کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 1.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انتقاد صریح مجری مشهور برنامه های مذهبی سیما از بدرقه ضریح
۹:۳۱, ۲۶/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۹۱ ۹:۳۴ توسط -Ali-.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 100916766509.jpg]
به گزارش بولتن نیوز، علی درستکار مجری برنامه این شب های شبکه اول تلویزیون در وبلاگ خود نوشته است

سلام ... بارها و در موارد زیادی پیش اومده که یا در زندگی شخصیم یا در مشاهدات اجتماعیم به رفتارهایی برخورده ام که رنگ و لعاب دینی و مذهبی داشته و طبعا به حساب دین هم گذاشته می شده اما این که چقدر اون رفتارها منطبق با دین اصیل بوده، مساله ای بوده که ذهنم رو درگیر می کرده! این که آیا جداً اون رفتار دینیه یا چقدر از منظر دینی در اولویته، مساله بوده؛ در طول سال هایی که درگیر اجرای این شب هاهاهستم هم بارها به این نکته توجهم جلب شده که خیلی از کارای ما آیا چقدر ربط به دین داره چقدر به متن دین و مغز اون ربط داره و چقدر بی ربطه!! واقعا ضریح یک امام معصوم -علیه السلام- که هنوز نصب نشده و متبرک به هم جواری با مرقد شریف ایشان نشده، چقدر حرمت دارد و چه جای گاهی دارد؟ درست که عشق مردم ما به آن امام وصف نکردنی است و سرمایه ای است داشتنی و بی نظیر، اما این که ضریحی که در راه است تا برای مرقد شریف ایشان برسد را این قدر بزرگ بنمایانیم که خود امام و هدف او و مکتب و مسلک او تحت الشعاع قرار گیرد درست است؟! این همه برنامه تلویزیون و گردآوری مردم شهرها و مناطق برای این برنامه چه تحلیل دارد؟ مساله است؛ من تحلیل تندی دارم که با جسارت می نویسم و می دانم که برایم گران تمام می شود اما آن را به حساب دفاع از جای گاه این خاندان قدسی می گذارم و پای هزینه آن می ایستم به شرط آن که خوانندگان شریف با صبوری و فهم کامل قضاوت کنند و واکنش!
کما این که ترویج این چنینی ریش و انگشتر و سجاده و تسبیح و حتی عمره و زیارت های پی در پی عتبات و مانند آن را هم از این دست می دانم و چه حرف ها که درباره نقد این رفتارهای متدینین جامعمون ندارم!.....حالا برید وزیر آموزش و پرورش و صورتای سوخته دانش آموزا و تکالیفمون در این راه و مساله رو بر برسید!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، amiroooo ، سرباز سید علی ، sevenmoons ، كارمند پيمانی ، Hadith ، navid-313 ، Havbb 110 ، Imam12 ، emj ، am_po ، sadegh-a ، حلما ، مفقود الاثر ، انتخاب ، جبریل ، Behnam-Az ، hesam110 ، Justice Bringer

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۲۷, ۲/دی/۹۱
شماره ارسال: #41

مخالف این جور کارها هستم الخصوص که با گناه مردم ازاری آمیخته شود(مثلا مسئولان به جای یه خیابان خلوت و حاشیه شهر از مرکز شهر ضریح عبور بدن)
و با نظر آقای درستکار موافقم که گفتند این کار باعث تحت شعاع قرارگرفتن زیارت واقعی امام حسین می شود
به این فکر کنید چقدر دشمنان شیعه از این جور کارها سوء استفاده می کنند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جبریل ، درست پسند
۱۸:۴۵, ۲/دی/۹۱
شماره ارسال: #42
آواتار
سلام دوستان نکته ای ظریف این وسط وجود دارد ان هم اینکه ابراز عشق مردم به ضریحی که قراراست درکنار مقبره امام حسین(علیه السلام)قرار بگیرد خیلی از معادلات را برهم میزند نمیدانم قصه ان پیرزن کلاف فروش را که در بازار مصر برای خریدن یوسف (علیه السلام) پیشقذم شد را شنیده اید؟مردم هم میدانند که این ضریح هنوز به کربلا نرسیده ولی بگذار نام انها هم در این مقدار کم جزء ارادتمندان قرار بگیرد ناچشیده جرعه ای از جام او عشق بازی میکنم با نام اوخطاب به این اقای مجری محترم عاقلان نقطه پرگار وجودند ولی عشق داند که دراین دایره سرگردانند زاهد اررندی حافظ نکند فهم چه شد دیو بگیریزد از ان قوم که قران خوانند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، بیداری اندیشه ، دل خسته ، Amirsaeed
۲۱:۱۶, ۲/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۱ ۲۱:۲۲ توسط Amirsaeed.)
شماره ارسال: #43

