|
عدم استفاده از گوگل برای اعتراض به هتک حرمت
|
|
۸:۳۱, ۲/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مهر/۹۱ ۱۱:۳۱ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() دوشنبه و سه شنبه نيستم ! شما چطور ؟ شرکت گوگل طی سخنان مدیرش مارتین جوزنبولت اعلام کرد که انتشار فیلم توهین امیز به رسول الله را در یوتیوپ متوقف نمیکند زیرا این را ازادی اندیشه مینامد . به همین دلیل علمای مسلمان استفاده از جستجوگر گوگل و سایت یوتیوپ را در تمامی کشور های مسلمانان را به مدت دو روز برای فهماندن اعتراض مسلمانان و اینکه یک ملیارد و نیم مسلمان نمیتوانند توهین به پیامبر بزرگوارشان را بپذیرند ، منع کردند . و روز دوشنبه و سه شنبه ۲۴و ۲۵ سپتامبر روز عدم استفاده از دو سایت یاد شده است و انتظار میرود سهم شرکت گوگل افت کرده و خساراتش به ۲۱۰ میلیون دلار برسد . لطفا پخش کنید در ضمن میشه روز سه و چهار مهر منبع و اعتبار خبر: نامشخص |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۲۵, ۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
عزیز بزرگوار حذف این جستجو گرها برای همیشه ممکن نیست ، البته تا زمانی که به دست بچهای ایران ساخته بشه!!!
اما در مورد تحریم باید بگم که،خود لفظ تحریم بهانه ای برای نشان دادن اتحاد میان ما، حالا گوگل یا چیز دیگه ای چه فرقی میکنه ! (درجواب به دوست خوبم) ![]()
|
|||
|
|
۱۴:۳۰, ۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
(۲/مهر/۹۱ ۱۴:۱۶)mahdy30na نوشته است: اینهمه سایت واسه جستجو هست میشه کلا گوگل رو بیخیال شدموافقم برای من که هیچ تاثیری نداره استفاده نکردن از گوگل. یاهو هم مرور گر خوبی داره فکر می کنم بیشتر کسایی که میخوان از gmailشون استفاده کنند مشکل پیدا کنند که اگر من جاشون بودم یک ایمیل با یاهو میساختم و آدرسش رو برای همه اس ام اس می کردم. فکر می کنم دفاع کردن از دینمون ارزش 5 دقیقه وقت گذاشتن واسه ساخت آیدی جدید داشته باشه!! |
|||
|
|
۱۴:۴۲, ۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام
دیروز چندین پیام برای من اومده بود که گفته بود "از امروز (یعنی دیروز ) و به مدت سه روز این دو رو تحریم کنیم و الخ" یعنی تنها روز مشترکش با این بیانیه فردا (دوشنبه) هست
|
|||
|
|
۱۴:۵۳, ۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
برای من هم اومد که امروز وفردا یعنی 1شنبه و2شنبه
|
|||
|
|
۱۴:۵۸, ۲/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مهر/۹۱ ۱۴:۵۹ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
به نظر بنده اصلاً روزش مهم نیست
مهم این هست که کلاً از گوگل و یوتیوب استفاده نشه میتونم سایتهای دیگه ای رو جایگزین کنیم به قول دوستان یاهو برای جستجو و آپارات برای فیلم کار سختی نیست فقط باید بهش عادت کنیم چون ما با گوگل عادت کردیم فکر می کنیم بدون گوگل نمیشه مگر قبل از اینکه سایت گوگل باز بشه ماچه کار می کردیم ؟ الان هم باید همون کار رو بکنیم یه پیشنهاد دیگه دوستانی که به زبان عربی و انگلیسی مسلط هستند هم باید وارد میدان بشوند و همینطور دوستان وبلاگ نویس |
|||
|
|
۱۵:۰۵, ۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
آقا اصلا هر کی مرد عمله بگه؟
من هستم...شماچطور؟ اگه هستی بلند بگو یا علی>>>>>>>>>>>> ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۵:۱۳, ۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
یا علی ![]() |
|||
|
|
۱۵:۱۷, ۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
چراغ بعدی رو کی روشن میکنه!
یاعلی! ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۶:۲۹, ۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۲/مهر/۹۱ ۱۴:۵۸)در جستجوی سختی نوشته است: به نظر بنده اصلاً روزش مهم نیستیاهو هم دست کمی از گوگل نداره ! فقط توی این مورد ، شاید یاهو از پخش این فیلم توهین آمیز امتناع کرده باشه |
|||
|
|
۱۷:۱۴, ۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
من که کلا از گوگل خیلی وقته زیاد استفاده نمی کنم.....
از بینگ....بیشتر استفاده میکنم.... ولی چشم فردا پس فردا که سحله کلا استفاده نمی کنم.... ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کمپین وادار ساختن انگلستان برای استفاده از نام خلیج فارس | A L I | 12 | 6,891 |
۲۸/شهریور/۹۲ ۲۳:۵۶ آخرین ارسال: A L I |
|

![[تصویر: 63639026437077492459.jpg]](http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up9/63639026437077492459.jpg)

یا علی