|
اگر خلیفه دوم غاصب است چرا سلمان حکومت را قبول کرد؟
|
|
۲۱:۵۱, ۶/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/مهر/۹۱ ۲۱:۵۳ توسط سنت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
شما شیعیان جواب دهید ، اگر سلمان خلفا را ناحق می دانست پس چطور از خلیفه دوم ( فاروق اعظم=جداکننده حق
از باطل ) پست و مقام گرفت ! شرط می بندم این قسمت تاریخ را نشنیده اید که عمر رضی الله عنه ،سلمان را به سمت والی مدائن منصوب کرد ! والله که روحانیت تشیع ،تاریخ اسلام را به شما به صورت گزینشی به شما می گویند. |
|||
|
|
۲۲:۱۰, ۶/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مهر/۹۱ ۱۳:۲۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
خدا را شکر که این موجودات می آیند و به زعم خود میخواهند شبهه افکنی کنند و حقانیت تشیع را خدشه دار کنند اما با وجود خود عامل تجلی حقانیت تشیع میشوند
به زودی جوابی مبسوط و متقن به این شبهه ی آبکی این موجود خواهم داد دوستان إن شاء الله!
|
|||
|
|
۲۲:۵۵, ۶/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/مهر/۹۱ ۲۲:۵۶ توسط azade.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
خیلی جالبه ، مثل اینکه به این نتیجه رسیدید که اگر از طریق اختلاف افکنی بین شیعه و سنی و شبهه افکنی های واهی در مکتب شیعه به حضور در تالار بپردازید ، میتونید پشت اسمتون مخفی بشید و خودتون رو یک سنی معرفی کنید
اما باید بگم که قبلا با ارسالهاتون ثابت شد که این اسم فقط یک بهانه ست ،من که یاد دارم توهین های شما رو به خلفای محترم از نظر سنی ها! |
|||
|
|
۲۲:۵۸, ۶/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/مهر/۹۱ ۲۳:۰۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
ابتدا یک پاسخ اجمالی
بعد یک سند متقن و بعد یک پاسخ تفصیلی پاسخ اجمالی اینکه: بعد از فتح ایران توسط مسلمین حذیفة بن یمان که از مردان برجسته و اصلح اسلام بود به عنوان والی مدائن منصوب شد اما صراحت لهحه و افشاگریهای حذیفه در بیان حقایق در خصوص حقانیت امیرالمومنین و غاصب بودن خلیفه باعث شد تا دستگاه خلافت او را به مدینه فرا بخواند خلیفه ی دوم بعد از مشورت با امیرالمومنین سلمان را که هم کیاست و تدبیرش مورد تأیید بود و هم از بزرگان صحابه و علمای بزرگ اسلام بود و هم از تبار خود ایرانی ها بود را به عنوان حاکم مداین برگزید و سلمان تنها پس از امر مولا علی این منصب را پذیرفت و این ربطی به حق دانستن خلیفه ی دوم ندارد چرا که جلوگیر از ظلم بیشتر در هر مرحله و به هر نحو مطلوب است و استانداری سلمان هم باعث برقراری عدل بیشتر و وقوع ظلم کمتر بود و سلمان هم از هر نظر بر این امر توانا بود این جواب اجمالی اما سند متقن: هنگامی که سلمان در مدائن استقرار یافت، افرادی از طرفداران خلیفه ی دوم، شیوه حکومت داری سلمان را به خلیفه گزارش دادند عمر نامه ای سرزنش آمیز به سلمان نوشت مبنی بر اینکه: نقل قول: و اما پاسخ دندان شکن و متقن سلمان بر طبق آیات قرآن و سنت رسول خدا به خلیفه ی ثانی غاصب خلافت نقل قول: منبع این نامه ی روشنگر : حياة القلوب، ج4، ص: 1639 و اما به زودی فرازهایی از خطبه های کوبنده ی سلمان علیه السلام در احقاق حق غصب شده ی مولا علی را تقدیم میکنم و همچنین سخنانی که به خلیفه ی اول پس از غصب خلافت در مدینه بیان فرموده را تقدیم میکنم! |
|||
|
|
۲۳:۰۵, ۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله خیلی خوشحالم که این موجود! با طرح سوالاتش بر اثبات حقانیت مذهب حقه شیعه پا می فشارد راستش حقیر همین الان پاسخ را دارم ولی چون علی آقا فرمودند دیگر جسارت نکرده و منتظر می مانیم تا خود علی عزیز جواب دهند. اینطوری بهتره تا یک نفر پاسخگو باشه که بحث منظم تر بره جلو. از دوستان دیگر هم خواهش می کنم که منتظر بمانند ......راستی خداوند متعال را سپاسگذاریم که دشمنان ما را از جاهلان قرار داد. ![]() یا علی علیه السلام مدد
|
|||
|
|
۲۳:۱۸, ۶/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مهر/۹۱ ۱۳:۲۰ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
و اما دفاع سلمان از ساحت ولایت و جانشینی امیرالمومنین در مقابل خیلفه ی غاصب اول
نقل قول: متن عربی کلام روشنگرایانه ی سلمان سلام خدا بر او باد: نقل قول: |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اگر ابوبكر و عمر، غاصب خلافت بودند، چرا امام علي (علیه السلام) با خلف | mahdy30na | 2 | 1,493 |
۲۲/فروردین/۹۴ ۱۲:۳۰ آخرین ارسال: mahdy30na |
|

إن شاء الله!