(۲۶/آذر/۹۱ ۹:۳۱)-Ali- نوشته است:  
[تصویر: 100916766509.jpg]
به گزارش بولتن نیوز، علی درستکار مجری برنامه این شب های شبکه اول تلویزیون در وبلاگ خود نوشته است

سلام ... بارها و در موارد زیادی پیش اومده که یا در زندگی شخصیم یا در مشاهدات اجتماعیم به رفتارهایی برخورده ام که رنگ و لعاب دینی و مذهبی داشته و طبعا به حساب دین هم گذاشته می شده اما این که چقدر اون رفتارها منطبق با دین اصیل بوده، مساله ای بوده که ذهنم رو درگیر می کرده! این که آیا جداً اون رفتار دینیه یا چقدر از منظر دینی در اولویته، مساله بوده؛ در طول سال هایی که درگیر اجرای این شب هاهاهستم هم بارها به این نکته توجهم جلب شده که خیلی از کارای ما آیا چقدر ربط به دین داره چقدر به متن دین و مغز اون ربط داره و چقدر بی ربطه!! واقعا ضریح یک امام معصوم -علیه السلام- که هنوز نصب نشده و متبرک به هم جواری با مرقد شریف ایشان نشده، چقدر حرمت دارد و چه جای گاهی دارد؟ درست که عشق مردم ما به آن امام وصف نکردنی است و سرمایه ای است داشتنی و بی نظیر، اما این که ضریحی که در راه است تا برای مرقد شریف ایشان برسد را این قدر بزرگ بنمایانیم که خود امام و هدف او و مکتب و مسلک او تحت الشعاع قرار گیرد درست است؟! این همه برنامه تلویزیون و گردآوری مردم شهرها و مناطق برای این برنامه چه تحلیل دارد؟ مساله است؛ من تحلیل تندی دارم که با جسارت می نویسم و می دانم که برایم گران تمام می شود اما آن را به حساب دفاع از جای گاه این خاندان قدسی می گذارم و پای هزینه آن می ایستم به شرط آن که خوانندگان شریف با صبوری و فهم کامل قضاوت کنند و واکنش!
کما این که ترویج این چنینی ریش و انگشتر و سجاده و تسبیح و حتی عمره و زیارت های پی در پی عتبات و مانند آن را هم از این دست می دانم و چه حرف ها که درباره نقد این رفتارهای متدینین جامعمون ندارم!.....حالا برید وزیر آموزش و پرورش و صورتای سوخته دانش آموزا و تکالیفمون در این راه و مساله رو بر برسید!

سلام ، من در وبلاگ ایشون یک همچین مطلبیو ندیدم !!Huh
یعنی حذف شده ؟!!!
یا چنین مطلبی شایعه بوده؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، دل خسته ، شهـاب ، جبریل
۱:۲۵, ۳/دی/۹۱
شماره ارسال: #44

