کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خلاصه درس هایی از قرآن(حجت الاسلام قرائتی)
۲۱:۴۵, ۲۲/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۰ ۲۱:۵۷ توسط jkb.)
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم
سعی می کنم هر هفته خلاصه ای از مطالب مهم را گرد هم بیاورم.
یکی از موضوعاتی که امروز بررسی شد پاسخ به این سوال بود:
چرا خلافکاران در رفاه هستند ولی مسلمانان نه؟
پاسخ:
1.رفاه واقعی و رفاه ظاهری متفاوت هستند.
عده ای هستند که مال زیادی دارند ولی آرامش روحی و روانی ندارند و بالعکس
2.اسم دین رفاه نمی آورد.
صرف اینکه بگوییم مسلمان هستیم رفاه نمی آورد .اسلام واقعی رفاه می آورد(عمل به دستورات الهی)
3.گاهی رفاه نوعی قهر خداست.
قهرمان واقعی آرامش , زینب کبری(سلام الله علیها)بودند که فرمودند:
در کربلا جز زیبایی ندیدم.
متن کامل
http://qaraati.ir/show.php?page=darsha&id=2084
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، میلاد.م ، Ramin_Ghn ، rastin ، shafagh_mah ، SARV ، MohammadSadra ، help me ، أین المنتظر ، azade ، عبدالرحیم
۲۳:۳۵, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
با سلام و سپاس از شما

ایشون توی برنامه امشب مثال جالبی رو زدند ، در رابطه با زمان کیفر افراد با ایمان و بی ایمان ...

فرض کنید دارید چایی می خورید حین خوردن چایی یهو عطسه می کنید و چایی می ریزه رو عینکی که به چشم دارید و لباستون و فرش ، اولین کاری که می کنید با ظرافت تمام عینکتون رو پاک می کنید ، لباستون رو هم می گید وقتی رفتم حموم می شورم(1 روز بعد، دو روز بعد یا مثلا یک هفته بعد) و شستن فرشتون رو هم نگه می دارید برای مثلا عید ...
عینک مصداق افراد با ایمان و مومن و کسانی هست که خدا به محض کار خطا ، کیفرشون میده(تمیزشون میکنه) از اون پایین تر ، مَثَل لباس که مدتی بهشون مهلت میده ، دسته سوم که دیگه آزادشون گذاشته هر کاری دلشون بخواد بکنن تا کیفرشون بمونه برای یه روز معین توی همین دنیا ( یا قیامت)...(مصداق افرادی که خداوند با نعمت فراوان گمراهشون کرده) مثل حسنی مبارک که 40 سال کاریش نداشت و بعدش خار و ذلیلش کرد یا قذافی و امثالهم... یا کیفر افرادی مثل صدام موند برای قیامت..

یاحق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، only_y2d ، میلاد.م ، jkb ، rastin ، shafagh_mah ، MohammadSadra ، help me ، azade ، عبدالرحیم
۰:۱۲, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
بنده یک مجموعه 5cd به نام نرم افزار بلاغ (مجموعه بیست سال سخنرانی های حجت السلام والمسلمین قرائتی) دارم که اگر کسی خواست بعد از امتحانات دانشگاه میتونم براش پست کنم.
من الله توفیق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ramin_Ghn ، jkb ، rastin ، shafagh_mah ، MohammadSadra ، azade
۲۱:۳۸, ۲۹/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۰ ۲۲:۰۴ توسط jkb.)
شماره ارسال: #4

