|
يــا قَــتــیـــلَ الْـــعَـبَراتِ " ويژه نامه محرم وصفر1434 "
|
|
۱۴:۰۶, ۱۰/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۱ ۱۲:۲۱ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِكَ عَلَيْكَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَ بَقِىَ اللَّيْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِيارَتِكُمْ ![]() به اذن عمه سادات حضرت زینب(سلام الله علیها) اقامه عزا می کنیم این تاپیک ویژنامه محرم 1434 است هر که دارد هوس کربلا بسم اللهبوی پیراهن خونین کسی می آید این خبر را برسانید به کنعانی ها ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۳۳, ۲/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۱ ۱۹:۳۳ توسط فدک زهرا.)
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
بسم ا...
زمانه ی عجیبی ست ... برخی امامان گذشته را عاشقند نه امام حاضر را: میدانی چرا؟ امام گذشته را هر گونه که بخواهند تفسیر میکنند، اما امام حاضر را ..... باید فرمان ببرند ....... و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند .......... |
|||
|
|
۲۰:۳۵, ۳/آبان/۹۱
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
کاش می شد بنویسم که گرفتار شدم
مثل خورشید گرفتار شب تار شدم گرد این شهرم و بر پیر زنی مدیونم این هم از غربت من بود که ناچار شدم من نمی خواستم علّت دلواپسی معجر زینب کبری شوم انگار شدم من بدهکاری خود را به همه پس دادم به تو اندازه یک شهر بدهکار شدم من در این خانه تو در خانه خولی ، تازه با تو همسایه دیوار به دیوار شدم کاش می شد بنویسم کفنی برداری کفنی نیست اگر ، پیرهنی برداری |
|||
|
|
۲۳:۰۰, ۳/آبان/۹۱
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
برای شهادت مسلم ابن عقیل هرچه فکر کردم بنویسم نشد!
فکر درگیره چیز دیگری بود! پس فعلا شرمنده جناب مسلم! ولی در روزهای آتی حتما انجام وظیفه میکنم! اما درباره ی او فعلا فقط یک جمله میگویم: از بام دارالحکومه به آسمان رفتی اما خدا میداند که دلت گیر کربلا بود......!
|
|||
|
|
۱:۳۷, ۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
(۳/آبان/۹۱ ۱:۵۰)ats نوشته است: |
|||
|
|
۱۳:۵۴, ۴/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۱ ۱۳:۴۰ توسط fatemeh.)
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
![]() السلام علیک یا علمدار کربلا دو سال پیش یه همچین روزایی بود برای من بهترین پنجره دنیاست |
|||
|
|
۱۴:۰۴, ۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
19 روز مانده تا محرم!
گر کوله بارت را نبستی به شوق وصل! کم کم دارد دیر میشود..! صدای (هل من) هروز بیشتر میشود! خودت را آماده کن! و این را هم بدان که وصل را به بها میدهند نه ادعا! [/font] حیلت رها کن عاشقا دیوانه شو دیوانه شو و اندر دل آتش درآ پروانه شو پروانه شو هم خویش را بیگانه کن هم خانه را ویرانه کن وآنگه بیا با عاشقان هم خانه شو هم خانه شو رو سینه را چون سینهها هفت آب شو از کینهها وآنگه شراب عشق را پیمانه شو پیمانه شو باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی گر سوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو |
|||
|
|
۱۴:۰۴, ۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
سلام
جدا دلم براي محرم و پيراهن مشكي ام تنگ شده ان شاءالله كه زنده باشيم و تو محرم بميريم باشد كه باشد |
|||
|
|
۱۹:۳۱, ۱۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
12روز تا محرم!
این روزها که میگذرد احساس میکنم کسی در باد مرا صدا میزند! برایش آماده ایم!؟ |
|||
|
|
۲۰:۰۲, ۱۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
من فقط هر سال که میگذره میفهمم چقدر بدبخت تر میشم
اخه من کجا ، حسین (علیه السلام) کجا
|
|||
|
|
۱۴:۰۵, ۱۶/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۱ ۱۴:۵۳ توسط مفقود الاثر.)
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
10 روز تا محرم!!!!!!!!!!!!
یاعلی!!!!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ويژه نامه روزهای آخرماه شعبان–توصیه های آیت الله تهرانی | Seyed Mohsen | 1 | 1,952 |
۱۵/خرداد/۹۴ ۱۵:۴۲ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| مجله " ویژه نامه محرم 93 " | مهسان | 0 | 1,126 |
۲۱/آبان/۹۳ ۱۱:۰۶ آخرین ارسال: مهسان |
|
| ويژه نامه وفات حضرت زينب (سلام الله علیها) عقيله العرب | مصطفي مازح7610 | 4 | 2,436 |
۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۹:۲۵ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|
| نامه ها و سخنان امام حسین (علیه السلام) در کربلا ***ویژه محرم*** | أین المنتظر | 17 | 8,530 |
۲۰/آبان/۹۱ ۱:۲۹ آخرین ارسال: mahdy30na |
|

![[تصویر: 202.png]](http://paradise-110.persiangig.com/image/202.png)
![[تصویر: Salam_Bar_Imam_Hosain.png]](http://s1.picofile.com/file/7441508167/Salam_Bar_Imam_Hosain.png)
![[تصویر: Salam_Bar_Moharram.png]](http://s1.picofile.com/file/7526810535/Salam_Bar_Moharram.png)

![[تصویر: yw2gftyb9plvx2qbxu48.jpg]](http://8pic.ir/images/yw2gftyb9plvx2qbxu48.jpg)

اخه من کجا ، حسین (علیه السلام) کجا