|
•فراماسونری در بازی • FIFA 13 •
|
|
۲۱:۵۲, ۱۲/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۲ ۱۸:۰۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
امروزه بازی های رایانه ای به عنوان یکی از ۱۰ صنعت برتر جهان شناخته می شوند ، از این رو ابزار بسیار خوبی برای دولت ها و احزاب برای صادر کردن نوع فرهنگ و حتی حمله به فرهنگ یا ادیان دیگر ملت هاست .
ویدئویی که توسط “واحد رسانه” سایت عکس های فراماسونری تهیه شده ، به قسمتی از تبلیغ بازی FIFA 13 که توسط شرکت EA SPORTS زیر مجموعه شرکت Electronic Arts ساخته شده میپردازد ، قبل از هر چیز بهتر است بدانید که بازی ضد ایرانی Battle Field 3 هم ساخته همین شرکت است. برای مشاهده آنلاین بر روی عکس بالا کلیک کنید. دانلود ویدئو
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۵۷, ۲۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بذار اینقدر درست کنن تا بترکن
من که حال میکنم با بازیش جدا خیلی خوب ساخته شده |
|||
|
|
۱۹:۴۴, ۲۶/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۹۱ ۱۹:۴۵ توسط S!lenced.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
۰:۳۹, ۱۰/آذر/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
اين فيلمي كه شما گذاشتي كه ربطي به فيفا 13 نداشت...
|
|||
|
|
۱۸:۰۰, ۱/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
۱۸:۰۸, ۲۲/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
من تازه دارم دانلود میکنم دانلود شد ببینم نظرمو میگم ..
|
|||
|
|
۱۹:۱۹, ۲۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
۱۵:۳۳, ۲۸/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/تیر/۹۲ ۱۵:۵۴ توسط PWLG.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
داداش خدا فیفا۱۳ رو رحمت کنه. داره ۱۴ش میاد. بعد شما الان تازه لینک میدی واسه دانلود؟ اونم یه فیلم تبلیغاتی؟ به نام خدا داداش خدا فیفا۱۳ رو رحمت کنه. داره ۱۴ش میاد. بعد شما الان تازه لینک میدی واسه دانلود؟ اونم یه فیلم تبلیغاتی؟ |
|||
|
۱۹:۵۶, ۲۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲۶/آبان/۹۱ ۰:۵۷)Mohammad Trust نوشته است: بذار اینقدر درست کنن تا بترکندوست عزیز، منم حال میکنم، ولی دقیقاً مشکلش همینه! وقتی حساب میکنم میبینم سالهای سال هست که بخش بزرگی از اوقات فراغتم به بازی گذشته. در مورد فیفا بعد از PS1 و فیفا 2000 روی کامپیوتر، چند سال نسبت بهش بیرغبت بودم و بازیهای دیگه بازی میکردم، ولی از 2005 به این طرف بخش مفید اوقاتی که با بچههای فامیل بودیم رو به فیفا گذروندیم، و توی این سالها این کار رو ادامه دادیم. آدم در طی روز وقتش رو به کارهای روزمره و کار برای تأمین زندگی میگذرونه. اوقات فراغت، تنها فرصتی بود که از کارهای دیگه فارغ بودم و میتونستم به چیزهای دیگه بپردازم. پس با این حساب من سالهای زیادی از جوانی رو سر بازی هدر دادم. یک دستهی بازی داره بصورتی پرهیجان ارائه میشه، ولی به اطراف و پسزمینه که نگاه کنیم میبینیم ارائه کنندگانش اصرار دارن خودشون رو بندگان شیطان بدونن. هدیهای هیجانانگیز از طرف طرفداران شیطان، که برای بیهوده گذروندن عمر و فکر نکردن به سرنوشت این دنیای دیوونه بکار میره. ![]() |
|||
|
|
۰:۱۳, ۲۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
این فقط یه بازی ورزشی. ورزشی که هر ساله داره پیشرفت میکنه تاما فکری تر فوتبال بازی کنیم. جز لباس و زمین بازی توهیچیش نمیشه موردی پیدا نکرد. از فردا تحقیقات پرفیضتون رو بگذارید در این مورد. ناراحتید از اینکه با فامیلاتون فیفا بازی کردید؟ میرفتید قلیون میکشیدید خوب بود؟ یامیرفتید بیرون ولگردی و .....بازی چی؟ شاید بهتربود میرفتید باماشین تو خیابونا و دورپلیسی میزدید و کار دست خودتون و دیگران میدادید. از دیدن فیلمهای ناجور که بهتره. میشستید با فامیلاتون فیفا میزدید و حالشو میبردید. یه دست چند جانبه بازی میکردیدو لذت میبردید. باید درست پسند بود. شاید بهترین رو انتخاب نکردید، ولی بدترین هم نبوده. در پناه حق |
|||
|
۲:۲۶, ۲۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۹/تیر/۹۲ ۰:۱۳)PWLG نوشته است: به نام خدابله! خیلی کارهای منفی هست که از کارهای بیهوده بدتر باشه. آیا این یعنی دادن عمر گرانبها بابت هیچی درست هست؟ حال بردن و لذت بردن اصل هست، ولی فقط زمانی از چنین چیزهایی لذت خواهیم برد که لذت رضایت باطنی رو نچشیده باشیم یا ازش غافل شده باشیم. هر کاری که باطنش تهی نباشه، باطن آدم رو راضی میکنه. من هم مثل شما همیشه تأسف میخوردهام به فکر کسانی که قلیون میکشن یا میرن ولگردی، ولی اگر درست فکر کنم باید به فکر خودم که اوقات فراغتم رو دود میکنم میره هوا هم تأسف بخورم. چند سال پیش توی یه انجمن خارجی مربوط به لینوکس، یه نفر از واردترین کاربرها که از لینوکس خیلی چیزها بلد بود، به عنوان امضاش نکتهای رو نوشته بود که برام خیلی جالب بود. اول توضیح بدم که "منحنی یادگیری" یعنی اول که توی باغ نیستیم خیلی آروم در یادگیری پیشرفت میکنیم ولی هرچه پیش میریم شتاب یادگیری بیشتر میشه. یه چیزی شبیه این نوشته بود: طی کردن منحنی یادگیری زمان میبره، ولی من برخلاف بقیهی اعضای خانواده روزی چند ساعت تلویزیون تماشا نمیکنم و زمان کافی برای همهچیز دارم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فراماسونری در بازی ASSASSINS CREED توهین به مقدسات | امیر گیمر | 231 | 192,893 |
۱/شهریور/۹۶ ۱۵:۱۷ آخرین ارسال: telbaz |
|
| توجه! وجود نمادهای فراماسونری در بازی کلش آو کلنز | 1fabeg | 1 | 4,678 |
۱/اسفند/۹۴ ۱۸:۵۳ آخرین ارسال: farhadhamidi |
|
| نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) | Amir | 150 | 117,572 |
۱/فروردین/۹۴ ۷:۴۸ آخرین ارسال: ANTI satan |
|
| نمادهای فراماسونری اینبار در بازی محبوب Call Of Duty:MW3 | jc313 | 9 | 12,837 |
۶/تیر/۹۲ ۲:۰۷ آخرین ارسال: PWLG |
|
| نماد های فراماسونری در بازی tskksn x street fighter | یامهدی! | 8 | 6,045 |
۳/تیر/۹۲ ۱۱:۰۹ آخرین ارسال: دل خسته |
|
| فراماسونری در صنعت بازی ها | ANTi666 | 4 | 5,224 |
۱۶/آبان/۹۱ ۲۱:۵۰ آخرین ارسال: S!lenced |
|

![[تصویر: p297_0047.jpg]](http://www.uploadtak.com/images/p297_0047.jpg)

![[تصویر: x39_1.jpg]](http://uploadtak.com/images/x39_1.jpg)