کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا Captain America آمریکاییها را به جنگ فرا خوانده است؟
۲:۱۳, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1

سلام
قصد دارم به ارائه برداشتی که از چند فیلم دنباله دار ساخت سالهای اخیر دارم بپردازم و هدفم صرفا نقد فیلم خاصی نیست

شاید در ابتدا این 4 فیلم به هم ربطی نداشت:
Iron Man (2008)
Iron Man 2 (2010)
Captain America: The First Avenger (2011)
Thor (2011)

اما امسال فیلمی آمد که ربط اینها را مشخص کرد:
The Avengers (2012)

و فیلمهایی که برای آینده در حال ساخت است و برنامه کاملا مشخص است:
Thor: The Dark World (2013)
Captain America: The Winter Soldier (2014)
The Avengers 2 (2015)

واقعا تحلیل این فیلمها و بررسی اینکه به چه هدفی می خواهند برسند کمی مشکل و نامشخص است

در فیلم The Avengers که در 2012 اکران شد، اتحادی را دیدیم که می توانیم به این صورت تحلیل کنیم:
[تصویر: 1.jpg]
مرد آهنی: نماد تکنولوژی و ادوات نظامی
کاپیتان آمریکا: نماد سرباز صفر آمریکایی
ثور یا خدای طوفان و رعد و برق: نماد موجود قدرتمندی از بعد دیگر
ناتاشا رومنف: نماد قدرت جاسوسی روسها
مرد سبز یا هالک: نماد اجنه؟ قدرت مخفی برخی داروها؟
نیک فیوری: رهبر عملیاتهای جهانی (دقت کنید که سیاه پوست است)

برای من نقش کاپیتان آمریکا مخصوصا در Captain America: The First Avenger (2011) بسیار غیر منتظره بود Huh

کاپیتان آمریکا کیست؟
[تصویر: Captain%20America%20The%20First%20Avenge...-19%5D.JPG]
استیو راجرز جوان کم سن و ضعیف الجسه متولد بروکلین آمریکا است
پدرش نظامی بوده و به وسیله گاز خردل کشته شده و مادرش هم پرستار بوده و بر اثر ضربه فوت کرده است

استیو مبتلا به بیماری های متعددی نظیر: آسم-مخملک-سینوزیت-مشکلات قلبی-فشار خون بالا و ..... می باشد
[تصویر: Captain%20America%20The%20First%20Avenge...-18%5D.JPG]

تمام فعالیت و نهایت آرزوی او، متمرکز بر اعزام به جبهه جنگ است و کار او تا جایی پیش می رود که 5 بار مشخصات دروغین در 5 محل اعزام می دهد تا بلکه یکی اشتباه کند و او را به جبهه جنگ جهانی دوم اعزام کند.(این روایتی آشنا نیست؟ Smile )
در این فیلم حداقل 2 بار پوستر معروف (من تو را برای ارتش آمریکا می خواهم) نمایش داده می شود که حتما شما می دانید که چقدر این پوستر سبقه تاریخی دارد.
[تصویر: Captain%20America%20The%20First%20Avenge...-53%5D.JPG] [تصویر: Captain%20America%20The%20First%20Avenge...-37%5D.JPG]

بالاخره استیو بوسیله ی یک محقق آلمانی وارد یک آزمون ویژه با حضور چند نفر از بهترین ها می شود تا برای یک ماموریت مهم، یکی از آنها انتخاب شوند!
همچنان استیو ضعیفترین و ناچسب ترین گزینه است

حتی زمانی که محقق روی شخصیت خوب استیو تاکید می کند، فرمانده یگان آموزشی با تمسخر می گوید که (جنگ را مرد می برد)
و برای شناساندن مرد، یک نارنجک مشقی میان یگان می اندازد و همه فرار میکنند و فقط استیو است که خود را روی آن می اندازد

این صحنه برای شما آشنا نبود؟
[تصویر: Captain%20America%20The%20First%20Avenge...-59%5D.JPG]

من که تا کنون فیلمهای آمریکایی پیرامون جنگهای واقعی یا تخیلی را دیده بودم، چنین روایتهای جالبی مثل شوق رفتن به جبهه تا این حد که اطلاعات دروغین دهند یا رفتار شجاعانه ای مثل پریدن روی نارنج توسط آماتورهای نظامی، ندیده بودم

البته در فیلم اخراجی ها چنین چیزی را دیده بودم که خوب آن هم برگرفته از واقعیات دفاع مقدس ما بوده
[تصویر: 3.JPG]

پس از پایان تست و پذیرفته شدن استیو، یک ماده خاص روی او آزمایش می شود که باعث ارتقای جسمیش می شود
و کاپیتان آمریکا با سر وضع جدید، به نبرد با دشمنانی حتی فراتر از هیتلر می پردازد
[تصویر: Captain%20America%20The%20First%20Avenge...-51%5D.JPG]

این نوع فیلم سازی و قهرمانپروری کمی در سینمای آمریکا عجیب و غریب بود و مخصوصا بعد از فیلم The Avengers (2012) خیلی مسائل پیچیده تر شد.
اتحادی که بین چندین ابر قهرمان زمینی و خدایان ابعاد دیگر پدید می آید تا با فضایی ها بجنگند!

به نظر می رسد چنین پروژه سنگین فیلمهای دنباله دار، هدفی جز فراخوانی مردم آمریکا به جنگ نداشته باشد!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Reza2035 ، Admirer ، AMINI ، سرباز ولایت ، حفیظ ، hooman-za ، black ، rastin ، عاشورايي ، حقیر ، fahim

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۳۴, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
پست قبلی شما فقط توهین بود نه چیز دیگه!
نمیدونم به چی جواب بدم.
۲۳:۴۲, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
(۲۳/مهر/۹۱ ۲۳:۳۴)Castiel نوشته است:  پست قبلی شما فقط توهین بود نه چیز دیگه!
نمیدونم به چی جواب بدم.

لازم نیست به چیزی جواب بدین ... دقیقا کجاش توهین بود...اونوقت به چه شخصیتی ؟ اه اه یادم اقتاد سربازای امریکایی درست گفتم؟! نکنه تو ارتش امریکا هستین؟ این چیزی که در باره سربازای امریکایی گفتم عین حقیقت بود مهم نیست که باور کنید یا نکنید..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علائم ظهور
۲۳:۴۷, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
من تو ارتش امریکا بودم یا شما که با این قطعیت از حرفهای رد و بدل شده بین اونها حرف میزنید؟

گفتم که همه ی ادمها برای من محترمن با هر دین و ملیتی....
شاید برای شما نباشن که اینطوری به اونها توهین میکنین....
شاید دلیل توهین اونها به عقاید شما توهین های شما به اونها باشه...
۲۳:۵۸, ۲۳/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۱ ۰:۰۰ توسط hooman-za.)
شماره ارسال: #14
آواتار
ای خدا ا ا ... الان توهین من چی بود ؟ چه حرف زشتی زدم که بی خبرم ؟ این خبر چند وقت پیش تو تمام خبر گزاری ها درج شد... لابد همه باهم هم دست شدن تا دروغ بگن و ارتش دلاور امریکا که رو که با روحیه شهادت طلبی وزندگی جاودان خودشونو روی نارنجک و سیم خاردار میندازن خراب کنن ! ... همه ادمها شاید برای شما محترم باشن ولی برای من نیستن... کسی که به ائمه توهین میکنه کسی که به پیامبر توهین میکنه کسی که هر روز کشورمو تهدید میکنه کسی که این ملت رو تحریم میکنه و ارتشی که به طور مستقیم کشورم و دینمو مذهبم رو تهدیدمیکنه برای من محترم نیست ...اونها با عقاید ما از قدیم مشکل داشتن چون عقاید ما مانع خیلی از ارزوهای اونهاست ...لابد ما رفتیم فیلم معصومیت مسیحیان یا یهودیان رو ساختیم یا انجیل و تورات اتیش زدیم که اونا این کارا رو با ما دارن میکنن ؟! ولش کن برادر جواب نده که این تاپیک به انحراف رفت..اگه نظری داشتی یا مشکلی با این مطلب داشتی و توهین به خودت یا اونها میبینی تو پیغام خصوصی مطرح کن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، علائم ظهور ، حقیر
۱۳:۰۶, ۲۴/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۱ ۱۳:۰۷ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #15

(۲۳/مهر/۹۱ ۱:۰۲)hooman-za نوشته است:  بله برادر .. فیلم من 2 ساعت و 12 دقیقه هست دقیقه 70 فیلم این حرفو میزنه البته اگه تا این دقیقه چیزی واسه سانسور نداشته باشه چون فیلمهایی که من نگاه میکنم صحنه های ناجور فیلمو حذف کردن(بچه مثبت Big Grin ) ...این عکس اگه خواستی به اول پست اضافه کن ... از پستم برش میدارم که نظم تاپیکی که ایجاد کردین بهم نخوره..

[تصویر: 02e27e04fdff.jpg]
نه برادر نظم اتفاقا بهتر شد. چون شما هم کمک کردی به جمع آوری مطلب Smile

(۲۳/مهر/۹۱ ۲۳:۵۸)hooman-za نوشته است:  ای خدا ا ا ... الان توهین من چی بود ؟ چه حرف زشتی زدم که بی خبرم ؟ این خبر چند وقت پیش تو تمام خبر گزاری ها درج شد... لابد همه باهم هم دست شدن تا دروغ بگن و ارتش دلاور امریکا که رو که با روحیه شهادت طلبی وزندگی جاودان خودشونو روی نارنجک و سیم خاردار میندازن خراب کنن ! ... همه ادمها شاید برای شما محترم باشن ولی برای من نیستن... کسی که به ائمه توهین میکنه کسی که به پیامبر توهین میکنه کسی که هر روز کشورمو تهدید میکنه کسی که این ملت رو تحریم میکنه و ارتشی که به طور مستقیم کشورم و دینمو مذهبم رو تهدیدمیکنه برای من محترم نیست ...اونها با عقاید ما از قدیم مشکل داشتن چون عقاید ما مانع خیلی از ارزوهای اونهاست ...لابد ما رفتیم فیلم معصومیت مسیحیان یا یهودیان رو ساختیم یا انجیل و تورات اتیش زدیم که اونا این کارا رو با ما دارن میکنن ؟! ولش کن برادر جواب نده که این تاپیک به انحراف رفت..اگه نظری داشتی یا مشکلی با این مطلب داشتی و توهین به خودت یا اونها میبینی تو پیغام خصوصی مطرح کن
من که از مطالب شما استفاده کردم
اگر بتونید برای اینها منابع خوبی پیدا کنید و حتی در یک تاپیک مجزا قرار بدید، کار خیلی ارزشمندی میشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، fazel ، hooman-za
۱۹:۰۶, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #16

اولاً اگر سینما را بشناسید خواهید دانست که به غیر از چند استثنای بسیار نادر، راستگوترینهایش هم بر تاریخ منطبق نیستند.

اینجا ما با امثال سریال امام علی (علیه السلام) و سریال ولایت عشق طرف هستیم که در جزئیات موثق نیستند، زیرا در تاریخ می بینیم در حد یکی دو اشاره کوچک به قطام(نمی دانم درست نوشتم یا نه) در سریال امام علی و چند زن موجود در ولایت عشق شده است و اصلاً شایسته آنچنان حضور پررنگی نبوده اند.

و آنجا با امثال نجات سرباز رایان و پیرل هاربر (Pearl Harbor) طرف هستیم که کلاً تاریخ را جابجا می کنند، زیرا در تاریخ می بینیم اصلاً وقتی آمریکاییها به ساحل نرماندی رسیدند فرانسویها قبلاً جنگیده بودند و نبرد تقریباً تمام شده بوده، و در پیرل هاربر نیز رئیس جمهور ترومن قهرمان نبوده، بلکه آن ملعونی است که دستور انداختن دو بمب اتمی روی دو شهر از ژاپن را داد.

پس می بینید به راحتی می توانند تاریخ را به کل جابجا کنند. اتفاقات جزئی فیلمها که دیگر حسابش معلوم است.

اینکه دو برادر از سه برادر بمیرند، و از سربازان خود در میدان جنگ بخواهند سومی را نگه دارند مسخره است، زیرا اصلاً در جنگ موقعیت چنین حرکاتی نیست. خود سربازان تا جایی که بتوانند جان هرکس را که بتوانند نجات می دهند. مسلماً اینها برای جوگیر کردن مخاطب است، و با واقعیت جنگ رابطه ای ندارد.

جالب است، در روستای نزدیک تنگه واشی، روی یک تابلو در ورودی روستا، چهار برادر شهید با افتخار نشان داده شده اند. همین به بن بست نرسیدن بعد از مرگ عزیزان، حتی اگر چهار برادر باشند، تفاوت جهان بینی الهی و ماده گراست.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا