درباره ی ایدز | azinka | 0 | 1,089 |
۳۰/فروردین/۹۳ ۱۱:۰۳ آخرین ارسال: azinka |
|
| نیش زنبور، قاتل ایدز! | وحید110 | 0 | 1,369 |
۱۳/فروردین/۹۲ ۱۴:۰۹ آخرین ارسال: وحید110 |
|
| منشأ ایدز؛ گفته ها و ناگفته ها | mohammad reza | 16 | 10,018 |
۱۷/شهریور/۹۱ ۱۹:۴۱ آخرین ارسال: namekarbary |
|

همیشه چه موقع نذری و چه در مغازه مرغ زنده فروشی کلن دلم نمیاد صحنه سر بریدن نگاه کنم! حالا اون بوی بدی که توی مغازه راه میفته به کنار
![[تصویر: 11729528606099800077.jpg]](http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up10/11729528606099800077.jpg)
![[تصویر: 12243591576937167085.jpg]](http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up10/12243591576937167085.jpg)