کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بجنبید که رهبر ایران جوان ها را جذب کرد!!
۱۹:۴۱, ۲۵/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
آرین وطنخواه: «ببینید در همین چند روزی که [آیت الله] خامنه ای به بجنورد رفته، چقدر از جوانان با چفیه بر گردن و پیشانی بند "خامنه ای رهبر" در پای سخنرانی های او حاضر می شوند.»

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، "آرین وطنخواه" مدیر و مجری شبکه سلطنت طلب ایران آریایی، ضمن انتقاد شدید از تلویزیون های ماهواره ای مدعی شد: «باید کشور را از دست جمهوری اسلامی نجات بدهیم!!!!!!!!!!!؟؟؟ نه اینکه فقط به فکر پر کردن جیب خودمان باشیم.

وی در ادامه با اعتراف به شکست تاثیر گذاری برنامه های ماهواره ای بر جوانان ایران گفت: « اگر کاری نکنیم، جوان ها همه جذب جمهوری اسلامی می شوند. ببینید در همین چند روزی که [آیت الله] خامنه ای به بجنورد رفته، چقدر از جوانان با چفیه بر گردن و پیشانی بند "خامنه ای رهبر" در پای سخنرانی های او حاضر می شوند.»
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید هادی ، heaven ، Mohammad Trust ، راحیل ، rahgozar.f ، Amir ، fazel ، hesam110 ، سدرة المنتهی ، حسن.س. ، سرباز سید علی ، vahrakan ، saloomeh ، حقیر ، سرباز ولایت ، rastin ، بیداری اندیشه

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۳۳, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲۶/مهر/۹۱ ۸:۲۳)شاهین نقوی نوشته است:  می دانی هزاران محافظ شخصی ،چه هزینه هنگفتی دارد؟
1. همشون با عشق میان و حاضرند پول هم بدهند تا از رهبرشون دفاع کنند .... همه ی ما بسیجی ها این طور هستیم ....
2. شما که تا دیروز می گفتی این ها میان واسه استقبال و شلوغ شدن شهر ... حالا بهونه ی دیگه میگیری ؟؟؟ اخوی هر قدر کمتر بدون فکر نظر بدی باعث میشی کمتر دوستان بخندند به گاف ها عمیقتون Wink
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، AMINI ، حقیر ، SAViOR ، only_y2d ، جویای حقیقت ، Havbb 110 ، حفیظ
۱۰:۵۰, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
(۲۵/مهر/۹۱ ۲۲:۴۵)shafagh_mah نوشته است:  آره منم دیدم.
الان این کاربرایی هم که توی این تاپیک هستن رو به زور آوردن اینجا، یه نفر با تفنگ بالا سر من مونده، داره میگه اینا رو تایپ کن.
تازه بجنورد که جوون نداره، از شهرای دیگه میبرن.

دمت گرم.خوب جوابی بهش دادی.
الان یه نفر با تفنگ بالا سر منم وایساده داره میگه برو سایت بیداری اندیشه و گرنه مغزت رو داغون میکنم.
شاهین نقوی لطفا ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، جویای حقیقت ، حفیظ
۱۱:۵۳, ۲۶/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۹۱ ۱۳:۲۰ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #13
آواتار
به نام خدا
سلام خدمت تمامي دوستانSemismile

لازم دونستم ك بي مقدمه بيام و اين نكته رو ياد آوري كنم كه دوستان عزيز،قرار ما در اين تالار بحث و تبادل نظر براي رسيدن به بيداري انديشه است.
اگر قرار بر اين باشد كه با مثلا گاف دادن كسي شخصيت اون كاربر مورد تمسخر قرار بگيره و يا حتي اگر كاربري نظر مخالف خودش رو در مورد هرموضوعي بيان كنه و بخواد مورد سوء ظن بقيه دوستان قرار بگيره،هيچ وقت ما نميتونيم رسالت تالار رو عملي كرده و به بيداري انديشه برسيم!
اونوقت اين فضا ميشه،هرچي ما بگيم،هرچي ما دوست داشته باشيم،از هرچي ما خوشمون بياد و ...بقيه هم بايد با پارامتر ما در تالار ارسال داشته باشند و نظراتشون رو با راي و نظر ما وقف بدهندExclamation
گيرم يكي از كاربران اومد و از رهبري انتقاد كرد،وظيفه دوستاني كه مطلعند از موضوع و يا از جريانات سفر هاي رهبري و حواشي اون باخبرند اينه كه بياند و كاربر رو روشن كنند.دلايل رو در كمال احترام به صورت بحث و تبادل نظر ارسال كنند
حالا طرف خواه پند گيرد ،خواه ...
وگرنه با لبيك يا خامنه اي و جانم فداي رهبر گفتن ،هيچ فرد بي اطلاعي از موضوعات ولايت فقيه و رهبري عاشق ايشون نميشه و از امام خامنه اي حمايت نميكنه.
شعار ها و ابراز احساسات در جايگاه خود و در زمان درسته كه ميتونه نقش اساسي رو ايفا كنه.

ممنون كه تحمل فرموديد.
موفق باشيدو خداييShy

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AMINI ، سید ابراهیم ، fire man ، black ، ilidin ، Reza71 ، Mahdy2021 ، saloomeh ، حقیر ، SAViOR ، عبدالرحیم ، only_y2d ، درست پسند ، جویای حقیقت ، دیدگاه نوین ، M912 ، Agha sayyed
۲۰:۵۷, ۲۶/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۹۱ ۲۱:۲۹ توسط fire man.)
شماره ارسال: #14
آواتار
سلام
قربون خدا برم خودش همه چيزو مي دونسته حالا مي فهمم چرا نوشته امامان فقط دوازده نفرن و بس

(۲۶/مهر/۹۱ ۱۱:۵۳)حسن عزتي نوشته است:  به نام خدا
سلام خدمت تمامي دوستانSemismile

لازم دونستم ك بي مقدمه بيام و اين نكته رو ياد آوري كنم كه دوستان عزيز،قرار ما در اين تالار بحث و تبادل نظر براي رسيدن به بيداري انديشه است.
اگر قرار بر اين باشد كه با مثلا گاف دادن كسي شخصيت اون كاربر مورد تمسخر قرار بگيره و يا حتي اگر كاربري نظر مخالف خودش رو در مورد هرموضوعي بيان كنه و بخواد مورد سوء ظن بقيه دوستان قرار بگيره،هيچ وقت ما نميتونيم رسالت تالار رو عملي كرده و به بيداري انديشه برسيم!
اونوقت اين فضا ميشه،هرچي ما بگيم،هرچي ما دوست داشته باشيم،از هرچي ما خوشمون بياد و ...بقيه هم بايد با پارامتر ما در تالار ارسال داشته باشند و نظراتشون رو با راي و نظر ما وقف بدهندExclamation
گيرم يكي از كاربران اومد و از رهبري انتقاد كرد،وظيفه دوستاني كه مطلعند از موضوع و يا از جريانات سفر هاي رهبري و حواشي اون باخبرند اينه كه بياند و كاربر رو روشن كنند.دلايل رو در كمال احترام به صورت بحث و تبادل نظر ارسال كنند
حالا طرف خواه پند گيرد ،خواه ...
وگرنه با لبيك يا خامنه اي و جانم فداي رهبر گفتن ،هيچ فرد بي اطلاعي از موضوعات ولايت فقيه و رهبري عاشق ايشون نميشه و از امام خامنه اي حمايت نميكنه.
شعار ها و ابراز احساسات در جايگاه خود و در زمان درسته كه ميتونه نقش اساسي رو ايفا كنه.