خب جدا برای منم سوال بود که آیا این کار، کار درستیه یا نه؟ پرسیدم گفتم فقها تایید کردن.
توضیح بیشتر که ضرری نداره! ایشونم نظرشون و ابهامشون رو گفتن باید فضا داد برای شنیدن نظرات متفاوت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، pardis_h
۹:۳۸, ۳/دی/۹۱
شماره ارسال: #45
آواتار
(۳/دی/۹۱ ۱:۲۵)fv1015 نوشته است:  خب جدا برای منم سوال بود که آیا این کار، کار درستیه یا نه؟ پرسیدم گفتم فقها تایید کردن.
توضیح بیشتر که ضرری نداره! ایشونم نظرشون و ابهامشون رو گفتن باید فضا داد برای شنیدن نظرات متفاوت
سلام
خوب خطر همین جا است ، این فرد به عنوان فرد مذهبی و نماینده اسلام در بین خیلی ها شناخته میشه ، با بیان نظرات بدون سوال از فقیه ، و برداشت مردم از حرف ایشون ، ایشون باعث میشه در دین تحریف ایجاد بشه.ببینید ، من و شما توی وبلاگمون نظرمون رو بگذاریم ، خیلی فرق می کنه تا یک نفر مثل ایشون بدون سوال از عالم نظر خودش رو قرار بده.
ایشون می تونست در جمع خصوصی یا با سوال از فقیه جواب شبهه اش رو پیدا کنه ، نه تریبون عمومی.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جبریل
۱۰:۴۰, ۳/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۱ ۱۰:۴۳ توسط جبریل.)
شماره ارسال: #46
آواتار
(۲/دی/۹۱ ۱۱:۴۹)دل خسته نوشته است:  سلام
نه اشتباه نکنید
روی صحبت من با ایشون هست که چون مجری برنامه مذهبی هست ، فکر می کنه میتونه روی نظر مراجع صحبت کنه
ببینید ، نقد نظر مراجع کار حرامی نیست ، چنین حرفی نمی زنم ، اما این که کسی بیاد از مسئولیت خودش سوء استفاده کنه و خودش را جای متخصص جا بزنه خیلی کار زشتی هست و همین کار باعث صلب خلافت از امیرالمومنین علیه السلام شد.
با این حفتون موافقم .بله کاملا منطقیه پست آخرتون هم گویای همین مطلبه خوب شاید یه جاهایی ما باید دیدمون رو نسبت به اشخاص عوض کنیم یکی از بزرگترین چیز هایی که به قول خودتون به اسلام ضربه زده همینه که اولا یک مطلب رو که از یکی سر میزنه به تمام اعضای جامعه تعمیم میدیم یکی هم اینکه به خیلی از افرادی که نباید به چشم نماینده نگاه کرد با چشم نماینده یک ملت یک دین یا مردم نگاه میکنیم . این بابا به عنوان یک عضوی از جامعه نظرش این بوده یک سری هام تایید میکنن

(۲/دی/۹۱ ۱۸:۴۵)N2376DIR نوشته است:  سلام دوستان نکته ای ظریف این وسط وجود دارد ان هم اینکه ابراز عشق مردم به ضریحی که قراراست درکنار مقبره امام حسین(علیه السلام)قرار بگیرد خیلی از معادلات را برهم میزند نمیدانم قصه ان پیرزن کلاف فروش را که در بازار مصر برای خریدن یوسف (علیه السلام) پیشقذم شد را شنیده اید؟مردم هم میدانند که این ضریح هنوز به کربلا نرسیده ولی بگذار نام انها هم در این مقدار کم جزء ارادتمندان قرار بگیرد ناچشیده جرعه ای از جام او عشق بازی میکنم با نام اوخطاب به این اقای مجری محترم عاقلان نقطه پرگار وجودند ولی عشق داند که دراین دایره سرگردانند زاهد اررندی حافظ نکند فهم چه شد دیو بگیریزد از ان قوم که قران خوانند
عشق عجب دنیاییه
کاش ماهم عاشق بودیم....Heart

(۲/دی/۹۱ ۲۱:۱۶)Amirsaeed نوشته است:  سلام ، من در وبلاگ ایشون یک همچین مطلبیو ندیدم !!Huh
یعنی حذف شده ؟!!!
یا چنین مطلبی شایعه بوده؟

آره عجب آدمیه ها!!!!!!!!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا