|
مشکلات 48 ساعت گذشته
|
|
۲۰:۵۳, ۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت همه عزیزان
و با عرض پوزش به خاطر 48 ساعت در دسترس نبودن تالار از پیگیری های همه دوستان در مورد تالار تشکر می کنم متاسفانه سرویس دهنده قبلی ما حالا به هر دلیل مدتی بود که به شدت دچار مشکل شده بود و در نهایت بدون هیچ هشدار و توضیح قبلی سرویس تالار!!! رو قطع کرد و البته به طور ناگهانی هم امروز وصل کرد....... بگذریم تالار به یک سرور خوب از لحاظ سخت افزاری منتقل شده و ان شاء الله که مشکل خاصی پیش نیاد. به هر حال شرایط تالار، شرایط ویژه ای است از یک طرف اگر از سرورهای خارجی استفاده کنیم، بدون شک دچار حملات شدید میشیم. پس گزینه خارجی منتفیه. در داخل هم هنوز این فناوری ها به خوبی جا نیفتاده و مشکلات زیادی پیش میاد من هنوز سرور جدید رو به طور کامل تست نکردم و سعی کردم تا همه چیز آماده شد، تالار رو باز کنم که بیش از این دوستان منتظر نمانند لطفا اگر مشکلی دیدید، با رعایت خونسردی همینجا اعلام بفرمایید ![]() التماس دعا |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۴۱, ۱۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
یکی از دوستان که دیروز عضو شده بودن گفتن هنوز ایمیل براشون ارسال نشده
زمان خاصی داره برای دریافت ایمیل تائید؟ |
|||
|
۱۵:۵۶, ۱۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۱۰/مهر/۹۱ ۱۵:۴۱)علمدار133 نوشته است: یکی از دوستان که دیروز عضو شده بودن گفتن هنوز ایمیل براشون ارسال نشدهپست 4 http://forum.bidari-andishe.ir/thread-52...#pid128533 |
|||
|
|
۱۶:۱۹, ۱۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
سلام
من قبل از مشکل 48 ساعته سایت ، مدتی بود که ارسال هام کنتور نمینداخت یعنی رو یه عدد گیر کرده بود که الان مثل اینکه درست شده با تشکر
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |