کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرح حفظ تالاري قرآن
۱۱:۴۹, ۸/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۱ ۰:۴۲ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
يا حق...

سلام ...

اين يه دعوته برا اونايي كه مثل من چند بار سعي كردن قرآن حفظ كنند اما نتونستن... اين يه دعوته وي‍‍ژ‍ ست برا اونايي كه بعد از چند بار سعي تونستن و حالا استادايين برا خودشون... من دست همراهي مي خوام از اونايي كه مثل منن... و دست ياري از اونايي كه از ما جلو زدن... دوستايي كه به اين افتخار نايل شدين لطفا تجربه هاتون رو باما در ميون بذارين ... لطفا روش هاي حفظ رو يادمون بدين... پيشاپيش ممنون از لطفتون. دوستايي كه مثه خودمين بياين يه گروه درست كنيم به همراه برنامه ريزي براي حفظ... منتظرم... .

****************************************************************************************************​**
با تشکر از همه ی عزیزانی که به این طرح کمک کردند و کمک می کنند.

تاپیک تدبر در قرآن (مخصوص طرح حفظ تالاری)
Angel: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-22...#pid166793

اساتید گرامی طرح : خانم غفران غ و آقایان
Agha sayyed و این المنتظر

دوستانی که در طرح اعلام همکاری کردند: ( اعضای فعال طرح , اعضای معلق)

1- nina

2- farzaneh s

3-freewish

4- تازه مسلمان

5- عبد

6- یا ثارالله

7- Hadith

8- meshkat

9-anti dajjil

S!lenced -10

11- V-E

12-
merrijiani

13- خودم

در پناه حق موفق باشید
یاعلی (علیه السلام) مدد
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، Farzaneh ، حسن عزتي ، saloomeh ، sarallah ، azade ، افشین ، تفکر ، یا ثارالله ، Ramin_Ghn ، جویای حقیقت ، AFG Shia ، یاســین ، aboutorab ، Hadith ، بچه شیعه ، abbas313 ، meshkat ، fatemeh ، ساجد ، freewish ، حقیر ، mohammad reza ، fatemeh zahra ، Mohammad Trust ، ساقی ، hesam110 ، netlog36 ، تازه مسلمان ، m.hossein ، somayeh ، 59-11(یامهدی) ، Havbb 110 ، nafas ، amiroooo ، taleb ، mohamad ، ANTI satan ، مفقود الاثر ، KABOOTAREHARAM ، كارمند پيمانی ، Fatemeee ، مجید املشی ، V-E ، جبریل ، آیات ، بیداری اندیشه ، ترنم ، غفران غ ، میلاد.م ، یا صاحب الزمان ، SARA 2020 ، علی امینی ، صهبا ، sagheb ، أین المنتظر ، اميرمهدي ، السا ، fafa*

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۴۰, ۱۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
يا حق...

سلام

(۹/مهر/۹۱ ۲۲:۰۱)sarallahe73 نوشته است:  خوب خدارو شکر تعداد داره زیاد میشه.
چه خوب بود چند نفر از اساتید هم اعلام امادگی میکردن.
در ضمن اول از همه باید بگم که حفظ قران بدون شرکت در کلاس و برنامه ریزی منظم و پشت کار غیر ممکنه.
همینطور حتما به یه استاد و هماهنگ کننده هم تیاز دارید.
پس لطفا خودتونو گول نزنید.!
در ضمن کسایی هم که پیام خصوصی دادن به زودی جواب میدم.

ياعلي برادر يا علي شما كه تمام ذوق ما رو تركوندي

ما اگه استاد مي شناختيم كه مجبور به همكاريش مي كرديم ظاهرا اساتيد تالار قابل نمي دونن

ضمنا يه گروه اينترنتي كه نمي تونن كلاس برن

هدف من از ايجاد اين مطلب مقيد كردن خودم بود به حفظ

يه پيشكسوت بايد استين بالا بزنه برنامه ريزي كنه

اگه اين كار رو انجام ندين خودم دست به كار مي شم البته احتمالا برنامه ي جالبي ازآب در نمي ياد ولي براي شروع مي شه يه طرحايي رو امتحان كرد

والا ما استعداد داريم امكانات ( استاد تالاري ) نداريمAngry

يا علي مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: افشین ، یاســین ، hesam110
۱۰:۵۲, ۱۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
يا حق...

