|
..>> سخت می بخشید یا راحت ؟! >>+ جمع بندي
|
|
۲۱:۴۵, ۲/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آذر/۹۲ ۳:۰۰ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() فرض کنید ، کسی دل شما رو شکسته ... شما هم خیلی ناراحت شده اید ... چه حرکتی انجام دهید ؟ سکوت می کنید ؟! مقابله به مثل؟!! در اون لحظه به خودتان چه می گویید ؟! چقدر طول می کشه تا ببخشید؟ اصلا می توانید ببخشید؟!!! اگر برایتان امکان پذیر هست ، دقیقا به سوالات جواب بدهید ، متشکر می شوم موضوع پژوهشی هست! لطفا شرکت بفرمایید ... جمع بندی قسمت اول جمع بندي قسمت دوم ................................................................... پانوشت : این موضوع صرفا " تاثیر شخصی بخشش " رو می سنجد و به اهانتهای دست جمعی و تاثیرات آن اشاره ای ندارد. |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۴:۰۶, ۲۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بستگی به شخص مقابل شما داره اگر از او انتظار فهم و درک نداشته باشم سریع می بخشم ولی در حافظه ام می ماند! ولی اگر شخصی که انتظاری از او دارم خطایی کند به نسبت خطایش در ذهنم می ماند و به سختی می بخشم ولی خب در آخر می بخشم چون مسائل خیلی مهم تری هم هستند که ارزششان از خود آن شخص بیشتر است چه برسد به انتظاراتم خدا خوب وکیلیست حق الناسی را ضایع نمی کند همین بس است انقدر مسائل مهمی در زندگی ما وجود دارد که از آن غافلیم که بعدها می بینیم چقدر فلان مسئله کوچک بود که خود را برای آن ناراحت کردیم. |
|||
|
|
۷:۰۲, ۲۱/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۲ ۷:۰۳ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۱۱, ۲۱/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۲ ۲۳:۳۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
(۲۱/مهر/۹۲ ۷:۰۲)سدرة المنتهی نوشته است: متاسفانه فاطمه خانم دو ماهی هست نیومدن ، هر جا هستن موفق و موید باشن انشالله. اون عبارت رو برای خود ارسالم نوشتم یک مثال بزنم از همان جمله ممکن است بخاطر حماقت و کوته فکری یک نفر انقدر ناراحت شوی ولی اگر خدای نکرده نماز صبحت قضا شود انقدر ناراحت نشوی حقیقتا این ناراحتی ها ارزششو ندارن باید به فکر فردای خودمون باشیم ببینیم چه چیزی فرستادیم از فرعون که قوی تر و از قارون که پولدارتر نمیشیم چه برسه به چیزای بی ارزش که ممکنه از دست بدیم یا چیزی که یک نفر بخاطر خیانت و ستم به شما بدست میاره یک روزی از این دنیا میریم ببیینیم حسابمون با خدا صاف هست یا نه به فکر رضایت خلق هم نباشیم شکر خدا که در پناه حسینم |
|||
|
|
۲۱:۵۸, ۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
من که زود میبخشم!
ولی نباید همیشه بخشید چون باعث میشه که از شما سوء اسفاده بشه و شما رو از لحاظ رفتاری ضعیف کنه بعضی از اوقات که لازمه نبخشی ولی شما میبخشی این کار باعث میشه شما از لحاظ شخصیتی پیش دوستاتون ضعیف بشین چون اون صلابت لازم رو از شما میگیره و شما رو در نهایت به یک ترسو با دلی پر از حرف تبدیل میکنه که به مرور زمان کاسه ی صبر شما لبریز میشه و یک دفعه ای داد میزنید خستتتتتتتتتتتتتتته شدم و دچار عصبانیت وحشتناکی میشد!! (اینو در رابطه با خانم خودم تجربه کردم) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نماز شب بخوانيم! چقدر راحت | مصطفي مازح7610 | 2 | 2,581 |
۳/تیر/۹۴ ۱۵:۱۱ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|

![[تصویر: 53962298985447296071.png]](http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up9/53962298985447296071.png)