|
سخنی کوتاه با زندان بانان امام زمان علیه السلام
|
|
۱۵:۴۹, ۲۸/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/فروردین/۹۲ ۰:۱۳ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
امام زمان علیه السلام میفرمایند: وَ لَوْ أَنَّ أَشْیَاعَنَا وَفَّقَهُمُ اللَّهُ لِطَاعَتِهِ عَلَى اجْتِمَاعٍ مِنَ الْقُلُوبِ فِی الْوَفَاءِ بِالْعَهْدِ عَلَیْهِمْ لَمَا تَأَخَّرَ عَنْهُمُ الْیُمْنُ بِلِقَائِنَا وَ لَتَعَجَّلَتْ لَهُمُ السَّعَادَةُ بِمُشَاهَدَتِنَا اگرشیعیان ما که خداوند آنها را به اطاعت و بندگی خویش موفق بدارد در وفای به عهد و پیمان الهی، اتحاد و اتفاق میداشتند و عهد و پیمان را محترم میشمردند، سعادتِ دیدار ما به تأخیر نمی افتاد و هر آینه به سعادت دیدار ما نائل می شدند. احتجاج ج 2، ص 597، بحارالانوار، ج 3، ص 175. زندان امام زمان اعمال شیعیان است دارم تلاش میکنم حداقل زندان بان امام زمانم نباشم! و برای همین کار حداقلی هم نیاز به دعای دوستان و عنایت خود حضرت حجت و توفیق الهی دارم! اللهم الرزقنا توفیق الطاعة و بعد المعصیة دو گزینه وجود دارد دوستان: 1- چشیدن لحظه ای لذت گناه 2- شاد کردن دل امام زمان کدام یک را انتخاب میکنیم؟ راهنمایی: أَ لَمْ أَعْهَدْ إِلَيْكُمْ يا بَني آدَمَ أَنْ لا تَعْبُدُوا الشَّيْطانَ إِنَّهُ لَكُمْ عَدُوٌّ مُبينٌ (60-یس) اى فرزندان آدم، آيا با شما عهد نکردم كه شيطان را نپرستيد چرا که بدون شک او دشمن آشكار شماست (60) کسانی که میخواهند از این به بعد از شغل زندان بانی حضرت حجت استعفا دهند صلواتی با عجل فرجهم زیر این پست قرار دهند! اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم این شبها ذکری را با خود تکرار میکنم تا شاید از زبانم به قلبم و از قلبم به اعضا و جوارحم جاری شود! و آن ذکر این است: من زندان بان امامم نیستم! إن شاء الله
امام زمان علیه السلام: ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر میزند و خبر آنها به ما میرسد. حاشا به غیرتمان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۷:۳۰, ۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
نقل قول:9- حتی الامکان هر شب نماز شب (حد اقل نماز های شفع و وتر را بخوانند) نقل قول:حقیقتاً در حق یکدیگر دعا کنیم با سلام خدمت دوستان گرامی باتوجه به موارد بالا پیشنهاد میکنم که این دعا در حق یکدیگر در قنوت نماز وتر باشه (طلب مغفرت برای 40 مومن) حتی الامکان التماس دعا |
|||
|
|
۹:۳۴, ۶/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۱ ۹:۴۵ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
گزیده ای از مناجات الشاکین (شکایت کنندگان)
مناجات الشاکین کسانى است که به درگاه خداوند شکایت مى برند; شکایت از نفس امّاره و تمایلات نفس سرکش و شکایت از سختى دل و قساوت قلب و وسوسه هاى شیطان و از او براى غلبه بر اینها کمک مى طلبند.(1) اِلـهى اِلَیْکَ اَشْکُو نَفْساً بِالسُّوءِ اَمّارَةً، وَاِلىَ الْخَطیئَةِ مُبادِرَةً، خدایا به سوى تو شکایت آورم از نفسى که مرا همواره به بدى وادارد و به سوى گناه شتاب دارد وَبِمَعاصیکَ مُولَعَةً، وَ بِسَخَطِکَ مُتَعَرِّضَةً، تَسْلُکُ بى مَسالِکَ الْمَهالِکِ، و به نافرمانیهایت حریص است و به موجبات خشمت دست درازى کند مرا به راههایى که منجر به هلاکت مى شود مى کشاند وَتَجْعَلُنى عِنْدَکَ اَهْوَنَ هالِک، کَثیرَةَ الْعِلَلِ، طَویلَةَ الاَْمَلِ، اِنْ مَسَّهَا الشَّرُّ و بصورت پست ترین نابودشدگان درم آورد بیماریهایش بسیار و آرزویش دراز است اگر شرى به او رسد بى تاب شود ... پ.ن : خواستم متن مناجات رو خلاصه نکنم ولی دیدم ممکنه از حوصله دوستان خارج باشه. متن این دعا به همراه 14 دعای دیگر که به مناجات خمس عشر معروفه و منسوب به امام سجاد (علیه السلام) هستش داخل کتاب مفاتیح الجنان یا کتاب مفاتیح نوین موجود هست. 1. بحارالانوار، جلد 91، صفحه 143. |
|||
|
|
۱۱:۲۲, ۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
یا حق...
سلام ممنون از همه که دعام می کنید منم سعی می کنم کوتاهی نکنم ![]() بیاید با هم روراست باشیم قبول دارید که یه جاهایی گناه نکردن نصفه نیمه دست ماست مثلا یه زمانی با یه بزرگتر از خودت نشستی اون شروع می کنه به غیبت کردن تو هم روت نمی شه بگی فلانی این غیبته نگو باید با این کم رویی چکار کنم ![]() من که همیشه از خدا کمک می خوام خداییش کم نمی ذاره همیشه یه چیز می شه که حرفش قطع می شه حالا تو این مورد باید چه کار کنیم فقط دعا کافی نیست باید عملی یه کاری کنیم بهتره با روش های غیبت نکردن پیش بریم این پیشنهاد من تا بعد..یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
۱۱:۴۹, ۶/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۱ ۱۱:۵۰ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۶/آبان/۹۱ ۱۱:۲۲)جویای... نوشته است: یا حق... با سلام خدمت شما دوست عزیز اتفاقاً بر خلاف نظر شما بنده عقیده دارم که انجام دادن گناه یا انجام ندادنش دست خود ماست. اگه یه بزرگتر غیبت می کند 3 حالت دارد 1- می توانید بحث را عوض کنید 2- می توانید محل را سریعاً ترک کنید 3- اگر با طرف رودربایستی ندارید یه راست بری توی شکم طرف و بگید که این کارش درست نیست بنده همیشه بسته به موقعیت از یکی از این سه روش استفاده می کنم. فقط کافیه که بخواهید که گناه نکنید این جمله معروف از شهید بهشتی را همیشه به یاد داشته باشید : بهشت را به بها دهند نه به بهانه با تشکر |
|||
|
|
۱۵:۰۳, ۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
لطفا یه سری به این پست بزن
حتما جوابتو پیدا میکنی برای من که خیلی مفید بود اندر حکایت جِرم صغیری که جُرمش کبیر است+قصه شیرین غیبت های ما |
|||
|
|
۱۵:۲۸, ۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم meshkat ، Hadith ، aboutorab ، در جستجوی سختی ، farzaneh s ، neda ، ZaHrA110M ، fazel ، یا ثارالله ، Absolution ، عبد ، rastin ، جویای... ، ats ، ساقی ، yashar_nice ، فدک زهرا ، AFG Shia ، rezaba ، سجاد313 ، Asma ، only_y2d ، رمز شب ، zahra.shakiba ، Detector ، fatemeh ، Meraj ، بی نام ، علی 110 ، سید سجاد ، mahdy30na ما هم پیمان شده ایم که زندان بان امام زمانمان نباشیم از شما چند چیز میخواهم 1- حقیقتاً در حق یکدیگر دعا کنیم 2- یادمان باشد که هر گناه ما غل و زنجیری است بر دست و پای یوسف زهرا من تک تک شما را دعا میکنم و هر روز با خودم تکرار میکنم که: من زندان بان امامم نیستم! إن شاء الله یا علی گفتیم و عشق آغاز شد!
امید که جمع 30نفره ی ما اضافه شود و از جمع حاضر کسی پا پس نکشد جمعیت استعفا دهندگان از زندان بانی امام زمان علیه السلام . . . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ================================================== اگه احیانا فراموش کردید:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-14...8%A7%D9%87
|
|||
|
|
۰:۱۱, ۱۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۱:۰۲, ۱۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۱۳:۰۵, ۱۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۱۴:۱۷, ۱۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| عباس(علیه السلام) جان، برادرمان میشوی؟؟؟ | Tolou | 84 | 38,941 |
۱۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۳:۴۷ آخرین ارسال: علی املشی |
|
| تا کی زندگی به جای بندگی، تا کی زندان بانی به جای... | علی 110 | 3 | 2,981 |
۹/تیر/۹۳ ۱۶:۲۰ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| طرح آماده سازی جهت عضویت در گردان حسن بن علی(علیه السلام)...[مقدمه] | Tolou | 32 | 20,508 |
۲۹/تیر/۹۱ ۱۱:۳۸ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|

و بگید که این کارش درست نیست