سلام دوستان لطفا براي شروع طرح يك زمان معرفي كنيد

يك سوال

با سوره شروع كنيم مثلا با سوره اسرا؟ اگه سوره ي ديگري مد نظر داريد دوست دارم بدونم
يا با جزء ها مثلا جز 30 البته فكر مي كنم از آخر بهتر باشه؟

ان شاالله هممون حافظ واقعي قرآن باشيم

يا علي مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، Farzaneh ، افشین ، یاســین ، hesam110 ، fafa*
۱۱:۲۹, ۱۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم

الحمدلله که دوست خوبمان "جویای .." بانی این امر خیر شدند .
و اما چند نکته در مورد حفظ قرآن کریم :
1. دوستان باید و باید بصورت ممتد و روزانه قسمتهایی از قرآن که برای حفظ در نظر گرفته میشود را مطالعه نمایند .
2.در حفظ قرآن زمان بسیار مهم است .اکثریت حفاظ قرآن صبح پس از نماز صبح به حفظ و مرور آیات حفظ شده میپردازند که دلیل آن برای همه دوستان روشن است .آرامش صبحگاهی ، سکوت و استراحت طولانی و مفید که قبل آن صورت گرفته است .
3.چند روزی صبر خواهیم کرد تا دیگر دوستان مشتاق نیز به جمع گروه حافظان بپیوندند ،سپس بصورت هماهنگ شروع خواهیم نمود .
4.از جزء 30 ام شروع خواهیم نمود و تمام سور را با برنامه جلو خواهیم برد ،حتی آنهایی که حفظ هستیم . دوستانی که این جزء را حفظ هستند با گروه پیش خواهند رفت تا برنامه مرور انجام گیرد .
5.سعی گردد تا زمان مشخصی برای حفظ داشته باشیم و مثلا هر روز ساعت 6 صبح تا 6:30 به برنامه حفظ بپردازیم و دائم زمان حفظ را تغییر ندهیم و در طول زمان حفظ جزء که سور به مرور زیاد میشوند ،برنامه مرور هم باید در برنامه قرار گیرد ،مثلا ساعت 12:30تا 1 بعدازظهر .زمان بندی ها باید توسط خود دوستان انجام گیرد .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، meshkat ، أین المنتظر ، fatemeh ، افشین ، یاســین ، freewish ، sarallah ، ضحی ، hesam110 ، یا فاطمه زهرا
۱۴:۰۳, ۱۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #14
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

اگه کسی خواست جدّی حفظ کنه، به حقیر پیام خصوصی بده تا راهنماییش کنم.

التماس دعا.

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: افشین ، ضحی ، hesam110 ، تازه مسلمان ، Farzaneh ، fafa*
۱۶:۲۴, ۱۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #15
آواتار
سلام
وایسیییییییییید منم سوار شم...
منم هستم .
اما چندتا نکته که لازم میدونم بگم....
من تا حالا چندین بار اقدام به حفظ قرآن کردم اما اراده میخواست که من انگاری نداشتم.
جدای بر اراده فک میکنم توفیق هم خیلی مهمه
اما نکات:
1 ) برای اینکه بدونیم از کجا باید شروع کنیم جندتا راه هست که من با مزایا و معایبش میگم بعد به شور گذاشته بشه تا بهترینش انتخاب بشه:
الف ) جز 30 : چون سوره هاش کوچیکه و اینکه موضوعشون اکثرا در خصوص قیامته حفظ کردنش آسونتره و اینکه آدمی میتونه توی نمازش از این سوره ها استفاده کنه باعث دلگرمیش هم میشه و میتونه از ثوابهای مختلف سور بهرمند بشه
و بعد از حفظ کل جز 30 ، 37 سوره از 114 سوره قرآن رو حفظه
و کوتاه بودن سور هم باعث میشه که تا ذهن انسان نم نم ورزیده تر بشه ( یه حالت ورزش مانند بای ذهن ایجاد میکنه ) تا قوی بشه.
ب ) شروع از مسبحات ( سوری که با سبح و یسبح شروع میشن ) همشون در جز 28 قرار گرفتن به جز اعلی که در جز 30 ه. ضمنا با حفظ چند سوره دیگه مثل طلاق و .. جر 28 رو هم میشه کامل حفظ کرد.
خود من پیشنهاد میدم که اگه قراره مسبحات رو حفظ کنیم بهتره که قبلش جز 30 رو شروع کنیم نه اینکه مستقیم بریم سراغ مسبحات.
ج ) حفظ از جز 1 : حوبی و مزید فوق العاده حفظ از جر 1 در اینه که سور به همون ترتیبی که توی قرآن هستن تو ذهن نقش میبندن و من با حفاظ ریادی صحبت مردم که اکثرا حفظ از جز 1 رو توصیه کردن
د ) حفظ از سور برگزیده : مثل یس ، الرحمن ، واقعه و ... این رو پیشنهاد دادم چون شاید همه کس نتونن مدت چند سال برای حفظ وقت بذارن اما می تونن توی چند ماه سورهای که خیلی خاص و دارای ثوابهای خاص اند رو حفظ کنند
البته میتونیم یه گروه تشکیل بدیم برای بند د و یه گره برای حفظ کل.
ضمنا من فک میکنم که مقدار ساعت برای حفظ مشخص نکینم یعنی اینکه چه ساعتی رو برای اینکار اختصاص بدیم چون
احتمال داره جامعه آماری مون بره بالا و همه نمیتونن تو یه ساعت خاص به حفظ بپردازن . ( هرچقدر برنامه ریزی مون انعطاف پذیرتر باشه ب شکست انجامیدنش احتمالش کمتره )
ما میتونیم بر مبنای قرآن های عثمان طه روزی 5 و یا 3 خط رو برای حفظ در نظز بگیریم.
یه نکته همین جا بگم : هرکس که میخواد تو مدت کوتاهی 1 یا 2 یا حتی 3 سال قران رو حفظ کنه بهتره به پیشنهاد دوستمون عمل کنه و بره تو کلاسهای حضوری شرکت کنه
کسانی که میخوان تو این تالار به حفظ قران بپردازن باید فقط به حفظ قران فکر کنندنه اینکه در چه مدت قران رو حفظ خواهند کرد چون زمانبره.
با روزی 5 خط هر صفحه در 3 روز و هر جز تقریبا 20 صفحه است که میشه جزئی تقریبا 60 روز حفظ کرد.
البته یه نکته خیلی مهم تحویل سوره هاست » یعنی اینکه حافظ آیاتی رو که حفظ کرده برای یک نفر قرائت کنه .
واسه این و نحوه احرای این یه برنامه باید ریخته شه
برنامه های پیشنهادی من :
یکی از اعضای خانواده ، دوستان و یا ...
عزیزانی که نزدیک بهم زندگی میکنن جایی باهم قرار بذارن تا حفظیات رو بهم تحویل بدن
نرم افزارهایی مثل سروش ایمان 3

یه نکته دیگه هم تکراره آیاته که باید واسه ائنم برنامه ریخته شه

راستی دوتا چیز دیگه هم بگم
یک طرح حفظ 10 میلیون هم داره سایتش راه اندازی میشه ، میشه تو اونم ثبت نام کرد
دارالقرآنی هست که حفظ غیر حضوری داره .... من خودم اونجا یه مدت کار کردم خیلییی خوب بود یه هزینه کمی دریافت میکنن اما پکهای آموزشی فوق العاده ای داره . و اینکه پشتیبانت به صورت تلفنی هفته ای یکبار حفظت رو ازت پیگیری میکنه
من اسم موسسه رو نمیارم چون نمیخوام تبلیغ بشه اگر کسی خواست بدونه پیغام خصوصی بده.
اما بچه ها بیاید خودمون تو تالار به حفظ بپردازیم تا به قداست اینجا به نوبه خودمون بیافزاییم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: افشین ، freewish ، Agha sayyed ، یاســین ، hesam110 ، تازه مسلمان ، یا صاحب الزمان ، ضحی ، fafa*
۲۲:۵۹, ۱۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #16
آواتار
(۱۰/مهر/۹۱ ۱۱:۲۹)Agha sayyed نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم

الحمدلله که دوست خوبمان "جویای .." بانی این امر خیر شدند .
و اما چند نکته در مورد حفظ قرآن کریم :
1. دوستان باید و باید بصورت ممتد و روزانه قسمتهایی از قرآن که برای حفظ در نظر گرفته میشود را مطالعه نمایند .
2.در حفظ قرآن زمان بسیار مهم است .اکثریت حفاظ قرآن صبح پس از نماز صبح به حفظ و مرور آیات حفظ شده میپردازند که دلیل آن برای همه دوستان روشن است .آرامش صبحگاهی ، سکوت و استراحت طولانی و مفید که قبل آن صورت گرفته است .
3.چند روزی صبر خواهیم کرد تا دیگر دوستان مشتاق نیز به جمع گروه حافظان بپیوندند ،سپس بصورت هماهنگ شروع خواهیم نمود .
4.از جزء 30 ام شروع خواهیم نمود و تمام سور را با برنامه جلو خواهیم برد ،حتی آنهایی که حفظ هستیم . دوستانی که این جزء را حفظ هستند با گروه پیش خواهند رفت تا برنامه مرور انجام گیرد .
5.سعی گردد تا زمان مشخصی برای حفظ داشته باشیم و مثلا هر روز ساعت 6 صبح تا 6:30 به برنامه حفظ بپردازیم و دائم زمان حفظ را تغییر ندهیم و در طول زمان حفظ جزء که سور به مرور زیاد میشوند ،برنامه مرور هم باید در برنامه قرار گیرد ،مثلا ساعت 12:30تا 1 بعدازظهر .زمان بندی ها باید توسط خود دوستان انجام گیرد .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .

ممنون از اقا سید عزیز که این وظیفه رو به عهده گرفتن ونکات مهم رو گوشزد کردن.
فقط فکر نمیکنید از جز های اول قران شروع بشه بهتره؟
چون جزء 30 با اینکه برای اکثر افراد اشنا هست وهمه چندین بار مرورش کردن ولی به دلیل کوچک بودن ایه هاش یه مقدار کارو برای مرور سخت میکنه وممکنه باعث دلسردی بشه.
من پیشنهاد میکنم از جزء1 و یا 3 شروع کنیم.

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، افشین ، hesam110
۲۳:۲۲, ۱۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #17
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم

ممنون از دوستان ،
اولا که بنده طبق تجربه کمی که داشتم مطالبی را عرض نمودم و متاسفانه به لحاظ درگیری کاری نمی توانم بطور مستمر با دوستان همراه باشم . ان شاءالله یکی از عزیزان که فرصت کافی برای این امر دارد عهده دار اینکارشود و بنده در حد توان کمک خواهم نمود .
از آنجا که قرآن باید بطور پیوسته حفظ گردد ،معمولا با دو جزء آخر ،ابتدا جزء 30 و سپس جزء 29 ،کار حفظ شروع میشود تا حافظ به یکباره با آیات طولانی و بعضا سخت در امر حفظ در جزءهای ابتدایی قرآن روبه رو نشود .
اینکه با برخی سور شروع شود هم ،نظم و انظباط حفظ که بسیار مهم است را دچار نقصان مینماید .
در مورد تلاوت درست و روانخوانی ، از تلاوت های اساتید بزرگ ترتیل مانند مرحوم منشاوی و استاد پرهیزکار استفاده شود بهتر است . حتما باید از تلاوت یکی از قاریان قرآن در امر ترتیل خوانی بهره برد ،چرا که اگر آیه ای بدرستی حفظ نشود ، بعدها برای اصلاح آن باید زمانی چند برابر صرف نمود .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، ضحی ، افشین ، Ramin_Ghn ، hesam110 ، fafa*
۱۰:۱۱, ۱۱/مهر/۹۱
شماره ارسال: #18
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
مرسی از همه دوستان
الان خیلی خوشحالمSmile
امیدوارم خدا بهمون کمک کنه و به حافظه مون برکت بده
بی صبرانه منتظر شروع این طرح هستم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، افشین ، hesam110 ، ساجد ، fafa*
۱۲:۱۶, ۱۱/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مهر/۹۱ ۱۲:۱۸ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #19
آواتار
يا حق...

سلام هم سنگران

تشكر ويژه از:

Agha sayyed
،منتقم زهرا ، ساجد ،

sarallahe73

براي اينكه تعداد دوستان شريك در طرح مشخص بشه دوستان مايل يك صلوات با عجل فرجهم بذارند

ممنون

يا علي مدد

[/b]

يا حق...

اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا بهم وحشرنا معهم و العن اعدائهم

يا علي مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، افشین ، hesam110
۱۵:۳۲, ۱۱/مهر/۹۱
شماره ارسال: #20
آواتار