کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 3.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرح نفوذ از درون با شبکه های ماهواره ای مذهبی (بحث و بررسی)
۰:۱۶, ۶/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/تیر/۹۳ ۳:۱۶ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا
سلام
مدتی پیش شبکه ای در ماهواره هات باید شرو ع به کار کرد با مجری گری طلبه جوانی به نام اللهیاری که مدعی دفاع از تشیع بود و اهل تسنن رو به مناظره دعوت میکرد .
خوب مایه امیدواری بود .که در اینهمه شبکه هایی که به عقاید تشیع حمله میکنند و از هیچ دروغی هم فروگذار نیستند .شبکه ای هم در دفاع از این مذهب اصیل اسلامی پیدا شد
بنده هم هر شب برنامه های این شبکه رو نگاه میکردم .اما چند نکته عجیب به نظر میرسید.
اینکه این طلبه جوان شیوه خاصی در مناظره داشت به این صورت که:
اجازه نمیداد مخالفینش حرف بزنند و سریع عصبی میشد و دعوا و جدل راه مینداخت (این باعث میشه شخص ثالثی که ایشون رو مدافع شیعه میدید فکر کنه همه شیعنیان تند خو .عصبی بی منطق و ... هستند)
به صحابه و بزرگان برادران اهل سنت توهین میکرد که خیلی از شیعیان زنگ میزدند و ایشون رو نهی میکردند(این باعث میشه مخاطبی که با این عقاید بزرگ شده جبهه بگیره و کلا دیگه ذهنش رو درگیر منطق نکنه)
دفاعیاتی هم که میداد خیلی سطحی بود!
در واقع این سوال در ذهن بوجود میومد که در این همه عالم با سواد و با وجاهت چرا این طلبه عصبی کم سواد؟؟!!
و مسایلی دیگری که باعث میشد شدیدا به شیعه بد بین بشوند و مسئله اتحاد شدیدا مورد حجوم واقع بشه
حتی برادران سنی هم تماس میگرفتند و میگفتند ما با برادران شیعه مشکلی نداریم و امام علی(علیه السلام) رو دوست داریم اما ایشون شدیدا بهشون حمله میکرد
بنده حدس میزدم که اقلا عمدی نیست ولی باز هم گفتم .کاش همین هم نبود .بودش که بدتر از نبودشه
در حضور یکی از بزرگان هم مطلب رو عرض کردم که ایشون گفت این شبکه از طرف وهابیت پشتیبانی میشه و هدف فقط تخریب شیعه هست ...
االله اکبر .طرف وقتی اسم امام حسین میاد چنان گریه میکنه که.....
این طلبه افغانی که از امریکا برنامه پخش میکرد .یه دفتر کار در قم داشت و از اونجا هم برنامه پخش میکرد که باعث شک میشد.
در این 1 ماه اخیر دادگاه روحانیت حکم به مصادره حساب و بستن دفتر شبکه رو به اتهام اختلاف افکنی و ... صادر کرد .و بعد از اون اقای طلبه افغانی ذات خودش رو اشکار کرد
با سفسطه و اجازه ندادن به کسی جهت بحث اظهار کرد که شاه بهتر از امام خمینی بوده
نباید حکومت اسلامی قبل امام زمان تشکیل بشه
اصل ولایت فقیه نباید باشه
قیام مردم بحرین و یمن بی فایدس
نباید از قدس حمایت کرد
ولایت رهبر عزیزمون .....
و کلا به صورت گرگی در لباس میش شروع کرد از پشت خنجر زدن .و تمام عقاید صحیونیستی رو تبلیغ کردن!!!
هم شیعه رو خراب کرد و هم موجب اختلاف بین شیعیان شد .
اجازه نمیده کسی هم حرف بزنه
خنده دار تر اینکه حضرت ایت الله خامنه ای رو هم به مناظره دعوت میکنه!!!!!!
به مراجع تقلید توهین میکنه
از جنبش بحرین و یمن هم حمایت نمیکنه!!
دوستان عزیز اطلاع رسانی کنید کسی گول حرفهای این بابا رو نخوره