ممنون كه تحمل فرموديد.
موفق باشيدو خداييShy

سلام اين حرفت رو بايد با آب طلا نوشت دوستان اينقدر سرگرم تحقير كردن ومسخره كردن شدن كه يادشون رفته امام علي(علیه السلام) چقدر در مورد بدبودن مسخره كردن كسي در كتابشون نوشتن
به نظرمن شاهين جون چيزي ننويسه بهتره چون كمتر مسخره و تحقير ميشه
من اوايل ثبت نامم دراين تالار فكر مي كردم به جمع منتظران آقا وارد شدم ولي حالا برعكشو مي بينم
ديگه سعي مي كنم كمتر به اين سايت بيام چون من اينجا نميام به كسي متلك ببندم ميام با كمك دوستان قدرت تقوي خودمو زياد كنم ولي حالا مي بينم اومدن من به اينجا كاملا اشتباه بود
ياحق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AMINI ، M912 ، pari74bala
۲۲:۰۹, ۲۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #15
آواتار
هزینه هنگفت...؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!DodgyDodgy
خدا خیرتون بده واقعا باز برگردیم تو بحث کتاب اقای امیر خانی با اون وضع هواپیمایی که اون برادرای بسیجی رو بردن سیستان جگر شیر میخواست...
هزینه هنگفت...!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، مفقود الاثر ، وحید110 ، AMINI
۱۲:۴۹, ۳/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۱ ۱۳:۲۷ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #16
آواتار
(۲۶/مهر/۹۱ ۸:۲۳)شاهین نقوی نوشته است:  می دانی هزاران محافظ شخصی ،چه هزینه هنگفتی دارد؟

اگر دوستان به نام کاربری این شخص دقت کنند متوجه می شوید که شاهین نجفی - لعنت الله علیه - در مورد امام علی النقی (علیه السلام) شعر خوانده بعد این آقا اسم آی دی خودش رو گذاشته شاهین نقوی
شاهین =شاهین نجفی
نقوی = امام علی النقی (علیه السلام)
به نظر شما این یه خورده عجیب نیست ؟
احتمالا شما ... poper ... سنت ... الحادی ... آسیموف یا یه چیزی توی این مایه ها نیستید ؟

نوع نوشته های شما خیلی شبیه به اشخاصی هستش که بنده نام بردم.
البته باید ببخشید که اینطوری تفسیر کردم ولی هر کاری کردم چیز دیگه ای به ذهنم نرسید

اگر اشتباه کردم بفرمایید تا اشتباهم رو جبران کنم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، وحید110 ، جویای حقیقت ، Havbb 110 ، حفیظ ، AMINI ، Agha sayyed
۱۴:۴۲, ۳/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۱ ۲۲:۰۶ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #17
آواتار

با توجه به اینکه بنده خودم شخصا در جریان سفر رهبر به منطقه خودمون بودم و تعداد زیادی از دوستانم در طرح محافظت شرکت داشتند بیشتر انها بومی منطقه و فی سبیل الله با جان و دل در این امر شرکت کردند محافظ های ثابت ایشون هم کم تعداد بودند . در حدی نبود که به چشم بیاد
در ثانی شما حساب کن هر اتوبوس چند تا جا میگیره
36 تا
برای بردن 36000 نفر باید 1000 تا اتوبوس باشه
کل استان میدونی چند تا داره و هجوم 1000 تا اتوبوس به یه شهر چه ترافیکی داره ؟!!
ما که اتوبوسی ندیدیم
هر اتوبوس نزدیک 6 متر طول داره 2 متر هم بین هر اتوبوس!
8 هزار متر به عبارتی یک صف 8 کیلومتری
حالا برای 360000 هزار نفر 80 کیلومتر اتوبوس لازمه
اگر یه کم فکر کنید بد نیست .
شایدم مخاطبتون فکر نمیکنه !!

ضمنا اگر همه این جمعیت بسیجی باشند بسیج یعنی مردم و خوش به حال ایشون که اینهمه جان برکف و بسیجی داره

خوب سوتی سوم رو هم بفرستید Big Grin
این مطالب برای خارج نشینایی بگید که خودشون از نزدیک نمیبینند .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، میلاد.م ، دیدگاه نوین ، راحیل ، Havbb 110 ، فاطمه خانم ، بیداری اندیشه ، AMINI
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]