|
فحشا !!!
|
|
۰:۳۶, ۱۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مملکت : اسلامی
دین : اغلب اسلام آیین : بیشتر شیعه فرهنگ : (میگن) غنی ============ با بسم الله شروع نکردم چون شاید منم اعتقادی بهش ندارم !!! سالهاست که تو ایران زندگی میکنیم و امیدوار ظهور آقا و خلاصی از دست دشمنان هستیم هر سال بدتر از پارسال!! بعضیا این حرفا رو دوست ندارن و میگن ترویج نا امیدی نکنین !!!!! ببخشید اگه حقیقت تلخ و نا امید کننده است !! به امید روزی بهتر اما مطلب اصی چیه ؟ ===================== شما رو نمیدونم ولی من دارم کم میارم هفته پیش دانشگاه بودم ؛ از هر صد نفر 5 تا پسر ( آمار اغراق نیست میتونین خودتون بیاین دانشگاه پیام نور کرج و ببینین) و از هر 95 نفر دختر 70 نفر پوشش تعطیل ... بعد از یکبار رفتن به دانشگاه سرم تا یه هفته درد می کنه بعد از اون میام پایین دانشگاه و تو دفتر فنی کار میکنم میتونم بگم 95 درصد کسایی که از دانشگاه رو به رومون میان (آزاد کرج) مشکل دارن !! از دلشون خبر ندارم و فقط ظاهرشونو میگم ! اولا خودمو خوب کنترل می کردم ولی الان دیگه دارم کم میارم ..... واقعا سخته خانومایی که این مطلب رو میخونین ازتون خواهش میکنم تمنا میکنم به پاتون میفتم درست لباس بپوشید بعد ساعت 7 یا 8 شب خیابونا پر میشه از ....... . نمیتونی دیگه سرتو بلند کنی هر کسی رو میشناسم تو فیس بوک یه اکونت داره پر از عکسای خونوادگیش !! امروز افتادم ب پای خدا که خودش نگهم داره میخواستم مطالب بیشتری رو بذارم اما فکر میکنم همین قدر کفایت میکنه برای انعکاس وحشتناک حقیقت |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۴۳, ۱۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
والا به نظر من که الان حجاب اجباریه ، همین انتظار میره. حداقل قبل انقلاب درسته که همه چیز توی ایران بوده ولی اونی که حجاب داشته با افتخار سرش رو بالا میگرفته. ولی الان چی ؟ خیلی ها که واقعا از روی علاقه حجاب دارند ولی بقیه چی ؟
اون دوستمون هم که گفته بود همش تقصیر رو توی فیس بوک و ماهواره میبینه ، داداش من فیس بوک رفاه مردم رو کنترل میکنه یا دولت ؟ مشکلات مسئولش دولته که روز به روز داره زندگی رو برای یه جوون تبدیل به جهنم میکنه.رفته بودم دنبال این خانه های مهر رو بگیم ، یه مشت هم دعا کردن به جون دولت که یه فکری واسه جوونا کرده ، تازه طرف میگه باید متاهل باشی !!! والا ما میخوایم متاهل شیم میگن باید یه خونه نقلی حداقل داشته باشی !!! نمیدونیم کدوم روشو بگیریم! بعضی از چیزا واقعا ادم شرمش میاد حتی بخواد واسه یکی تکرار کنه . . . زمان پدر مادرامون چرا این چیزا بسیار کمتر بود ؟ چون طرف زود ازدواج میکرد و دیگه نیازی به خود ارایی واسه دیگران نداشت ولی الان چی !!! متاسفانه مشکلی که من دارم اینه که انواع و اقصام دوست و رفیقی دارم. بهش میگم این شلوار پاره چیه میپوشی یا چرا یقه رو 4 تا !!! دکمشو باز میذاری ، میگه ، محمد خوب پس به چی دل خوش کنیم ، خانونمم !!!!!! اینطوری خوشش میاد ، حالا این خانمون یعنی یکی از چندین دخترهایی که باشونه. :| با یکی دیگه از دوستام حرف میزنم که سیرت پاکی داره و واقعا پسر خوبه ، بش میگم په چرا راه میری سرت پایینه ، با کله میری توی دیوار هاااا ، میگه با کله تو جهنم نرم ، توی دیوار برم اشکالی نداره ! ادم اینارو میبینه ، حالش میگیره که چرا باید توی یه جامعه ی اسلامی ، اینطوری باشه. خودمم که این وسط فقط پیر شدم ! نه اینکه به خدا چند روز پیش دیروز یه متنی از سخنرانی اقای قرائتی میخوندم ، واسه اولین بار یه لحظه از ایشون بدم اومد . نوشته بود که پسر های جوان و دانشجویان میکنن واسه رفع نیاز !!!! ازدواج موقت کنن با دانشجو های خانموی که مطلقه هستن !!! این یعنی تبدیل دانشگاه به یک فا....... خونه! دانشگاه محل تحصیله نه محل این کارا. به خدا تنها کاری که نمیکنیم همینه که درس بخونیم ! تا زمانی که اوضاع مالی جوونا همینه ، اوضاع اعتقادیشون هم همینه ! شکم گرسنه دین و ایمون نداره! |
|||
|
|
۱۱:۳۳, ۱۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
خلاصه کلامی که می خواهم بگویم این هست که
منکر وضع بد پوشش جامعه نیستم . ولی بهشت را به بها می دهند و نه به بهانه . نمی شود که انتظار داشته باشیم همه چیز رو به راه باشد و بعد به ما بگویند دستت درد نکنه ، هیچ گناهی نکردی ، بفرما برو بهشت!!! این وضع هست که خوب رو از بد متمایز می کند . در پناه خداوند |
|||
|
|
۱۶:۵۳, ۱۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام
بعضیا بهم توپیده بودن .... البته انتضارش هم می رفت بنده گفتم شاید منم اعتقادی بهش ندارم ... چون اگه داشتم واسه مملکتم خودمو قربونی می کردم ! نه اینکه بشینم و فقط نگاه کنم حرف آقای محمد تراست هم درسته مشکلات جوونا خیلی زیادن و این فقط یه دونه از مشکلاته اما هدف رو مطرح کردید : اگه یه نفر این متن رو بخونه و دلش بلرزه و از خدا و روز قیامت ( اون گناهی که برای از راه بدر کردن جوونا مرتکب میشه ) بترسه و یه نفر از فشار آوردن به جوونا دست برداره من به هدفم رسیدم وضعیت حجاب از یه طرف فرهنگ برهنگی و برهنگی فرهنگم از طرف دیگه فشار رو مضاعف میکنه فانوس 7 ؛ احتمالا شما خانم هستی چرا؟ خانما حتی اگه محجبه باشن بازم کلی دوست صمیمی میتونن پیدا کنن! به خاطر عاطفه و احساساتی بودنشون اما اگه یه پسر مذهبی باشه تو حسرت درست حرف زدن به یه پسر میمونه ( چه برسه به دوستی کردن) شاید بگی خوب برو هیئت و بسیج : حرفت متین ! من بهترین روزهای زندگیم رو تو بسیج و هیئت گذروندم اما تا حالا رفاقتی تو اون جمع ندیدم رفاقت اونا به خاطر خداست و اگه یه مشکل از تو سر بزنه اونقدر اذیتت میکنن که توبه میکنی از بسیجی شدن !! رفاقت اینه که تا میتونی دست رفیقتو بگیری و راه درست رو بهش نشون بدی نه اینکه ........ فاطمه خانم عزیز هم صداش از جای گرم میاد درسته برای پخته شدن باید سختی دید و آبدیده شد اما شما بدترین روزهای جهان و حتی بدترین مکانها رو با ایران مقایسه کنین آیا این انصافه ؟!!! |
|||
|
|
۱۸:۴۱, ۱۷/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مهر/۹۱ ۹:۲۵ توسط jafarpour.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
باسلام نقل قول: چه انتظاری؟؟؟[/quote] بنده گفتم شاید منم اعتقادی بهش ندارم ... چون اگه داشتم واسه مملکتم خودمو قربونی می کردم ! نه اینکه بشینم و فقط نگاه کنم [/quote]در مقابل این بی حجابی ها یا بقول شما فحشا ( که اصلا" اسم خوبی رو برای این تاپیک انتخاب نکردین ) کسی بیکار نشسته و تماشا کنه از هرکس به اندازه وسع خودش (لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا) انتظار میره که جلوی این بی حجابی ها رو بگیره البته در نظر گرفتن شرایط مهم امر به معروف و نهی از منکر رو نباید هرگز و هرگز و هرگز فراموش کنیم. تکرار میکنم : "امر به معروف و نهی از منکر (یعنی اول معروف را معرفی کنیم بعد کار زشت را نهی کنیم)" حالا چی میشه که بعضی اوقات که نه در اکثر اوقات جواب نمیگیریم؟؟؟؟؟ به این خاطر که ما برعکس دستورات قرآن کار میکنیم!!!!!! اول با کلی سرکوفت وسرزنش و نهی یک کار خطا را نهی میکنیم بعدش با ناز گلم و قربونت برم دعوت به معروف میکنیم!!!!!!!!!! نقل قول: ![]() نقل قول:اصلا" موافق نیستم مشکلات خانوم ها اگه بیشتر از آقایون نباشه هرگز کمتر از ما آقایان نیست ![]() در مجموع به نظر من کسانی که از وضعیت بی حجابی این زمان ناراحتن حق دارن ولی بلا نسبت دوستان تالار هرکس باید از خانواده خودش شروع به فرهنگ سازی درست حجاب کنه که آشنایی با فرهنگ با حجاب بودن کل کشور رو با حجاب میکنه. حجاب هیچوقت محدودیت نبوده هیچ بلکه همیشه مصونیته |
|||
|
|
۱۸:۵۳, ۱۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
چرا دوستان عزیز سخت می گیرن. یه دوستی، یه هم کلامی، یه همشهری یا یه هموطنی داره اینجا درد دل می کنه. من که به این دوستمون خیلی قبطه خوردم. مهدی جان می دونی اینکه از این اوضاع ناراحتی معنیش چیه داداش؟؟؟؟ معنیش اینه که هنوز فی قلوبهم مرضا نشدی. معنیش اینه که به خاطر همونی که می گی شاید به اش ایمان نداری از خودت ، از تفریحت از لذتت زدی. این خیلی خوبه. هم حرف دل ما رو زدی هم حرف دل اونایی که مثل تو عاشق خدا هستند و نمی خوان آلوده بشن. می دونی دلمون پر از درده ولی یه راه حل می گم بد نیست. همین امشب و اگه خوشت اومد شبای بعدی قبل از خواب همین که دراز کشیدی با خدای خودت راز و نیاز کن. یه خورده شکرشو بکن و یه خورده درد دل کن. بگو به خاطره تو نمی خوام از این لذت کامیاب بشم و ازت یه خواهش دارم. حتی اگه خودم هم دلم خواست تو نذار به این گناه آلوده بشم. خودت نجاتم بده. می دونی اگه بتونی این حصار رو بشکنی و با خدای خودت راحت حرف بزنی به کجاها می رسی؟ هیچ آدابی و ترتیبی مجوی ----- هر چه می خواهد دل تنگ بگوی یا علی التماس 2آ |
|||
|
|
۱۹:۲۵, ۱۷/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مهر/۹۱ ۱۹:۳۰ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۷/مهر/۹۱ ۰:۳۶)mahdi14 نوشته است: مملکت : اسلامیبه نام خدای مهربون. با سلام. مهدی عزیز ، زندگی دوران های متفاوتی داره ، هر بخشش با یک سری افراد هستید که نظرها و عقاید مختلفی رو دارند. خب در دوره ی مدرسه در کنار پدر و مادر بودید ، اما باز هم مواردی هست که نظر دانش آموز رو جلب می کنه و گرگ هایی هستند که رحم ندارند. مطمئنا در دوره ی دانش آموزی هم با این نوع پوشش ها برخورد داشتید! اما چرا حالا بهتون داره فشار میاد حتما دلیل دیگه ای داره. متاسفانه مشکل فعلی ما ، بی وجدانی کامل مردم نسبت هم دیگه است ... شما عملا در حال حاضر نمی تونید با این حرفها کسی رو عوض کنید. جواب اشخاص بی وجدان به شما اینه که : سرتو بنداز پایین و نگاه نکن! که البته درست هم هست. خیلی از افراد و جوانان با مشکل شما روبرو هستند و این فشار ها رو حمل می کنند و شده زیرش له بشند به گناه نمیرن. اول اینکه نا امید نباشید و به خدا توکل کنید. دوم اینکه ان مع العسر یسرا (این دوره هم میگذره) سوم رعایت نگاه های خودتون و معاشرت با افراد سالم هست(نه افرادی که دم به دقیقه از روابط نامشروعشون تعریف کنند) چهارم !! این چه کاریه که می رین تو اکانت فیس بوک همکلاسی هاتون و عکس های خانوادگیشونو نگاه می کنید؟ ![]() از مواردی که باعث انحراف میشه آدم خودش باید دوری کنه. اکثریت مدرسه میرن ، دانشگاه میرن ، سر کار میرن و . . . نمیشهههههههههه عملا جامعه رو ندید ولی میشه ندیدش گرفت ! . ![]() و مورد آخر اینکه به قول سرکار خانم فاطمه ، سختی ها هستند و پاک دامن زمان بهش این لقب داده میشه که یک سری ناپاک دامن باعث تماییز این دو از هم بشه. حالا هر چه اوضاع بدتر باشه ، این صفت قابل ارزش تر و مهم تر خواهد شد ، حتی برای خود مردم (همون هایی که الان جلوی شما رژه میرن خودشون میدونن درست چی هست اما صبر نداشتند ... این دلیل تفاوت پاکی با ناپاکی است.) بردبار باش داداش. ![]() راستی ، تو تالار بعضی حرفا رو نشنیده بگیر ، مطلب رو نگرفته بودن دوستان. به فکر تغییر دیگران هم نباش ... خودت رو نجات بده. نقل قول:سلام--------------------- حدیث قدسی: ای احمد! از سه کس در شگفتم: از بنده ای که با حالت خواب زدگی به نماز در آید در حالی که می داند دستان خود را به سوی چه کسی بالا می برد و در پیشگاه چه کسی ایستاده است. و از بنده ای که روزی امروز خود را - هر چه باشد - دارد و با این حال غم فردا را می خورد . و از بنده ای که نمی داند آیا من از او خرسندم یا نه و در عین حال می خندد. ----------------------- بی حجابی ، یک عقیده مسری است که نه تنها باعث تحریک جوانان شده بلکه باعث تشدید بر روی هم نوعان هم هست. پس زیاد گناه کوچکی نیست. البته دیروز از جلوی یک مدرسه دولتی دخترانه رد می شدم ، نقاشی که روی دیوار بود متشکل بود ازحدودا 30 دانش آموز بی حجاب و یک دختر با حجاب و یک دختر با چادر بود ! خب آنچه که بکاریم درو می کنیم ! آنچه که نمایش می دهیم با آنچه که انتظار آن را می کشیم متفاوت است. در پناه خدا. ![]() ببخشید یکم بد حرف زدم. |
|||
|
|
۲۲:۳۶, ۱۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز، تو شرایط سخته که میتونی تشخیص بدی هر کی چیکارست.
ایشالا اگر شما تو این شرایط همرنگ جماعت نشدی و به جاش خودت رو بالا کشیدی، فردا سر بلند میتونی هزاران جوان رو به راه درست هدایت کنی. شعار ما امروز باید این باشه : بعد هر بار اشتباه توبه و توکل دوباره. |
|||
|
|
۲۲:۴۶, ۱۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
نقل قول: بعد هر بار اشتباه توبه و توکل دوباره. البته بهتره اصلا اشتباه نکنیم ، پاکی اولیه که از دست بره برنمیگرده و افسوس خوردنی است. ![]()
|
|||
|
|
۲۳:۰۲, ۱۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
grace dies خیلی دوستت دارم داداش
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ولی گذشته از شوخی خیلی این تیکه از حرفت رو قبول داشتم که گفتی پاکیه اولیه برنمیگرده. |
|||
|
|
۲۳:۰۳, ۱۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
خیلی ممنون از اینکه این تایپیک رو ایجاد کردید
نمیدونم شده تا به حال از یه خانم با حجاب سوال کنین نسبت به این وضع چه حسی داره؟؟؟ من که هروقت یه همچین چیزایی رو میبینم کلی حالم بد میشه اگرهم بخوام چیزی بگم که دیگه...خودتون بهتر میدونین!!! ولی من واقعا خجالت میکشم نمیدونم چطور یه خانم میتونه به همین راحتی حیاشو بذاره زیر پاشو...؟!البته که ماهواره وفیس بوک ...مقصرند اماخودمون چی؟؟ما مقصر نیستیم؟!این جور افراد خبر ندارن ممکنه با همین کارشون چند تا زندگی رو به هم بزنن؟؟؟زیبایی به چه قیمت؟!آزادی!!به چه قیمت؟! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیا انتشار فحشا با هدف آگاهی سازی صحیح است؟! | آیات | 7 | 3,450 |
۱۳/خرداد/۹۴ ۱۴:۵۴ آخرین ارسال: saeed6121 |
|

![[تصویر: dodgy.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.gif)
![[تصویر: huh.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.gif)