این نه شیعه هست و نه بزرگان شیعه قبولش دارند
یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، پارسه ، Reza2035 ، InsomniAc ، یاران مهدی ، انتصـار ، rastin ، سدرة المنتهی ، aliakbar ، mohamad ، nooromahdi ، hadi.ah ، 7parsa4 ، ANTI satan ، zaeim ، نجف آبادی ، melanie2222 ، oO DaViD Oo ، ghadimi2 ، أین المنتظر ، mohammad008 ، MohammadMeraj ، jackmole ، alasor ، سوفیا ، shafagh_mah ، hesam110 ، Maysam-1st ، میرزا احمد ، خادمة الزهرا ، رهیافته ، only_y2d ، MohammadSadra ، soldier ، yamahdi-12 ، Islam ، Havbb 110 ، یا صاحب الزمان ، M03TAFA ، iman-s ، molasadra ، cernel ، mhvvhm ، yamin ، رایه الهدی ، mohammad reza ، درست پسند ، Agha sayyed ، R3Z4 ، shia12 ، عبدالرحمن ، aboutorab ، jafar ، عبدالرحیم ، یاســین ، Ali#59 ، رضوانه ، azade ، عبداللهی ، fiftynine ، حسن.س. ، آیدا77
۲۳:۳۸, ۸/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
داشتم از جولوی تلوزیون رد میشدم دیدم جناب! الهیاری دارند به حضرا ایت الله خامنه ای توهین میکنند . و میگوید که ایشون دجال است و چیزهای دیگری که بنده از گفتن ان معزورم
واقا که اخز زمان شده .جریان نفاق از طریق نفوذ و در شکل و شمایل یک روحانی شیعه داره خودش رو نشون میده.مباحث اولیه با اهل تسنن هم برای جذب ملت به این شبکه بود .
روز به روز داره به طرح غرب برای معرفی امام رمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)و یارانش به عنوان دجال نزدیکتر میشه.
به خاطر همین هم در اثار جدید هالوودی خودشون بر علیه دجال قیام میکنند!
لعنت الله علی قوم الظالمین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aliakbar ، سوفیا ، shafagh_mah ، hesam110 ، Maysam-1st ، خادمة الزهرا ، Agha sayyed ، MohammadSadra ، yamahdi-12 ، cernel ، mhvvhm ، yamin ، عبدالرحمن ، jafar ، یاســین ، azade ، عبداللهی ، آیدا77
۱۳:۱۵, ۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
این شبکه دیگر هیچ جای شکی باقی نگذاشته که دارد در راستای تفرقه انداختن بین شیعیان و اهل تسنن گام بر میدارد .و صد البته مشخص است که این مقصود تنها موجب خوشحالی صهیونیزم و استکبار است .
شبکه هایی از این دست مورد تایید هیچ یک از علمای بزرگ شیعه نیست و تنها برای اختلاف افکندن میان مسلمانان اعم از شیعه با شیعه و سنی با شیعه پایگذاری شده است .
این چه نماینده ایست که نه سواد دارد نه اخلاق حسنه و مورد تایید امامان معصوم (علیه السلام)و مورد تایید بزرگان شیعه.
دوستان در حال حاضر فقط شبکه ولایت .با همکاری ایت الله قزوینی مورد تایید است .
موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، aliakbar ، سوفیا ، shafagh_mah ، hesam110 ، Maysam-1st ، خادمة الزهرا ، Agha sayyed ، MohammadSadra ، fazel ، yamahdi-12 ، yamin ، عبدالرحمن ، jafar ، یاســین ، azade ، عبداللهی ، آیدا77
۱۴:۱۸, ۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
(۱/خرداد/۹۰ ۱۳:۱۵)وحید110 نوشته است:  دوستان در حال حاضر فقط شبکه ولایت .با همکاری ایت الله قزوینی مورد تایید است .
موفق باشید

سلام

آفرین واقعا درست گفتی

شبکه های الانوار که متعلق به آیت الله سید صادق شیرازی است فقط مداحی پخش میکنه انگار دین فقط سینه زدنه . هیچکاری هم به سیاست نداره

ولی من از یه چیزی واقعا خیلی تعجب میکنم که شیعیان چطور برای این شبکه پول میفرستن و از این آقا التماس دعا دارند؟!!!!!!!!!!!!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، hesam110 ، خادمة الزهرا ، MohammadSadra ، yamahdi-12 ، عبدالرحمن ، jafar ، یاســین ، azade ، عبداللهی
۱۸:۱۳, ۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
بابا این بنده خدا از اولش هم تابلو بود من خونه فامیلمون بودم دیدم
خیلی ناراحت کننده بود من تعجب میکنم از شما که متوجه نشدید.
سنی هایی که به شیعه علاقه مند بودن رو به شدتی ناراحت میکرد که بحال گریه می افتادن و مجبور میشدند گوشی رو قطع کنند در کل رسانه دشمن بود اگه قطع شده که واقعا خوشحالم اگرم نشده که بازم جای تاسف و غصه خوردن داره.

در پناه حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، nooromahdi ، 7parsa4 ، shafagh_mah ، hesam110 ، Maysam-1st ، MohammadSadra ، حلما ، yamahdi-12 ، عبدالرحمن ، azade ، عبداللهی
۲۳:۵۰, ۱۹/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/خرداد/۹۰ ۰:۲۵ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #6
آواتار
خوب هر چه جلو تر میریم میبینیم این اقای افغانی بیشتر خودش رو نشون میده(الهیاری)
اولا من نمیدونم یک افغانی چه حقی دارد در دخالت کردن در امور ایرانی ها!!
در ثانی دارد بین شیعیان هم اختلاف می اندازد. در واقع همان اسلام امریکایی را تبلیغ میکنید .
ایشون ادعا میکرد که فلان مجتهد فلان رو گفته .اما بعد از این که دید اقایان علما هیچکدوم ایشون رو تایید نکردند .ادعا میکنه که من هیچ مجتهدی را قبول ندارم و خودم مجتهد هستم!!در صورتی که اجازه اجتهاد از هیچ کسی هم ندارد
در مرحله بعد بر خلاف خطبه معروف شقشقیه و سخنان امام حسین(علیه السلام) و اعتقادات شیعه ادعا میکند که مردم در زمان غیبت باید بشینند در خانه و هیچ کاری نکنند و سماق بمکند!(عین جمله خوش)
ایشان میگه من از طرف امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)مسعولم ابروی نظام ایران رو ببرم .چطور شد تا زمانی که در قم دفتر داشت و پول ملت بیچاره را با جعل قبض دفتر مراجع بالا میکشید از طرف امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ماموریت نداشت؟
ادعا میکنه که نظام ایران ابروی شیعه را برده ! اگر این حکومت را نداشتیم که این وهابیای.... ما رو هم مثل بحرین تکه تکه میکردند.
به هیچ کس هم اجازه بحث نمیده (چون جوابی نداره) میگه من فقط با علمای طراز اول شما بحث میکنم !!(میونه این بابا رو حساب نمیکنند که بخواهند باهاش بحث کنند.
ادعای خنده دار بعدیش هم اینه که میگه جنگ تحمیلی برای این بود که امام خمینی میخواست بر عراق حکومت کند!!!
من وقت دیدن تلوزیون ندارم اما هر وقت اتفاقی گوش میدم میبینیم داره همون اسلام مد نظر امریکا را تبلیغ میکنه !! بعید نیست ۴ صباح دیگر ادعای بابیت هم مطرح کنه!!
بیشتر از این حضور ذهن ندارم .اما بد جوری داره ابروی شیعه رو میبره!به هیچ عنوان هم از سر نادانی نیست .کاملا مشخصه که داره چه کاری انجام میده!
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: melanie2222 ، سوفیا ، shafagh_mah ، hesam110 ، خادمة الزهرا ، Agha sayyed ، Braveheart ، mahdyshr ، MohammadSadra ، yamahdi-12 ، cernel ، yamin ، عبدالرحمن ، یاســین ، azade ، عبداللهی ، سدرة المنتهی
۱۲:۳۶, ۲۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
تشکر از دوست عزیز راستش میخواستم خودم این مطلب بذارم که حال شما این کار کردید چه بهتر
نظر من این که این شبکه اگه اطلاع داشته باشی تا2و3سال پیشتر دفترش در شهر مقدس قم بود
ولی یک سالی است دفترش در ایران تعطیل شده والا من خودم نشناختم این یارو اللهیاری چه آدمی
ولی دلیلش این که دفترش تو ایران بسته شد بخاطر وحدت اسلامی بین شعیه و سنی است
و این اللهیاری با ایران لج و معذرت میخوام داره به رهبرمون توهین میکنه که در این زمینه خدا لعنتش کنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، shafagh_mah ، خادمة الزهرا ، MohammadSadra ، yamahdi-12 ، hesam110 ، عبدالرحمن ، یاســین ، azade ، عبداللهی
۱۶:۲۴, ۲۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
بنده هیچ شکی ندارم این شبکه فقط برای ضربه زدن به شیعه هست و اسلام امریکایی رو تبلیغ میکنه . افکار خیلی پایینی هم دارن از اونایی که میگه هر کی فلسفه بخونه کافره!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zaeim ، سوفیا ، shafagh_mah ، خادمة الزهرا ، MohammadSadra ، hesam110 ، عبدالرحمن ، یاســین ، azade ، عبداللهی
۲۰:۰۱, ۳۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
شک نداشته باشید که این فتنه های دنیا , سر آمریکاست.
و اما اگه بریم سراغ استاد رائفی پور جواب درست رو به ما میدهند.
ایشون گفتند: اینها در این فکرند که شیعه رو سوغ بدهند به حجتیه و سنی رو به سمت وهابیت.
بعد چه طور میشه
هیچی فقط هم دیگه رو میجوند.
این هم یکی از کارهاشونه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Reza2035 ، shafagh_mah ، خادمة الزهرا ، MohammadSadra ، عبدالرحمن ، یاســین ، azade ، عبداللهی
۰:۳۰, ۱/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۰ ۰:۴۱ توسط oO DaViD Oo.)
شماره ارسال: #10
آواتار
(۳۱/تیر/۹۰ ۲۰:۵۶)melanie2222 نوشته است:  همین که خوندم گفتید افغانیه معلوم شد درست و حسابی نیست.واقعا" مملکت ما رو ببینید که یه افغانی میاد تو خاک ما دفتر میزنه غلط های زیادی هم میکنه!!!

با سلام

دوست عزیزم فکر نمی کنم این حرفی که فرمودین درست و در شان یک مسلمون باشه !
که تا فهمیدم مال افغانستانه فهمیدم درست و حسابی نیست
مگه اونها چه طور آدمایی هستن !؟
اونام مسلمونن دیگه
نباید جمع ببندین
مگه ما نژادپرستیم !!
اگر ما هم مثلا 1000 کیلومتر اونطرف تر بدنیا میومدیم نژادمون یه چیز دیگه بود Blush

خیلی خوب بگذریم Heart

در مورد اللهیاری :
یکی از افاضات ایشون این بود که چرا ایران همش داره دم از آزادی قدس می زنه ، به نظرش حتی اگر قدس هم آزاد بشه هیچ فرقی به حال ما نداره !!!
و می فرماید ! آمریکا و اسرائیل خیلی بهتر از حکومت شیعی ایران هست و ایران رو متهم به ظلم می کند
ولی اشاره ای به کشتار وسیع مردم در عراق و افغانستان و سرکوب فلسطینی ها در کشور خودشون توسط اسرائیل نمی کنه
یعنی تا اونجا که من دیدم هر کس بخواد در مورد اسرائیل غاصب یا فلسطین صحبت کنه سریعا قطع می کنه و می گه اینا از دجالیه هستن !!!
جالبه که اکثرا حکومت ایران رو دجالیه می نامه ولی تا به حال ندیدم که بگه آمریکا یا اسرائیل امکان داره دجال باشن !!!
یک بار هم شخصی تماس گرفت و کمی در مورد اتفاقات جهان صحبت کرد و تا از فراماسونری خواست صحبت کنه ایشون تلفن رو قطع فرمود ! و گفت اینا هم از دجالیه هستن !!!!؟

یا می فرماید قبل از ظهور آقا هیچ شیعه ای حق تشکیل حکومت اسلامی ندارد چون کسی که معصومیت ندارد نمی تواند عدالت را برقرار کند
و میگه که حدیث داریم که قبل از ظهور هر کس حکومت با نام اسلام تشکیل بده دجال هست !!( اگر دوستانی که مطالعه دارن جواب این حرفشون رو اینجا بدن ممنون می شم که آیا حدیث صحیحی در این باب داریم )

ولی از حق نگذریم برای من جالب این بود که از کتب معتبر خود اهل سنت اونها رو محکوم می کرد

پناه بر خدا از شر فتنه های آخرالزمان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، در جستجوی سختی ، ehsan_mt ، صابر ، عاشورايي ، shafagh_mah ، خادمة الزهرا ، Agha sayyed ، MohammadSadra ، حلما ، yamahdi-12 ، عبدالرحمن ، azade ، عبداللهی ، سدرة المنتهی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]