کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 11 رای - 4.64 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یادگاری کاربران تالار (ویژه تولد تالار)
۲۳:۰۲, ۲۳/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۱ ۱۱:۱۶ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِ

[تصویر: tavallod.jpg]

سلام علیکم

به پیشنهاد یکی از کاربران ،گروه مدیریتی تالار بیداری اندیشه تصمیم گرفتند
تا با ارسال دست خطی از خود ،
در سالگرد تولد تالار یادگاری برای دوستان و عزیزان در تالار قرار دهند .
امید است تا این گروه با همت ،سعی و تلاش بیشتر خود ،
موجبات رضایت شما کاربران بیدار و اندیشمند و نهایتاً حضرت احدیت را فراهم نمایند .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، مسافر ، mohamad ، fatemeh ، Farzaneh ، Hadith ، در جستجوی سختی ، مجید املشی ، أین المنتظر ، somayeh ، علمدار133 ، ترنم ، مفقود الاثر ، Admirer ، parisan ، fazel ، hesam110 ، میلاد.م ، rastin ، Ramin_Ghn ، saloomeh ، mahdy_mir ، حسن عزتي ، خاک ، نـور ، shafagh_mah ، nafas ، بیداری اندیشه ، یا ثارالله ، سدرة المنتهی ، Tolou ، MohammadMeraj ، Amir ، Gryffen ، رمز شب ، MESSENGER ، حقیر ، حسن.س. ، mahdy30na ، محمود ، netlog36 ، ANTI satan ، راحیل ، mahdavi61313 ، جویای حقیقت ، فانوس *7* ، حوریه سادات ، ساقی ، jafar ، ali0077 ، سید محمد حسین ، مهدی2012 ، gomnam ، Night moans ، مهرومه ، شاهد

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۴۰, ۱/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۱ ۲۰:۱۱ توسط جویای حقیقت.)
شماره ارسال: #51

[تصویر: 5124.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، مجید املشی ، Tolou ، شیدا ، Farzaneh ، Agha sayyed ، black ، علمدار133 ، فاطمه خانم ، یا ثارالله ، mahdavi61313 ، meshkat ، rastin ، بیداری اندیشه ، Mohammad Trust ، Hadith ، Ramin_Ghn ، ترنم ، fazel ، nafas ، SAViOR ، أین المنتظر ، مسافر ، nasimesaba ، hesam110 ، حسن.س. ، ali0077 ، مهدی2012 ، sadegh-a
۲۲:۱۸, ۱/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۱ ۲۲:۲۲ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #52
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان خوبم

افتخار میکنم که عضو این تالار هستم ...این تالار تاثیرات مهمی توی زندگی من گذاشته... قبلا هم گفتم...
آشنایی با این تالار، برای من ادامه ی جمله ایست که چندین سال پیش خواندم... در مکان و زمانی مقدس:

" ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده"

امیدوارم لیاقت داشته باشم که فعالیت داشته باشم... مثل گذشته...

تولد این تالار را به همتون تبریک میگمHeartHeartHeart

[تصویر: 11966228590029629263.jpg]

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MiladYLH ، جویای حقیقت ، میلاد.م ، مجید املشی ، saloomeh ، Ramin_Ghn ، محمود ، yamin ، Farzaneh ، Agha sayyed ، حسن عزتي ، فدک زهرا ، black ، علمدار133 ، فاطمه خانم ، یا ثارالله ، mahdavi61313 ، مفقود الاثر ، meshkat ، شیدا ، rastin ، بیداری اندیشه ، Mohammad Trust ، Hadith ، ترنم ، fazel ، nafas ، SAViOR ، أین المنتظر ، مسافر ، nasimesaba ، hesam110 ، نسیم ، حفیظ ، مهدی2012
۲۲:۴۹, ۱/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۹۱ ۲۱:۲۱ توسط سرباز منتظر.)
شماره ارسال: #53
آواتار
[تصویر: 3b5r3zbd4jgax7il8ct.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، black ، mahdavi61313 ، Hadith ، رمز شب ، ترنم ، Tolou ، nafas ، SAViOR ، أین المنتظر ، nasimesaba ، hesam110 ، مهدی2012
۱۲:۲۷, ۳/آبان/۹۱
شماره ارسال: #54
آواتار
[تصویر: 90241019284779793489.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، مفقود الاثر ، saloomeh ، meshkat ، علمدار133 ، جویای حقیقت ، محمود ، شیدا ، rastin ، بیداری اندیشه ، Agha sayyed ، Mohammad Trust ، Farzaneh ، Hadith ، Ramin_Ghn ، ترنم ، فدک زهرا ، Patriot ، fazel ، Tolou ، nafas ، SAViOR ، parisan ، فاطمه خانم ، أین المنتظر ، مسافر ، nasimesaba ، hesam110 ، ali0077
۲۳:۰۵, ۳/آبان/۹۱
شماره ارسال: #55
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم

[تصویر: 55732229655644837253.jpg]

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، saloomeh ، Mohammad Trust ، meshkat ، مجید املشی ، علمدار133 ، mahdy30na ، Farzaneh ، rastin ، Hadith ، Ramin_Ghn ، رمز شب ، شیدا ، ترنم ، میلاد.م ، بیداری اندیشه ، فدک زهرا ، سید ابراهیم ، fazel ، Tolou ، mahdavi61313 ، nafas ، جویای حقیقت ، SAViOR ، parisan ، فاطمه خانم ، أین المنتظر ، مسافر ، nasimesaba ، hesam110 ، حسن.س. ، ali0077 ، نسیم ، مهدی2012 ، yamin
۲۳:۱۶, ۳/آبان/۹۱
شماره ارسال: #56
آواتار
تو را من چشم در راهم . . . .
[تصویر: 8ed4039c0b33.jpg]

خطم اصلا خوب نیست ولی گفتم همین یه بیت رو بنویسم با یه عکس ساده به خاطر تشکر از سایت و دوستانی که واقعا باعث شدن چشمم به دنیا باز بشه. خیلی ممنون . محمد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، مجید املشی ، علمدار133 ، مفقود الاثر ، Agha sayyed ، mahdy30na ، Farzaneh ، ELENOR ، rastin ، Hadith ، Ramin_Ghn ، رمز شب ، شیدا ، ترنم ، saloomeh ، بیداری اندیشه ، فدک زهرا ، Tolou ، nafas ، فاطمه خانم ، أین المنتظر ، nasimesaba ، hesam110 ، مهدی2012 ، ali0077
۲۳:۱۰, ۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #57
آواتار
[تصویر: 69363969460690990969.jpg]

To Be Continue ...

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، mohamad ، meshkat ، saloomeh ، علی 110 ، Farzaneh ، Agha sayyed ، Patriot ، rastin ، سید ابراهیم ، میلاد.م ، fazel ، شیدا ، یا صاحب الزمان ، Tolou ، mahdavi61313 ، بیداری اندیشه ، nafas ، علمدار133 ، مجید املشی ، Ramin_Ghn ، SAViOR ، فاطمه خانم ، رمز شب ، أین المنتظر ، فدک زهرا ، مسافر ، Mitsonary ، nasimesaba ، black ، hesam110 ، فدايي ولايت ، ali0077
۱۵:۱۰, ۵/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۱ ۲۰:۳۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #58
آواتار
خیلی بد خط هستم

[تصویر: do.php?img=4219]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، شیدا ، Tolou ، بیداری اندیشه ، rastin ، meshkat ، Agha sayyed ، nafas ، علمدار133 ، مجید املشی ، Ramin_Ghn ، جویای حقیقت ، SAViOR ، mohamad ، فاطمه خانم ، أین المنتظر ، saloomeh ، فدک زهرا ، مسافر ، nasimesaba ، hesam110 ، mahdavi61313 ، ali0077
۱۴:۳۳, ۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #59
آواتار
[تصویر: IMG_0005.jpg]

به تاریخ نوشتش نگاه نکنید.
دل باید پاک باشه Big Grin.

تازه وقت کردم بذارمش تو تالار.
خلاصه پوزش.

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرباز منتظر ، Ramin_Ghn ، saloomeh ، rastin ، علمدار133 ، سید ابراهیم ، میلاد.م ، حسن عزتي ، فدک زهرا ، مسافر ، شیدا ، Farzaneh ، nasimesaba ، Agha sayyed ، mohamad ، مجید املشی ، فاطمه خانم ، بیداری اندیشه ، hesam110 ، فدايي ولايت ، Tolou ، mahdavi61313 ، ترنم ، حسن.س. ، مهدی2012 ، yamin
۱۳:۵۴, ۱۶/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #60
آواتار
با سلام
به قول فرمایش استاد سید حسن ضیایی که فرمود:اولین چیزی که آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف بعد از ظهور به مردم عنایت میکند عقل است
تالار گفتگوی اندیشه مکانی است برای تضارب آراء واندیشه های ناب الهی واسلامی است.
به امید تحقق در امر فرج مولا.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، بیداری اندیشه ، مهدی2012 ، لبخند خدا
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]