|
سخنی کوتاه با زندان بانان امام زمان علیه السلام
|
|
۱۵:۴۹, ۲۸/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/فروردین/۹۲ ۰:۱۳ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
امام زمان علیه السلام میفرمایند: وَ لَوْ أَنَّ أَشْیَاعَنَا وَفَّقَهُمُ اللَّهُ لِطَاعَتِهِ عَلَى اجْتِمَاعٍ مِنَ الْقُلُوبِ فِی الْوَفَاءِ بِالْعَهْدِ عَلَیْهِمْ لَمَا تَأَخَّرَ عَنْهُمُ الْیُمْنُ بِلِقَائِنَا وَ لَتَعَجَّلَتْ لَهُمُ السَّعَادَةُ بِمُشَاهَدَتِنَا اگرشیعیان ما که خداوند آنها را به اطاعت و بندگی خویش موفق بدارد در وفای به عهد و پیمان الهی، اتحاد و اتفاق میداشتند و عهد و پیمان را محترم میشمردند، سعادتِ دیدار ما به تأخیر نمی افتاد و هر آینه به سعادت دیدار ما نائل می شدند. احتجاج ج 2، ص 597، بحارالانوار، ج 3، ص 175. زندان امام زمان اعمال شیعیان است دارم تلاش میکنم حداقل زندان بان امام زمانم نباشم! و برای همین کار حداقلی هم نیاز به دعای دوستان و عنایت خود حضرت حجت و توفیق الهی دارم! اللهم الرزقنا توفیق الطاعة و بعد المعصیة دو گزینه وجود دارد دوستان: 1- چشیدن لحظه ای لذت گناه 2- شاد کردن دل امام زمان کدام یک را انتخاب میکنیم؟ راهنمایی: أَ لَمْ أَعْهَدْ إِلَيْكُمْ يا بَني آدَمَ أَنْ لا تَعْبُدُوا الشَّيْطانَ إِنَّهُ لَكُمْ عَدُوٌّ مُبينٌ (60-یس) اى فرزندان آدم، آيا با شما عهد نکردم كه شيطان را نپرستيد چرا که بدون شک او دشمن آشكار شماست (60) کسانی که میخواهند از این به بعد از شغل زندان بانی حضرت حجت استعفا دهند صلواتی با عجل فرجهم زیر این پست قرار دهند! اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم این شبها ذکری را با خود تکرار میکنم تا شاید از زبانم به قلبم و از قلبم به اعضا و جوارحم جاری شود! و آن ذکر این است: من زندان بان امامم نیستم! إن شاء الله
امام زمان علیه السلام: ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر میزند و خبر آنها به ما میرسد. حاشا به غیرتمان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۸:۲۶, ۱۸/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
|
|
۱۱:۳۵, ۱۴/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/تیر/۹۲ ۱۱:۳۹ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
(۲۸/مهر/۹۱ ۱۵:۴۹)علی 110 نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم |
|||
|
|
۱۲:۲۵, ۱۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۲۳:۵۲, ۲۳/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/شهریور/۹۲ ۰:۰۹ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
(۱۴/تیر/۹۲ ۱۱:۳۵)farzaneh نوشته است: بسم الله با عرض سلام میخواستم از دعاهایی که برای این حقیر کردید کمال تشکر رو بکنم و بخوام که بازم برام دعاکنید ثابت قدم باشم.... خداروهزاران بارشکر باتوکل برخدا و توسل به ائمه اطهارو دعای شما خوبان و درآخرهم تلاش خودم تونستم اون گناه رو ترک کنم... باز هم ممنونم... اللهم عجل لولیک الفرج التماس دعا |
|||
|
|
۰:۲۳, ۲۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #95
|
|||
|
|||
|
مهدی اگر از منتظرانت بودیم... چون دیده ی نرگس نگرانت بودیم... |
|||
|
|
۰:۲۴, ۲۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #96
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۰:۴۸, ۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #97
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۴:۱۸, ۱۰/آبان/۹۲
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
|
از امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) منقول است که فرمودند:
قَدْ آذَانَا جُهَلَاءُ الشِّیعَةِ وَ حُمَقَاؤُهُمْ وَ مَنْ دِینُهُ جَنَاحُ الْبَعُوضَةِ أَرْجَحُ مِنْه نادانها و احمقهای شیعه و آن کسانی که ارزش بال مگس از ایمان شان بیشتر است ما را آزار میدهند |
|||
|
|
۱۳:۰۷, ۱۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #99
|
|||
|
|||
|
می خواهم سعی کنم زندانبان امامم نباشم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و جعلنا من خیر اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه و لعنت علی اعدائهم اجمعین خدایا ما را از کسانی قرار بده که در دل دشمنان حضرت ترس می اندازند والسلام علیکم
|
|||
|
|
۱۵:۵۳, ۱۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #100
|
|||
|
|||
|
"اللهم صل علی محمد وال محمد بعدد ما احاط به علمک و عجل فرجهم" . . اللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفيقَ الطّاعَةِ وَ بُعْدَ الْمَعْصِيَةِ وَ صِدْقَ النِّيَّةِ وَ عِرْفانَ الْحُرْمَةِ وَ اَكْرِمْنا بِالْهُدى وَ الاِسْتِقامَةِ... . . "اللهم صل علی محمد وال محمد بعدد ما احاط به علمک و عجل فرجهم" |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| عباس(علیه السلام) جان، برادرمان میشوی؟؟؟ | Tolou | 84 | 38,986 |
۱۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۳:۴۷ آخرین ارسال: علی املشی |
|
| تا کی زندگی به جای بندگی، تا کی زندان بانی به جای... | علی 110 | 3 | 2,985 |
۹/تیر/۹۳ ۱۶:۲۰ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| طرح آماده سازی جهت عضویت در گردان حسن بن علی(علیه السلام)...[مقدمه] | Tolou | 32 | 20,529 |
۲۹/تیر/۹۱ ۱۱:۳۸ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|