|
سخنی کوتاه با زندان بانان امام زمان علیه السلام
|
|
۱۵:۴۹, ۲۸/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/فروردین/۹۲ ۰:۱۳ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
امام زمان علیه السلام میفرمایند: وَ لَوْ أَنَّ أَشْیَاعَنَا وَفَّقَهُمُ اللَّهُ لِطَاعَتِهِ عَلَى اجْتِمَاعٍ مِنَ الْقُلُوبِ فِی الْوَفَاءِ بِالْعَهْدِ عَلَیْهِمْ لَمَا تَأَخَّرَ عَنْهُمُ الْیُمْنُ بِلِقَائِنَا وَ لَتَعَجَّلَتْ لَهُمُ السَّعَادَةُ بِمُشَاهَدَتِنَا اگرشیعیان ما که خداوند آنها را به اطاعت و بندگی خویش موفق بدارد در وفای به عهد و پیمان الهی، اتحاد و اتفاق میداشتند و عهد و پیمان را محترم میشمردند، سعادتِ دیدار ما به تأخیر نمی افتاد و هر آینه به سعادت دیدار ما نائل می شدند. احتجاج ج 2، ص 597، بحارالانوار، ج 3، ص 175. زندان امام زمان اعمال شیعیان است دارم تلاش میکنم حداقل زندان بان امام زمانم نباشم! و برای همین کار حداقلی هم نیاز به دعای دوستان و عنایت خود حضرت حجت و توفیق الهی دارم! اللهم الرزقنا توفیق الطاعة و بعد المعصیة دو گزینه وجود دارد دوستان: 1- چشیدن لحظه ای لذت گناه 2- شاد کردن دل امام زمان کدام یک را انتخاب میکنیم؟ راهنمایی: أَ لَمْ أَعْهَدْ إِلَيْكُمْ يا بَني آدَمَ أَنْ لا تَعْبُدُوا الشَّيْطانَ إِنَّهُ لَكُمْ عَدُوٌّ مُبينٌ (60-یس) اى فرزندان آدم، آيا با شما عهد نکردم كه شيطان را نپرستيد چرا که بدون شک او دشمن آشكار شماست (60) کسانی که میخواهند از این به بعد از شغل زندان بانی حضرت حجت استعفا دهند صلواتی با عجل فرجهم زیر این پست قرار دهند! اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم این شبها ذکری را با خود تکرار میکنم تا شاید از زبانم به قلبم و از قلبم به اعضا و جوارحم جاری شود! و آن ذکر این است: من زندان بان امامم نیستم! إن شاء الله
امام زمان علیه السلام: ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر میزند و خبر آنها به ما میرسد. حاشا به غیرتمان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۳۳, ۱۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۱۸:۳۸, ۱۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
نقل قول: |
|||
|
|
۲۱:۵۸, ۱۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اول این که چرا اسم منو جا انداختید؟! صفحه ی اول. شایدم به این دلیله که من بعد این که با یک صلوات اعلام کردم من هم نمی خوام زندان بان امام زمانم باشم با خودم فکر کردم اگر این یک جور عهده ،خلاف عهد حتی با کوچکترین گناه باید کفاره اش رو بدم!! یا شصت فقیر را سیر کنم یا یک برده آزاد کنم یا شصت روز روزه بگیرم!!!!!!!!!! آیا واقعا این عهد مسئولیت شرعی نمیاره؟؟؟؟؟ کی میتونه بگه اصلا کوچکترین گناهی را سهوا یا عمدا مرتکب نمی شه؟! |
|||
|
|
۲۱:۵۸, ۱۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
سلام و عرض ادب
ضمن عرض تبريك و قبولي طاعات و عبادات همه منتظران مولايم مهدي صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) [/b] [b]حقير يه جمله اي از يكي از آشنايان به نقل قول از بزرگي شنيدم چون برايم خيلي جالب بود دوست دارم صحت و درستي آن را بفهمم . بدينوسيله از همه دوستداران و محبان مولاي غريب پدر مهربان حضرت اباصالح المهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تقاضا دارم كه اگر نام گوينده اين جمله را مي دانند بهم اطلاع بدن .[/b] [b]آن بزرگوار چنين گفت: « عرض ارادت من به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) مانند تبسبس كلبي ، باز استغفار مي جويم من كجا، كلبي امام زمان كجا » دوستان عزيز " اگر جمله غلط املائي داشت يا هر نوع مشكل به حساب بيسوادي بنده بگذاريد .[/b] [b]التماس دعا براي فرج منتظر مضطر موفق باشيد يا اميرالمومنين عليه السلام [/b] |
|||
|
|
۰:۲۳, ۱۵/آبان/۹۱
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و لعنت علی اعدائهم اجمعین و جعلنا من خیر اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه
|
|||
|
|
۰:۴۰, ۱۵/آبان/۹۱
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
توکلت علی الله فهو حسبی
اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم والعن اعدائهم
|
|||
|
|
۲۰:۱۰, ۱۵/آبان/۹۱
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
ای وصل تو غایت المراد دل ها ........وی یاد تو زیب و زیور محفل ها اندر دل ما لشگر غم منزل کرد......... وآن روز که دور گشتی از منزل ها. امام زمانم من نمی خوام از شما دور شوم. این سطور رو می نویسم تا شاید اعلام حضورم دراین جا مورد رضای شما باشه. اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم |
|||
|
|
۰:۵۵, ۱۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
بسم رب المهدی
این روزها تحت آزمایش و امتحان قرار گرفته ام.با وجود شرایطی هم که دارم انتظار میره که بهترین عملکرد را هم داشته باشم ولی نمی دونم چه طوری باید عمل کنم شاید بتونم و باید بتونم که از یک گناه جمعی جلوگیری کنم ولی راهش را بلد نیستم دیگه نمی خوام زندانبان باشم باید تمام تلاشمو بکنم تا یک بار هم که شده برای قلب امام زمانم(عجل الله تعالی فرجه الشریف) کاری کنم نباید این بار هم قلبشان به درد بیاید برام دعا کنین دو روز دیگه بیشتر وقت ندارم |
|||
|
|
۱۰:۱۶, ۱۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
نقل قول: |
|||
|
|
۱۹:۵۶, ۲۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| عباس(علیه السلام) جان، برادرمان میشوی؟؟؟ | Tolou | 84 | 38,967 |
۱۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۳:۴۷ آخرین ارسال: علی املشی |
|
| تا کی زندگی به جای بندگی، تا کی زندان بانی به جای... | علی 110 | 3 | 2,983 |
۹/تیر/۹۳ ۱۶:۲۰ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| طرح آماده سازی جهت عضویت در گردان حسن بن علی(علیه السلام)...[مقدمه] | Tolou | 32 | 20,526 |
۲۹/تیر/۹۱ ۱۱:۳۸ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|