|
غذاهای با هم ناسازگار
|
|
۷:۴۱, ۲۹/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۱ ۷:۴۲ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
غذاهایی هستند که اگه با هم مصرف شوند فرد رو دچار مشکل میکنند: 1-خوردن لبنیات توأم با گوشت سفید(مرغ و ماهی و غیره): به علت سردی شدید باعث بروز درد مفاصل و عوارض گوارشی میشن 2-مصرف شیر با انجیر :برای قلب مضر است 3-تخم مرغ با ماهی و مرغ:به علت احتمال پیدا کردن امراض لاعلاج پوستی(مثل برص و جذام) و نیز احتمال پیدایش امراض دیگری چون فلج ،نقرص،بواسیر و غیره 4-خوردن پیوسته تخم مرغ:مولد لک صورت، بزرگ شدن طحال و ایجاد کننده باد در سر معده 5-مصرف انواع ترشی و شور با برنج:مولد کولیت و درد شکم 6-لبنیات با ترشی جات:پیری زودرس میاورد و باعث انجماد و فساد شیر در معده و حالت مسمویت میشود 7-مصرف پنیر تازه با هر غذا 8-پنیر با ماست:سبب افزایش اسید معده و زخم گوارشی 9-پنیر با بادام: به علت کلسیم بالا و سخت هضمی سبب اختلال گوارشی و درد های گوارشی و بواسیر میشود 10-پنیر با تخم مرغ:به علت کلسیم بالا و سخت هضمی سبب اختلال گوارشی و درد های گوارشی و بواسیر میشود البته با یه بار خوردن ممکن مشکلی پیش نیاد اما اگر عادت غذایی باشه در دراز مدت مشکل ساز خواهد بود ادامه دارد ..... |
|||
|
|
۷:۴۵, ۲۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
من یک مدت املت پنیر درست می کردم ، پنیر رو می ریختم توی تخم مرغ و میگذاشتم روی حرارات تا سرخ بشه ، پخته اش هم ضرر داره؟ |
|||
|
|
۸:۵۷, ۲۹/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۱ ۸:۵۸ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام من یادم رفت منبع رو بنویسم:شناخت طبایع جلد یک-دکتر سید علی ابو الحبیب پنیر پیتزا یا پنیر صبحانه؟ من منظورم پنیر غیر کارخانه ای صبحانه است،کلا در مورد ماهیت پنیر پیتزا اما و اگر زیاده پنیر صبحانه کارخانه ای هم به علت داشتن مواد نگهدارنده مطلوب نیستن حالا اگه منظورتون پنیر معمولی باشه ضرر داره و اساسا غذای من دراوردی کار درستی نیست،چون غذاهای سنتی ما معمولا طوری طبخ میشه که سردی گرمی همدیگر رو معتدل میکنند و از مصلحاتشون استفاده میشه مثلا مصلح کشک ،گردو و پونه است که تو "کشک بادمجون" میبینیم پنیر:زنیان،اویشن و سیاه دانه تخم مرغ: (زرده تخم مرغ گرم و تر ،سفیده سرد و تر ):مصلح ادویه گرم،داچین،پیاز ،فلفل سیاه مصلحات باعث میشن بیشترین بهره وری از غذا صورت بگیره و کمترین ضرر رو به بدن بزنه |
|||
|
|
۱۲:۱۰, ۲۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان .
یه مورد هم من اضافه کنم به لیست ِ این دوستمون ... عسل و خربزه ... نمیدونم شنیدید یا نه، ولی عسل و خربزه وقتی با هم خورده بشن تو معده واکنش میدن و شخص رو دچار مشکل میکنن ... عسل و خربزه با هم یه ترکیب ِ بسیار سفت تو معده درست میکنن که نعده نمیتونه جذبش کنه و دفعش هم که دیگه بماند ... من این مطلب رو هم از مادرم شنیدم و هم یکی از دوستام به صورت عملی این کار رو انجام داده ! |
|||
|
|
۱۲:۵۸, ۲۹/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/شهریور/۹۱ ۱۷:۰۹ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله ارحمن الرحیم
مرسی از blue.blood گرامی و اما ادامه ماجرا.. 11-سرکه با عدس و ماش:سبب سردی شدید و افزایش بلغم و ایجاد نفخ 12-سرکه یا ابلیمو با ماست: باعث لک و پیس در صورت 13-ماست با ترب:ایجاد سوءهاضمه و گاستریت(که من معنیش رو نمیدونم) 14-تخم مرغ با ترب:ایجاد بلغم و ترشی 15-تخم مرغ با قارچ:باعث ایجاد بلغم و ترشی،رسوب مواد در دیواره رگ ها 16-انار با حلیم:باعث گرفتگی در مویرگ 17-سرکه با حلیم 18-خربزه با مویز و انبه:ثقل معده،سردی،نفخ و سخت هضمی 19-انگور با کله پاچه:به علت تشدید لزوجیت و بلغم 20-آلو با جمیع لبنیات:اختلال گوارشی باز خدا رو شکر خیلی هاشون رو پیش نمیاد با هم مصرف کنیم اما بعضی موارد رو باید دقت کرد |
