کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
احادیث پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
۱۸:۱۰, ۲۴/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/شهریور/۹۱ ۱۸:۵۱ توسط محمود.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 15308362891598081154.png]

سلام

لازم به توضیح نیست

چش دشمنا رو در بیارید!!!!

اولین حدیث:

جاءَ رجل الی رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم من بین یدیه ، فقال : یا رسول الله ما الدین ؟ فقال : حسن الخلق ثم اتاه عن یمینه ، فقال : ما الدین ؟ فقال : حسن الخلق ثم اتاه من قبل شماله ، فقال : ماالدین ؟ فقال : حسن الخلق ثم اتاه من ورائه ، فقال : ما الدین ؟ فالتغت الیه و قال : اما نتفقه ؟ الدین ، هو ان لا تغضب .

مردی از پیش روی،

نزد پیامبر آمد و عرض کرد: دین چیست؟

حضرت فرمودند: اخلاق نیکو.

سپس از طرف راست آمده عرض کرد: دین چیست؟

حضرت فرمودند:اخلاق نیکو.

دگر بار از طرف چپ آمده عرض کرد: دین چیست؟

حضرت فرمودند:اخلاق نیکو.

برای چهارمین بار از پشت سر آمده و عرض کرد: دین چیست؟

حضرت سوی او رو نمودند و فرمودند: آیا متوجه نشدی دین چیست؟

دین این است که تند خویی ننمایی.

کنزالعمال ج ۳۰ ح5197

در ضمن لطفا چند نکته رو رعایت فرمایید

منبع حدیث ذکر گردد

حدیث شماره داشته باشد

که بدونیم چند تا حدیث داریم

تا خاری باشه تو چشم اونایی که نمیتونن ببینن

و یه امار داشته باشیم

پس لطفا قبل از ارسال حدیث شماره ترتیب حدیث رو ذکر نمایید

اجرتان با خدا و رسولش

یاحق
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرغ باغ ملکوت ، mohammad reza ، behzad-jn ، Ramin_Ghn ، Farzaneh ، Havbb 110 ، شهیدطیبه واعظی ، Agha sayyed ، شیدا ، ali.khm ، fatemeh

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۵۲, ۱۳/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۱ ۱۶:۵۴ توسط محمود.)
شماره ارسال: #11
آواتار

34- شبى كه به آسمان برده شدم گروهى را ديدم كه در شكم هاى آنان آتش افكنده مى شود و از مخرجشان خارج مى گردد. گفتم: اى جبرئيل، اينها كيستند؟ گفت: اينها كسانى هستند كه اموال يتيمان را به ناحق مى خورند.

لَمّا اُسرىَ بى إِلَى السَّماءِ رَيَتُ قَوما تُقذَفُ فى أَجوافِهِمُ النّارُ وَتَخرُجُ مِن أَدبارِهِم، فَقُلتُ: مَن هؤُلاءِ يا جَبرَئيلُ؟ فَقالَ: هؤُلاءِ الَّذينَ يَكُلونَ أَموالَ اليَتامى ظُلما؛

بحارالأنوار، ج79، ص267، ح2

35- خانه اى كه در آن قرآن فراوان خوانده شود، خير آن بسيار گردد و به اهل آن وسعت داده شود و براى آسمانيان بدرخشد چنان كه ستارگان آسمان براى زمينيان مى درخشند.

[b]اِنَّ البَيتَ اِذا كَثُرَ فيهِ تِلاوَةُ القُرآنِ كَثُرَ خَيرُهُ وَاتَّسَعَ اَهلُهُ وَاَضاءَ لاَِهلِ السَّماءِ كَما تُضى ءُ نُجومُ السَّماءِ لاَِهلِ الدُّنيا؛

كافى، ج2، ص610، ح1

36- به کوچکی گناه نگاه نکنید بلکه به چیزی [نافرمانی خدا] که برآن جرات یافته ایدبنگرید.

لا تَتظُروا اِلی صَغیرِ الذّنبِ ولَکنِ انظُرُوا اِلی ما اجتَرَأتُم

جهاد النفس،ح 405

37- من ادب آموخته خدا هستم و على، ادب آموخته من است. پروردگارم مرا به سخاوت و نيكى كردن فرمان داد و از بخل و سختگيرى بازَم داشت. در نزد خداوند عزّوجلّ چيزى منفورتر از بخل و بد اخلاقى نيست. بد اخلاقى، عمل را ضايع مى كند، آن سان كه سركه عسل را.

اَنـَا اَديبُ اللّه وَ عَلىٌّ اَديبى، اَمَرَنى رَبّى بِالسَّخاءِ وَ الْبِرِّ وَ نَهانى عَنِ الْبُخْلِ وَ الْجَفاءِ وَ ما شَى ءٌ اَبْغَضُ اِلَى اللّه عَزَّوَجَلَّ مِنَ الْبُخْلِ وَ سوءِ الْخُلُقِ، وَ اِنَّهُ ليُفْسِدُ العَمَلَ كَما يُفْسِدُ الخَلُّ الْعَسَلَ

مكارم الاخلاق، ص 17

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، behzad-jn ، شهیدطیبه واعظی ، fatemeh
۱۶:۵۲, ۲۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
قال رسول اللَّهِ صلى الله عليه وسلم:
من مَاتَ بِغَيْرِ إِمَامٍ مَاتَ مِيتَةً جَاهِلِيَّةً
[/b]

مسند أحمد بن حنبل ج 4 ص 96
هركس بدون امام از دنيا برود؛ مرگش مرگ جاهلي است.

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود
۰:۳۷, ۷/دی/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
به نام خدا

اِضمَنوالى سِتّا مِن اَنفُسِكُم اَضمَن لَكُمُ الجَنَّةَ اُصدُقُوا اِذا حَدَّثتُم وَأوفُوا اِذا وَعَدتُم وَاَدُّوا اِذا ئتُمِنتُم وَاحفَظوا فُروجَكُم وَغُضّوا اَبصارَكُم وَكُفّوا اَيديَكُم؛

شش چيز را براى من ضمانت كنيد تا من بهشت را براى شما ضمانت كنم،
راستى در گفتار، وفاى به عهد، بر گرداندن امانت، پاكدامنى، چشم بستن از گناه و نگه داشتن دست (از غيرحلال).

نهج الفصاحه، ح321

یاعلی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]