کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: به نظرت هستن فضایی ها رو می گم؟
آره
نه

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یه دلیل بیار که هستن، فضایی هارو می گم
۰:۳۹, ۳۱/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۱ ۱۰:۳۵ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام یه دلیل بیار که هستن فضایی هارو می گم اخه منطق من می گه نمی تونن باشن می دونی چرا چون خود خدا گفته وصناطک لنفسی یعنی تورو برا خودم افریدم و یه جای دیگه که گفته خلقت الاشیاء لاجلک و خلقتک لاجلی یعنی دنیا رو برای تو و تورو برای خودم آفریدم حالا اگه ادم فضایی هایی با تکنولوژی پیشرفته تر باشن یعنی مثل ما شعور داشته باشن این زیر سوال نمی ره مگه نه اینکه شعور ما به خاطر و نفخت فیه من روحی یعنی از روح خودم در او دمیدم یعنی فضایی هایی هستن که روح خدا رو دارن و لابد پیامبر و دین فضایی هم دارنHuh حالا چرا خدا ازشون توقرآن حرفی نزده از یه چنین چیز مهمی به خاطر همینه که میگم یه دلیل بیار که هستن واسم حلقه های کشتزار رو نمایش نده یه دلیل منطقی یا دینی می خوام؟Huh
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، یاســین ، محمد_1

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۱۷, ۱۱/مهر/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
مستند بیگانه های باستانی (Ancient Aliens) در سال 2009 ساخته شد که به شدت مورد توجه بسیاری قرار گرفت.پس از آن فصلهای دوم سوم وچهارم ان نیز ساخته شد.این مستند ابتدا با فرضیه ی کتاب ارابه ی خدایان توشته ی اریک فوندنیکن شروع می کند.هرچند که مباحث مطرح شده بسیار جالب است و انسان را به فکر فرو می برد اما تنها یک فرضیه است. و درآن فرضی را مطرح می کند و دلایلی را هم برای اثبات مدعا می آورد.

این مستند در سایتهای فارسی با زیرنویس فارسی فابل دسترسی است.

سوالات مطرح شده در این مستند:
میلیونها نفر در سرتاسر جهان معتقدند در گذشته موجودات هوشمندی از سایر کرات از زمین بازدید کرده اند. بیش از نیمی از مردم جهان به وجود بیگانگان اعتقاد دارند. آیا آنها واقعا با نیاکان ما ملاقات کرده اند؟ آیا آنان به شکل گیری تاریخ و تمدن ما کمک کرده اند؟ آیا ردپای بیگانگان فضایی یا خدایان فرود آمده از ستارگان در تاریخ باستان ما مانده است؟ اگر اینگونه است، آنها از کجا می آیند؟ اریش فون دنیکن در این باره چه می گوید؟ اینها سوالاتی است که مستند “بیگانگان باستانی” در پی پاسخ به آنها ست. این مستند اولین محصول از سری مستندهای بیگانگان باستانی است که در سالهای ۲۰۱۰ – ۲۰۰۹ توسط یکی از معتبرترین استودیوهای مستندسازی جهان ساخته شده است. در این فیلم با حضور نویسنده معروف جهان و صاحب نظریه بیگانگان باستانی یعنی “اریش فون دنیکن” مسئله حضور موجودات هوشمند فرازمینی در فرهنگ و تمدن باستان ما اینبار به گونه دقیق تری بررسی خواهد شد. کارگردانی استادانه، فیلمبرداری عالی، نویسندگی فوق العاده و اعتبار بالای دانشمندان مصاحبه کننده در این فیلم آنرا به یکی از بی نظیرترین مستندهای جهان مبدل کرده است.

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، خاک ، MohammadMeraj ، arazot
۱۰:۳۸, ۲۶/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۹۱ ۱۰:۴۲ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #12
آواتار
بی گمان خداوند غیر از موجودات و آفریده هایی که می شناسیم آفریده های دیگری نیز دارد که ما هیچ گونه شناختی از آن ها نداریم و تنها به علم اجمالی و به نص قرآنی می دانیم که موجودات و آفریده های دیگری نیز وجود دارد.
این شناخت ما از هستی و موجودات آن که به شکل دیدنی ها و شنیدنی ها تحقق یافته امکان اون روبخشیده تا به آگاهی درباره موجوداتی دست یابیم که آنان را موجودات فرازمینی و یا فرا انسانی می نامیم.

البته البته موجودات فرازمینی می توانند فرا آسمانی و یا فرا مادی باشند. این فرامادی ها نیز می توانند موجودات با عناصر مادی لطیف و یا غیرلطیف بوده باشند.

در برخی آیات قرآن و نیز برخی روایات، به وجود موجوداتی ‏زنده در آسمان اشاره شده است. برخی مفسران و قرآن پژوهان در این باره به برخی آیات و روایات استدلال کرده‌اند که به برخی از آنها اشاره میکنم:

« و من آیاته خلق السموات و الارض و ما بث فیهما من دابة و هو علی جمعهم اذا یشاء قدیر»(شوری/29)‎
‏« و از نشانه‌های [قدرت] اوست آفرینش آسمانها و زمین و آنچه از [انواع] جنبنده در میان آن دو ‏پراکنده است و او هر گاه بخواهد برگرد آوردن آنان تواناست.»‏

از عبارت "وَ ما بَثَّ فِیهِما مِنْ دابَّةٍ" (آنچه در آسمان و زمین از جنبندگان گسترده است) می توان برداشت نمود که موجودات زنده دیگری در آسمانها نیز وجود دارد.

در تفسیر نمونه ذیل این آیه آمده است:
"دابة" هم موجودات زنده ذره ‏بینى را شامل مى ‏شود که داراى حرکت ظریف و مرموزى است و هم حیوانات غول‏ پیکرى که ده ها متر طول و ده ها تن وزن دارد. از نکات قابل ملاحظه ‏اى که از این آیه استفاده مى‏ شود این است که دلالت بر وجود انواع موجودات زنده در آسمانها دارد، گرچه هنوز دانشمندان به صورت قاطعى در این زمینه قضاوت نمى ‏کنند، همین قدر سربسته مى‏ گویند: در میان کواکب آسمان به احتمال قوى ستارگان زیادى هستند که داراى موجودات زنده ‏اند، ولى قرآن با جمله "وَ ما بَثَّ فِیهِما مِنْ دابَّةٍ" (آنچه در آسمان و زمین از جنبندگان گسترده است)، با صراحت این حقیقت را اعلام مى ‏دارد که در پهنه آسمان نیز جنبندگان زنده فراوان است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، ضحی
۱۳:۲۱, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست گرامی
من یه سری فایل سخنرانی از اقای قنبریان اخیرا گوش دادم که خیلی جالب بود، با عنوان پدیده های پایانی در قران میتونید دانلود کنید
میترسم چیزی رو اشتباه نقل قول کنم کامل نمیگم اما کل سخنرانی در مورد اخر زمان(23 فایل)، تکنولوژی در زمان ظهور، فرق بنی ادم، انسان و بشر در قران(مثلا بنی ادم ما هستیم، اما بشر میتونه غیر از ما هم باشه، هر چیز که بشره (پوست) داشته باشه بشر محسوب میشه، )ایا نبرد خیر و شر در اخر زمان فقط بین انسان ها صورت میگیرد، ایا یعجوج و معجوج انسان هستند؟چرا غرب اصرار بر پیدا کردن فضایی ها دارد؟.....
من توصیه میکنم حتما روش وقت بذارید و گوش کنید، خیلی از سوالات ذهنی منو جواب داد، و خوبیش اینه با استفاده از قران و روایات ادله میاره
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AMINI ، ضحی ، دل خسته
۰:۴۵, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #14
آواتار
این موجودات فضایی میتونن انسانهای دیگه ای مثل من و شما باشن که تو یه کره ی زمین دیگه تو یه منظومه و کهکشان دیگه دارن زندگی میکنن......
نظریه ی دنیای موازی که اثبات شد جواب این سوال رو هم شد داد.......
این خودخواهی و به دور از عقله که خودمون رو تنها موجودات ساکن در این اسمان به این بی انتهایی فرض کنیم...
۱۰:۲۲, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #15
آواتار
(۲۶/مهر/۹۱ ۱۰:۳۸)AMINI نوشته است:  در تفسیر نمونه ذیل این آیه آمده است:
"دابة" هم موجودات زنده ذره ‏بینى را شامل مى ‏شود که داراى حرکت ظریف و مرموزى است و هم حیوانات غول‏ پیکرى که ده ها متر طول و ده ها تن وزن دارد. از نکات قابل ملاحظه ‏اى که از این آیه استفاده مى‏ شود این است که دلالت بر وجود انواع موجودات زنده در آسمانها دارد، گرچه هنوز دانشمندان به صورت قاطعى در این زمینه قضاوت نمى ‏کنند، همین قدر سربسته مى‏ گویند: در میان کواکب آسمان به احتمال قوى ستارگان زیادى هستند که داراى موجودات زنده ‏اند، ولى قرآن با جمله "وَ ما بَثَّ فِیهِما مِنْ دابَّةٍ" (آنچه در آسمان و زمین از جنبندگان گسترده است)، با صراحت این حقیقت را اعلام مى ‏دارد که در پهنه آسمان نیز جنبندگان زنده فراوان است.
سلام
با خوندن این نقل قول به ذهنم زد ، شاید این موجودات نوع حیاتی متفاوت با ما داشته باشند!
دانشمندان فقط دارند در حال حاضر دنبال حیاتی مشابه انسان می گردند (نیازمند به آب ، کربن ، اکسیژن) ، اما از کجامعلوم این موجودات هم مثل ما زندگی شون زنده به این ها باشه؟شاید مثلا اکسیژن مصرف نکنند ، شاید نوع سوختشون بی هوازی باشه ، شاید و هزاران شاید دیگه.پس شاید یک دلیل موفق نشدنشون در پیدا کردن این موجودات نوع تفکرشون باشه
در ضمن یک نکته، چرا دابه باید بشه (جانور) ؟ خوب همه سایرات هم در حال حرکت هستند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، در جستجوی سختی
۱۳:۳۵, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #16
آواتار
سلام مجدد
نقل قول:در ضمن یک نکته، چرا دابه باید بشه (جانور) ؟ خوب همه سایرات هم در حال حرکت هستند.
خدممتون عرض کنم:
دابة. [ داب ْ ب َ ] (ع اِ) جمنده . (السامی ). گام زننده از حیوان و ستور برنشست و هو الاکثر، و استعمالش بر مذکر نیز آمده . (منتهی الارب ). جنبنده ، مذکر و مؤنث را گویند. ج ، داوب . (مهذب الاسماء). جنبنده و آن شامل هر حیوان شود از ممیز و جز آن ، ذکر و اُنثی . هر حیوان که بر زمین راه رود و غالب اطلاق آن بر چهارپایه شود که به آن سوار شوند یا بار کشند. (غیاث ). حیوانی که بر روی زمین بلغزد و یا با چهار دست و پای برود. گام زننده از حیوان . استر و اسب و عموم جنبندگان حتی مرغان .صاحب کشاف اصطلاحات الفنون آرد: دابة، بفتح دال و تشدید باء در اصل اسم است برای هر جنبنده در روی زمین از حیوان یعنی در روی زمین حرکت کننده سپس آن را اختصاص دادند تا بدان حیوانات که با چهار دست و پا بر زمین راه میروند چنانچه در جامعالرموز گفتند.

بیشتر در باب موجودات زنده بکار میرود.

و این چند روایت رو در چند کتاب پبدا کردم که:

از امام صادق(علیه السلام) روایت شده که به راوی فرمود:

«شاید شما گمان می‌کنید که خدا غیر از شما هیچ بشری دیگری نیافریده است! نه، چنین نیست، بلکه هزار آدم آفرید که شما از نسل آخرین آنها هستید».(صدوق، توحید، ج 1، ص 277.)

همچنین از امام باقر(علیه السلام) روایت شده:

«خدا از روزی که زمین را آفرید، هفت عالم را در آن خلق کرد (و سپس منقرض کرد) که هیچ یک از آن عوالم از نسل آدم ابوالبشر نبودند. خداوند همه آن¬ها را از پوسته روی زمین آفرید و نسل بعد از نسل دیگر ایجاد کرد و برای هر یک عالمی بعد از عالم دیگر پدید آورد تا در آخر، آدم ابوالبشر را بیافرید و ذریه‌اش از او جدا ساخت».(صدوق، خصال، ج 2، ص 652، ح 54)

موضوع کمی پیچیده و گسترده و فراتر از نگرش ماست. ضمنا در مورد "دابه" به یک کلمه دیگر رسیدم که " دابه الارض" بود بمعنی """""(بَّ تُ لْ اَ) [ ع . ] (اِمر.) 1 - موریانه . 2 - جانوری عظیم الجثه که در آخرالزمان پدید آید وآن نشانة نزدیکی قیامت است ؛ دابة الساعه ."""" کلمه جالب بود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی
۱۷:۱۹, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #17

(۲۷/مهر/۹۱ ۰:۴۵)Castiel نوشته است:  این موجودات فضایی میتونن انسانهای دیگه ای مثل من و شما باشن که تو یه کره ی زمین دیگه تو یه منظومه و کهکشان دیگه دارن زندگی میکنن......
نظریه ی دنیای موازی که اثبات شد جواب این سوال رو هم شد داد.......
این خودخواهی و به دور از عقله که خودمون رو تنها موجودات ساکن در این اسمان به این بی انتهایی فرض کنیم...
سلام
در عقاید ما وجود موجودی دیگر و دنیاهای موازی خیلی وقته که وجود داره

وَمَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَالْإِنسَ إِلَّا لِيَعْبُدُونِ

از آیه فوق چند چیز برداشت می شود:
1- جن قبل از انس خلق شده
2- اینها دارای مشابهتهایی از نظر اختیار و آزادی در انتخاب و ... هستند
3- این 2 کاملا مجزا هستند و یک نوع نیستند
4- هیچ جا از فاصله مکانی یا زمانی بین آنها سخنی نیامده
(از آیات دیگر هم ریز مسائل مشخص است)

پس حداقل تا اینجا طبق بسیاری از آیات قرآن وجود موجود دیگری کاملا مجزا از انسان مبرهن است
طریقه ارتباط با آنها هم که در دسترس است و فقط به صورت عمومی مطرح نمی شود Big Grin

از نظر علم فیزیکی که تا امروز در دست ما هست، این اجنه نمی توانند مثلا در یک کهکشان دیگر باشند. چون برای اینکار نیاز به سفر با سرعت نور هست که هیچگاه چنین مسئله ای مطرح نشده که اجنه برای ارتباط با انسان یا حضور در دنیای ما، سفرهای طولانی می کنند
بلکه گفته می شود تغییراتی در ماهیت خود ایجاد می کنند که توسط انسان دیده شوند. یعنی اجنه همینجا هستند و نیستند
من در x و y و z هستم در زمان t
او هم در x و y و z است در زمان t

در حالیکه اینها منطبق هستند، ولی ما همدیگر را نمی بینیم Smile چون حداقل در یک نقطه دیگر مشترک نیستیم

مثال ساده تر در بعد خودمان
دوستم تلفنی می گوید من در مترو هستم بیا در مختصات 10 و 11 که من آنجا ایستادم
من می روم به همان مختصات و هر چه نگاه می کنم دوستم را نمی بینم Huh
اسکلمون کردی؟ Big Grin

از او می پرسم تو در خط متروی تجریش هستی یا صادقیه؟ می گوید صادقیه
اما من در تجریش هستم
مشخص است که تونل متروی تجریش، روی تونل متروی صادقیه است.من در مختصات x و y با او یکسان هستم ولی در مختصات z یکسان نیستیم

کافی است شما یک خط به بردار دکارتی اضافه کنید تا همه چیز تغییر کند Wink

اما در زمینه موجودات فضایی من تا مدتی پیش که به علائم ظهور به صورت جدی نپرداخته بودم، زیاد به وجود موجودی در کرات دیگر اعتقاد نداشتم تا رسیدم به جابلقا و جابرسا
منظور از >> جابلقا و جابرسا>>یعنی....؟

دیگه جای بحثی نیست Angel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AMINI ، ضحی ، Reza71 ، در جستجوی سختی
۲۳:۲۰, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #18
آواتار
یا حق...

سلام همسنگران عزیز

ممنون از استقبالتون انتظارش رو نداشتمSurprise

من فقط می خواستم وجود موجودات فضایی هوشمند که از ما تو هوش جلوتر باشند رو نفی کنم همون هایی که بعضیا اصرار بر وجودشون دارندمن با جن و انسان های دیگه (که البته در حد من نیست بحث دربارشون) کاری ندارم منظور من همون هایی اند که تو فیلمای هالیوود می بینیمBig Grin به نظر من از نظر فلسفه ی خلقت انسان نمی تونن وجود داشته باشن توضیحش هم تو صفحه ی قبل هست اگه سوالی در مورد توضیحم دارید در خدمتمSmile

یا علی (علیه السلام) مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Reza71 ، AMINI
۱۷:۰۱, ۴/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۹۱ ۱۷:۰۳ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #19
آواتار
(۲۷/مهر/۹۱ ۲۳:۲۰)جویای... نوشته است:  من فقط می خواستم وجود موجودات فضایی هوشمند که از ما تو هوش جلوتر باشند رو نفی کنم همون هایی که بعضیا اصرار بر وجودشون دارند

وَلَقَدْ كَرَّمْنَا بَنِي آدَمَ وَحَمَلْنَاهُمْ فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ وَرَزَقْنَاهُم مِّنَ الطَّيِّبَاتِ وَفَضَّلْنَاهُمْ عَلَى كَثِيرٍ مِّمَّنْ خَلَقْنَا تَفْضِيلًا ﴿اسراء-۷۰﴾

ما بني آدم را گرامي داشتيم و آنها را در خشكي و دريا (بر مركبهاي راهوار) حمل كرديم، و از انواع روزيهاي پاكيزه به آنها روزي داديم، و بر بسياري از خلق خود برتري بخشيديم.

اگر دقت کرده باشید در آیه فوق به وضوح دیده میشه که در این عالم یا عوالم دیگر موجودات برتری نسبت به ما وجود داره.
به همین منظور از کلمه "بسیاری" استفاده کرده.
اگر قرار بود بر همه موجودات برتری داشته باشیم در این آیه از کلمه "همه" استفاده میشد.

چرا ما اینقدر اصرار داریم که برترین موجودات هستیم ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی
۰:۲۵, ۶/دی/۹۱
شماره ارسال: #20
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

(۴/دی/۹۱ ۱۷:۰۱)در جستجوی سختی نوشته است:  وَلَقَدْ كَرَّمْنَا بَنِي آدَمَ وَحَمَلْنَاهُمْ فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ وَرَزَقْنَاهُم مِّنَ الطَّيِّبَاتِ وَفَضَّلْنَاهُمْ عَلَى كَثِيرٍ مِّمَّنْ خَلَقْنَا تَفْضِيلًا ﴿اسراء-۷۰﴾

ما بني آدم را گرامي داشتيم و آنها را در خشكي و دريا (بر مركبهاي راهوار) حمل كرديم، و از انواع روزيهاي پاكيزه به آنها روزي داديم، و بر بسياري از خلق خود برتري بخشيديم.

اگر دقت کرده باشید در آیه فوق به وضوح دیده میشه که در این عالم یا عوالم دیگر موجودات برتری نسبت به ما وجود داره.
به همین منظور از کلمه "بسیاری" استفاده کرده.
اگر قرار بود بر همه موجودات برتری داشته باشیم در این آیه از کلمه "همه" استفاده میشد.

ممنون از جوابتون ثواب کردید ما هم تفسیری ورق زدیم.

تفسیر آیه فوق الذکر (نقل از تفسیر المیزان):

نقل قول:... انسان در میان سایر موجودات عالم خصوصیتی دارد که در دیگران نیست و آن داشتن نعمت عقل است و معنای تفضیل انسان بر سایر موجودات این است که در غیر عقل از سایر خصوصیات و صفات هم انسان بر دیگران برتری داشته و هر کمالی که در سایر موجودات هست حداعلای آن در انسان است و این معنا در مقایسه انسان و تفنن هایی که در خوراک و لباس و مسکن و ازدواج خود دارد با سایر موجودات کاملا روشن می شود و همچنین فنونی را که می بینیم انسان در نظم و تدبیر اجتماع خود بکار می برد در هیچ موجود دیگری نمی بینیم.......خلاصه اینکه بنی آدم در میان سایر موجودات عالم از یک ویژگی و خصیصه برخوردار گردیده و بخاطر همان خصیصه از دیگر موجودات امتیاز یافته و /ان عقلیست که به وسیله ی آن حق را از باطل و و خیر را از شر ونافع را از مضر تشخیص می دهد.......چون میدانیم غرض از آیه مورد بحث آن جهاتیست که خداوند با آن جهات آدمی را تکریم کرده و بر بسیاری از موجودات این عالم برتری داده و این موجودات (تا آنجا که ما سراغ داریم)حیوان و جن هستند و اما ملائکه از آنجایی که موجودات مادی در تحت نظام حاکم بر الم ماده قرار ندارند نمی توانیم نها را نیز مشمول این آیه بگیریم بنابراین معنی این آیه می شود ما انسان را بر بسیاری از مخلوقات که حیوان و جن باشند برتری دادیم اما بقیه موجودات که در مقابل حکم کثیرند یعنی ملائکه خارج از محل گفتارند زیرا آنان موجوداتی نوری و غیر مادی هستند و داخل نظام جاری این عالم نیستند......

همینطور معنی کامل تر این آیه اینه(نقل از قرآن ترجمه آیت الله مشکینی):

نقل قول:...و بر بسیاری از مخلوقات خود برتری کاملشان بخشیدیم.

که شاید بشه گفت انسان ها در برخی خصوصیات نسبت به حیوانات ضعیف ترند مثلا توان پرواز معمولی ندارند (این رو قبلا جایی شنیدم و از صحتش اطمینان کامل ندارم)

(۴/دی/۹۱ ۱۷:۰۱)در جستجوی سختی نوشته است:  چرا ما اینقدر اصرار داریم که برترین موجودات هستیم ؟

چون واقعا هستیم Big Grin حالا امثال من که نه ولی اولیا الله هستند

مشکل دیگه ای هست در خدمتم

در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]