|
مشکلات 48 ساعت گذشته
|
|
۲۰:۵۳, ۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت همه عزیزان
و با عرض پوزش به خاطر 48 ساعت در دسترس نبودن تالار از پیگیری های همه دوستان در مورد تالار تشکر می کنم متاسفانه سرویس دهنده قبلی ما حالا به هر دلیل مدتی بود که به شدت دچار مشکل شده بود و در نهایت بدون هیچ هشدار و توضیح قبلی سرویس تالار!!! رو قطع کرد و البته به طور ناگهانی هم امروز وصل کرد....... بگذریم تالار به یک سرور خوب از لحاظ سخت افزاری منتقل شده و ان شاء الله که مشکل خاصی پیش نیاد. به هر حال شرایط تالار، شرایط ویژه ای است از یک طرف اگر از سرورهای خارجی استفاده کنیم، بدون شک دچار حملات شدید میشیم. پس گزینه خارجی منتفیه. در داخل هم هنوز این فناوری ها به خوبی جا نیفتاده و مشکلات زیادی پیش میاد من هنوز سرور جدید رو به طور کامل تست نکردم و سعی کردم تا همه چیز آماده شد، تالار رو باز کنم که بیش از این دوستان منتظر نمانند لطفا اگر مشکلی دیدید، با رعایت خونسردی همینجا اعلام بفرمایید ![]() التماس دعا |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۵۱, ۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
خداوندا بیداری اندیشه را از شر جن و انس در امان بدار..!!
|
|||
|
|
۱۵:۲۵, ۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
آقا یه سوال :
چرا وقتی گوگل و یوتیوب فی*ل*تر شدنو یه جورایی از دسترس خارج شدن
تالارم خراب شد ؟ |
|||
|
|
۱۵:۴۸, ۷/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مهر/۹۱ ۱۶:۱۲ توسط MiladYLH.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۳۶, ۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
من حدث زدم این آسیمو و دار و دستش دیدن دامین تالار داره تموم می شه ، لحظه آخر توی یک حرکت ضربتی دامین رو خریدن ، سرور رو هم هک کردند و تالار رو دانلود کردند بعد دامین رو منتقل کردند به سرور خودشون و سایت رو بازسازی کردند ، بعد اومدند جای مدیرای سایت ، دوباره سایت رو آپ کردند! حالا از کجا معلوم مدیرای جدید گروه آسیمو نباشند؟
|
|||
|
|
۱۷:۴۱, ۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستان
آدم تا یه نعمتی رو از دست نده قدرش رو نمیدونه واقعا این تالار نعمتیه واسه هممون خودمونیم ها ! خیلی به همدیگه عادت کردیم ! حسابی این چند روز دلمون تنگ شد از همه دوستان بویژه مدیران و ناظران عزیز تشکر میکنم به خاطر ایجاد چنین فضاییی |
|||
|
|
۱۷:۵۵, ۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۷/مهر/۹۱ ۱۶:۳۶)دل خسته نوشته است: من حدث زدم این آسیمو و دار و دستش دیدن دامین تالار داره تموم می شه ، لحظه آخر توی یک حرکت ضربتی دامین رو خریدن ، سرور رو هم هک کردند و تالار رو دانلود کردند بعد دامین رو منتقل کردند به سرور خودشون و سایت رو بازسازی کردند ، بعد اومدند جای مدیرای سایت ، دوباره سایت رو آپ کردند! حالا از کجا معلوم مدیرای جدید گروه آسیمو نباشند؟1. چه تخیلی ![]() ![]() 2. اگر الان ما هون آسیمو بودیم به قول شما سریع تاپیک های نقد آسیمو رو پاک می کردیم و نمیگذاشتیم علی 110 مثلا بیاد دوباره طی همین یک روز جواب پست های سنت رو بده و هم چنین کلی تاپیک انحرافی میگذاشتیم و .... 3. اگر از دومین whois بگیرید می فهمید که حداقل تا 2015 دامین به نام مالک قبلیه دامنه باقی است 4. یعنی ما انقدر خوابیم ندونیم کی انقضای دامنمون تموم میشه و تا کی اعتبار داره؟؟ 5. خرید پیش از موعد دامنه یک بحث جداست و هیچ کاری هم نداره و اصلا هک نیست ... این به کنار ... امنیت هم هیچ وقت 100 درصد نیست .. با این حال اگر به سرور و یا هاست و پنل ما دسترسی داشت کسی تا الان 100 بار خراب کاری کرده بود ... با قصد و روش های مختلف ... ولی اینکه کسی که هم چین دسترسی داشته باشه صبر کنه تا ما انقدر پرت باشیم که دامنمون رو تمدید نکنیم و بیاد با تلفیق دسترسی و نفوذش سایت رو دوباره بیاره بالا خیلی خیلی فرض دور از ذهنیه ... این فرضیه شما نیاز داره به بالاترین سطح دسترسی به منابع ما داره و خیلی راحت میشه ردش رو گرفت ... الحمدالله ما هم چین مشکلی نداریم موفق باشید |
|||
|
|
۱۹:۲۲, ۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۷/مهر/۹۱ ۱۷:۵۵)ELENOR نوشته است: 2. اگر الان ما هون آسیمو بودیم به قول شما سریع تاپیک های نقد آسیمو رو پاک می کردیم و نمیگذاشتیم علی 110 مثلا بیاد دوباره طی همین یک روز جواب پست های سنت رو بده و هم چنین کلی تاپیک انحرافی میگذاشتیم و ....سلام خوب همینجوری تابلو که نمیای به هعم بریزی تالار رو آسیمو! خودتو لو بده (۷/مهر/۹۱ ۱۷:۵۵)ELENOR نوشته است: 3. اگر از دومین whois بگیرید می فهمید که حداقل تا 2015 دامین به نام مالک قبلیه دامنه باقی استمن که نمیدونم مالک قبلیش کیه ! (۷/مهر/۹۱ ۱۷:۵۵)ELENOR نوشته است: 4. یعنی ما انقدر خوابیم ندونیم کی انقضای دامنمون تموم میشه و تا کی اعتبار داره؟؟خوب من دیدم موسسات در سطح کشوری که یادشون رفته بود دامین رو تمدید کنن (۷/مهر/۹۱ ۱۷:۵۵)ELENOR نوشته است: امنیت هم هیچ وقت 100 درصد نیست .. با این حال اگر به سرور و یا هاست و پنل ما دسترسی داشت کسی تا الان 100 بار خراب کاری کرده بود ... با قصد و روش های مختلف ...شوخی کردم ، اما خوب احتمال این چجیزا رو هم باید داد! اومدیم یک وقت همچین اتفاقی افتاد. |
|||
|
|
۱۹:۳۱, ۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
اگر هم این اتفاق بیافته مدیران تالار اکثرا با سایت ها و مدیران دیگر تالار های مهدوی در ارتباط هستند ...
در این مواقع در سایت های دیگه بیانیه داده میشه البته احتمال چیزی که شما فرمودید خیلی خیلی پایینه |
|||
|
|
۰:۴۲, ۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
من زیاد تو این سایت نظر نمیدم ولی روزی نزدیک به 1 ساعت تو این سایت میچرخم...سایت خیلی خوبیه...ناراحت شدم...فکر کردم سایت برای همیشه رفت رو هوا...
|
|||
|
|
۱:۱۳, ۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
چقدر سخت بود این چندروز کلی سوژه هم ازدست رفت یعنی خبرهائی که سوخت شدن چقدرهم اتفاقات زیاد بود تو این دوروزه ازضرری که گوگل کرد و همچنین پائین اومدن رتبه اش درآلکسابعد از8سال تا اتفاقات نیویورک
بازهم خدارو صدهزاربار شکر که مشکل حل شد تشکر ازشمادوستان |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |