|
حرف دل معصومین - علیهم السلام
|
|
۱:۳۶, ۲۶/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۹۱ ۱۲:۳۹ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
(قسمت اول) ---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم)»--- سلام راستش خیلی وقته یه چیزی تو گلومه و خیلی ناراحتم شاید حرف دل امامامون - علیهم السلام - هم باشه ؛ اون هم در مورد امام زمانمونه - عجّل الله فرجه - که خیلی کریم اند و از همه ی امام ها غریب تر و مظلوم تر ... تو هر شهری که باشید ، حتماً یه چیزهایی رو خیلی دیدین ؛ هیأت های ابالفضلی ها - علیه السلام - ... جلسه ها ی متوسلین به جواد الائمّه - علیه السلام -... حسینیه و ... مردم تو دین هم اومانیست شدن !!! یعنی ما چاکر کسی هستیم که ازش حاجت می گیریم یا گرفتیم و تو مشکلات بهش متوسّل می شیم !!! بعد امام زمان چی ؟ ... هیچی ! مادرم تعریف می کردن که در قبل از انقلاب ، تو یکی از جلسات مذهبی در یکی از اعیاد ، خانمی اومدن سفید پوش و بلند قد و عرض کردن که : خانم ها ! من فقیر نیستم ، نذر کردم که مجلسی برای امام زمان - عجّل الله فرجه - بگیرم و الآن همه ی پول مورد نیاز رو ندارم ، هر کی می تونه هر چقدر می خواد در راه امام زمان - عجّل الله فرجه - بده ... مادرم ادامه دادن که خانم ها یا نمی دادن یا با اکراه بود و خانمی این وسط بسیار بسیار حرکت زننده ای کردن ؛ گفته بود که : ... من که می دم (با هزاران اکراه) ، ولی امام حسین - علیه السلام - یه چیز دیگن ... بله امام حسین - علیه السلام - از همه چیزشون قبل از مرگ و بعد از مرگ گذشتن ، ولی امام حسین زمانی داریم - عجّل الله فرجه - که به خاطر ما به چیزی نرسیدن که بخوان ازش بگذرن ! تازه اگه واقعاً امام حسین - علیه السلام - رو دوست دارین ، پس این رو هم باید دوست و قبول داشته باشین : « این الطالب به دم مقتول بکربلا » این امام مهدی - عجّل الله فرجه - ، انتقام گیرنده ی اون امام حسینه - علیهما السلام . تازه ، اولین کسی که رجعت خواهد کرد (از امامان معصوم - علیهم السلام) ، امام حسین اند طبق روایت خودشون : من اولین کسی هستم که زمین شکافته می شود و من از دل خاک بیرون میآم ... پس نتیجتاً که همون امام حسین - علیه السلام - هم برای حاجت می خوان نه برای خودش . امام حسین - علیه السلام - رو حتی اگه برای حاجت هم می خواین ، به فرمایشاتشون عمل کنین تا سریع تر حاجت بگیرید : حجت الاسلام اسماعیل رفیعی - حفظه الله - فرمودن (در کلمة الحق های اولی) : آیت الله سید مرتضی مجتهدی سیستانی در مقدمه ی کتاب گران قدر و نفیس خود « صحیفه ی مهدیه » می نویسد: حضرت امام حسین - علیه السلام - در عالم مکاشفه به یکی از علمای قم فرمودند: «مهدی ما در عصر خودش مظلوم است ، تا میتوانید در باره ی آن حضرت سخن بگوئید و مطلب بنویسید ؛ آنچه درباره ی شخصیت این معصوم بگوئید در واقع درباره ی همه ی معصومین گفته اید؛ چون حضرات معصومین همه در عصمت و ولایت و امامت یکی هستند، ولی چون این زمان دوران مهدی ماست سزاوار است درباره ی او گفتگو شود.... (در خاتمه فرمودند)باز تأکید می کنم درباره ی مهدی ما زیاد سخن بگوئید و بنویسید؛ مهدی ما مظلوم است ؛ لازم است بیش از آنچه تاکنون در موردش گفته و نوشته شده،گفت و نوشت.» من چی بگم دیگه از این اومانیست هایی که رها کننده ی امام زمان - عجّل الله فرجه - و امام حسین - علیه السلام - هستن . خدایش امام حسین - علیه السلام - که این رو بگن کسی که ما می گیم مظلوم حسین جان مظلوم حسین جان ، خودش می گه مظلوم مهدی جان !!! مجدداً به سخنرانی های حجت الاسلام اسماعیل رفیعی - حفظه الله - گوش کنین و ببینین چه قشنگ می گن : اون کسی که ندای هل من ناصر امام حسین - علیه السلام - رو شنید و کاری نکرد ، حالا نماز هم بخونه ، بزنه به کمرش ، روضه می گیره آتیش بشه به قبرش چه فایده ؟! امام زمانش رو تنها گذاشت چسبید به اعمال دینی ؟! حالا امام زمان ما - عجّل الله فرجه - هم گفتن : هل من ناصر ، فقط به جای شمشیر گفتن : با این لبها دعا کنین ؛ همین . (با کمی تغییر) ای دل غافل ...
|
|||
|
|
۱۲:۴۰, ۲۶/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۹۱ ۱۲:۴۸ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
(قسمت دوم)
حالا این مردم بی معرفت ، چقدر در راه امام زمانشون از مال و اموال مایه می کنن ؟ : شخصی هست هتل دار تو مشهد و هتلش (اسمی نمی گم) یکی از بهترین هتل های مشهده و ایشون بیش از 18 مسجد ساختن و به جلسات مذهبی کمک می کنن و خلاصه ... یکی از بزرگان برای جلسه رفته بود و دعوت کرده بود و حدود 50 - 60 هزار تومن کمک مالی خواسته بود ، یارو نه اومد ، نه کمک کرد ! بحث جلسه ی X یا جلسه ی Y نیست ، بحث شعار اللهِ و یاوری امام زمان - عجّل الله فرجه ! می دونین اینا کین ؟ مردمی که امام حسین - علیه السلام - رو یاوری نکردن ، ولی بعد از مرگ برای انتقام گیری و اینا ، با مختار و بقیه قیام و شورش کردن ! بخوره تو سرتون ! مسجد ساخته آتیش تو دنیا و آخرت بشه جسم و روحش و تو دنیا و آخرت بسوزونه ! صحبت آبروی امام زمانه - عجّل الله فرجه ! شاید شما بگین : اِ ، مگه آبری امام زمان - عجّل الله فرجه - دستِ من و شماست ؟! بله ! به این روایات دقّت کنید : شخصی بوده در گذشته که دو فرزند داشته ، یکی عبد صالح و یکی گنه کار . پدره یه پولی داشته می ده به این بچه گنه کاره . امام زمان - عجّل الله فرجه - بهش اعتراض فرموده بودن و گفته بودن : تو که می دونستی این گناه می کنه با این پول و حلال ، حرام حالیش نمی شه ، چرا دادی به اون ؟ (عین روایت نیست) جاهای دیگری نقل شده که : اعمالمان باعث سرشکستگی امام زمان - عجّل الله فرجه - یا سربلندی ایشون می شه ! به این مسئله این جور نگاه کنین ؛ همه ی افراد صالح و پیامبرانی که پدر پیامبر شده بودن ، از خداوند فرزندانی شبیه به امامان ما - علیهم السلام - طلب کرده بودن و به واسطه ی اعمال نیکشون ، خدا به اونها عطا کرده بودن . بعدش همهیشه برای توبه و استغفار و آزمایش های الهی ، حضرت آدم و بقیه ی پیامبران - علیهم السلام - باید اون ها رو واسطه می کردن وکلی فرشته ها و اینا برتری های این ها رو بهشون می گفتن ؛ همیشه هم به اصطلاح این خاندان رو تو سرشون می زدن که این ها خوبن ، این ها فلانن و فلان ؛ (یک روایت به عنوان مثال ، زمانی که داشتن از خوبی های معصومین - علیهم السلام برای آدم و حوا - سلام الله علیهما - می گفتن و حوا حسرت خورد که اون کاش به جای حضرت زهرا می بود و بعد اون اتّفاق افتاد ...) اما حالا چی می بینن ؟ بهترین امام و عظیم ترین معصوم رو چه جور طرید و منزوی و گوشه نشین و افسرده شیعه رها کرده !!! عجّل الله فرجه بحّقه یا رب یه ورایت دیگه بگم بهتون ثابت بشه آبروی این ها دست ماست ! حجت الاسلام اسماعیل رفیعی - حفظه الله - فرمودن : عالمی (که اسم و منبع کتاب و اسم خود اون عالم رو فراموش کردم) خیلی دوست داشت بدونه این علامه امینی ای که تمام عمرشو وقف امام علی - علیه السلام - کرد و در تمام عمر مسافرت می کرد به جهان اسلام و مطالب رو از کتب سنی و شیعه جمع می کرد و حی می نوشت تا سرانجام از سرطان ستون فقرات (از بس خم می شد و می نوشت) مرد ! تا بالأخره کتاب گرانقدر « الغدیر » رو تألیف کردن ، در آخرت چه جوری خواهند بود ! شبی خواب می بینه که صحرای محشر به پا شده ، بعد همه تشنه اند و چشمه ی کوثر با اون طول و عرضی که قابل اندازه نیست هم هست و به غیر شیعه می گن : برین عقب ، اینجا فقط مخصوص شیعه های علی بن ابی طالب - علیهما السلام - هست برین مال شما ها نیست ؛ بعد امیر المؤمنین - علیه السلام - هم اونجا توی ظرف هایی دارن به شیعه هاشون آب می دن ... تا این که صدایی می گه : علامه امینی دارن مشرّف می شن . شیعه ها راه رو باز می کنن ؛ حضرت علی - علیه السلام - می فرماین : ای امینی ! تو در دنیا نامم رو بلند کردی و رو سفیدم کردی و آبروم رو خریدی ! حق تو اینه که اینجا از کف دستای خودم آب بخوری ... دیدین آبروی امامان معصوم - علیهم السلام - دست ماست ؟! آبرو ریزی از این امامان معصوم - علیهم السلام - هم دست ماست ! بار ها و بار ها ذکر شده که : اعمال ما باعث سرافکندگی امام ما می شود ! عجّل الله فرجه . مبادا ما هم جزء بی آبرو کننده های امام زمانمون - عجّل الله فرجه - باشیم ! (قسمت سوم) من ادعا می کنم که امام زمان - عجّل الله فرجه ، بهترن از بقیه ی معصومین و از لحاظ بدنی ، قوی ترن ، دلیل هم میارم ! 1- آیت الله امامی کاشانی در شب نیمه ی شعبان در مسجد مقدّس جمکران فرمودن : وقتی پیامبر - صلّی الله علیه و آله و سلّم - به معراج رفتن ، چهارده نور دیدن در حال عبادت ... اون نوری که از همه پر نور تر بود و مثل ستاره ی کوکب می درخشید ، نور وجودی امام عصر -عجّل الله فرجه - بود ! 2- کلمة الحق 67 : صاحب الأمر شما هستید ؟ حضرت (علیه السلام) فرمودند : « من صاحب الأمر هستم ؛ اما آن کسی که زمین را پر از عدل و داد می کند هم چنان که از ظلم پر شده (عجّ) ، نیستم ؛ چگونه او باشم در حالی که ضعف بدن مرا می بینی ؟! قائم (عجّ) کسی است که در هنگام خروجش در سن پیرمردان است اما قیافه ای جوان دارد ؛ چنان نیرو مند است که اگر دستش را به بزرگترین درخت روز زمین دراز کند ، آن را از جای خواهد کند و اگر بین کوهها فریاد برآورد ، صخره های آن از هم فروپاشد . عصای موسی (علیه السلام) و انگشتر سلیمان (علیه السلام) با اوست. او چهارمین فرزند از نسل من است .خداوند او را در پرده ی غیبت خود پنهان سازد تا آن زمان که بخواهد ؛ سپس او را ظاهر می گرداند و به وسیله ی او ، زمین را پر از عدل و داد می کند ؛ همان گونه که از ظلم و ستم پر شده باشد . » (کمال الدّین و تمام النّعمة ، باب 35 حدیث 8) این هم قدرت ! حالا این بهترین و مهربون ترین ، اون صفتشون که ویژه منو متحیّر می کنه ، اینه : قطب عالم امکان هستن ولی مردم ، ایشون رو فراموش کردن و از دیگران حاجت می خوان و ایشون ، به دل نمی گیرن . توضیح می دم : ببینین بیاین یه مثال بزنیم ؛ شما فکر کنین یه پدر دارین ، ثروتمند ترین در کل اروپا باشه ؛ هر چی از ثروتش بگین ، باز هم در کلام نگنجه . بعد شما هر وقت کارش داشته باشین ، مایش یه تلفن یا یه نامه باشه . بعد شما به عنوام مثال ، صد هزار تومن پول بخواین ، به جای پدرتون ، زنگ بزنین به مدیر مالیشون ، از اون بخواین ! اون هم که از پدرتون می گیره بهتون می ده ! ولی پدرتون خیلی ناراحت می شه ، چون می گه : چرا از خودم نخواست تا هزاران برابرشون بدم !!! ولی امام ما - عجّل الله فرجه !!! قطب عالم امکانن ! بدون ایشون ما نمی تونیم روزی بخوریم ، نفس بکشیم ، کشاورزی و کار و تلاش و استواری دریا ها و سبز شدن گیاهان و مدار های کهکشان ها و همه و همه به خاطر حضور و وجود ولی نعمت عزیزمون و پدر پول دار و مهربونمون و حیات جسمی امام زمان - عجّل الله فرجه - هست ؛ بعد مردم ما از کسایی که بودن در این سِمت ، حاجت بخوان ؛ ایشون هم ناراحت نمی شن هیچ ، اون قدر مهربونن که حتی خودشون کمک هم می کنن تا ما راحت تر از اون غیر خودشون حاجت بخوایم !!!!!!!!!!!! الله اکبر از این مرد !!! به این روایت دقّت کنین : کلمة الحق 83 : آیت الله العظمی مرعشی نجفی (رحمة الله علیه) نقل کردند : یکی از علمای نجف اشرف که مدّتی به قم آمده بود ، برای من چنین نقل کرد که : من مشکلی داشتم ؛ به مسجد جمکران رفتم و درد دل خود را به محضر حضرت بقیّة الله -عجّل الله و فرجه - عرضه داشتم و از وی خواستم که نزد خدا ، شفاعت کند تا مشکلم حل شود ؛ برای این منظور ، به دفعات به مسجد جمکران رفتم ولی نتیجه ای ندیدم . روزی هنگام نماز ، دلم شکست و عرض کردم : مولا جان - عجّل الله فرجه - ، آیا جایز است در محضر شما و در منزل شما باشم و به دیگری متوسّل شوم ؟ شما امام من باشید ، آیا زشت نیست با وجود امام ، حتی به علمدار کربلا ، قمر بنی هاشم - علیه السلام - متوسّل شوم و او را نزد خدا شفیع قرار دهم ؟! از شدّت ناراحتی ، بین خواب و بیداری قرار گرفته بودم .(نوشته ی من : بی حال شده بوده اند) ناگهان با چهره ی نورانی قطب عالم امکان ، حضرت حجّت بن الحسن العسکری (علیهما السلام - عجّل الله فرجهم) مواجه شدم .بدون تأمّل به حضرتش - عجّل الله فرجه - سلام عرض کردم . حضرت - عجّل الله فرجه - با محبّت و بزرگواری ، جوابم را دادند و فرمودند : « نه تنها زشت نیست و نه تنها ناراحت نمی شوم به علمدار کربلا متوسّل شوی ، بلکه شما را راهنمایی هم می کنم که به حضرتش - علیه السلام - چه بگویی . چون خواستی از حضرت ابوالفضل - علیه السلام - حاجت بخواهی ، این چنین بگو : یا أبَا الغَوث أدرکنی : ای آقا ، پناهم بده . » (چهره ی درخشان قمر بنی هاشم (علیه السلام) ، ج1 ص419) الهی بمیرم ، ما از خودمون نفهمیم ، آقا هم به رو نمیاره هر چی بخوایم و نخوایم بهمون می ده !!! در زمان امام حسین - علیه السلام - شخصی اومد و از ایشون سؤالی پرسید ، ایشون جواب ندادن و فرمودن : الآن دوران امامت حسن ماست ، از ایشون این سؤال (این حاجتِ علمی) رو بپرسین ! ولی امام ما چی هستن واقعاً ؟!!!! ترجمه ی دعای افتتاح رو بخونین : دعایی که امام زمانمون - عجّل الله فرجه - خودشون برای اولین بار خوندن ؛ هر وقت این دعا رو می خونم ، دیوونه می شم ، داغون می شم ، بد جوری گریه می کنم ، می دونین چرا ؟ ترجمه ی اول دعا رو بخونین ؛ امام زمان من و شما - عجّل الله فرجه - بر خلاف پدرانشون ، برای این که بخوان دعا کنن و با خدا صحبت کنن ، ببینین با چه لحنی صحبت می کنن !!! « ... خدایا ! تو اجازه دادی به من در خواندنت (دعا کردن) و خواهش و پرسش (درخواست) کردنت پس بشنو ای شنوا ثنایم را و پاسخ ده ای مهربان خواسته و خواهشم را و ندیده بگیر ای آمرزنده ی لغزشم ... !!! » دیوونم می کنه این قسمت های دعا ! این قدر خوبی و مهربانی و خلوص و خزوع !!! می دونین چی احساس کردم ؟ احساس کردم که امام زمانمون - عجّل الله فرجه - که پدرشون امام باقر - علیه السلام - فرمودن : هر کس بمیرد در حالی که روزش مانند روز قبل باشه ، ضرر کرده ؛ پیش خدا احساس شرم و خجالت می کنن و روشون نمی شه با خدا صحبت کنن و در حتی یک دعایی که من و شما با این گردن های کلفت می کنیم ، این قدر شرم دارن در صحبت کردن با خدا چون الآن به خاطر من و شما ، منزوی و (نعوذ بالله) ، بی فایده شدن !!! البته که ایشون بی فایده نیستن ، به خاطر ایشون ما وجود داریم و خدا هستی ما رو نابود نمی کنه ؛ در مورد قیامت این مطرح می شه که آخرین امام به رحمت خدا می رن و امام دیگری رجعت نمی کنن ! بعد اذا زلزلت الأرض می شه !!! و هر چیز دیگری که خدا در مورد قیامت فرموده ، با نبودن امام زنده در دنیا مطرح می شه !!!
|
|||
|
|
۱۲:۵۸, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۶/مهر/۹۱ ۱:۳۶)جانثار مهدی نوشته است: سلام و عرض ادب ممنون دوست عزيز و بزرگوار خدا خيرت بده واقعاً به نكات خيلي مهمي اشاره نموديد . امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) از شما راضي باشه ان شاءالله .راستشو بخواي اين درد دل من هم بود كه شما بزرگوار لطف نموديد .حقير فكر مي كنم يكي از دلايلش اين باشه كه عوام و خواص بر عليه اين نوع هيئت ها و مجموعه ها موضع مي گيرند و فوراً انگ انجمني (حجتيه) به آنها مي چسپانند . اين نوع هيئت ها و مجموعه ها كه براي امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) برگذار و يا صورت مي گيره در نهايت مظلوميت واقع شدند چه از ديد مسلمان شيعه و محب و چه از ديد كافران و ملحدان بي دين .اين مسائل در شهرستانهاي كوچك شديدتره ولي تو شهرهاي بزرگ كمتره به فرض مثال امسال نيمه شعبان تو شهر ما چندين محل جشن ولادت منجي عالم بنا به دلايلي كه هيچ كس نمي داند تعطيل بود.....واقعاً دل آدم به درد مياد وقتي مي بينه اين مسائل رو ....بعد افراد عوام و برخي خواص بيان بگن اينها انجمني بودند و فلان و فلان ....خدايا حلال مشكلها را برسون اللهم عجل لوليك الفرج يا مهدي صاحب الزمان ادركني |
|||
|
|
۱۵:۲۰, ۲۶/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۹۱ ۱۵:۲۳ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
(قسمت چهارم)
[/font] [font=Times New Roman] حالا این لحن رو دیدین ؟ امام هادی - علیه السلام (قصد ما تخریب شخصیّت - نعوذ بالله - یا بی ارزش شموردن امامان غیر از امام زمان - عجّل الله فرجه - نیست و همشون بعد از امام ما ، خوب اند و عالی و معصوم و بی نقص) - در زیارت جامع می فرماین : ما کسانی هستیم که به خاطر ما گل و گیاهان می روین و فلان و فلان ! لحن ها رو دیدین ؟ نخواهیم فهمید کی هستن ایشون . بعد به قول حجت الاسلام پناهیان ، ما الآن حد اقلی شدیم ! فقط برامون این کافیه که بمیریم و جهنم نریم ، والسابقو والسابقو هم کشک (نعوذ بالله) ، بهشت بریم کافیه روایتی هم که این گروه رو شاید امید وار کرده اینه که ، بعضی از امت پیامبر - صلّی الله علیه و آله و سلّم - هستن که از جهنم ، شفاعت می شن و وارد بهشت می شن ! بقیش هم بخونین ، صورتشون سیاه می مونه ! ... بعدش هم فرقی براتون نمی کنه کارگر باشین یا مالِک ؟ تازه این رو دقت کنین : حجت الاسلام اسماعیل رفیعی - حفظه الله - فرمودن : وقتی مؤمن وارده بهشت می شه ، یه کم بعد حجاب بین این 8 طبقه برداشته می شه اون وقت که طبقات بالایی رو می بینه ، فریاد می زنه که ای خدا ! اگه اون ها هم بهشت ان ، اینی که من توشم بیابون ! بعد از لحظاتی سقف پوشیده می شه می گن این جا دیگه جای حسرت نیست ! از جایی که توش هستی لذّت ببر . واقعاً خدمت کار طبقه ی اول آدم باشه تو آخرت براش کافیه ؟ این دنیا خودشون رو می کشن برای حوائج دیگران ، اون دنیا هم باید خدمت کاریه دیگران رو تا ابد بکنن ! عجب عاقبت به خیری ای شد ! نمونه ی اینها اینه : تو یکی از حسینیه های قدیمی مشهد نقل شد : فلانی از نوکرای خوب این خاندان بود ، بعد از مرگش دیدمش با کت و شلوار تو بین الحرمین با ارادت ایستاده بود !!! این شد براش عاقبت به خیری ؟ می دونین عاقبت به خیری یعنی چی ؟ یعنی اون کسایی که پیامبر - صلّی الله علیه و آله و سلّم - در موردشون فرمودن : اون ها رفقای من اند !!! در محشر هم کنار ما می ایستن و ... [/u] به قول حجت الاسلام اسماعیل رفیعی ، کسی که مدال رفاقت با پیامبر به سینش باشه ، مگه از عزرائیل تا روز محشر کسی جرئت عذاب کردنش رو داره ؟ و اون ها کسایی هستن که برای حوائج و ظهور امام زمانمون - عجّل الله فرجه - در دوران وانفسای آخر الزّمان (ی که به ظهور می رسه) کار و فعّالیّت کنن ! مزد هر کی در زمان حیات امام زمانش ، امام زمانش رو یاری کنه ، همینه . امام باقر - علیه السلام - فرمودن : خدا رحمت کند کسی را که (نماد هایی از) ما را برپا و بلند دارد ! کسی که جلسات امام زمان - عجّل الله فرجه - رو برگذار می کنه یا در اون ها شرکت می کنه و در راستای باشکوه انجام شدنشون تلاش می کنه ، بدونه که امامان ما - علیهم السلام - در موردش می گن خدا رحمتش کنه ! آقا از این ها عاقبت به خیری بیشت می خواین ؟! یه دوتا روایت دیگه هم پس بذارین براتون بگم از حجت الاسلام اسماعیل رفیعی - حفظه الله - : (ادامه دارد)
|
|||
|
|
۱۷:۱۴, ۲۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