موضوع: زندگي مهدوي در سايه دعاي عهد
«الهي انطقني بالهدي و الهمني التقوي»
دعاي عهد دعايي است كه رابطه‌ي بين ما و حضرت مهدي است.
#كارهاي خير با نگاه جهاني، نه شخصي و محلّي
زيارت مي‌رويم بگوييم كه اين زيارت به نيابت از همه‌ي مؤمنين و مؤمنات. صدقه مي‌دهيم بگوييم: دفع بلا از همه‌ي مؤمنين و مؤمنات. نگوييم: خدايا، مؤمنيني كه در اين مسجد نماز خواندند بيامرز. حالا مؤمنيني كه در مسجد ديگر نماز خواندند چه؟ همه را بگو. چقدر تنگ نظر هستي! چقدر فكر كوچك است.
پروردگارا تمام كساني كه در اين هيأت مقروض هستند، گرفتارند، چرا اين هيأت؟ تعصب براي چه؟مگر تو منتظر امام بين المللي نيستي؟ امام جهان بايد مريدش هم جهاني فكر كند. كسي كه منتظر اصلاح عمومي است، بايد خودش هم عمومي فكر كند.
«عَنْ جَمِيعِ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَات‏».
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ramin_Ghn ، میلاد.م ، MohammadSadra ، یا ثارالله ، azade ، help me
۱۹:۵۸, ۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
بسم الله

بنده خدایی بود در هیأت شام می‌داد. اما یك عده هم سر كوچه می‌ایستادند. اهل نماز جماعت و روضه و اینها نبودند، فقط وقت شام می‌آمدند. این صاحبخانه یك روز گفت: شما خجالت نمی‌كشید. نه نماز جماعت می‌آیید. نه سخنرانی گوش می‌دهید، نه عزاداری می‌كنید، فقط سفره كه پهن می‌شود می‌آیید! خوب به اینها هم برخورد و گفتند: آقا سفره‌ات برای خودت! ما رفتیم. رفتند. شب امام حسین را خواب دید. گفت: اینها در طول سال كه در خانه تو نمی‌آیند. وقتی پرچم امام حسین است می‌آیند. اینها مهمان من هستند. در طول سال اینها در خانه تو را نمی‌زنند. حالا ولی چون پرچم یا حسین است داخل می‌آیند. اینها مهمان من هستند چرا اینها را بیرون كردی؟ اینها خیلی مهم است.

عنایت امام رضا(علیه السلام) به زائران
یك خانمی بود فكرش كج بود. عقیده‌ای به زیارت و توسل و عبادت و اینها نداشت. اهل حجاب و... اصلاً طور دیگری بود. ولی شوهرش مذهبی بود و خودش نبود. به شوهرش گفت: من می‌خواهم مشهد بروم ولی من را دور و اطراف حرم نبر. من را هتل‌هایی ببر كه دور از حرم است، تو هر چه می‌خواهی برو دو لیتر گریه كن. من حال حرم ندارم! من مشهد را می‌خواهم، ولی نه برای حرمش!

شوهر هم گفت: بسیار خوب، زنش را برد و آن هتل را گرفت و خودش هم حرم می‌رفت و زن هم حرم نمی‌رفت. روز آخر كه در ماشین نشستند بیایند، این خانم گنبد را دید. گفت: یا امام رضا، ما حرم نیامدیم اما به ما خوش گذشت. سفر خوشی بود ولو ما زیارت نیامدیم، این را گفت و حركت كردند. در ماشین این خانم خوابش برد. خواب دید كه امام رضا فرمود: همین كه در شهر من به شما خوش گذشت من راضی هستم. ما دوست داریم كه كسانی كه می‌آیند به آنها بد نگذرد. زن از خواب بیدار شد، به شوهرش گفت: برگرد برگرد. گفت: چه شد! گفت: برگرد، برگرد، گفت: آخر چه شد. گفت: برگرد! مگر چه شده؟ گفت: امام رضا گفت كه ولو زیارت نیامدی، زیارت من نیامدی، ولی به تو خوش گذشت من راضی هستم. ببینید روح چقدر بزرگ است، روح چقدر بزرگ است.

