|
درخواست سریع برای اقدام علیه هتاکان پیامبر
|
|
۱۹:۴۶, ۲۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با توجه به مطالب بیان شده و بیانیه ی سایت،پیرو این مطالب می خواستم از همه ی بچه های فروم بخوام که هر چی در توان دارن رو کنن تا بتونیم خود ما این قضیه رو در سایت ها و فروم های بین المللی اونطوری که شایستس مطرح کنیم.هر کس هرجایی که میتونه و با زبان های مختلف،در مورد این فیلم،حق مطلب رو ادا کنه.مثلا اونایی که توی فیس بوک هستن یا تویتر یا در سطح هر سایت دیگه ای. خود من هم به همه ی بچه ها پیشنهاد میدم که از yahoo answer استفاده کنن.(قسمت society&calture>>holidays<<ramadan) هر چی سریع تر هرکس میتونه اقدام کنه. یا علی. |
|||
|
|
۲:۱۸, ۲۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم.
اولین من: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-20...#pid148197 در فیس بوک هم اگه رویداد و حرکتی دیدم حمایت می کنم. درپناه خدا. ![]() یاعلی |
|||
|
|
۳:۰۴, ۲۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
من که به شخصه توییتر رو پکوندم....
|
|||
|
|
۰:۵۸, ۳۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
دوستان من داشتم يه فيلم ميديدم به اسم year one 2009 تويه اين فيلم به دو پيامبر يعني جضرت آدم و دختران و پسرانش
و حضرت ابراهيم و پسرش اسماعيل توهين كردن.اينها ظاهرا به همه ي پيامبران الهي توهين ميكنن خيلي راحت. دوستاني كه در كاره نقد و تجزيه و تحليل فيلم هستن پيشنهاد ميكنم اين فيلم رو ببينن و نقدش كنن مثلا در يه قسمت صحنه ي قرباني كردن حضرت اسماعيل توسط حضرت ابراهيم رو به مسخره گرفته بودن و همينطور در يك صحنه قضيه ي هابيل و قابيل رو . و در يه قسمت ديگه حضرت آدم و دخترش رو مسخره كرده بودن كلا بايد خودتون ببينيد. |
|||
|
|
۲:۲۴, ۳۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
کارتون کاملا درسته
اون طوری که من تو یاهو آنسر دیدم خارجی ها خوششون اومده از فیلم ولی اشتباهاشون سطحی. این کار خیلی مهمه اسلام تو فضای مجازی غریب مونده. لبیک یا محمد |
|||
|
|
۲:۳۹, ۳۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بچه ها یا علی
یا علی تا شهادت ی تکونی بدیم به خودمون |