|||
|
|
۱۳:۴۹, ۲۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
پست من چرا حذف شد؟؟
![]() کجاش بد بود؟
|
|||
|
|
۲۰:۲۶, ۲۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۹/شهریور/۹۱ ۱۲:۵۸)nina نوشته است: 15-تخم مرغ با قارچ:باعث ایجاد بلغم و ترشی،رسوب مواد در دیواره رگ ها سلام از تاپیک خوبتون ممنونم ولی من تا اونجا که میدونم همه ی خوانواده های ایرانی قارچ رو با تخم مرغ میخورن؛خیلی هم خوشمزه میشه. درضمن من هم یه مطلب اضافه کنم. غذاها و ترشی ها و رب های کارخانجات و شرکت ها را تا میتونید نخورید؛چون 1-برای جلوگیری از فساد به مواد غذایی نگه دارنده های شیمیایی میزنن. 2-چون من خودم خیلی تو اینجور جاها رفتم,میدونم که از نظر بهداشت اصلا استاندارد نیستند. 3-مواد اولیه ی تمامی کارخانه ها(گوجه فرنگی و سیب و انگور و ...)فاسد و گندیده و خراب هستن. |
|||
|
|
۱۷:۰۷, ۳۰/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/شهریور/۹۱ ۱۷:۰۸ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۹/شهریور/۹۱ ۲۰:۲۶)شهرام نوشته است:سلام،مرسی از شما(۲۹/شهریور/۹۱ ۱۲:۵۸)nina نوشته است: 15-تخم مرغ با قارچ:باعث ایجاد بلغم و ترشی،رسوب مواد در دیواره رگ ها اصولا هر چیز که خوشمزه شد دلیل بر درست بودن اون نیست،متاسفانه تغذیه های ما خیلی اشتباهه در مورد رب و ...کاملا درسته،یه دوست داشتم شیمی میخوند و استادشون بهشون گفته بود فکر نکنید کارخانه سرکه میاد یا عالمه انگور رو سرکه میکنه،اینا اسید هستند که محصولات فرعی کارخانه جات دیگرند(یعنی داشتن یه چیز دیگه تولید میکردند که علاوه بر محصول اصلی فلان اسید هم تولید شده، اسانس مسزنن اسمشم میذارن سرکه) در مورد تخم مرغ هم اکثر اطبای سنتی اعتقاد دارند که حتما تخم مرغ و مرغ محلی مصرف شه اگه در دسترس نیست بوغلمون، بلدرچین ....البته در بعضی فروشگاه ها مرغ ارگانیک عرضه میشه که من نمیدونم تا چه حد واقعا ارگانیکند و یک توصیه مهم دیگه اینکه تا جایی که واقعا توان دارید از محصولات کارخانه ای استفاده نکنید، حتی حبوبات رو هم فله ای تهیه کنید که یکی از دوستان میگفت در حبوبات بسته بندی یه اسپری رو مواد میزنن بعد بسته بندی میکنند که خراب نشه، خلاصه چیزی رو که کرم و افت نخوره مطمئن باشید چیز بدی بوده
|
|||
|
|
۲۰:۰۰, ۳۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
راستی دوستان :
خوردن پنیر مکروهه خوردن تخم مرغ هم مکروهه اگر به نوشته های دوستان نگاه کنید کلا میبینید پنیر و تخم مرغ با غذاهای دیگه زباد نمیسازن |
|||
|
|
۱۰:۱۱, ۱۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
این قسمت پایانیه، مندرج در کتابه 21-آلو با جمیع لبنیات(درد های گوترشی و ایجاد سوء هاضمه) 22-شیر با انجیر 23-ماست و اسفناج(به دللیل تشکیل اگزالات کلسیم مولد سنگ کلیه است) 24-ماست با باغالی 25-خردل با سیر(به علت گرمی و خشکی شدید،سبب سوزش سر دل ،ایجاد کهیر و خارش) 26-سیر با پیاز یا تره با ترب(باعث کاهش نور چشم) 27-پیاز با پونه(البته به خام یا پخته بودن پیاز اشاره ای نشده!) 28-خودن غذای داغ و سرد 29-خوردن چند سردی با هم 30-مصرف هر غذایی با خربزه و هندوانه 31-چای با پیاز و هندوانه 32-خوردن خربزه یا هندوانه بر روی گوشت ها 33-مصرف میوه بعد از هر غذای گوشتی 34-خوردن غذت در حالت جنابت 35-خوردن بسیار عدس (سودازا) 36-از تنوع غذایی در یک وعده پرهیز شود 37-افراط در خوردن غذاهای خیلی شور،شیرین،.. باعث پیری زود رس ،دیابت و فشار خون می گردد والسلام |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| غذاهای مورد علاقه پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) | -Ali- | 0 | 912 |