یه دوتا روایت دیگه هم پس بذارین براتون بگم از حجت الاسلام اسماعیل رفیعی - حفظه الله - : پیامبر اکرم - صلّی الله علیه و آله و سلّم - فرموده اند : شفاعت من (فقط) به چهار گروه می رسد : 1- کسی که ذرّیه ی مرا (در دنیا) اکرام کرده باشد . 2- کسی که حوائج ذریّه ی مرا برآورده باشد . 3- کسی که سعی از برای ایشان کرده باشد در زمانی که مضطر باشند . 4- کسی که ذریّه ی مرا به دل و زبان دوست داشه باشد . آیا همه ی اینها در مورد امام زمانمون - عجّل الله فرجه - و یاوریشون نیست ؟! ببینین : اولاً از امام مهدی - عجّل الله فرجه ، کسی نزدیک تر با فاصله ی کمتر به پیامبر - صلّی الله علیه و آله و سلّم - داریم ؟ کسی بهتر و با منزلت تر داریم ؟ کسی مؤمن تر داریم ؟ کسی غریب تر داریم ؟! اکرام و احترام مگر در انجام به فرمایشات و دستورات هم نیست ؟! خوب ایشون خودشون گفتن که : « برای هر چه زودتر رسیدن فرج ، بسیار دعا کنید ؛ قطعأ آن فرجی (گشایشی) برای شما خواهد بود » ( کمال الدّین و تمام النّعمه ، باب 45 حدیث 4 ) حوائج ، مقاله ی خیانت / اطاعت / غربت !!! رو مجدد مطالعه بفرمایید ؛ چه قدر تقاضا شده که برای فرج شون دعا کنیم ؟! حاجت دارن دیگه خوب برای برآوردنش که زبونی هم هست ، تلاش کنیم ! به قول حجت الاسلام اسماعیل رفیعی - حفظه الله ، در این زمان ها دعا کنین برای فرج حد بگیم : اللهمّ عجّل لولیک الفرج ؛ 1- در سجده ها و رکوع ها و قنوت (دعای دست) نماز ها . 2- بعد از هر نماز واجب . 3- هنگامی که اذان می گن . 4- شب های جمعه . 5- هنگام زوال خورشید (قبل از مغرب) . 6- قبل از نماز صبح . 7- ... سعی از برای ایشان ، خوب الآن آقامون غریب اند و نیاز مند کمک من و شما هستن . با جلسه و مقاله و توضیع و همه و همه از مردم ، دعا برای فرج رو بخواین . در مورد دوست داشتن ، اگه اماممون رو دوست داشته باشیم ، براشون کار و دعا می کنیم ، وگر نه که نمی کنیم که ! به قول حجت الاسلام پناهیان : ندیده برات گریه می کنیم !!! می بینین ؟ یاور امام زمان - عجّل الله فرجه - چه مشکلی خواهد داشت ؟! باید ابالفضل و زهرای امام زمانمون بشیم ! علیهم السلام - عجّل الله فرجهم الشریف . به این سخنرانی آقای رائفی پور گوش کنین : عزیزان ، می دونین روایات مراجع تقلید - حفظهم الله - و امامان ما چه هشداری به ما می دن ؟ [u]مبادا ظهور صورت بگیره (إن شاء الله همین امسال) ، ولی شما چهل روز دعای عهد نخونده باشین !!![/b] تازه این چهل روز ، حداقله ، ما حداکثری هستیم ، هر روز صبح باید بخونیم !!! امام مهربانی ها هم که تازه گردنی نمی زنن و این ها روایات دروغیه : عزیزان ، بسه ، بسه ، بسه ... والسلام « جانثار مهدی - عجّل الله فرجه » (پایان مقاله ی حرف دل معصومین - علیهم السلام 1)
|
|||
|
|
۱۳:۱۱, ۹/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۱ ۱۳:۱۴ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم)»--- سلام الآن از حرم امام رضا - علیه السلام - میام و صحنه ای دیدم که قلبمو به شدّت به درد آورد ؛ ماجرا از این این قراره که توی یکی از صحن ها ، چنتا پسر بچه ی حدود راهنماییه سابق داشتن می رفتن سمت ضریح . خوب این خوشحال کننده بود و امیدوار کننده ، ولی چیزی که ناراحتم کرد این بود که داشتن (پسر بچه های 10-12 ساله) چَک و چونه می زدند که دوستی با دختر (نامحرم) و نگاه کردن بهش و اینها اشکالی نداره ! سِنِّ دوستی های خیابونیه کثیف که از این هم پائین تر اومده که هیچ شکی نیست ، ولی ای نامسلمونا توی حرم حیا کنین ! بی شرم ها می دونین این جا کی دفنه ؟!!! می دونین نفرین کنه دنیا و آخرتتون چی می شه ؟! توی پارکینگ که وارد می شی ، اگه سرتو پائین نندازی ، در یک صدم ثانیه ، از بس بی حجاب می بینی ، کل ثواب زیارتت که رفته هیچ ، یه چی هم بده کار می شی ! آیت الله ذاکر می فرمایند : « قدیما ، وقتی بی حجاب ها می خواستن از شهر های دیگه بیان مشهد ، از دربازه ی مشهد و ورودیه شهر خودشون رو می پوشوندن ! الآن از داخل اتاق های گشت زائرین !!! » چه خبرتونه ملعونا ! لابد فقط امام رضا بهتون نامحرمه دیگه ؟! فرقی نمی کنه چه مشهدی چه زائر از شهر های دیگه ! لابد همه ی مرد های دیگه حلال پاک بی نیّت صاف دل !!! بعد می گن چرا مردا چشم چرونن و متلک می گن و فلان و فلان ! حیا کنین ! عالم محضر خدا - جلّ جلاله - و امام زمان - عجّل الله فرجه - هستش و مشهد محضر امام رضا - علیه السلام - هم هست ، تو رو جان هر کی دوست دارین تو رو حاجت هایی که دارین و هر کاری که می کنین ، حرمت این خاندان رو نگه دارین . واویلاست مشکلات و عذاب های دنیوی و معنویه آخر الزّمانی ! خدایا فرج رو برسون ... الآن بچه شیعه ای که باید برای ظهور تلاش کنه تا محقّقش کنه ، به فکر دوستیه حرام باشه ... چی می خوان دیگه دشمنای امام زمان -عجّل الله فرجه ؟! لَعنَهُمُ الله (ادامه دارد) حالا هم با همه ی ناراحتی هام و گله و شکایت هام اومدم خونه ، به مادرم دردِدل می کنم ، ایشون می گن : اُ کجای کاری بابا ؛ مدیر پیش دبستانی خواهرت مشاوره توی مدارس و دبیرستان های مشهد و شهرستان های اطراف و تعریف می کنه که : ما اوایل مشکلات دخترا رو که می پرسیدیم ، می گفتن : ما می خوایم درس بخونیم زود عروسمون می کنن ؛ بعد ها حتی در شهرستان هایی چون چناران و محولات و فریمان ، وقتی دوستانه می پرسیدیم : کی ها دوست پسر دارن ؟ تک و توکی دست هاشون رو بالا می آوردن ... الآن هم می پرسیم : کی ها فقط یک دوست پسر دارند هم فقط تک و توکی دست بالا میاد !!!!!!!!!!!!! این یعنی فاجعه ! زنی که طوری از لحاظ ژنتیک خلق شده که فقط برای حفظ سلامت روان و آرامش و نشاطش باید فقط به یک مرد فکر کنه ، بخواد به چندین مرد فکر کنه ، وضع زن های ما این طور می شه که مریض اند و بعد وقتی زن های یک جامعه به مشکل افتادن ، مرد ها هم بی غیرت و حوسباز می شن و به طبع ، جامعه به چنین مردابی تبدیل می شه که هر چی می رن توش ، راه بازگشت تیره تر و امید به بازگشت ، کمتر میشه !!! عزیزان ، پیغام من رو برسونین به بی توجه ها ! چه در باب حیا و خجالت کشیدن از امام رضا - علیه السلام - و چه در باب حفظ فضیلت های اخلاقی و پاکدامنی و تهذیب نفس و خودتون هم بیش از پیش برای فرج دعا کنید . [align=CENTER]تورو خدا (ادامه دارد) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اعلام برائت اهل بیت علیهم السلام از غالیان | متفکر | 1 | 986 |