|
ما بین طلوع صبح تا طلوع آفتاب
|
|
۱:۱۱, ۱۴/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آبان/۹۲ ۱۸:۱۹ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
همیشه برام سوال بود که چرا زمان بین طلوع صبح تا طلوع آفتاب با ما بقی روز و شب فرق می کنه اصلا یه جور خاصیه تا اینکه مطلب زیر رو خوندم ... گفت من از تو سوال کنم یا تو از من سوال می کنی؟ حضرت امام محمد باقر علیه السلام فرمودند: تو سوال کن نصرانی گفت: ای بنده ی خدا، خبر ده مرا از ساعت که نه از شب است و نه از روز؟ حضرت فرمودند: مابین طلوع صبح است تا طلوع آفتاب گفت: از کدام ساعت ها است؟ حضرت فرمودند از ساعات بهشت است و در این ساعت بیماران ما بهوش می آیند، و درد ها ساکن می شود، و کسی که شب خواب نبرد در این ساعت بخواب می رود و حق تعالی این ساعت را موجب رغبت رغبت کنندگان بسوی آخرت گردانیده و از برای عمل کنندگان برای آخرت دلیل واضحی ساخته و برای انکار انکار کنندگان و متکبران که عمل برای آخرت نمی کنند حجتی گردانیده. نصرانی گفت: راست گفتی ... 1 البته احادیث زیادی در باب تقسیم روزی در این وقت و تبعات جسمانی و روحانی آن موجود است به قول جمله ای از دوست عزیزم علی 110 نقل قول:در احوال تمام بزرگان خوب و بد که دقت کردم در یک چیز مشترکند، همه سحر خیز هستند بییاییم این ساعت رو بیدار باشیم یا حداقل چند روز تستش کنیم خوشتون میاد اسناد: 1- منتهی الآمال، ج2، باب هفتم، در تاریخ حضرت ابو جعفر امام محمد باقر علیه السلام، ص 222 |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۰۱, ۱۰/آبان/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۶/آبان/۹۲ ۱۰:۳۴)یا ثارالله نوشته است: چرا نمیشه؟؟سلام میشه، فقط 5 روز زمان می خواد ![]() ![]() من رو چند نفر تست کردم، به صورت نرمال برای عادت شدن و تنظیم ساعت بدن برای یک نوع کار، حدود 5 روز زمان نیاز هست که تو این 5 روز اون کار رو دقیقا تو زمان خاص انجام بدی تا عادت بشه من روز اول که خواستم بیدار بمونم نشستم پای کامپیوتر فیلم نگاه کردم |
|||
|
|
۲۲:۱۵, ۱۰/آبان/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
روم نمیشه بنویسم اما... مشکل من بیدار موندن بعدش نیست... مشکل من خود پدیده ی بیدار شدن هست... منظورم زود بیدار شدنه ...دعام کنید... |
|||
|
|
۲۲:۲۷, ۱۰/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۲ ۲۲:۲۹ توسط Bamdaad.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
همیشه اون روزایی رو که بعد از نماز بیدارمیمونم به نوعی سرحال تر هستم . سعی کنیم برامون عادت بشه .
این دوتا عکسم برا اون عزیزانی که میخوان از بالای تپه طلوع خورشید خانوم رو ببینن . ![]() ![]() |
|||
|
|
۲۳:۰۰, ۱۰/آبان/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
|
۹:۰۲, ۱۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 29516768930216908212.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/29516768930216908212.jpg)
![[تصویر: 91202163604133299127.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/91202163604133299127.jpg)