دعا خیلی ما را بزرگ می‌كند. در دعای عید فطر می‌گوییم: خدایا، «و اسئلك ما سئلك منك عبادك الصالحون»، «عبادك الصالحون» نمی‌گوید عباد صالحی كه فعلاً زنده هستند. یا عباد الصالح دیروز، یا عباد الصالح فردا. یعنی تمام بندگان صالح گذشته، و تمام بندگان صالح امروز، و تمام بندگان صالحی كه هنوز به دنیا نیامدند. هرچیزی كه در طول تاریخ گذشته و حال و آینده بندگان خاص از تو خواستند همه را یكجا، به من بده. دعا خیلی وسیع است، خیلی دعا بزرگ است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، یا ثارالله ، shakiba ، jkb ، shafagh_mah ، azade ، یاوران مهدی
۲۱:۳۲, ۶/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۰ ۲۱:۳۴ توسط jkb.)
شماره ارسال: #6

بسم الله الرحمن الرحيم
«الهي انطقني بالهدي و الهمني التقوي»

سلام
در این جلسه مسائل زیر مطرح شد:
پاسخگويي به سؤالات ديني نوجوانان
پوشش مناسب در حال نماز
توجه به نعمت‌هاي الهي، عامل خضوع و خشوع
بيان زيبايي‌هاي نماز براي نوجوانان
خطر ضايع كردن نماز
آموزش قرائت صحيح نماز
رابطه نماز با ازدواج و همسرداري
این هم متن کامل(به شدت توصیه می کنم مطالعه کنید):
http://qaraati.ir/show.php?page=darsha&id=2086
یکی از مطالب گفته شده به شرح زیر می باشد :
نماز يك دولا و راست شدن نيست. خيلي چيزها در نماز است.
در نماز خيلي چيز است. بهداشت هست، حقوق هست، ادب هست، انتخابات هست، آزادي هست، همه چيز در نماز هست. كمالي نيست مگر اينكه در نماز نباشد. من در خيلي از دانشگاه‌ها گفتم. گفتم: اگر يك كسي يك كمال پيدا كرد كه در نماز نبود، من جايزه به او مي‌دهم. ادب در نماز هست. تا آقا (پیش نماز)حرف مي‌زند تو هيچي نگو. اطاعت در نماز هست. قبل از آقا خم نشو، قبل از آقا سرت را از خاك برندار. قبل از آقا ركوع نكن. انتخابات در نماز هست، اين آقا را قبول نداري، جايي برو كه آقايش را قبول داري. آزادي در نماز هست، ركعت اول اقتدا كردي، ركعت دوم نمي‌خواهي ادامه دهي مي‌گويد: مجبور نيستي، قصد فرادي كن. مجبور نيستي كه حالا كه در اين جماعت آمدي تا آخر با اين جماعت باشي. قرائت در نماز هست، پيش نمازي را انتخاب كنيد كه قرائتش بهتر باشد. عدالت هست، پيش نماز بايد عادل باشد. نظم هست، صف‌ها بايد منظم باشد. تغذيه هست، لقمه‌ي حرام در شكم باشد نماز قبول نيست. صحيح هست، قبول نيست. مثل چاي در آفتابه، چاي است كسي نمي‌خورد.
اگر لقمه‌ي حرام در شكم باشد نماز قبول نيست. حق مردم در نماز هست، حق همسر در نماز هست، حق والدين در نماز هست، حق حيوان در نماز هست! حيوان اگر تشنه‌اش است شما حق نداري وضو بگيري. بايد آب را به حيوان بدهي و تيمم كني. دقت در نماز هست. اعضاي وضو به اندازه‌ي سر سوزن شسته نشود، اگر انگشتر شما تنگ باشد كه آب زيرش نرود، وضوي شما باطل است. سر سوزن، اضافه‌كار در نماز هست، نماز نافله. شهدا در نماز هست، مهر كربلا. شانه در نماز هست، شانه بزني، يك ركعت تو سي برابر مي‌شود. عطر بزني سي تا هم براي عطر اضافه مي‌شود. مسواك بزني هفتاد تا هم براي مسواك اضافه مي‌شود. نشاط در نماز هست، ولو زمستان لوله‌ها آب داغ است، با آب سرد وضو بگير، خشك نكن! ثوابش سي برابر است. چون هرچه آب سرد روي پوست بدن باشد نشاطش بيشتر است. معاد در نماز هست، «مالِكِ يَوْمِ الدِّينِ» (فاتحه/4) توحيد در نماز هست، «اشهد ان لا اله الا الله وحده لا شريك له».
آمريكا هيچ غلطي نمي‌تواند بكند، در نماز است. چون شما مي‌گويي: الله اكبر! وقتي خدا بزرگ است، آمريكا كوچك است. شما سوار هواپيما مي‌شوي بالا مي‌روي، اين خيابان 45 متري مي‌شود اندازه‌ي يك طناب سياه. پايين كه هستيم اوه 45 متر عرض خيابان است! بالا كه رفتيم اين خيابان 45 متري مثل يك طناب سياه مي‌شود. بالابرويم اصلاً كره‌ي زمين اندازه‌ي يك پرتقال مي‌شود. همه‌ي شش ميليارد آدم سر يك پرتقال دعوايشان است. هرچه بالاتر برويم، هرچه ايمان ما به خدا بيشتر شود، آمريكا نزد ما كوچكتر است.
آرايش در نماز هست. زن هرچه طلا دارد وقت نماز به خودش آويزان كند، ثواب دارد. مردي كه طلا برايش حرام است بهترين عطر را بزند. رنگ در لباس هست، لباس با رنگ سفيد ثوابش بيشتر است.
ما بدانيم نماز چيست. نماز هنر خداست، صنعت خداست. صنعت خداست، مهندسي خداست كه در چهار، پنج دقيقه، اين همه چيز جاسازي كرده است، ورزش در نماز هست، حركات ركوع و سجود. بهترين وقتي كه خون به مغز مي‌رسد وقت سجده است. البته سجده براي اين كار نيست. سجده براي قرب به خداست، منتهي اينها هم درونش هست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، help me ، أین المنتظر
۱۸:۰۱, ۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۱۹:۱۹ توسط help me.)
شماره ارسال: #7
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام به همگی نماز و روزه هاتون قبول...

میخواستم یه تاپیکی ایجاد کنم و خلاصه صحبتا یا نکاتی رو که حاج اقا قرائتی بیان میکنن رو بذارم که چشمم به این تاپیک خورد که خیلی وقته داره گرد و خاک میخوره..
تو ماه مبارک ایشون هروز تو تلویزیون سخنرانی دارن از دوستان عزیز میخوام هرکسی حتی اگه به اندازه چند خط یه نکته ای یاد میگیره اینجا بذاره تا بقیه مون استفاده کنیم..
تشکر Rose

بسم الله الرحمن الرحیم

موضوع: رمضان ماه قران

خصوصیات قران:

- قران کلام خداست شعر نیست
- قصه های قران با قصه های ما متفاوت هست

چون قصه های قران حقیقی و با عبرت اند، کم و خلاصه ولی بار زیادی دارن ولی قصه های ما طولانی اند و بار کمی دارن ..
نکته ایه «و بالوالدین احساناً»
باید احسان با دست خود شخص باشه نه با واسطه مثلا اگه خریدی کردید خودتون با دست خودتون ببرید خونه نه به شخصی بدید.
نگفته و بالوالدین انفاقا! گفته احسانا یعنی خوبی کردن و محبت کردن مستقیما...

- قران تحریف نشده و کلمه باطل در اون نیست
« انا نحن نزلنا الذکر و انا له لحافظون»
- تاریخ مصرف ندارد
هر چه علم بیشتر میشه و کامل تر نکات جدیدی کشف میشه و قران زمین هشکوفاییش بیشتر میشه
،مهندسان هم ساختمانها رو تغییر شکل میدهند ولی قران همچنان ثابته
خداوند خلقتش مانند همان ابتدای خلقت است جای چشم و ابرو و ... تغییر نکرده

- هر کلمه قران دارای چندین نکته است (تعداد کلمات هم نکته داره)
در تمام قران 115 بار کلمه دنیا و 115 بار کلمه اخرت اومده
سال 365 روزه و کلمات قران 365
- حتی قران اهنگ و ریتم دارد ( قل هو الله الحد ، ..الصمد ، ..یولد ، ..الحد )
- قران از علم بی نهایت توسط فرشته ای معصوم به قلب فرد معصومی نازل گردیده برای هدایت انسانها
انسان بودن به فکر ، عقیده و اخلاق ست که قران به ما یاد می دهد اینها را قران کتاب اخلاق است
اخر اخلاق دنیا سود و اسکناس است ولی قران اینگونه نیست
مانند داستان شخصی نابینایی که وارد مجلس میشود و شخصی حاضر در مجلس بر اون اخم میکنه که خداوند می فرماید:« عبس و تولی ...»
حتی اگر ان نابینا نمی بیند نباید عبوس کنی اخلاق ، اخلاق است چه ان شخص بفهمد و چه نفهمد .. بدی و بد اخلاقی شایسته نیست
(برای خدا کار کنید حتی برخی انسانها خوب هستند ولی برای خدا نیست کار خوب انها)
اسلام باطن اخلاق را میخواهد نه پوست اخلاق را
اهل ایمان دو بال سرخ و سبز دارند (امام حسین (علیه السلام) و امام زمان (علیه السلام) )

التماس دعا

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، أین المنتظر ، عبدالرحیم ، مصباح
۰:۴۷, ۱۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #8
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

موضوع : قران در متن زندگی

قران هنوز در بین ما جایگاه واقعی خود را ندارد ولی ما باید بدانیم که قران را باید در متن زندگی اورد و همیشه و در همه حال بدان عمل نماییم زیرا :

قران ما را از ظلمات به به سمت نور میبرد (با قران از بن بستها نجات می یابیم)
قران ما را از جهل به علم می برد در اکثر ایات امده لٍقوم یعقلون ، لٍقوم یعلمون، ایاتٌ لاولی الالباب..
قران از تفرقه به وحدت می برد
اقتصاد سالم در سایه قران بوجود می اید زیرا دعوت به دوری از ربا و ربا خواری و نهی از مال حرام خوردن میکند
قران شفاست ( درمان بیماری های حسد، بخل ، خودنمایی، کینه و..)
قران اختلافات خانوادگی و اجتماعی را حل میکند مثلا چه کسی رهبر باشد؟
- عدم اطاعت از افراد اسرافکار
- عدم اطاعت از افرادی که سابقه خوبی ندارند
- و عدم اطاعت از کسی که هجرت نمیکند و ....
نکته : سخن کارشناس غیر معصوم حجت است

قران می فرماید در مقابل بدی دیگران اگر خودی هست باید به ایه «و الکاظمین الغیظ » عمل نماییم و اگر غیر
خودی ست مقابله به مثل «و جزاءَ سیئةٍ سیئةٌ مثله»در همان حد ،نه بیشتر و اگر جاهل است « فالیعفوا فالیسفحوا»

جزای خوبی در قران بیشتر خوبی کردن است (مثلا اگر شخصی سلام کرد بایدبگوییم در جوابش و علیکم السلام و بهتر پاسخ دهیم )
ازدواج نیز باید قرانی و مطابق قران باشد مانند داستان حضرت موسی و دختران حضرت شعیب که به حضرت موسی فرمود ما بنا بر ایجاد مشقت برای تو نداریم در حد توانت انتظار داریم
باید هر چیزی را بر کسی که دوستش داریم راحت بگیریم « فسَیُنسره للیُسری »
قران می فرماید دین در قلب شماها وارد نشده است « یا ایُها الذینَ آمَنوا آمِنوا..»

و در اخر قران برای تمام حالات زندگی و رفتارهای ما الگو و دستورالعمل دارد و نباید شبی یا ساعتی باقران بود همیشه بایدبر مبنای قران عمل نماییم .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، یاســین ، عبدالرحیم ، مصباح
۲۱:۴۰, ۱۲/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۳ ۲۱:۵۸ توسط help me.)
شماره ارسال: #9
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

موضوع : قران جداکننده حق و باطل

قران جداکننده حق و باطل هست و با مراجعه به اون میتونیم حق و از باطل تشخیص بدیم.
مثلا برخی فکر میکنند بخل خوب ست ولی قران می فرماید « َو لا يَحْسَبَنَّ الَّذينَ يَبْخَلُونَ بِما آتاهُمُ اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ هُوَ خَيْراً لَهُمْ بَلْ هُوَ شَرٌّ لَهُم‏»
برخی نیز فکر میکنند اولاد و اموال و داراییهایشان ثروت هست ولی «وَ اعْلَمُوا أَنَّما أَمْوالُكُمْ وَ أَوْلادُكُمْ فِتْنَةٌ وَ أَنَّ اللَّهَ عِنْدَهُ أَجْرٌ عَظيم‏»
قران در خیلی از جاها می فرماید نه این علم (چیزی که فکر میکنید)نیست این شجاعت نیست
رفیق خوب و بد رو هم قران توصیف کرده رفیقی که عیوب شخص رو به اون گوشزد بکند رفیق دلسوز و خوبی هست.
گاهی خیر ما در بیماری یا شکست و باختن ما هست ولی برخی وقتی نیکی به انها میرسد یا ازمایش میشوند می گویند«َأَمَّا الْإِنْسانُ إِذا مَا ابْتَلاهُ رَبُّهُ فَأَكْرَمَهُ وَ نَعَّمَهُ فَيَقُولُ رَبِّي أَكْرَمَن‏» فقر و کرامت نشانه کرامت نیست وسیله ازمایش است.
هر چیزی که ما می خوانیم علم نیست انها اطلاعات و محفوظات است نه علم قران علم مفید و مضر را تعیین کرده است «َ إِنَّما يَخْشَى اللَّهَ مِنْ عِبادِهِ الْعُلَماء..» هرچه علم ما بیشتر باشد حضور و احترام ما باید بیشتر باشد، ثمره علم فروتنی و خشوع است نه کبر و عجب .

قران در حق عاملان قران شفاعت میکند ، شفاعت قران فایده دار و گیراست .
قران می فرماید داشتن مال و ثروت عیب نیست ، عیب دلبستن به انهاست .

بسم الله الرحمن الرحیم

موضوع : قران مایه بصیرت در زندگی

ماه رمضان عظمتش به قران است ، قران وسیله بصیرت انسانهاست «قَد جاءکم بصائرُ من ربّکم »
قران دامهای شیطان را برای ما روشن نموده است
در جایی از قران می فرماید فریب مسجد را هم نخورید «وَ الَّذينَ اتَّخَذُوا مَسْجِداً ضِراراً وَ كُفْراً وَ تَفْريقاً بَيْنَ الْمُؤْمِنينَ » که شاید گاهی مسجد وسیله ای برای ضرر زدن به شما باشد و عامل تفرقه مسلمانان پس فریب شعار ها را نخورید.
برخی نیز پشت قسم هایشان کمین میکنند فریب این قسم ها را نخورید منافقان از مذهب علیه مذهب استفاده میکنند «اتَّخَذُوا أَيْمانَهُمْ جُنَّةً فَصَدُّوا عَنْ سَبيلِ اللَّهِ فَلَهُمْ عَذابٌ مُهينٌ »
باید مراقب باشیم فریب برخی سخنرانی ها را نیز نخوریم « و من الناسَ من یُعجبکَ قوله فی الحیاةِ الدُنیا»
فریب شعارهای دیگران را هم نباید خورد مانند داستان حضرت یوسف که برادرانش او را از کنار پدرش جدا نمودند و شعار میدادند ما قوی و شجاع هستیم و از او مراقبت میکنیم «نحنُ له لَحافظون» «نحنُ له لناصحون»

با این ایه قران میتوانیم خود را ازمایش کنیم که چگونه هستیم؟
«قُلْ يا أَيُّهَا الَّذينَ هادُوا إِنْ زَعَمْتُمْ أَنَّكُمْ أَوْلِياءُ لِلَّهِ مِنْ دُونِ النَّاسِ فَتَمَنَّوُا الْمَوْتَ إِنْ كُنْتُمْ صادِقينَ »
نباید از مرگ ترسید حتی باید عاشق مرگ باشیم!
قران داستان راستان می گوید ، داستانهای قران عبرت اموزند نه سرگرم کننده «نحن نقُصُ علَیکَ نباءَ بالحق »
اینده کره زمین را نیز قران معلوم کرده است که روزی اسلام کره زمین را خواهد گرفت گرچه مشرکین ناراحتند.
والسلام.Smile

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، یاوران مهدی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]